tiistai 30. kesäkuuta 2020

Osa 191 Helle soikoon, mikä kesäkuu!

Juhannuksena Shania on vaan odottanut. Tuijottanut kännykkäänsä ja odottanut. Aatonaattona hän sai kuulla Victorialta, että Simon olisi ollut valmis antamaan hänelle anteeksi. Samoin kuin Shania hänelle. Mutta nyt Simonista ei ole kuulunut aikoihin mitään. Shanian kuultua Simonin saaneen potkut Victorian bändistä, on hän komistuksesta hyvin huolissaan.
Siskopuoli Caitlin puolestaan suunnitteli juhannusaatolle ajelua jollekin kokolle, muttei koskaan saapunut Shaniaa noutamaan. Shania ei saanut Caitlinia kiinni juhannuspäivänäkään! Niinpä Shania on vaan tuijottanut kännykkäänsä ja odottanut.

21.6. on helteinen sunnuntai ja toinen juhannuspäivä. Caitlin on viimein soittanut ja sanonut tulevansa Shaniaa hakemaan. Kivalle pienelle piknikille. Shania on närkästynyt Caitlinin lopulta kurvatessa noutopaikkaan.

Shania: No sieltähän se rouva Jäykkä suvaitsee viimein saapua!

Shania: No tulithan sinä viimein!
Caitlin: Hellureijaa ja hyvää vappuu!

Shania: Mitä sinä oikein olet puuhannut juhannuspyhät? Älä vaan sano, että teitte remonttia juhannuksenakin, täällähän läkähtyy!
Caitlin: No ei hitos tehty vaa dokattiin tietty!
Shania: Aha.. Perun tuon äsken sanomani... Hui! Varo nyt, älä aja jalkakäytävän puolelle!

Shania: Minne me menemme?
Caitlin: Meitsi kelas, et yhteen tosi cooliin mestaan piknikille.
Shania: Minä ainakin laitan turvavyön! Kuinka uskallat ajaa ilman?!
Caitlin: No kato ei meitsi sellasii tarvii!! Jos on talenttii kuskaa, voi säännöis vähä fuskaa. Jee, meitsi pykäs runon yhtä nopee ku paskapökäleen!

Pian asfalttitieltä käännyttään päällystämättömälle tielle.

Shania: Oi et usko kuinka huolissani olen Simonista! Emme ole saaneet häntä Victorian kanssa kiinni ja hän kertoi, ettei Simonia ole näkynyt somessakaan.
Caitlin: No kato tollasii ne äijät on. Se on salettii ottanu uuden vosun.
Shania: No ei taatusti ole!!! Odotan koko ajan, että Victoria olisi saanut jotakin selville ja soittaisi. Hän sanoi menevänsä tänään käymään Simonin asunnolla. Ja Junior on edelleen huolissaan siitä Mirkusta, joka myös on teillä tietymättömillä!
Caitlin: Ai se joku ihme muija?
Shania: No en minä nyt tiedä onko hän mikään "ihme muija", outoa vaan, että Junior vaihtoi Senjan häneen.
Caitlin: Meitsihän just sano, et tollasii ne äijät on. Uutta vosua vaan kehiin meidän broidillekki!

Shania: Mikä paikka tämä oikein on? Minne tämä tie vie?
Caitlin: Sitpä näät. Tai kyydist jäät! Ja meitsi safkaa yksin eväät!! Jee!!! Meitsi alkaa räppää!!!

Shania: Aika pieneksi hiekkatieksi muuttui se iso tie...
Caitlin: Juu mut meitsi kyl tietää nää jutskat, tää on salettii oikee reitti!

Yhtäkkiä ollaan niin kuoppaisella polulla, että auto pomppii monttujen ja nyppylöiden seassa.

Shania: Huu! Mikä se oli?! Ei tämä voi olla mikään oikea reitti! Ei tämä ole edes reitti!
Caitlin: Usko pois, oikee on reitti, puolsysteri kahvitki keitti. Kohta perille tullaan ja maistetaan pullaa, sil meitsi kaivaa eväät esiin! Linnut paskoo ympärillä pesiin! JOU!

Shania alkaa olla todella huolissaan siskonsa "reittivalinnasta".

Shania: Hei Caitlin, mehän olemme jo keskellä metsää!!
Caitlin: Luota puolsysteri ny vaa meitsiin.

Hetken kuluttua Caitlin rysäyttää audinsa isoon kiveen!

Shania: Apuaa!!!
Caitlin: Voi hitsin pimpulat!

Siskokset nousevat autosta ja tilanne vaikuttaa toivottomalta.

Shania: No mitäs nyt tehdään? Soititko jo hinauspalveluun?
Caitlin: Ei meitsi viel. Tietty otetaan ne eväät esiin! Mut eka meitsi käy vääntään pökäleen tonne puskaan. Niin siinä käy, kun lähtee jotain kuskaan, koskaan ei tiedä, et päättyyks retki tuskaan!
Shania: Turpa kiinni nyt!!! Ala räppäriksi joku toinen päivä, kiitos... Mutta ennen kuin menet, saisiko sitä kahvitermaria esiin..?
Caitlin: Juu! Ja hyvää jussii! Vai oliks se helluntai...?

Tytöt pääsevät onneksi parin tunnin päästä takaisin sivistyksen pariin.

On seuraava päivä ja Simon on edelleen kateissa. Victoria on sunnuntaiaamuna 21.6. kertonut Shanialle menevänsä käymään Simonin luona selvittämässä miksei tätä ole näkynyt somessa aikoihin ja miksei tämän numeroon saada yhteyttä. Victoria on luvannut soittaa Shanialle asiasta heti kun saa jotain selville. Shania on kastelemassa kukkia pihallaan ja pohtii komistuksen kohtaloa.

Shania: Hiton jatkuva helle! Koko ajan saa olla kukkia kastelemassa! Ja minkä takia Vic ei soita?! Mitä kamalaa siellä Simonin luona on tapahtunut?!


Juuri samalla hetkellä Shanian kännykkä soi. Shania huomaa Victorian soittavan ja vastaa nopeasti.

Victoria: Moi Shania! Sori kun soitan vasta nyt. Kävin siis tosiaan eilen soittamassa Simonin ovikelloa… 
Shania: No moi! No?! Kerro äkkiä!

Victoria: No ei se avannu. Kävin sitten yhden naapurin juttusilla, sellaisen vanhan muorin. Se veti mut melkein pakolla sisään; oli vissiin niin yksinäinen, että piti saada juttuseuraa. Olin istunu siellä jo tunnin verran pullaa mussuttamassa ja kuuntelemassa sen muorin jorinoita kun selkis, että sillä itse asiassa on Simonin vara-avain! Katsos kun jonkun on tietty pitäny kastella Simonin rakkaita kasveja silloin kun se on ollu kiertueella. Ajattelin, että joku sitä hommaa varmaan hoitaa, mutta en tienny Simonin antaneen sellaista vastuuta noin höyrähtäneelle muorille, joka ei edes muistanu koska oli viimeks nähny Simonin tai mitä se oli sanonu. Mutta ei ollu kuulemma aikoihin näkyny, sen se vaan osas kertoa. Ja tietty sen miten Simon on ah, niin ihana, kun on käyny muorin puolesta kaupassa nyt korona-aikana ja jopa maksanu sen ostokset. Muorilla oli kova ikävä meidän kultsipuppelia!

Shania: Jess!!! No kai menit nopeasti Simonin asuntoon?! Oliko hän masentunut vai miksi ei avannut ovea? Voin kuvitella, kuinka onneton hän on. Kaikki ne sydänsurut minun ja hänen välillään ja potkut bändistä...
Victoria: Juu, mentiin yhdessä käymään siellä kämpässä… eikä Simon ollu siellä! Kaikki näytti ihan normaalilta, ei siltä että jotain olis hävinny… paitsi Simon. Eli se tosiaankin on kadonnu! Nyt alkaa oikeasti huolettaa, että mitä sille on sattunu.
Shania: MITÄ?! Missä ihmeessä hän sitten on?! Minä soitan oitis ylikomisario Salla Luulle! Hän saa selvittää, missä Simon on!
Victoria: Toi muori oli seinänaapuri, mutta kävin parin muunkin naapurin juttusilla. Ei nekään osannu sanoa mitään. En usko, että poliisi voi tehdä asialle mitään, kun ei olla lähiomaisia...
Shania: Äh, niin tietysti. Ja Salla hoitaa vaan henkirikoksia ja vieläpä täällä Dollywoodissa… Oi Vic, mitä me voimme nyt tehdä??
  
Victorian Pöllö-koira tunnistaa emäntänsä olevan stressaantunut ja tulee lohduttamaan.

Victoria: Voi sua Pöllöä… Öh, siis koiralleni puhun! No mä soitin jo Simonin äidille siltä varalta, että olisivat olleet puhelimitse yhteydessä. En suoraan sanonu, että Simon on kadonnu, vaan juttelin niitä näitä ja selvitin samalla, ettei sekään oo Simonista kuullu kuin viimeksi kun ruinas siltä rahaa, mikä oli just sen synttärinä kun mäkin näin sen viimeksi, silloin melkein kaksi viikkoa sitten siis. En kehdannu kysyä oliks rahat tullu perille, ja nyt se kaduttaa. Olis pitäny kysyä, niin siitä olis voinu päätellä koska Simon on viimeks ollu jotenkin aktiivinen. No, kai se eukko on rahansa saanu, kun vaikutti ihan tyytyväiseltä. Sillä on siis tapana pyytää Simonilta rahaa milloin mihinkin, ja Simon hölmönä maksaa kun ei muuten saa äitinsä huomiota.
Shania: Oi Simon-parkaa! Silloin kun Caitlin katosi, joku sanoi, että aikuinen ihminen voi kadota halutessaan vaikka jäljettömiin, eikä poliisi tee mitään. Mutta jospa mietit vielä kenelle muulle soittaisit? Jos kukaan ei tiedä hänestä mitään, sitten teemme katoamisilmoituksen!
Victoria: Ei kai sitten auta muu kuin odottaa... Simonille on tapahtunu paljon paskaa jo ihan lapsesta alkaen, mutta ei oo silti katkeroitunu niistä jutuista vaan on pysyny positiivisena. No on sillä jonkun verran masennusta kyllä ollu ja ahdistusta tietty, mutta sehän on käyny terapiassa työstääkseen niitä asioita eikä oo purkanu niitä toisiin. Mun mielestä se on hyvä juttu! Tosin nyt Simon varmaan ajattelee meidän molempien pettäneen sen… Äh! Kun oliskin ollu joku keino, niin olisin mieluusti pitäny sen bändissä. Simonhan tässä se uhri on eikä se paska äijä BB. Piti vielä sunkin mennä särkemään sen sydän, vaikka just siitä mä sua keväällä varoitin!
  
Shania: Oh... No mutta nyt minä juuri olin aikeissa pyytää anteeksi ja yrittää korjata kaiken! Enkä minä tarkoituksella... Voi en kestä vaan istua ja odottaa! Mutta pakko kai se on... Oi toivotaan ja rukoillaan, että hän ilmestyy yhtäkkiä takaisin!
Victoria: Juu, no uskon, ettei sulla mitään pahaa ajatusta ollu siinä... Mutta en oikeasti tiedä kenelle muulle tässä vois vielä soittaa. Boone ja Gunnar ei oo kuullu mitään, eikä Simonilla ole muita läheisiä tuttuja täällä Suomessa. Ei se nyt Ranskaankaan olis päässy kun on niitä rajoituksia.
Shania: Odotetaan siis vielä pari päivää, josko hän ilmaantuisi takaisin. Mikäli ei, sitten ryhdymme tositoimiin! Pidäthän minut ajan tasalla?
Victoria: Pidän totta kai! Ja sä samoin, soita heti jos kuulet jotain!
  
Puhelun jälkeen Shania tuntee olonsa täysin neuvottomaksi.

Shania: Mikä nyt neuvoksi? Pitäisikö minun silti soittaa Sallalle..? Tuskin se mitään auttaa. Ellei Simonista pian kuulu, menen Aidan mukaan ensi kerran kun hän menee Gunnarille. Marssin suoraan Trolliwoodin Poliisille ja teen hänestä katoamisilmoituksen!

25.6. on torstai eikä Simonista ole kuulunut vieläkään. Shanian siskopuolen Sonjan tyttöystävä Denise muutti keväällä 2019 Amerikasta Suomeen. Nainen on pelannut Jenkeissä koripalloa ammattilaistasolla ja haluaisi tehdä Suomessa samaa. Denise muutti Dollywoodiin siitä syystä, että hänessä on myös japanilaista verta ja hän haluaa löytää sukulaisiaan, joista osa kuuleman mukaan asuu Dollywoodissa. Vuoden aikana kumpikaan haave ei ole toteutunut; ei koripalloura eikä pikkuserkkujen löytyminen. Shania on aiemmin luvannut auttaa ensimmäisen toteutumisessa, sillä hänellä on pikkuveljensä entisen lastenhoitajan kautta siihen kenties mahdollisuus.
Shania on sopinut tapaamisen Barbie Boulevard Centerin ylätasanteelle, josta ikävä kyllä on viety penkit pois kokoontumisvapauden rajoittamiseksi. 

Aida: Hei Denise ja Sonja, eihän teitä haittaa, että tuppauduin tänne mukaan? Kotona oli niin tylsää.
Denise: Ei haitta, ei haitta! Haitta..aa. 
Sonja: No miksi ihmeessä haittaisi? Kivaa nähdä sinuakin.

Sonja: Aargghh!! Tämä hiton ritilä pureutuu pakaroihini! Toisivat jo tavalliset penkit tähän takaisin, jo se korona on vanha juttu!
Shania: No älä muuta sano. Julkisissa liikennevälineissäkin kuulutetaan jatkuvasti sitä, että huolehdithan riittävästä turvavälistä ja silti ihmiset ovat melkein kiinni toisissaan.
Aida: Niin mitä kautta tunnet sen paikallisen korisjoukkueen kapteenin? Liittyi pikkuveljeesi jotenkin.
Shania: Niin, Junnua hoiti eräs Venetsuelasta kotoisin oleva Sophia, joka kertoi siskontyttönsä siskon olevan DBL:n kapteeni.

Aida: Jo kuulostaa vaikealta! Siskontytön sisko? Miksei häntä kutsuta tuon siskon tytärpuoleksi? Ja mikä hitto tuo kirjainlyhenne on?
Shania: No niin Sophia nyt tätä Malicaa nimitti! Onko väliä; siskontyttö, tytön sisko??!! Ja se DBL on muistaakseni ihan Dollywood Basketball League.
Sonja: Hei, Sophia ja Malica taitavat saapua!

Sophia todellakin astelee iloisena paikalle, kylläkin lyhyehkö tyttö mukanaan.

Sophia: Hola! Me tulemme täältä!

Denise: Wonderful! We.. tervetuloa!
Sophia: Shania! Que pasa?
Shania: Hola! Hellettä piisaa!
Sophia: Si, mucho caliente!

Sophia kävelee suoraan Denisen luo.

Sophia: Tämä pitkä tyttö oltava Denise!
Denise: Hola! Hauska tavata! Onko hjan Malica..?

Sophia selittää tytöille, että hänen mukanaan oleva hiljainen ja ujon oloinen tyttö on siskonsa Florettan tytär Valentina. Malica on tulossa paikalle suoraan koristreeneistä.

Sophia: Sophia Vasquez, hyvää päivää!
Sonja: Hei, olen Shanian sisko Sonja.
Shania: Minulla katsos noita siskoja riittää.
Sophia: Jonathan ollut kiireinen mies! 

Shania: Sinä olet siis Valentina?
Valentina: Si... Valentina Vasquez...
Shania: Me hieman ihmettelimmekin, että taidat olla erityisen lahjakas, jos pelaat korista, etkä ole pidempi!
Valentina: Hehe..
Sophia: Päivää, Sophia Vasquez!
Aida: Päivää vaan, olen Shanian ystävä Aida Murakami.

Yhtäkkiä Denise singahtaa Aidan eteen.

Denise: Aida, what did you say??!!
Aida: Täh?
Denise: Your last name??!! 
Aida: Murakami...

Denise alkaa hyppiä ilosta ja huutaa. Hän vetää hämmentyneen Aidan sivummalle.

Denise: Don't you get it?! It's YOU!! It's you I've been searching for!
Aida: For WHAT?!
Denise: My japanese relative here in Finland! I actually found you! My second cousin!  

Aida on edelleen yhtä hämmentynyt, mutta ottaa uuden sukulaisensa ison halauksen lämmöllä vastaan.

Aida: Are you really my second cousin?! 
Denise: Oh yeah! Hell yeah! 
Aida: This is fucking amazing!!!

Muut katselevat ihmeissään pikkuserkusten halailua ja kiljahteluita. Sonja luonnollisesti tuntee mustasukkaisuutta tyttöystävästään. Hän tietää kyllä, millainen maine sekä miesten- että naistenkaatajana Aidalla on. Yrittihän Aida iskeä häntä itseäänkin!

Shania: Parasta käydä kysymässä, mikä ihme siellä nyt riemastuttaa noin.
Sophia: Käy vaan, minä soitan missä Malica viipyy.

Denise ja Aida juttelevat Murakamin suvusta ja harmittelevat sitä, että Denise on ollut yli vuoden Suomessa löytämättä Aidaa, vaikka on nähnyt tätä silloin tällöin.

Aida: But you could'nt know! Don't blame yourself!
Denise: I know, I know. I'm still feeling so stupid! I can't help it.

Shania käy utelemassa, mikä neitoja niin hymyilyttää.

Shania: TÄH?! Olette sukua toisillenne?! No se oli varmaan ainut skenaario, mikä mieleemme EI juolahtanut!
Aida: Eikö olekin ihmeellistä?! Kyllä kannatti lähteä mukaanne! 
Denise: Ihana päivä!!!

Sonja on uutisista huojentunut.

Shania: Kävi ilmi, että Denise on etsinyt täältä japanilaisia sukulaisiaan.
Sonja: Niin on. Aidako tarjoutui auttamaan etsinnässä?
Shania: Hii, oletpa sinä mustasukkainen! No, ei tarvitse olla; Denise nimittäin löysi jo etsimänsä. Se on Aida!
Sonja: Niin, arvasin, että Aida haluaa auttaa... Siis mitä tarkoitat? 
Shania: Että se tyttöystäväsi etsimä sukulainen on Aida!
Sonja: MITÄH?! Ei voi olla todellista! Ja minä jo.. No ei mitään. No, loistava juttu siis! Laita se kuuma kahvi jo pois, kuinka pystyt juomaan kuumaa tässä kuumuudessa?!
Shania: Oi sellaista olotilaa ei olekaan, missä en kahvia pystyisi juomaan!

Vihdoin viimein itse odotettu koripallotähti saapuu.

Shania: Hola! Tänne päin vaan, tervetuloa!
Sophia: No tuleehan se tyttö sieltä!

Malica todellakin marssii kohtaamispaikalle treenikamppeissa koripallo mukanaan.

Denise: You must be Malica!
Malica: Onpa teitä paljon täällä...
Valentina: Mi hermana!

Malica menee ensimmäiseksi pikkusiskonsa luo.

Sophia: Mikä sinulla kesti?
Malica: Treenit hieman venähtivät. Valentina!
Valentina: Malica, que tal?

Florettalla on vaan yksi tytär Valentina, joten siskopuolet näyttävät tulleen isäänsä. He ovat kasvoistaan kuin kaksi marjaa! Malica vaan on pitkä, kuten tyttöjen isä.

Jälleen tehdään esittelykierros ja Denise ja Malica tervehtivät toisiaan kiinnostuneina. 

Malica: Kyllä, minä olen Malica Martinez! Olen odottanut tapaamistasi, Denise!
Denise: Ja minä olen kangkusta kauhea!
Shania: Denise hei, varmaan kauhusta kankea...hih!

Koripalloilijat kertovat toisilleen hieman omista kokemuksistaan pelaajina.

Malica: Kansainvälisellä tasolla?! Dollywoodissa asunut jo yli vuoden?! Mikset ole tullut käymään?
Denise: En minä osanut.. Nyt Shania autta minua. Auttaaa.

Malica haluaa Denisen joukkueen jäseneksi jo sen perusteella, kuinka kovatasoinen pelaaja tämä on Jenkeissä ollut. Tytöt päättävät kuitenkin heitellä palloa ja ratkaista leikkimielisesti, kelpaako Denise DBL:n tytöksi. Denisellä on korkkarit jalassaan, joten kisaa todellakaan ei käydä vakavissaan.

Denise: Sinä aloitta!
Malica: Täytyy ensin hieman venytellä reisiä. En ehtinyt jäädä venyttelemään treeneissä. 

Hetken kuluttua hurja peli alkaa ja muut katsovat sivusta. Mitään koria ostoskeskuksen ylätasanteella ei ole, joten nyt kisaillaan vaan siitä, onnistuuko toinen saamaan pallon toiselta haltuunsa. Malica kuljettaa palloa ja Shania pelkää kahvinsa holahtavan lattialle.

Malica heittää pallon ja Denise yrittää saada sen ilmasta kiinni.

Sonja: HYVÄ DENISE!!!

Denise tekee huiman loikan korkeuksiin ja laskeutuu tyylikkäästi pallo toisessa kädessään.

Denise: Hahaa!
Malica: Damn!
Shania: Hieno suoritus Denise!
Sonja: Hienoa kulta!

Denise: Tarkoittaako tämä, minä tulla pelaaman?
Malica: Hahah, olet todella kova, huh! Kyllä on kova hiki ihan ilman urheilemistakin..oh.. Kyllä tarkoittaa! Mutta annahan pallo kapteenille ensin! Heheh!
Denise: Wuhuuu!!!

Lopulta lähes kaikki ovat lähteneet omille teilleen ja vaan kolme ihmistä hengailee yhä tasanteella. Yksi heistä saavutti tänään kaksi suurinta haavettaan.

Denise: Tämä olla the best day of my life!!! Minä löysin serkun! Minä pelaan oikeaa joukkuetta!!! Kiitos, Shania! You're the best!
Shania: Niinhän nuo sanovat... Paitsi poikaystäväni...
Sonja: Shania, kiitos sinulle oikeasti. Et usko, kuinka paljon teit Denisen hyväksi tänään. Ja olen ihan varma, että Simon ottaa sinuun pian yhteyttä ja kaikki on taas hyvin.

29.6. maanantaina Simonista ei vieläkään ole kuulunut mitään. Shania on kävellyt auringon paahteessa Taistolaan, jossa Sadie asuu. Hänellä on jotakin tärkeää asiaa Shanialle. Shanian harmiksi Sadiella on Eeva-koiransa mukana.

Sadie: Eeva-raukkaa joutuu viilentää märillä pyyhkeillä kun on niin kuuma. Tosin tänään luvattiin pitkästä aikaa sadetta.
Shania: No kerro jo se tärkeä asiasi. Minäkin selitin kaiken Simonista.
Sadie: Noh.. Se liittyy susijuttuihin... Se taisi olla toukokuun täysikuu, kun olimme Galderon kanssa juoksemassa. Ainakaan se ei ollut tässä kuussa. Muistan, että vastaan tuli tummahiuksinen nainen. Valkoinen takki, polkkamittaiset hiukset ja...
Shania: Voi Luoja paratkoon... Kuulostaa ihan isoveljeni kadonneelta heilalta!

Juuri silloin Eeva päättää hieman loikkia Shanian paljaita jalkoja vasten.

Shania: Iiiiik!!! Taas tuo kirottu otus käy kimppuuni! Ja se nuolee ja kuolaa! En voi sietää koiria!

Sadie: Tsot tsot Eeva ja samoin sinulle, Shania! Ellet satu muistamaan, myös minä olen koiraeläin!
Shania: No mutta sinä olet kaunis nainen, joka koirailee vaan kerran kuussa ja senkin yöllä. Et tällainen kinttuja nuoleva karvaturri! Ja siitä yöllä koirailusta takaisin aiheeseen: se tumma nainen tuli vastaan ja mitä sitten tapahtui?

Sadie: Galdero sen aloitti! Minä vannon! 
Shania: Aloitti minkä?! Kakista jo ulos se asia!
Sadie: No minä maistoin veren suussani...
Shania: EIKÄ!!! Sadie, ei!!! Voi tavaton saan kohta slaagin! Minne ojaan te jätitte hänet mädäntymään?! Mitä ihmettä sanon veljelleni?! Mitä minä..
Sadie: HILJAA!!! Kukaan ei makaa mädäntyneenä yhtään missään! 
Shania: Te ette siis...
Sadie: No ei! Emme syöneet ketään hengiltä!

Shania: Huh! Ehdin jo pelästyä puolikuoliaaksi!
Sadie: Mutta kyllä siinä jotakin taisi tapahtua. Minä.. No nyt se kirottu Eeva karkasi! EEVAAA!!!!
Shania: Voi vittu tuota rakkia! Ja ei ole tapaistani kiroilla! Näki varmaan taas citykanin!

Eeva ei juossut kanin perään, vaan huomasi erikoisemman otuksen valkoisen hännän katoavan pensaikon taakse. Koira juoksee innoissaan läähättäen tuon mukavan näköisen leikkikaverin luo, joka istuu itsevarman näköisenä aidalla. Kyseessä on kissa.

Hetken kuluttua koira palaa Sadien luo surkeana ja kirjaimellisesti lyötynä. Kissa on huitaissut sitä vikkelällä tassullaan kirsuun.

Sadie: No sieltä se tulee! Eeva! Ei saa karata! Paha Eeva!
Shania: Taitaa Eevan emäntä olla yhtä paha koiraeläin kuin hihnassa kulkeva koiraeläimensä. Mitä siellä yöllä siis tapahtui? Anna tulla nyt HETI! Junior on hädissään kadonneen tyttöystävänsä takia! Otitteko hänet vangiksi, koska häntä ei löydetä?
Sadie: Ei kun... Se nainen luultavasti on hieman hämillään nyt. Hän ei varmaan halua ihmisten ilmoille vähään aikaan. Kunnes on sinut uuden minänsä kanssa. Niin, me taisimme tehdä hänestä ihmissuden...
Shania: Huooh... Ja tuonko minä selitän veljelleni?  

Tiistaina 30.6. sataa ja Simon on ollut kateissa jo yli kolme viikkoa. Yllättäen Victoria kertoo Shanialle kuulleensa Simonista! Mies oli lähettänyt Victorialle tekstiviestin ja kertonut vaihtaneensa numeronsa, aivan kuten Victoria oli arvellut. Victoria oli sitten soittanut Simonille varmistaakseen, että kyseessä oli oikea henkilö... Ja olihan se! Simon oli ollut rantalomalla Virolahdella ja pyytänyt naapurin rouvaa kastelemaan hänen kasvejaan ja sanomaan mahdollisille kyselijöille, että kaikki on kunnossa. Victoria oli puhelun aikana kehottanut Simonia ottamaan yhteyttä myös tätä kovasti kaipailevaan Shaniaan. Simon oli Victorian mukaan ollut vähäsanainen puhelimessa eikä ollut luvannut mitään. Shaniaa moinen käytös ärsyttää ja surettaa. Kyllä Simon Victoriaan lopulta otti yhteyttä, mutta ei Shaniaan! Ja Shania on vieläpä Simonin tyttöystävä. Tai olisi ainakin, jos se Shaniasta riippuisi.

Shania: Byääh! Miten se mies kehtaa tehdä minulle näin?! Miten minä muka en kelpaa maailman komeimmalle miehelle? Mitä järkeä tässä sitten on? Ei, NYT minä kyllä jätän kaikki kaksilahkeiset lopullisesti ja rupean nunnaksi tai lesboksi! Se on loppu nyt! Shania Simmons on SINKKU!

 to be continued...

Tarinassa mukana: Marianne Tahko ja Victoria
Ninnin Barbie Fashionistas 74 Seeing Stars (original)=Valentina ja Made to Move Basketball player (tall)=Malica 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi1/7/20 10:06

    Hahaa! Shania-parka on sinkku! Saas nähdä miten pitkään tuo lupaus pitää. Eikä sille itsesäälissä rypevälle raukalle näköjään tule mieleenkään, että mitä jos Simonille on käynyt kuten Mirkulle eikä sen takia halua olla yhteydessä? Onhan Simon kertonut Shanialle niistä Trolliwoodin susista. :-D Mutta joo, nyt on Shanian keksittävä joku fiksu selitys Juniorille. Ei käy kateeksi. ”Ei tyttöystäväsi sinua tarkoituksella jättänyt. Hän vaan muuttui ihmissudeksi!”

    Mutta kiva, että Denise sentään sai jopa kaksi pitkäaikaista unelmaansa toteutettua. Aidakin sai ”uuden” serkun! Koripallopeli näytti uhmaavan painovoimaa, ja nauratti se eläinkaupan mainos siellä taustalla. :-D

    Kyllä Caitlinistä runoilija tulisi kun kerran on tullut kirjailijakin, mutta onpas sillä alhainen käsitys Simonista vaikka on sen monta kertaa tavannut. Ja vieraat naiset on ”vosuja”. Tuosta tuli mieleen, kun sattumalta törmäsin eilen yhteen vanhaan jaksoon toista etsiessä. Se oli vuodelta 2012 se missä Caitlin sai tietää olevansa raskaana ekaa kertaa. Siinä Caitlin intti kivenkovaan, ettei hän ainakaan mikään vosu ole! Caitlin taitaa Shanian tavoin heijastaa muihin miten häntä on itseään kohdeltu, sekä miesten että naisten toimesta. Tulipas psykoanalysoitua nyt Caitliniäkin. :-)

    -Aurora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöljänä ja huoletonna Caitlin noita kommenttejaan heittelee. Jos on tosi kyseessä, osaa kyllä toimia järkevästi. Caitlin on alitajuisesti ihastunut Simoniin ;)
      Ninni

      Poista
    2. Anonyymi1/7/20 11:42

      Oli vähän enemmänkin kuin alitajuisesti Shanian viime synttäreillä! :-D
      -Aurora

      Poista
  2. Anonyymi1/7/20 11:21

    Caitlinistahan on sukeutunut kunnon räppäri, heh. Sonjalla on kiva asu tässä jaksossa. Denise on tosi symppis ja näyttää ahkerasti opettelevan suomea. :) Sadie puolestaan on tainnut saada huonoja vaikutteita, kun suhtautuu noin huolettomasti puremisiin! X.

    VastaaPoista
  3. Olipa kiva jakso ja hyvä että Shania on nyt sinkku,toivottavasti edes vähän aikaa.Caitlin iloinen höppänä ja kuulosti hyvältä ne räppäykset,tiedä vaikka uusi ura löytyisi.Hyvät lavastukset ja upeat vaatteet!

    VastaaPoista
  4. Shania: järkevä päätös! Pidä siitä kiinni! Keskity vaikka töihin Adalian Asunnoilla :)

    Onneksi Simon löytyi kuitenkin.

    VastaaPoista