perjantai 19. kesäkuuta 2020

Osa 190 Some, selfie, mese, Face... ja vieläpä hommailut!

Tämä JUHANNUKSEN ERIKOISJAKSO on tuotettu yhdessä Marianne Tahkon (nimim. Aurora) kanssa ja tapahtuu suurimmaksi osaksi netissä. Huom! Kaikki kuvat saa klikattua suuremmiksi, jotta tekstit näkee paremmin.

Some, selfie, mese, Face... niin, hommailutkin siihen päälle! Vielä jokunen vuosi sitten nuo neljä ensimmäistä termiä olivat kaikille tuntemattomia; niitä ei ollut olemassa. Nyt kaikki pyörivät somessa (sosiaalinen media), räpsivät selfieitä (kuva itsestään kännykän etukameralla), lähettelevät meseviestejä (messenger=sovellus viestien lähetykseen internetissä) ja tuijottavat Facea (Facebook=suosituin virtuaalinen korvike elämälle). Tämä on nyt valitettavasti nykypäivää. Sen sijaan aina on hommailtu! Siihen ei läppäreitä eikä älypuhelimia tarvittu. Mutta teknologian kehityksen myötä myös suuri osa hommailuista on siirtynyt nettiin. Katsotaanko, mitä Dollywoodissa ja Trolliwoodissa on reilun kuukauden aikana hommailtu? Pääosin nykyteknologian avulla...

Ihan kesäkuun alussa Shanialla on mitä surkein olo.

Shania: Yhyy... En kestä tätä! Minä vihaan tuota miestä! Mutta silti rakastan... Oi miten ihmeessä me päädyimme tähän tilanteeseen?

No kuinka tilanteeseen siis päädyttiin? Palataanpas vappupäivään saakka, niin saamme lopulta vastauksen!

Simon istuu tylsistyneenä sohvallaan juuri ennen auringonlaskua kun Victoria soittaa.

Victoria: Moi Simon! Hauskaa vappua! Oon just ulkona Pöllön kanssa, ja olis kiva jutella jos sulla on aikaa?
Simon: No hei Victoria. Siis ei tietenkään. Minyllä'än on i'än täjyttömän kiireinen elämä nykyään. 'Yvä jös nykkyä kerkiän.
Victoria: Hehheh... No, sellaistahan se on vähän kaikilla nyt. Mitäs tykkäsit siitä meidän esityksestä ja uudesta biisistä nimeltä Go Tell the Angels? Sori kun en oo ehtinyt vastata sun soittoihin aiemmin enkä soittaa takaisin. Se oli itse asiassa Gunnarin idea koko biisi; se hoilotti ekan säkeistön suihkussa, ja kirjoitettiin ja sävellettiin loput yhdessä videopuheluiden välityksellä. Sen takia halusinkin siitä dueton Gunnarin kanssa!
Simon: Ai se ölit sinä siinä? En tynnistänyt, kyn sillä mademoisellellä öli kämmätty tykkä, täidökkäästi te'ty meikki ja vielä käynis mekkö päällä. Ypeä öli se bällädi kyitenkin.
Victoria: Haa haa! Haista sä kuule Simba iso, mehevä paska.
Simon: Minä mikään Simba öle.
Victoria: Hah! Sun olis pitänyt sanoa jotain tyyliin, "Päkkö käi se on 'äistellä, kyn sieltä päin tyylee".
Simon: En minä py'y nöin!

Victoria: Puhutpas! Mutta ei sillä väliä. Miten sulla oikeasti menee? Kuulostat kyllä vähän väsyneeltä juuri nyt.
Simon: Käikki on i’än ’yvin. Väsyttää väin. ’Ärmittää kyn sinystä ei öle kyylynyt äiköi’in mitään. Mitä meidän ystävyydellemme on käynyt? Jös ölisit jöskys söittänyt täkäisin täi lykenyt y’täkään viestiäni, niin ei sinyn tärvitsisi kysellä mitä tykkäsin siitä yydestä biisistä.
Victoria: Öh, sori! On nyt ollut tässä vähän kiireitä, siis ihan koronasta huolimatta... Mutta meidän pitäis kyllä kohta tavata ihan kasvotusten… Mitenkäs sulla menee Shanian kanssa? Ootteko jutellu paljonkin videopuheluiden välityksellä?
Simon: Jönkin verrän jöö... Siis Shania on äivän i'änä! Äikä eriköinen persöönä, myttä sen täkiä minä hänestä tykkäänkin. Meillä on tietysti eriläiset elämänkökemykset, myttä silti i'än täjyttömästi y'teistä. Kymmällekin on täpä'tynyt niin päljön päskää, että se jötenkin y'distää tässä 'yllyssä määilmässä.
Victoria: No sehän on mukava kuulla! Tai siis…
Simon: Tiedän kyllä mitä tärköität. Tylee jötenkin selläinen tynne kyin… kyin ölisin tyntenyt hänet äinä. Väikkä emme’än me öle jytelleet kyin i’än pienen ’etken västä, äinäkin jös ei läsketä jötäin pintäpyölistä jyttyä kyn ölemme tävänneet. Päri kertää nyt kä'destään viime kyyssä, tösin äikä pitkään mölemmillä kerröillä. Äjättelin jo, että häntä värmään väsyttää minyn jyttyni, myttä hän sänöikin, että 'älyäisi kyynnellä ääntäni kökö äjän eikä vöisi ikinä kyllästyä – mitä on kyllä vä'än 'änkälä ysköä.
Victoria: No, joskus käy noin. Sehän on ihan hieno asia. Jotkut pariskunnat taas ei tunne toisiaan vielä vuosienkaan yhteiselon jälkeen, juurikin puhumattomuuden takia.

Simon: Niin… Hän on i’än mä’tävä, myttä en minä silti öle vielä itsestäni värmä… että pystynkö silti mi’inkään seyrystelysy’teeseen hänen känssään. Siis sen päremmin kyin kenenkään myynkään känssä.
Victoria: Ja pöh! Tietenkin pystyt! Mikset pystyisi? Jos tässä koronassa on mitään hyvää, niin ainakin se, että saat tutustua Shaniaan ihan kunnolla ilman mitään paineita tulevaisuudesta. Parhaat eli kestävimmät suhteet syntyykin juuri ystävyydestä. Ei teidän mitään kiirettä tarvitse pitää, vai mitä?
Simon: No ei minyn mielestäni. Myttä kyn Shania teki jötäin kymmää... Ei kyn siis ei mitään!
Victoria: Mitä kummaa se Shania teki?
Simon: Eeeen minä vöi kertöä! 'Erräsmies ei py'y tälläisistä äsiöistä. Sitä päitsi minä lypäsin Shanialle, että en jyöryä hänen äsiöistään.
Victoria: Eihän se ole mitään Shanian asioista juoruamista, jos kerrot mulle mitä se teki jonkun videopuhelun aikana. Höpsö! Kerro nyt! Et voi sanoa jotain tollasta ja sitten jättää kertomatta, kun sehän on ihan epäreil...
 
Simon alkaa kiskoa takkiaan pois ja piiloutuu samalla älyluurinsa alle.

Simon: Hän näytti minylle pitsinsä! Kyn hänellä siis öli selläinen mekkö, että...
Victoria: Ai se haluaa susta ompeluapua? No sitten kyllä kysyi oikealta tyypiltä! Sähän oot ommellut niin hienoja verhoja ja tyynyliinoja, että menee siinä yks mekkokin! Varsinkin kun sulla niitä muodista kertovia kirjojakin on vaikka millä mitalla. Mutta mitä outoa tuossa nyt muka oli?
Simon: Kyn hän... työtä... Siis päällä ölevät pitsinsä hän näytti. Älysväätteet.
Victoria: Siis täh? Se siis esitteli päällänsä olevaa mekkoa ja siihen kysyi jotain korjausvinkkejä? No kai sitä nyt vähän voi silloin vilahtaa, jos...
Simon: Ai jös öikein kynnöllä pyllistää, väi? Niin että näkyy kökö perse ja melkein väginäkin? Önpäs täällä kyymä! 
 
Victoria: HÄÄÄÄH?!
Simon: Selläiset pikkyiset pöksyt hänellä öli jälässään, jöiden sivyistä vilkkyi. Ja sämällä jötenkin tissitkin melkein pömppäsivät yläkäyttä esiin. Työ täpä'tyi pääsiäisenä, ja minä löpetin py'elyn äikä nöpeästi kyn hän älköi kynnöllä strippäämään. 'Ävetti niin hänen pyölestään... Pelkäsin, että hän jätkää ja riisyy käikki pöis. Jälkeenpäin hän ölisi kätynyt sitä, jöten en minä vöinyt äntää hänen enempää itseään nölätä. Siis i'än kännissä'än Shania öli öllyt kökö py'elyn äjän, kyn flirttäili niin ävöimesti, myttä täjysin syyn västä siinä löpyssä. Nyt on 'yönö ömätyntö, köskä en söittänyt perään ja kysynyt ölikö hän kynnössä. Ties mitä hänelle on sättynyt, kyn ei hänestä öle sen jälkeen kyylynyt mitään. Töivöttävästi häntä äinöästään 'ävettää, eikä öle käätynyt täi jötäin... Täi kyöllyt! Vöi kämälää! Mitä minä ölen te'nyt?! 'Ylkäsin sen ävyttömässä tilässä ölevän näispärän i'än ömää pelkyryyttäni!
Victoria: Ööh... En tiedä mitä sanoa. Shaniahan on absolutisti! Tai ainakin on ennen ollut. Miten se nyt noin on mennyt sekoilemaan? No kyllä se varmasti kunnossa on. Jospa mä soitan ja varmistan?
Simon: Ei, kyllä minyn pitää te'dä se itse. Vöi äpyä!
Victoria: No eiköhän se ihan kunnossa ole. Aida olis muuten soittanu Gunnarille ja Gunnar mulle. Sitä varmasti vaan hävettää mokoma esitys. Vähän kyllä vaikea uskoa, että se olis kännit vetäissyt nyt yhtäkkiä, mokomakin neiti Kaino-Vieno Absolutistinen. Hah!

Simon: Ja vielä keskellä kirkästä päivää! Önkö hän siis älkö'ölisti ja on nyt rätkennyt ryyppäämään, väi?
Victoria: Eeh... Tietääkseni se on absolutisti ihan omasta valinnastaan. Tai mistäs mä tiedän? En mä sitä niin kovin hyvin itse asiassa tunne. Aika huonosti ollaan oltu yhteydessä, eli ollaan tavattu vaan satunnaisesti, kun mulla ainakin on ollu urakiireitä niin paljon. Sä taidat tuntea sen jo mua paremmin.
Simon: No, minä söitin Shanialle videöpy'elyn viime kyyn älyssä ja näytin hänelle ärpenikin, köskä hän jölläin i'meellisellä täidöllä säi minyt äväytymään väikeistä äsiöistä. En kertönyt sitä äsiää minkä täällä Syömessä äinöästään sinä tiedät... myttä äikä päljön myytä. Hän öli mielettömän kärsivällinen ja ymmärtäväinen jökä äsiän sy'teen. Hän kyllä 'eilyi edestäkäisin ja veteli päkkeleitä näämään kyin ölisi 'älynnyt vielä viimeisiin bileisiin määilmänlöpyn edessä, sämällä siis kyn minä ötin ömät pöis ja näytin hänelle miltä näytän nörmäälisti. Myttä täysin järkevältä hän silti väikytti. Pääsiäisenä hän söitti minylle, ja menö ölikin i'än töinen; hän py'yi pitseistään ja mekkö ei mykä pysynyt päällä öllenkään. Siis en minäkään öle i'än työllä tävällä kännissä seköillyt.
Victoria: Ai et vai? Hihih!
Simon: Täi e'kä minä myistän väärin... Jös ölin itse vä'än 'yppelissä, kyn ötin vielä töisen läsillisen viiniä py'elyn jälkeen? Tösin jöstäin syystä'än minä sen tärvitsin! Vöi, en edes tiedä miten py'yä työlläisestä... Önkö'än Shaniallä yleensäkin täpänä stripätä nettikämerän edessä? Kyllä minystä tyntyy, että minyn täytyy pitää hänelle jönkinläinen säärnä internetin vääröistä, myttä mitä jös hän löykkääntyy selläisestä? Ja milläisenä mie'enä hän öikein MINYÄ pitää? Jönäin pervönä, jökä sää kiksejä kyn näinen pyllistelee videöllä ja tekee ties mitä myytä... Hänestä öli 'yvä, etten päässyt sii'en esitykseen mykään, kyn ölisin kötönä näkyilemässä ja hän säisi i'äillä ypeitä li'äksiäni. Lisäksi minyn ölisi kyylemmä pitänyt öttää 'öysytkin pöis kyn vä'ingössä käädöin vä'än vettä niille, ja pensselinkin pitää öllä äinä py'däs. Ölen mykä niin silmänryökää... Vöi lyöjä sentään, mitä jyttyä hänen syystään tyli. Py'yi vielä löpyksi jöstäin mynän nyölemisestä, että hän tykkäisi te'dä minylle selläistä. Siis sykläämynästä hän mykä py'yi, myttä kyllä minä tiedän mitä hän sillä tärköitti!

Victoria: HAHAHAHAA! Ai hitto kun naurattaa! Oikeasti mä kuolen täällä nauruun! Ahahahhaa!
Simon: Ääh! Vöi 'elvetti! Tietenkin hän pitää minyä selläisenä. Hänellä kyn on öllyt äinöästään riköllisiä ja pervöjä pöikäystävinä... Viisi y'teensä. Ensin Seksinvönkääjä Logan, sitten Rikösetsivä Sebastian, Päsyynämyr'ääjä Rodion, 'Ymypöikä Anders... ja viimeksi Pikkymies Aki... Täi Tero hänen öikeä nimensä käi öli.
Victoria: No kerrankos sitä erehtyy. Sähän näytätkin ihan arveluttavalta pervolta. Hahah! Vitsi, vitsi!
Simon: Ai kiitös! 'Elvetin 'elvetti! Mistä tylikin mieleen, että kiitös vään, kyn et sitten viitsinyt kertöä, ettei Pikkymies öllytkään pröstityöity. Minä nöläsin itseni i'än täysin Shanian edessä, kyn ke'täsin väittää, että hänellä on selläinen öllyt. Kymmä ettei hän syyttynyt.
Victoria: Ole hyvä! Ja vuoroin vieraissa, kun Shaniakin on nyt nolannut itsensä sun edessä! Haha! Eikä varmaan ollut sullekaan ensimmäinen kerta! Viimeisestä puhumattakaan!

Simon: Ääh... Pikkymie'een Shania löpetti sy'teen lökäkyyssä 2018. Ärvää ärsyttääkö, kyn minä'än kysyin Shaniaa treffeille sillöin syyskyyn löpyllä Exotic Partyissä, ja hän syöstyi. Sy'de Pikkymie'een värmään veteli jo sillöin viimeisiään, köskä ei käi hän myyten ölisi syöstynyt... Myttä siis minä idiöötti kyn en täjynnyt mäinitä Shanialle, että läitöin nymeröni sen kykkäpyskän mykään, niin hän sitten vä'ingössä 'ykkäsi sen. Ja minä lyylin kökönäisen vyöden äjän, ettei häntä kiinnöstänyt! Ölisimme vöineet älöittää seyrystelyn jo sillöin... ennen kyin körönä teki käikestä 'änkälää. Äh!
Victoria: No älä nyt menneitä mieti. Katse tulevaa kohti vaan! Saatte aloittaa ihan puhtaalta pöydältä ja pääsette kyllä treffeille kunhan korona lievittyy sen verran, että kahvilat ja ravintolat taas avautuu. Niin että voitte sitten tavata neutraalilla maaperällä ja päättää yhdessä jatkosta, että haluatteko romanttisen suhteen vai pelkkää ystävyyttä. Ei sun ole mikään pakko sitä heti kotiisi kutsua – sängystä puhumattakaan.
Simon: Niin käi. Ä'disti miten hän minyä seksyälisöi jo tässä väi'eessä... Myttä kyllä se hänen seköpäinen innöstyksensä käikestä 'yölimättä jötäin ösää minyssä liikyttää... Tiedätkö?
Victoria: Tiedän kyllä, mutta älä vaan sano Shanialle ihan noin, tai se pitää sua kohta entistä pervompana! Hahaha! En vieläkään pysty lopettamaan nauramista!
Simon: Äh! Tärköitin, että imärtelevästi, sydämessä. Pitää tösiään väröä sänöjä tästä eteenpäin... 
 
Victoria: Kuulostaa kyllä pahasti siltä, että sä oot rakastumassa siihen. Et sitten olekaan ihan tunnekylmä vaikka oot niin epäillyt, vai?
Simon: Öh, en minä tiedä mitään mistään räkästymisestä... Jökä täpäyksessä on minyn önneni, etteivät Shaniallä önnistyneet ne ystävänpäivätreffit sen eksänsä känssä, siis Sebastianin. Hän öli kyylemmä tylsä, kätkerä ja täkertyvä. Ja tiedätkö mitä? Seksinvönkääjä myös! Shania sänöi Rodioniä edeltävien eksiensä 'yydelleen hänen peräänsä, köskä hän ei öllyt äntänyt heille neitsyyttään. Eli Loganin ja Sebastianin, köskä ei hänellä myitä öle öllyt. Ja nyt minä ölen kertönyt sinylle jo i'än liikää...
Victoria: Hyvä kun kerroit... koska nyt mä voin antaa sulle hyvän neuvon! Tai no tajusit sen jo varmaan itsekin...
Simon: Minyn pitää öllä mä'döllisimmän eriläinen kyin käikki Shanian eksät!
Victoria: Hah! Aivan. Eikä se ole sulle edes vaikeaa. Olet vaan oma ihana itsesi, niin kyllä se siitä suttaantuu!
Pöllö: Vöhhöh!
Victoria: Pöllö on samaa mieltä! Mä oon opettanu sitä sanomaan ”höpsö”, jotta se vois keskustella sun kanssa. Hehe! Hyvä tyttöööö!
Simon: No niinpä tietysti. Sänö Pöllölle terveisiä!

Puhelun päätyttyä Simon kaivaa kännykästään kolme hetkeä aiemmin ottamaansa vappuselfietä ja lähettää ne viestien kera Shanialle. Shania on juuri vaihtanut olohuoneeseen uuden kattovalaisimen ja ripotellut Aidalta saamiaan koristetyynyjä sohvalle ja design-tuoleille, kun hän saa viestit. Innosta puhkuen hän päättää soittaa Simonille välittömästi videopuhelun.

Shania: Viimein! Oi ihana komistukseni, en menettänytkään häntä! Pelkäsin jo, että se pitsien vilauttelu-showni pilasi koko suhteen. Oh, kuinka komea hän kuvissa oli! Ja niin upean naamarin tehnyt ihan itse! Mitähän hän tarkoitti ensimmäisessä viestissä sillä, että olenko jo selvinnyt pääsiäisestä..? No, ei sillä väliä. Minä soitan nyt hänelle! Toivottavasti en näytä ihan kaamealta, kun innostuin sisustamaan. Ai niin, nykyinen pöytänihän on peilikantinen! No, meikki ei ole erikoinen, mutta saa kelvata. Ikävöin sitä urosta niin paljon, että nyt en ala lisätä ripsiväriä!

Simon on katselemassa kännykästään äsken Shanialle lähettämiään viestejä ja selfieitä, kun yhtäkkiä auki oleva tabletti piippaa. Sinne tulee videopuhelu... Shanialta!

Simon: Hei Shania! Ööh… Kylläpäs sinä nöpeästi... Änteeksi kyn en öle tääs äntänyt kyylyä itsestäni vä’ään äikään. On öllyt vä’än kiireitä… Täi siis, ei öikeästään, myttä kyn… Öh, änteeksi! Minä tääs ödöttelin sinyn söittöäsi, kyn äjättelin, että jös minä sittenkin py’yn äivän liikää…
Shania: Hei komistus! Minä pelästyin, ettet halua soittaa minulle sen edellisen videopuheluni jälkeen. Kun minä... No, näyttelin niitä pitsejäni ja... Noh, sen sellaista... Ilahduin viesteistäsi ja sitäkin komeammista kuvistasi ja soitin äkkiä. Sinulla oli jotakin tärkeää asiaakin! Mitä se koskee?
Simon: Niin, se tärkeä äsiä! Myistätkö kyn kerröin sinylle, että äitini on byrleskitäiteilijä?

Shania: Öö... Muuistan... Voi hitto, en muista kuulleeni mitään sellaista, mutten kehtaa kertoa, että olen ajatellut vaan hetkeä, jolloin pääsen rakastelemaan tuota urosta!
Simon: ’Yvä. No siis… Hän ei nyt öle päässyt tekemään töitä, siis siinä perinteisessä mielessä, klybeillä. Kätsös kyn yleisö ei enää väiväydy päikälle. Siis ei äitini täkiä, vään körönän.
Shania: No se kirottu korona on pilannut ihan kaiken! Ellei sitä olisi, olisin tälläkin hetkellä siellä, sinun kainalossasi!

Simon huokaa syvään vähän punastellen.
 
Simon: Äitini on siis siirtynyt tekemään sitä sämää työtä nettiin, ja… Äjättele nyt! Öttää nyt väätteensä pöis jönkyn nettikämerän edessä ja esitellä itseään miljöönille i’misille! Ei vään miljärdeille! Idiööttimäistä, sänön minä! Ööh, siis ei sillä, että sinä ölisit te’nyt mitään sämänläistä viime kerrällä kyn py’yimme… Täi e’kä vä’än? Siis i’än viätöntä’än se öli, myttä käi sinä tiedät, miten väärällistä työ työlläinen nettikämerälle pöseerääminen vöi öllä, jös videö päätyy vääriin käsiin?
Shania: Öh... Kuinka se voisi päätyä vääriin käsiin? Minähän esittelin niitä pitsejäni vaan SINULLE.
Simon: Siis en minä mikään pervö öle! Ei sillä. Myttä periäätteessä vöisin öllä, kyn et sinä minyä niin ’yvin vielä tynne. Niin että mitä jös väikkä ölisin tällentänyt kökö esityksen ja lädännyt sen jönnekin pörnösivystöille? Ölisit i’än kysessä. Siis en tösiäänkään ikinä tekisi niin – sinyn önneksesi. Myttä jöky myy vöisi te’dä. Eli töivöttävästi sinä et selläistä kövin ysein ’ärrästä… nettikämerälle strippäämistä. Täi siis mielyiten et ikinä. Sänön tämän i’än ystävänä. Äitini ei yskö väröityksiäni, jöten töivön sydämestäni, että sinä edes ysköt.
Shania: No en minä nyt millekään satunnaiselle "ystävälle" pitsejäni vilauttelisikaan! Tein niin, koska oletin sinun olevan aika lailla enemmän kuin ystävä!
Simon: Siis ei sillä, että älästömyydessä ölisi jötäin vikää! Ei tödelläkään. Ei minyllä ölisi mitään öngelmää, väikkä esiintyisit edessäni ilkösen älästi. Myttä kyn’än ei sillöin ölisi kämeröitä läsnä, sitä minä tärköitän. Ymmärrätkö? Kätsös kyn ei sitä ikinä tiedä jös jöky tekniikän vel’ö väikkä önnistyy kääppäämään videökyvän meidän kä’denkeskisen py’elymme äikänä. Sillöin se ei jäisi enää pelkästään meidän välillemme. Töivöttävästi en nyt löykännyt sinyä… 

Shania: Oh, sinä siis vaan olet huolissasi minun hyvinvoinnistani?! Puhut siis vaan siitä, ettet halua kenenkään pervon näkevän sitä, mikä on vaan sinun silmillesi tarkoitettu?! Oi, olen todella otettu!
Simon: Öh, niin… Älästömyys’än on määilmän lyönnöllisin äsiä. Ja ölen minä älästömiä värtälöitä sen verrän nä’nyt, etten i’än vä’ästä ’ätkä’dä. En minä siis sen täkiä sinyä vältellyt… Täi siis en minkään täkiä. Sinä ölet käynein neitö, jönkä köskään ölen tävännyt – sekä sisältä että ylköä. Ja minä ölen äinäkin jöidenkin äsiöiden sy’teen sösiäälisesti epävärmä tympelö. Ännätkö minylle änteeksi?
Shania: Oi älä pyytele aina anteeksi! Et ole taaskaan tehnyt mitään väärää! Mutta jos anteeksipyynnön haluat, niin sen todellakin saat! Ja saat minutkin kokonaan, heti kun haluat! Alasti siis, tsihih! Ilman kameroita!
Simon: Aah... Niin. Kätsötään sitä sitten jöskys kyn tävätään. Täi sen jälkeen. Täi jöskys tyleväisyydessä. Kyn menisi nyt työ körönä pöis, jöttä pääsisimme edes treffeille jöskys väikkä sinne Honey's-kähvilään. Sinne minä 'älyän viedä sinyt 'eti ensimmäiseksi!
Shania: Ai, ai joskus... Tulevaisuudessako? Mutta voisimmehan me mennä aluksi vaikka sinun luoksesi ja vaikka seuraavana aamuna sinne kahvilaan, jos se merkitsee sinulle niin paljon, eikö? Voi Taivas! En kestä, jos me todellakin vaan juomme kahvia ja menemme sänkyyn vasta myöhään illalla! En pysy mekossani kun ajattelenkaan, että joutuisin kitumaan jossakin kahvilassa tuon uroksen lähellä pääsemättä häneen välittömästi käsiksi. Se todellakin olisi minulle täyttä kidutusta! Minä tosin olen Simonia muutaman vuoden vanhempi ja vaikka menetinkin neitsyyteni myöhään, olen kuitenkin jo tottunut aikuisten deittailuun. Ja se merkitsee yleensä sitä, että kaikki kahvittelut sun muut pilipalit jätetään mahdollisimman lyhyiksi ellei kokonaan väliin ja hypätään sänkyyn mitä pikimmiten! Voi kamala, saapa nähdä, montako tuntia hän pistää minut odottamaan tuskissani!
Simon: Niin, öh… Tyleväisyydessä’än ne äsiät yleensä täpä’tyvät. Önkö myyten sinystäkin öytöä selläinen äsiä, miten äinä ynessä kyn on ’irveä vessä’ätä, niin sitä vessää ei löydykään mistään? Täi jös löytyykin, niin siellä ei sää istyä räy’ässä! Kerränkin löysin selläisen vessän, jössä pytyn öikeällä ja väsemmällä pyölellä öli övi. En säänyt kympääkään öveä lykköön. No, ei se mitään, vään istyin sitten sii’en pöntölle ’öysyt kintyissä. Sitten välittömästi väsemmänpyöleinen övi äykesi, ja sieltä märssi sisään vältävä kär’y…  (Parin juttu luistaa erittäin kivasti iloisissa tunnelmissa ja Shania on taas onnellinen).
 
Vapun jälkeen Shania lähettää Simonille itsestään neljä rohkeaa selfietä, joista tässä kaksi.


Simon on ollut poissa Facebookista ja luonut sinne uuden profiilin huhtikuun alussa, jotta voi soitella Shanian kanssa videopuheluita ilman, että täytyy käyttää Victorian tiliä.

Simonin merkitsemä parisuhdestatus häiritsee Shaniaa suuresti. Miksi komistus ei kirjoita olevansa parisuhteessa hänen kanssaan?

Shania joutui ikävän nettikiusaamisen kohteeksi alkuvuodesta, joka luonnollisesti sai myös neidon fb-profiilin pursuamaan herjaavia viestejä. Lopulta Facebookin ylläpito kehotti Shaniaa poistamaan koko profiilinsa. Shania ei vieläkään tiedä, että koko pirullisen somekohun ja juorulehtiin saakka päätyneiden negatiivisten juttujen takana oli Jasmin Jarkimo. Eikä pikku Pahatar aio lopettaa.

Jasmin: Et ikinä arvaa? Se bimbo on tullut takas Faceen!
Krista: No entä sitten? Anna hänen olla rauhassa, olet todella lapsellinen!

18.5. Shania todellakin on luonut upouuden fb-profiilin. Tällä kertaa hän päättää hämätä nettikiusaajiaan laittamalla myös toisen nimensä profiiliin mukaan.

Shanialle tärkeintä on tehdä kaikille heti selväksi, että hän seurustelee!

Shanian intoillessa uudessa profiilissaan, on Jasmin ilkeine ystävineen jo löytänyt profiilin ja jättänyt sinne inhottavan viestin.

Simon ja Shania käyvät vuoron perään kehumassa toistensa profiilikuvia. Shania on laittanut kuvansa heti profiilin luotuaan.

Seuraavana päivänä Shania ihastelee maailman komeimman uroksensa profiilikuvaa.

Shania ei malta pitää vaan omana tietonaan, että tuo komistus on hänen poikaystävänsä. Niin Shania ainakin kuvittelee... Niinpä hän postaa yhden Simonin vappuna lähettämän selfien seinälleen. Hän haluaisi koko maailman tietävän, kenelle tuo kuvan pukuherra "kuuluu".

Viimeiseksi asiakseen Shania on ehtinyt kommentoida kuvan alle, että joku on ovella, kun pitää jo rientää pois.

Shania: Voi hitto! Kukahan siellä nyt on vailla ja mitä?!

Shania menee avaamaan ja on hieman hämillään kukkalähetin astuessa sisään. Nainen on nimittäin sen Kukka-amppeli kukka amppeliin-liikkeen myyjä, jossa Shanian vanhin sisko oli aiemmin töissä. Shawnan identtinen kaksossisko Annika siis, jonka kätilö sieppasi omakseen ja valehteli Jacquelinelle toisen tyttäristä menehtyneen synnytyksessä. Simmonsin perhe sai tietää Annikasta vasta vuonna 2016, mutta Annika ei tiedä oikeista sukujuuristaan. Valitettavasti Annika oli juuri ehtinyt muuttaa Japaniin, kun Shania riensi joulun 2016 jälkeen kertomaan tälle totuuden.

Shania: Öh.. Päivää.
Myyjä: No päivää päivää! Teille olisi kukkalähetys liikkeestämme!

Myyjä: Sain vaan puhelimitse ohjeet toimittaa kimppu tähän osoitteeseen. Ja se mies puhelimessa kertoi, että tiedät kyllä keneltä kimppu on, sillä hän asuu eri kaupungissa ja haluaisi päästä pian luoksesi. Juttunne on kuulemma vasta kovin alussa.

Shania: Oh, Simon! Kuinka ihastuttava ele häneltä!
Myyjä: Olkaa hyvä. Hyvää päivänjatkoa ja onnea uudelle suhteellenne!
Shnia: Kiitos.. Hei! Odota!
Myyjä: Niin?
Shania: Et sattumoisin ole kuullut isosis.. siitä Annikasta, joka liikkeessänne oli ennen sinua?
Myyjä: Miksipä minä hänestä olisin kuullut? Anteeksi, en siis ole kuullut.
Shania: Okei... No, hyvää päivänjatkoa vaan sinullekin!

Shania menee oitis ruokailuhuoneeseen asettelemaan kukkia maljakkoon.

Shania: Oi, tässä on kolmea eri lajiketta; valkoista ja kahta erilaista sinistä! Kuinka ihmeessä Simon osasi ostaa tämän värisen kimpun?! Minähän käytän eläviä kukkia ainoastaan tässä huoneessa, eikä Simon ole nähnyt tätä missään videopuhelussa!

Shania: Aah miten ihana tuoksu... Se komistus sitten osaa olla ihanaakin ihanampi! Nähdä nyt vielä niin paljon vaivaa, että selvittää joltakin, missä huoneessa käytän leikkokukkia ja sen lisäksi ottaa selvää, että tähän huoneeseen sopivat vaan valkoiset, siniset ja keltaiset kukat!

Shania: Kyllä tekokukat nyt saavat väistyä elävien tieltä! Oi täytyy muistaa sitten kuivattaa tämäkin kimppu muistoksi! Ihan kuin ne syksyllä 2018 Simonilta saamani synttärikukat, jotka ovat nyt olohuoneessa.

Shania: Kyllä on komea kimppu. Miltei yhtä komea kuin lähettäjänsä, hihih! Voi apua, minun täytyy tietysti ottaa selfie, jossa kukat näkyvät ja laittaa se Faceen!

Shania käyttää läppärin Photo Booth-toimintoa, jottei tarvitse kurkotella kännykällä kuvaa. Tai oikeastaan kuvia. Ihastunut neiti nimittäin räpsii kolme selfietä itsestään kukkien kera.



Shania puuhailee innoissaan loppuillan muuta, kunnes koittaa seuraavan päivän uneton aamuyö, eikä hän vielä ole postannut kukkaselfieitä Facebookiin. Kovasti vitsaileva Victoria on tullut Simonin pukukuvan alle heittämään herjaa basististaan, mutta Shania ei oikein ymmärrä tuon oudon naisen huumorintajua. Simon on ollut ihan Victorian armoilla Shanian poissaollessa, ja Shania kokee kunniatehtäväkseen puolustaa komeaa poikaystäväänsä tämän ilkeää pomoa vastaan.

Victoria on vitsaillut Facessa myös, että Shania on ilmeisesti jäänyt suustaan kiinni kun oven avauksessa on vierähtänyt jo kovin pitkään. Shania kirjoittaa Victorialle vastauksen ärsyyntyneenä. Päivän valjetessa hyväntuulinen Simon ottaa jälleen osaa keskusteluun.

Simon on postannut rennosti kahvista ja kakusta ja vitsaillut tavalliseen tapaansa Victorian kanssa kun yllättäen mukaan keskusteluun ilmaantuu henkilö nimeltä Charlie.

Shania postaa yhden kukkaselfien vasta 21.5, kun kukat ovat olleet hänellä jo kaksi päivää. Ja syy on seuraava: Shania on 20.5. saanut viestin kukkien lähettäjältä. Valitettavasti kukat eivät olleetkaan Simonilta, joka kuitenkin otti kunnian niiden lähettämisestä Shanian intoillessa niistä. Nyt Shania haluaa jatkaa Simonin hiillostamista siitä, miksi komistus valehteli lähettäneensä kukat.

Shania on todella raivoissaan siitä, että Simon valehteli olevansa kukkalähetyksen takana, ja nostaa ihan järkyttävän metakan moisesta asiasta. Kaiken lisäksi Shania huomaa Simonin kirjoittelevan jonkun Charlie-nimisen miehen kanssa toisilleen viestejä, joissa puhutaan selvästi rakkaudesta! Shania ei osaa ranskaa, mutta toki nyt sen verran...

Myöhemmin samana päivänä Shanian isoveli on Shanian luona käymässä. Sisarukset ovat leiponeet pullia, jotka Junior ottaa uunista.

Junior: Mutta minkä takia Mirkku ei edes enää vastaa?
Shania: Hei, idiootti! Käytä nyt molempia patakintaita!
Junior: Oho, kyllä vasenta kättä hieman polttelee, mutta kyllä minä kestän. Mies kun olen.
Shania: Pyh! Miehillä on todistetusti matalampi kipukynnys kuin naisilla. Me joudumme kestämään synnytyksenkin!

Shania: Siitä sinun uudesta heilastasi; kai hän tarvitsee kunnolla aikaa miettiä, haluaako jatkaa suhdetta kanssasi. Kun olit kaunistellut seurusteluhistoriaasi.
Junior: Mutta hänen siskonsakaan ei ole kuullut hänestä viikkoihin!
Shania: Ohhoijaa minä sanon koko seurusteluhommalle! Minulle puolestaan Simon valehteli kukkakimpusta!
Junior: No voi apua, kyllä kuulostaa vakavalta!
Shania: Odotas vaan, kun luen sinulle!

Sisarukset ottavat esiliinat pois, Shania hakee kännykkänsä ja klikkaa Facebookin pikakuvaketta.

Shania: Tässä kuulet ihan pian, mistä oli kyse. Odotas... Joo löytyi! Oi katso, kuinka komea Simon on tässä kuvassa, jota kutsuu nakukuvaksi. Olisikin nakuna...
Junior: Joo kiitos ei, en halua nähdä!
Shania: No ei hän ole nakuna, juurihan sanoin!

Shania näyttää Simonin kuvan veljelleen. Suorastaan tunkee kännykän Juniorin naamalle.

Shania: No niin, juttu jatkuu tässä. Minä kirjoitan Simonille, että: "Olen hieman ärtynyt tällä hetkellä, koska jäit valehtelusta kiinni..." Simon vaan ihmettelee, mistä muka on valehdellut! Sain siis kauniin kukkakimpun eräältä työkaveriltani Tomilta Lahdesta. Luulin sen olevan Simonilta ja kiitin häntä julkisesti Facessa. Mies kehtasi ottaa kunnian kukkien lähettämisestä, vaikkei edes lähettänyt niitä!
Junior: Voi jestas, on teillä sitten valtavat ongelmat... Tuohon naulaanko nämä esiliinat kuuluvat?

Shania ärsyyntyy jopa lisää, kun lukee aiempia kommentteja kukkaepisodista nakukuvan alta.

Junior: Ihan joutava riita, sanon minä. Jos tuota jankutustasi voi edes riidaksi kutsua...
Shania: No kai sinä nyt puolustelet muita miehiä!
Junior: Laita nyt se luuri pois ja maistetaan tuoretta pullaa!

Eihän Shania pysty mihinkään pullanmaisteluun keskittymään kun pitää taas iltamyöhään asti hiillostaa sitä raivostuttavaa valehtelijaa, jota hän poikaystäväkseen kutsuu. Victoriakin menee pistämään uteliaan nenänsä tähän draamaan.

Kaiken huipuksi Shaniaa ärsyttää, että suutuspäissään meni möläyttämään Isaacin nimen kommenteissaan. Simonhan ei tiedä Isaacista mitään! Samana iltana Simon on kuitenkin pyytänyt Shanialta anteeksi ja myöntänyt valehdelleensa kukista. Shania antaakin miehelle anteeksi seuraavana päivänä.

23.5. Shania on postannut Facebookiin samat neljä selfietä, jotka toukokuun alussa lähetti Simonille. Mustavalkoiseen intiimiin kuvaan hän on kirjoittanut Simonille hellän viestin. Victoria muistuttaa Shaniaa, että kuvat kyllä ovat koko maailman nähtävissä, ja Shania pitää Victoriaa jälleen ilkeänä.

Shania kirjoittaa yhteen kuvista, miten Simonilta aikoinaan saamansa kukkakimppu toimii rintsikoina! Victoria naureskelee ja ihmettelee, että lähettääkö Shania todellakin tuollaisia kuvia Simonille, joka tietysti vain puolustaa Shaniaa ja kertoo Victorialle oman painavan mielipiteensä.

Eikä aikaakaan, kun Simon postaa Shanian mielestä vulgäärin kuvan Victoriasta Faceen ja Shania kiittää Simonia siitä, että komistus puolustaa häntä. Victoria vastaa vain, että kuvassa näkyvä look sattuu olemaan osa hänen imagoaan rokkistarana ja samalla paljastaa Simonin tekopyhyyden asiasta.

Simon on postannut toisenkin kuvan, jossa Victoria Simonin mukaan liehittelee italialaista malliadonista. Shania on riemuissaan! Hän kommentoi kuvan alle, ettei Victorian ole mitään syytä arvostella hänen Simonille lähettämiään rohkeita selfieitä, koska naisesta itsestään on moisia kuvia. Shanian harmiksi kuva onkin työotos Victorian mallihommista. Victoria ihmettelee ärsyyntyneenä Shanian reaktiota ja sanoo, ettei arvostellut Shanian selfieitä, vaan kummasteli huolissaan sitä, miksi Shania halusi postata ainoastaan Simonin silmille tarkoitetut selfiet Faceen koko kansan nähtäviksi. Ja vielä Simonin anteeksipyyntöpostauksen alla Shania levitteli avoimesti kotiosoitettaan!

Simon on pyytänyt Shanialta monta kertaa anteeksi valehteluaan kukista muun muassa nakukuvan alla, jossa kiivas kommentointi jatkuu edelleen. Shania joutuu vastaamaan Victorialle, kuka Isaac on. Mutta hän ei kerro tietenkään sitä, että seurusteli miehen kanssa pitkään ja vastikään, vaan valehtelee suhteesta olevan kauan ja että sitä kesti vain hetken. Victorian utelun lisäksi Shania tuijottaa jälleen mystiseltä Charlielta tulleita kommentteja Simonille. Miksi ihmeessä Simon ja joku ranskalainen mies lähettelevät toisilleen sydän-emojeita??!! Kaiken huipuksi eräs Ninni Polvi sekaantuu Isaac-kommenttiin ja kertoo suhteesta totuuden!

Shania yrittää sanoa Ninnille, että voisivat keskustella Isaacista meseviestillä, mutta sen sijaan Isaac-episodiin osallistuu myös eräs Marianne Tahko! Shania on kauhuissaan; nyt Simon saa tietää kaiken Isaacista! Ja samalla kommenteissa nousee esiin se, että Isaacin lisäksi Shanialla on ollut useampiakin miehiä samaan aikaan! Mutta Simon vain puolustaakin Shaniaa näitä ystävyksiä Ninniä ja Mariannea vastaan! Siitä huolimatta Shania ei ole tyytyväinen, sillä lepertelykommentit salaperäisen Charlien ja Simonin kesken jatkuvat.


Shania yrittää kysyä suoraan, mistä Charlie-jutussa on kyse, mutta saa Simonilta vain epämääräisen vastauksen muka kiireestä. Shania on raivoissaan.

Shania on niin raivoissaan, että hänen mielessään risteilevät mitä kaameimmat ajatukset; onko Simon sittenkään täysin hetero?  Entä jos mies onkin täysin homo ja pitää Shaniaa vain kulissina sille! Shania päättää selvittää Charlien henkilöllisyyden ja menee kurkistamaan miehen fb-profiilia. Valitettavasti profiili ei tuo Shanialle vastauksia, pikemminkin lisää kysymyksiä. Mies siis pitää hevosista? Okei. Ja kaksi kaveria hänellä vain näkyy olevan. Eipä ole ainakaan suosittu tyyppi, mutta sehän ei Shaniaa paljon lohduta, sillä Simon näyttää tykkäävän tosissaan mokomasta hyypiöstä.

Samana lauantai-iltana Junior on jälleen Shanian luona käymässä, sillä Mirellasta ei ole kuulunut vieläkään mitään. Yhdeksän jälkeen Shania päättää soittaa Simonille videopuhelun ja komentaa isoveljensä takkahuoneeseen siksi aikaa. 

Shania: Olenkohan nyt tarpeeksi pynttäytynyt..? Simon ei ole huomannut edes uusinta nenäkoruani, joka on vihreä! Täysin eri väriä, kuin mitä yleensä käytän! Ehkä hän huomaa sen, kun asussani on näin paljon vihreää myös!

Shania: No hei... Miten voit? Itselläni on ollut ihan surkea päivä!
Simon: Shania! Mitäs nyt? Mitä on täpä’tynyt? Öletkö sinäkin kipeänä?
Shania: Voi mistähän minä aloittaisin... Mitä, en ole kipeänä! Mutta aloitan esimerkiksi siitä, että poikaystäväni ei kirjoita parisuhdestatukseensa olevansa parisuhteessa!
Simon: Häh?
Shania: Sanot koko ajan minua kauniiksi ja kehut ja ties mitä, mutta häpeätkö minua todellisuudessa?
Simon: Kyn työtä... emme’än me öle edes käyneet vielä treffeillä!
Shania: No mitä se tähän liittyy? Kyllä monet harrastavat kaukosuhteitakin!
Simon: Miten selläiseen liittyy jöky Facebook-päivitys? En nyt täjyä tääs mitä py’yt!

Shania: Ei se ole mikä tahansa satunnainen päivitys, vaan yksi Facebookin tärkeimmistä informaatioista muille!
Simon: Miksi? Mitä sillä on väliä mitä myyt äjättelevät? Minyllä ölisi nyt vä’än ’ömmiä...
Shania: Niin varmaan olisi! Charlien kanssako? Miten niin miksi?? Tuota Nichellekin aina sanoi, huooh...
Simon: Miten niin Charlien känssä?
Shania: Niin, ne sinun hommasi, hänenkö kanssaan niitä olisi?
Simon: No töttä käi hänen känssään. Mitä sinä Charliestä tiedät?

Shania: No en mitään, kiitos sinun! Joten voisitko selittää, miksi mieluummin hommailisit nyt hänen kanssaan, kuin juttelisit minulle?!
Simon: Köskä on vä’än päkkö. Hänellä on synttärit, ja minä idiöötti ynö’din söittää hänelle. Kyn meni kökö päivä i’än myissä ’ömmissä.
Shania: Ei minua kiinnosta, vaikka teillä olisi joku vuosipäivä tänään! Et ymmärrä näköjään yhtään, mistä puhun?!
Simon: No en! Vöitkö selittää?
Shania: Oletko hommaillut siis muidenkin miesten kanssa? Jos koko päivä on niissä puuhissa mennyt? Voitko SINÄ selittää itse?!! 
 
Simon raapii päätään. 

Simon: Nyt en tääs täjyä mistä py’yt… Minyllä meni kökö päivä netissä.
Shania: Eli esität jälleen tietämätöntä, kun tiedät tehneesi jotain väärää. Sama asia kuin ne kukat, joista valehtelit!
Simon: En minä mitään esitä! Ja sen kykkä’ömmän ännöit jo änteeksi. Minä väle’telin ja myönsin sen. Eikö se mykä riitäkään?
Shania: Juu, niin olen ymmärtänyt. Koko päivä meni hommaillessa netissä. Ja esitäthän sinä, et muka tiedä, miksi olen vihainen!
Simon: No en välitettävästi. Jöten vöisitkö kertöä minylle, chérie? En ’älyä, että sinä ölet nöin vi’äinen.

Shania: No se kukkajuttu oli ja meni, mutta palasi nyt mieleeni, kun teet samaa toistamiseen. Eli et puhu totta!
Simon: Mistä minä NYT en py’y töttä?
Shania: Sinä ja sinun "cheriesi"!
Simon: Täh? Sinä ölet chérie! Se tärköittää kyltää.
Shania: No sitä cherietä hoet minun lisäkseni muillekin! Tiedän kyllä, mitä se tarkoittaa.
Simon: Niin, minä ’öen sitä käikille. Önkö se öngelmä? Vic on trésor, tärköittää äärrettä. Vöi miksi sinä ölet nöin kämälän vi’äinen tääs?

Shania: No ei ole ongelma, jos sanot niin vaikka Vicille, sillä tiedän hänen olevan rakas ystäväsi. Joo ei minua se Vic nyt haittaa!
Simon: No mikä sitten? Millä minä nyt ölen sinyt syytyttänyt?
Shania: Oi minä olen kysynyt samaa jo tuhat kertaa! Mutta sinä et vastaa! Kiertelet vaan aihetta! Jos et halua kirjoittaa parisuhdestatukseesi olevasi parisuhteessa, koska olet kiinnostunut samasta sukupuolesta, niin voisitko kertoa sen minulle, etkä leperrellä ympäriinsä kaikkien nähden?!

Simon: No kyllä minä vöin sen stätyksen väi’tää jös se ’elpöttää. Älä nyt syyty, chérie! En öikeästi pitänyt sitä niin tärkeänä.
Shania: Eli olet kiinnostunut miehistä?! Minähän arvasin!
Simon: Siis mitä ’ittöä nyt? En öle!
Shania: Ei noin komea mies voinut olla todellista, eikä se sitten ollutkaan... Et ole mitä?
Simon: Miten niin mykä mie’istä? En minä mistään mie’istä öle kiinnöstynyt vään näisistä! Ödötä, pitää käydä kysellä… 

Simon häipyy nopeasti videoyhteyden auki jättäen.

Shania: Myönsit jo olevasi homo! Olet hommaillut heidän kanssaan koko päivän ja haluaisit hommailla vielä lisää, sen sijaan, että juttelisit kanssani! Älä mene!!! Lyön läppärin muuten kiinni!

Shania seisoskelee pitkään koneen luona, tuijottaa ruutua ja miettii, että mihin se mies nyt katosi, kun kestää ja kestää vaan. 

Shania: Hommailemaanko hän lähti? Ettäs kehtasi! Vai pitäisikö minun sittenkin olla imarreltu, kun näytänhän minä ihan mielettömän seksikkäältä? Hommaileeko hän minun vai niiden miesten takia? Apua, en osaa päättää! Onneksi edes kahvi maistuu hyvältä...

Simon tulee takaisin puolen tunnin jälkeen vettä valuvana, ilman paitaa ja pyyhe olalla.

Simon: Änteeksi chérie! Öli i’än päkkö käydä pesyllä! Vätsä on niin kyrällä, että tyli päskät ’öysyyn! Mytta et sinä ’älyä kyyllä enempää. Mistä me py’yimmekään? Kyllä! Minä tynnystän i’än käiken mistä minyä syytit! En ’älyä riidellä känssäsi, chérie. 
 
Shania: Herra sitten viimein suvaitsi saapua! Mitä ihmettä, Simon? Muka kävit numero kakkosella! Ensinnäkin puhut yhtä rahvaanomaisia kuin Caitlin ja toisekseen uskon, että kävit vaan pohtimassa sitä, kuinka saat puhuttua itsesi tästä pinteestä! Eli nyt sinä siis myönnätkin syyllisyytesi?? Voi tavaton miten komea hän on ilman paitaa, en kestä sitä, että hän paljastuikin homoksi...
Simon: Mitä’än tärköität käkkösellä? Önkö nyt kyse niistä ’ömmäilyistä väi?
Shania: Öh… Niin tavataan sanoa, jos käy kakalla. Kyllä, kyse on niistä koko päivän hommailuistasi, jotka pitivät niin kiireisenä, että yhden kanssa et edes päässyt hommailemaan! Kun minä soitin videopuhelun!
Simon: Ai? No ölen’än minä tösiään sitä tänään te’nyt, ja vä’än myytäkin. Myttä et värmään ’älyä kyyllä lisää?
Shania: En MISSÄÄN NIMESSÄ! Ei yksityiskohtia, kiitos!
Simon: Ei? Okei. Mytta sen vöin sänöä, että tyli’än sitä te’tyä äikä päljön tänään. Öli niin ränkkä päivä, että i’än ’yimää jo. Myttä näisiä siellä täisi enimmäkseen öllä, eikä mie’iä. Näisiä i’än täjyttömästi! Päri öli öikein törkytyrpiä! Ja sitten käiken lisäksi vielä se Isaac… Huoh! Että väsyttää! Ölen i’än pöikki!

 Shania: MITÄ??!! Onko hänestäkin tullut sellainen??!! Isaacista??!! Mutta siellä oli siis myös naisia? Miten ihmeessä? En nyt käsitä lainkaan! Niin siis minä tunnen erään Isaacin.. 
Simon: Tiedän! Minä’än täpäsinkin hänet siellä synttäribileissäsi! ’Yvä ystäväsi Isaac.
Shania: Hän oli todellakin... öh… Hyvä ystäväni hän oli. Mutta oliko hän tänään miesten kanssa?!
Simon: Mistä minä tiedän? Säättöi ölläkin? En nä’nyt myitä kyin näisiä... käi. Myisti on vä’än ’ätärä sen sy’teen.
Shania: Täysin uskomatonta... Ai sinä siis hommailit miesten kanssa, mutta silti näit vaan naisia? Jo mahtoivat olla melkoiset hommailut!
Simon: No niin ölivätkin! Ja ölit’än sinä itsekin päikällä!

Shania: Nyt kyllä olet käynyt hommailemassa umpikännissä! Et muista juuri muuta kuin että miesten lisäksi siellä oli naisiakin ja eksäni hommaili miesten kanssa ja nyt vielä luulet MINUN osallistuneen moiseen!! Voin vannoa, että Tommin kanssa seurustellessani jouduin sellaiseen kerran mukaan ja kauaa en viihtynyt! Voi apua! Nyt hän ainakin tajusi, että Isaac on eksäni eikä pelkkä ystävä! Ja Tommistakin menin möläyttämään. En muistaakseni ole kertonut siitä pervosta Simonille. Mutta liekö noilla eksillä enää väliä, kun Simon onkin homo?!

Simon rojahtaa sohvalle syvään huokaisten.

Simon: Väsyttää i’än säätänästi... Kykä on Tommi?
Shania: Ööh… siis... sanoin vahingossa eksä, kun piti sanoa Isaacista ex-ystävä! Tommi oli... tai on kai hän edelleen mallitoimistolla valokuvaajana…
Simon: Py’ytkö nyt siitä Tomistä jöltä säit kykät?
Shania: Ei, Tommi on valok… valokatkaisinten suunnittelija! Juu, siis sama mies! Arkkitehti ja erikoistunut valokatkaisimiin, sellaisiin hienoihin ja erikoisiin!
Simon: Okei? No kiitös tiedöstä. Ai että öli ränkkä päivä. Sänöinkö sen jo?

 Shania: Ei puhuta nyt mistään Tomeista! Ja olet muistanut mainita varmaan tuhat kertaa, kuinka raskasta se miesten kanssa hommailu oli! Ja siis miesten JA naisten…
Simon: Hihih! Väsyttää niin, että lyylin jo äsken, että sänöit "’ierömäsäyvöi’in", myttä et käi sinä sentään... ’Ienöi’in ja eriköisiin, hih!
Shania: No mikäs ihme se on, että kuulet hieromasauvoja yhä, kun niitä varmaan hommailussa oli mukana!
Simon: Jöö, siis räskästä öli!
Shania: Mitä? Anna olla, anna olla! Kuten jo sanoin, ei likaisia yksityiskohtia!
Simon: Kyllä sinä tiedät jo käiken, kyn ölit’än sinä itsekin mykänä!
Shania: No kiva jos edes näit umpijurrissa minusta unta tai kuvittelit minut sinne leikkeihinne osalliseksi!

Simon: En minä mitään kyvitellyt! Väikkä säätöin tösiään öllä vä’än kännissä. Kähvin täkiä, en älkö’ölin siis.
Shania: Oih Simon, mitä minä teen sinun kanssasi? Olet ihan mahdoton!
Simon: Miten niin mä’dötön? Minä’än tein sen käiken sinyn ’yväksesi!

Shania: Kuinka sinä julkeat oikeuttaa tekosi sanomalla tuollaista?!
Simon: Köskä se on tötyys! Kyllä’än sinä tiedät jo, kyn ölit siellä itsekin ja näit miten ilkeitä ne i’miset ölivät.
Shania: Kyllä kuule sinä et olisi edes vilkaissut niihin miehiin, jos olisin päässyt luoksesi ja olisit kantanut minut sänkyysi! Voih... Minä todellakaan EN ollut siellä, olet nyt näköjään liian väsynyt ja nähnyt harhoja.
Simon: Täällä Facebookissä’än se käikki täpä’tyi!
Shania: Ai, luulin että hommailitte ihan livenä jossakin. No, yhtä paljon se pahoittaa mieltäni, hommailitteko videopuhelun välityksellä! Mutta miksi ihmeessä et lopettanut sitä ryhmäpuhelua, jos ne miehet olivat ilkeitä?!
Simon: No enimmäkseen ne täisivät kyllä öllä näisiä ne ilkeät. Ne käksikin, jötkä ilkkyivät sinylle Isaacistä. Myttä ölen tösiään ’yvin väsynyt.
 
Shania: Mitkä helvetin naiset??!! Oletko seonnut?
Simon: Äh! Täidän sitten öllä. Päätä särkee, vätsä on kipeä, käy’eä nälkä, jöky kirppykin syö ja päskättää.
Shania: Ei tämä keskustelu johda yhtään mihinkään! Jatketaan, kun olet selvinnyt hommailu-videopuhelustasi ilkeiden homojen ja minun kanssani, joka olin pelkkää harhaa. Mene paskalle kuten Caitlin sanoisi ja painu sitten nukkumaan!
Simon: Okei? Bonne nuit!

Simon lähettää Shanialle lentosuukon.

Shania: Joopa joo, sitä samaa ja uneksi vaikka Isaacista!
Simon: Sinystä minä yneksin!
 
Shania on ihan hämillään ja lähettää kuitenkin lentosuukon takaisin, sitten laittaa koneen kannen hitaasti alas. Shania ehtii kuulla Simonin viimeiset sanat samalla kun antaa lentosuukon. 

Shania lysähtää sohvalle ja alkaa itkemään.

Shania: Ei voi olla totta, en kestä tätä! Unelmieni uros onkin HOMO!!! Kuinka hän voi puhua noin kevyeen sävyyn tuollaisesta asiasta?! Että on sekstaillut koko päivän ryhmävideopuhelussa naisten ja etenkin miesten kanssa!! Se kirottu äijä Charlie on ollut mukana siinä hommailussa! Mutta että miten ihmeessä Isaac? En ikinä olisi uskonut moista hänestä enkä Simonista! Juniooor!!! Kuuletko??!!
Junior: No kuulen vähemmästäkin!
Shania: Oi tule pian tänne, se videopuhelu päättyi jo. Ja se oli aivan painajaismaista, yhyy!


Koittaa seuraava päivä, sunnuntai 24.5. Shania on pyytänyt Aidaa kanssaan kävelylle, sillä hän haluaa avautua ystävälleen Simonin hurjista paljastuksista.

Aida: Eikö tässä ollut vielä vuosi sitten ihan oikea metsä?
Shania: No oli. Täällä Pupulikaupungissa on jyrätty kaikki kivat paikat ja rakennettu jättimäisiä kerrostaloja ja niiden yhteyteen tällaisia puistikoita istutettuine puineen. Ovat olevinaan metsiä.

Aida: Niin, oletko nyt ihan varma, että Simon onkin homo? Miten hän nyt yllättäen moiseksi paljastuisi? Entä jos hän on biseksuaali, kuten minä?
Shania: No kyllä hän enemmän miesten suuntaan on kallellaan kuin naisiin. Tiedän sen siitä kirotusta Charliesta! "Sherii", "bisuu, bisuu", "zetem". Yäk! Tuolla on penkki, mennään istumaan.

Aida: No mutta mitä jos se mies on vaan hänen hyvä ystävänsä? Se Charlie. Kyllähän mekin sanomme toisillemme rakkaudentunnustuksia, koska olemme niin läheisiä. Sinä ja minä.
Shania: Ei, kyllä Simon halusi hommailla Charlienkin kanssa! Etenkin, kun tällä oli syntymäpäivä eilen. Niin hän sanoi! Oli koko päivän hommaillut niin miesten kuin naistenkin kanssa ja oli ihan rättiväsynyt sen takia! Ja KEHTASI vielä valittaa siitä, että minä soitin videopuhelun, kun olisi mieluummin hommaillut sen homppeli kakkosen kanssa! Voitko uskoa korviasi?!

Aida: Öö.. No oikeastaan en... Jokin tässä niin kutsutussa hommailussa nyt ei täsmää. Millä sanoilla hän kertoi harrastaneensa seksiä netissä?
Shania: No en minä nyt niin tarkkaan muista! Olin aika järkyttynyt, kuten voit kuvitella.
Aida: Eli hän kutsui seksiä "hommailuksi" ja miten se siis toteutettiin?
Shania: Aida, miksi sinä kyselet epäolennaisuuksia?! Haluan velloa kurjuuden syövereissä sen homopaljastuksen takia ja haukkua koko ukkelia!
Aida: No minkä takia sitten halusit taas kuulla viisauksiani? Muistelehan sitä pitsien vilautteluasi videopuhelussa, enkö ollutkin oikeassa?
Shania: No olit...

Shania: No hyvä on sitten! Se oli toteutettu niin, että ilmeisesti toisilleen tuntemattomat miehet ja naiset ottivat osaa johonkin yhteiseen videopuheluun ja jokainen sitten oman ruutunsa ääressä teki ties mitä rivouksia samalla katsellen toisten irstailuja. Hyi helvetti sanon minä!
Aida: Ai? Hän kuitenkin kertoi sen noin selkeästi? Hmm... Mistä päättelit, että moisen nettiorgian osanottajat eivät tunteneet toisiaan entuudestaan?
Shania: No monestakin seikasta! Esimerkiksi siitä, että Isaac oli siellä myös! Eiväthän he ole aiemmin tunteneet toisiaan Simonin kanssa. Ja siitä myös, että osa naisista oli ollut ilkeitä. Eli tuskin moiset ilkimykset ovat Simonin ystäviä!
Aida: Kuulostaa edelleen todella oudolta. Ja miten ihmeessä MINÄ en ole tietoinen tuollaisesta seksin harrastamismuodosta?! Tämä nettihommailu varmaan on perustettu koronan takia.
Shania: Niin sen muuten täytyy olla! Porukka ei enää voi käydä yökerhoissa iskemässä yhden yön sänkyseuraa, niin joku idiootti on keksinyt tällaisen tavan harrastaa satunnaista seksiä ilman, että ihmiset koskettavat toisiaan fyysisesti.

Ystävykset lähtevät kohti tunnettua voikukkamäkeä.

Aida: Mitäs minun piti vielä kysyä..? Aa! Mitä ihmettä hän tarkoitti sillä, että väitti sinun olleen hommailuissa mukana?! En vaan voi käsittää tuota juttua!
Shania: Niin, vieläpä moneen kertaan väitti minun olleen siellä myös! Olisiko se sellainen systeemi, jossa tietokoneen ruutu on jaettu moneen pikku ruutuun ja aina yhdessä ruudussa näkyy yhden hommailijan kotia? Esimerkiksi neljännessä ruudussa joku ukko läskit lyllyen pieni penis kädessään läähättäen tuijottaa kahdeksannen ruudun kaunista naista, joka hilluu joku hieromasauva kädessään? Hyi hitto, Simon muuten puhui hieromasauvoistakin!
Aida: No sekin vielä! Mies taisikin puhua totta! Niin, mutta tarkoitat siis sitä, että Simon olisi luullut jotakin blondia sinuksi, jos ne ruudut ovat pieniä?

Shania: Aivan. Niitä ruutuja varmasti saa klikattua isommiksi, mutta Simon on halunnut hommailla kaikkien paikalla olleiden kanssa, joten hän on tuijottanut sitä koko porukkaa kerralla. Jokaisen ruutu siis on ollut näkyvissä yhtä aikaa pienenä. Jos ne nyt ylipäätään ovat mitään ruutuja! Mutta oletetaan nyt, että ovat. Yhdessä ruudussa on hillunut alaston nainen, jolla on ollut vaaleat hiukset ja minun muotoni. Jostain syystä Simon on ollut niin sekaisin, että on luullut minun kykenevän moiseen hommailuun! Jos hän olisi isontanut sen kyseisen naisen ruutua, samalla menettäen hetkeksi muutaman seksikaverin, olisi hän nähnyt heti, että se en ollut minä!

Aida: Hihii! Vai et sinä kykenisi moiseen hommailuun?! Mikäs tapahtuma se sitten oli muutama kesä sitten, kun olit käsiraudoissa pöytää vasten piiskattavana ja minä ihailin pil..limehuasi makaamalla allasi lattialla?! Haahhahhahhahhaa!!! Eikä edes ollut virtuaaliorgiat vaan ihan oikeat! Hehhee!!
Shania: No niin, ole jo hiljaa, kiitos. Minä kerroin Simonille olleeni kerran ihan live-orgioissa ja etten kauaa viihtynyt.
Aida: Minä viihdyin! Ja varmasti viihtyisin noissa nettihommailuissakin!
Shania: No minä voin pyytää Simonia lähettämään sinulle tiedot, miten moiseen pääsee mukaan! Mennään jo!

Jonkun matkaa käveltyään tytöt saapuvat voikukkia täynnä olevalle mäelle.

Aida: Hmm.. Tarkoittikohan Simon niillä ilkeillä naisilla sitä, että he olivat jotakin hurjia sadomasokisteja? Tai sitten he kiusoittelivat muita osallistujia tahalleen! Antoivat ymmärtää, mutta sitten vetivätkin vaatteet takaisin ylleen!
Shania: Aida hei, ei kiinnosta. Luultavasti he vaan haukkuivat muita hommailijoita siellä. Eli olivat mukana vaan nauraakseen muille. Sellaisille sinisilmäisille idiooteille, kuten Simon!

Aida: Aika erikoinen juttu, että Simon kertoo tuollaisen paljastuksen noin vaan ikään kuin ohimennen. Sama kuin olisi kertonut, mitä ruokalajeja tilasi ravintolassa...
Shania: Hyvä että kertoi, sillä en olisi kestänyt tuollaista paljastusta, jos olisin ehtinyt rakastua häneen. Ja miltei minä ehdinkin...
Aida: Minäpäs kysäisen asiasta Gunnarilta! Hän on sen luokan seksipeto, että tietää kyllä mitä nettihommailu tarkoittaa, jos kerran se hissukka Simonkin tietää!
Shania: Ei hän ole mikään h... Ei kun ei mitään. Mutta vielä sekin juttu, että hän sanoi harrastaneensa nettiseksiä MINUN vuokseni!!! Mitä helvettiä se voi tarkoittaa?!
Aida: Kaksi vaihtoehtoa; joko hän halusi selvittää itselleen onko homo vai hetero, ennen kuin suhteenne syvenee. Taikka sitten hän on kovin kokematon seksiasioissa ja haluaa olla mahdollisimman valmis, kun tapaatte ja ryntäätte sänkyhommiin.
Shania: Eiköhän vastaus liene se aiempi? Jos hän ei olisi homo, kai hän olisi pyytänyt oman tyttöystävänsä nettiorgioihin mukaan!
Aida: Kyllä tuo edelleen kuulostaa omituiselta... mutta minäpäs pyydän tuota komeampaa miestä ottamaan meistä kuvan tässä, niin voit postata Faceen. Ihan Simonin kiusaksi vaan! Kirjoitat jotakin ylimalkaisen joutavaa kuvaan, ihan kuin et siis pohtisi häntä sekuntiakaan!

Tuntematon ohikulkija ottaa ystävyksistä kuvan Facebookia varten.

Aida ottaa vielä Shaniasta kuvan ja tulee tällä kertaa päätelmissään siihen tulokseen, että kyllä Simon on netissä seksiä harrastanut!

Heti kotiinsa päästyään Shania kirjoittaa Facebookiin tilannepäivityksen kuvan kera. Simon alkaa maanantaina kysellä Shanian perään, mutta nainen vastailee vain tylyn lyhyesti, että: "Soitellaan huomenna", ja yrittää olla kuin koko miestä ei olisikaan. Myös "hommailut" nousevat kuvan alla olevissa kommenteissa esiin.

Sunnuntaina myös Victoria on postannut kuvia. Hän on vastannut Simonille tämän postaamien "törkykuvien" johdosta samalla mitalla muun muassa kaivamalla kuvan muka orgioista, joihin Simonin isä on olevinaan osallistunut Victorian kotistudiossa. 

Samaan aikaan Victorian kanssa riitaantunut ja häpeissään oleva Simon pitää hiljaiseloa Facebookissa ja postailee kuvia ainoastaan digitaiteestaan.

Maanantaina 25.5. Simon sitten itkee päivityksessään Charlien perään, sillä tämä ei enää vastaa Simonin viesteihin. Shaniaa ärsyttää lukea Simonin postaus mystiselle miespuoliselle salarakkaalleen, eikä hän vastaa Simonin samana päivänä alkaneisiin kyselyihin seuraavasta puhelusta. Shania on tympääntynyt Simonin homoudesta ja vastailee herran uteluihin aina lyhyesti, että soittelee huomenna, vaikka ei olisi aikomustakaan tehdä niin. 

27.5. profiilikuvansa vaihtanut Simon on kovin surkeana. Charlie ja Shania eivät vastaa hänelle. Ja Victoriankin hän on suututtanut! Hän on monena päivänä kysellyt Victorialta tämän kuvien alla anteeksiantoa, mutta nainen ei ole reagoinut asiaan mitenkään. Simon ei voi muuta kuin itkeä Facessa yksinäisyyttään.

Seuraavana päivänä Simonilla näkyy olevan vain yksi keino jäljellä; hän postaa itsestään nolon kuvan ja pyytää julkisesti Victorialta anteeksi. Simon tietää hyvin, että saattaa näin tulla nolanneeksi itsensä kaiken kansan edessä, mutta toisaalta maineella ei ole merkitystä jos ystäviä ei ole.

Luojan kiitos siitä seuraavana päivänä eli perjantaina 29.5. Victoria viimein hyväksyy anteeksipyynnön! Shania sen sijaan surkuttelee komean kuvan alla, että luuli saaneensa moisen komistuksen, mutta tämäpä ei kiinnostunutkaan hänestä sillä tavalla. Simon ei voi käsittää, mistä neiti Simmons tällä kertaa on suuttunut!


Ja samaan aikaan Shania vaan jatkaa ja jatkaa surkutteluaan julkisesti, eikä Simon ymmärrä lainkaan, mistä nyt tuulee.


Simon yrittää lohduttaa onnetonta Shaniaa, sillä ei tajua, että Shania valittaa nimenomaan hänestä itsestään! Shania vaan lupaa soittaa, vaikkei aio tehdä sitä. Hän keksii jopa hätävalheen, jotta pääsee tilannetta pakoon. Caitlinilla on muka jokin hätätapaus, nyt ei voi soitella videopuheluita.

Kun Simon sitten kysyy oliko Caitlin kunnossa, on Shania unohtanut jo koko valheensa eikä vastaa juuta eikä jaata. Sen sijaan hän yrittää siirtää videopuhelua Simonin kanssa kertomalla siitä, että Shawnan hautakivi oli kaadettu. Juttu toki on täyttä totta, mutta Shania toivoo, että Simon haluaisi itse perua kirotun videopuhelun. Shaniahan on ilmeisen järkyttynyt isosiskonsa haudan häpäisystä; eihän silloin kannata videopuheluita soitella!


Shania ei soita Simonille videopuhelua, vaikka tämä on jatkanut inttämistään esimerkiksi Shanian ja Aidan kukkaketokuvan alla. Shania välttelee miestä parhaansa mukaan. Simon kysyy suoraan, onko Shania jostakin syystä vihainen. Ja Shania vastaa yhtä suoraan, ettei tee mieli soitella Simonin hommailujen takia!

On jo ilta, ja Shania istuu kuumissaan jälleen koneensa ääressä. Liekö kesähelteiden vai jonkin muun asian takia? Tällä kertaa Shania on kytkenyt läppärin televisioonsa, jotta näkee kaiken isompana. Koska Simon ei tunnu tajuavan, että Shania välttelee häntä siitä syystä, että mies paljastuikin homoksi, on Shania postannut vuoden 2018 Exotic partyista kuvan seinälleen. 

Shania: Tämähän olikin hyvä idea! Kuvaan liitetty teksti on vihje Simonille. Josko hän nyt tajuaisi, miksen enää ole niin innostunut.

Tunnin kuluttua Simon on vastannut postaukseen, eikä valitettavasti tajua vieläkään, mistä on kyse! Hän haluaa vain jutella Shanialle videopuhelun välityksellä asioista suoraan eikä nähdä mitään outoja vihjeitä.

Simonilta tulee meseviesti, jossa hän pyytää Shaniaa jälleen soittamaan. Hän kertoo, ettei kestä moista epätietoutta eikä ymmärrä Shanian vihjeistä mitään.

Shania: Voi Luoja tuota miestä...

Shania lukee aiempaa viestittelyä, jolloin lupasi soittaa Simonille, mutta keksi sitten sen hätävalheen, että Caitlinin luo oli riennettävä nopeasti.

Shania: Oi minkähän selityksen nyt keksin?! En halua kirjoittaa hänelle vaan suoraan, etten halua olla enää yhteydessä, sillä haluan heteromiehen.

Lopulta Shania päättää vastata Simonin meseviestiin.  Hän lupaa soittaa miehelle.

Simon vastaa nopeasti viestiin.

Shania laittaa koneensa kiinni.

Shania: Hyvä on, soitetaan nyt sitten sille hommailevalle homolle vielä kerran! Mutta vasta vaatteet vaihdettuani! Nyt menen keittämään lisää kahvia.

On todellakin kulunut miltei viikko siitä, kun Shania ja Simon edellisen kerran olivat videopuhelun välityksellä yhteydessä. Shania on nyt ulissut ja rääkynyt monta päivää, kuinka komea Simon paljastuikin homoksi. Myöhään illalla Shania vihdoin viimein soittaa Simonille lupaamansa videopuhelun.


Shania: No hei. Kirjoitinkin jo sinulle aiemmin Faceen, kuinka isäni soitti ja kertoi kamalia. Ehditkö lukea sen? Shawnan hautakivi oli kaadettu!
Simon: No hei Shania! Kyllä, lyin sen ja kömmentöinkin. Järkyttävää öli! Entä se Caitlinin jytty? Önkö hän kynnössä?
Shania: Isäni aikoo asentaa riistakameran haudan luo. Oh kuinka kamala tapaus! Mitä Caitlinista? Miksei hän olisi kunnossa?
Simon: No kyn kerröit, että hänellä öli jöky kriisi ja sen täkiä lä’dit hänen lyökseen.
Shania: Odota, en kuule puhettasi, koneessani on joku asetus kai väärin...
Simon: Shania? Kyylyykö nyt?
Shania: Haloo, kuuletko minua?
Simon: Kyylen!
Shania: Ei kuulu mitään!
Simon: Mikä nyt on?
Shania: No NYT kuuluu!

Simon: ’Yvä! Lyylin jo, että minyt ’ylkäsit. Ensin sinystä ei kyyly mitään päiväkäysiin, mitä nyt vä’än väliä lypäät söitellä. Ja sitten söittämisen sijään älätkin pöstäillä jötäin öytöjä kyvävi’jeitä, jöistä minyn pitäisi täjytä jötäkin? Öletkö vieläkin vi’äinen niistä ’ömmistä mitä minyllä öli netissä?
Shania: Öö... No sinä et ilmeisesti ole käsittänyt, minkä takia olen halunnut jutella kanssasi ja odottanut luoksesi pääsyä. Ajattelin, että olemme... noh, parisuhteessa. Niin kyllä siinä putoaa aika korkealta kun tajuaa, että toinen osapuoli onkin homo. Anteeksi, etten ole soitellut. Olen vaan ollut niin tavattoman pettynyt ja surullinen siitä.
Simon: Sinä… Sinä pidät minyä ’ömönä? Siis mitä? Millä perysteellä? En säänyt tääs kökö yönä yntä kyn pyörin vään sängyssä ’ikisenä. Ja nyt väsyttää tääs niin ’elvetisti. Huoh! Önneksi ölen västä käynyt nymerö käkkösellä, niin ei värmään tärvitse i’än ’eti mennä yydestään. Ja tääs on pitänyt niitä ’ömmiä te’dä öikein yräkällä… Äläkä nyt kysy ölikö päikällä enemmän mie’iä väi näisiä. Pörykkää on öllyt niin päljön, ettei läskeä pysty, eikä niistä kyyle käikistä sykypyöltä erötä!

Shania: Niin Caitlinista kyselit? Hän voi jo hyvin. Heillä kun on se asunnon remontti, niin hän oli sekoittanut oranssia ja lilaa maalia yrittäessään saada vihreää väriä. Seinä on nyt kakan värinen. Se hänen kriisinsä oli, hah. MITÄ?!
Simon: Jöky kykistä py’yvä Tom näkyi eilen, jöten säättöi öllä se sinyn ’ienöjä ja eriköisiä välökätkäisimiä syynnittelevä työkäverisi. Väi Tommikö hän ölikin? ’Yvä että Caitlin on ok! Myttä mikä se ’ömöjytty nyt öli? Selitä, kiitös.
Shania: Siis... Vieläkö sinä tosissasi kysyt, minkä perusteella pidän sinua homona?! Juuri äsken kerroit taas hommailleesi miesten ja naisten kanssa koko päivän!!! Mutta katso nyt vähän millaisessa seurassa hommailet, jos he ovat noin omituista porukkaa, ettei sukupuolta erota! Hui! Siis oliko se Tom eilen siellä mukana??!!
Simon: Siis...
Shania: Siis…?
Simon: En tääs täjyä. Kyllä minä jönkyn Tomin näin ja äjättelin ’eti, että Shanian Tom se öli! Kyn niin kykistä jäy’öi.

 Shania: Mikä Simon tässä on niin vaikeata ymmärtää?! Kerrot joka kerta kun keskustelemme täysin avoimesti harrastaneesi seksiä koko päivän niin urakalla, että olet iltaisin ihan poikki! Ja kerrot vielä senkin, keitä niihin ryhmäseksihommailuihin osallistui. Jopa Isaac oli ollut mukana, joka tuntuu ihan järjettömältä! Siis mitä hittoa?! Jauhoiko se lahtelainen mies kukista keskellä orgioita?! Te olette kaikki täysin tärähtäneitä!
Simon: Seksiä? Siis mitä i’mettä? Kylläpä sinyllä on mieli kätyöjässä...
Shania: Niin mitä? Mitä kadut ja ojat tähän liittyvät?
Simon: Kyn siellä sinä ryvet tietysti. Ei, en minä ’ömö öle enkä edes bi. I’än tylsä ’eterö minä väin ölen. Compris?
 
Shania: Öö... WHAT?! No mitä helvettiä sinä sitten hommailet miesten kanssa?!
Simon: Miten niin miesten känssä? En mitään. Netissä minä ’ömmäilen. Sinä siis lyylet minyn ösällistyneen jöi’inkin i’meen örgiöi’in? Siis mitä ’elvettiä nyt, Shania?
Shania: Kyllä minä muistan sen. Mutta orgiat ne ovat silti, vaikka toteutetaankin videopuhelun välityksellä! Eihän näin koronan aikana muuten voisikaan ryhmäseksiä harrastaa! No voitko vaikka selittää, mitä orgioissa yleensä tehdään? Siis jos ei seksiä?
Simon: No käi niissä seksiä ’ärrästetään. Ja älkö’öliä kitätään.
Shania: No en minä mitään luule vaan tiedän, itsehän olet niin sanonut! Juuri niin. Ja kerrankin olit niin humalassa hommaillut, että luulit minun olleen mukana! Minä en moiseen rietasteluun suostuisi vaikka aseella uhattaisiin!

Simon: Siis mitä, mitä nyt?!
Shania: Yksinkertaista; minä naiivina olen odottanut tapaamistamme livenä ja että kenties keskenämme vähän hommailisimme. Mutta tuhosit sen kaiken osallistumalla niihin videopuheluorgioihin.
Simon: Önkö sinyllä PMS-öireet päällä, väi miksi py’yt minylle nöin pimeitä?
Shania: Kyllä muuten on! Mutta mitä herra Deforest pitää tässä pimeänä?
Simon: Nöitä sinyn jyttyjäsi tietysti... Väi mykä örgiöissä minä ölen öllyt, haha!

Shania: Oi minulla todellakin oli ihan kaameat menkat ja sitten vielä kaaduin aamulenkillä! Oli satanut ja hiljattain maalattu suojatie oli niin liukas, että lensin vasemmalle kyljelleni. Niin, mitä sinä nyt siinä hahattelet? Ensin mies puhuu, vähän liikaakin. Sitten seuraavassa lauseessa kieltää kaiken ja pitää toista osapuolta pimeänä... Vic taisi unohtaa mainita muutamasta sairaudestasi, kuten pahasta skitsofreniasta.
Simon: Jöö, kyllä minyllä on väikkä mitä säiräyksiä... ’Yvä että sinä ölet kynnössä – äinäkin fyysisesti täidät öllä?
Shania: Mutta parempi tämä on näin, että sain tietää taipumuksistasi näin aikaisessa vaiheessa. Enkä tarkoita nyt skitsofreniaa, siihen on lääkitys saatavilla! Vaan nuo sinun mystiset hommailusi tulivat päivänvaloon. Etten ehtinyt rakastua sinuun vielä niin... Öh… tuotaaa...

Simon: Kyn sinä nyt nöin minyä tenttäät, niin säänkö minäkin vyöröstäni kysyä sinyltä jötäkin?
Shania: Odota, Simon odota! Sinä sanoit äsken, että olet vaan tylsä hetero!! Miksi??!! Siis hommailitko ihan heterona niissä orgioissa, vaan saadaksesi jotakin uutta kokemusta? Vai mitä se oli? Siis, odotas nyt... Sanoitko sinä oikeasti jokin aika sitten, että olet hetero? Että et ole edes biseksuaali??
Simon: En öle bi enkä ’ömö vään ’eterö. Miten se nyt vöi öllä niin väikeä ymmärtää?
Shania: Oi Simon! Oi kuinka onnelliseksi nuo sanat minut tekevätkään!!!! Olen jälleen elossa!!!
Simon: Mitä i’mettä? Kysyisin nyt y’tä jyttyä, jös söpii?

Shania: Eihän minua haittaa vaikka kävisit kymmenissä eri orgioissa, siis vaikka ihan oikeissa sellaisissa, kunhan vaan käyt niissä kokemuksen vuoksi! Et sen takia, että himoitsisit miehiä! Oi Simon! Sinä olet siltikin hetero! Ei voi olla todellista! Ja minä olen surrut päiväkausia sitä, että uusi poikaystäväni paljastuikin homoksi! Huh! Kysy ihan kohta, olen niin hämmentynyt nyt, etten tajua mistään mitään! Oi minun täytyy vallan sulatella tätä hetken aikaa! Huh! Ja sinä et ole edes jakanut komeaa vartaloasi niiden Tomien ja muiden kanssa, vaan olet vieläpä irstaillut virtuaalisesti! Mikä helpotus!
Simon: Ööh... On sinyllä sitten ynet!
Shania: Odota kun haen keittiöstä uutta kahvia! Kuten näet, ihan tärisen, olen niin järkyttynyt. Siis positiivisella tavalla! Oi minkä takia et heti kertonut, että hommailet netissä ihan heterona? Kaikelta tältä murheelta olisi vältytty!

Simon: No niin käi sitten... Önkö sinyllä jöky lääkitys? Sinyltä ei öikein sää syynvyöröä! Mikä ihme tuota naista oikein vaivaa? Tuollaista sähikäistä en olekaan vähään aikaan tavannut… Ja viimeksi sellaisen kanssa kävi huonosti. Hyi! Pois mokoma ajatuksista! Ei Shania ole sellainen. Ei ollenkaan.

Shania palaa pikaisesti takaisin ja jo ovat neidin kehonkieli ja elkeet muuttuneet sitten videopuhelun alun! Hän nojaa keimaillen takkaan. Nythän taas kannattaa keikistellä, sillä komistus ei olekaan homo!

Shania: No niin, palasin! Kahvi maistuu TÄYDELLISELTÄ! Ja aurinko paistaa! Vaikka ulkona on pilvistä! Niin, huusit jostain lääkityksestä ja suustani kun lähdin iloisena hakemaan kuppiini täytettä! Siis kahvikuppiini, kyllä minulla rintavarustus on ihan kunnossa, tsihih!
Simon: Ahaa. Ei työ äyrinkö äinäkään täällä enää päistä. Kellö on jo yli y’deksän.
Shania: Hmm... Onpa herkullista... Minulla paistaa koko yön! Olen niin onnellinen, kun et olekaan homo!
Simon: Ai i’än sen täkiä? Miksi?
Shania: Kuten sanoin, näin seurustelun alkuvaiheessa minua ei haittaa, vaikka kokeilet vielä seksijuttuja muiden kanssa. Olivat sitten miehiä tai naisia. Tai molempia. Tai niitä outoja tyyppejä, joiden sukupuolta ei erota. Ja teet sitä vielä videopuheluiden välityksellä! Ei haittaa yhtään, kultaseni! Kunhan vaan et ole homo!

Simon pudistelee päätään hetken ennen kuin saa suunsa avattua.

Simon: Niin, önkö sinyllä jöky lääkitys? Selkeästi on jäänyt ottamatta!

Shania: Oh, kylläpäs kahvi on kuumaa ja täällä tuntuu hiostavalta... Saisinkohan mekkoni helmaa hieman ylemmäs... Oh, tunnen kuinka raikas tuulahdus livahti mekkoni alle, hihihihih!
Simon: Siis... jös ei ’äittää, että kysyn edelleen siitä lääkityksestä?
Shania: Ei minulla ole lääkkeitä, ei edes lääkekaapissani. Vihaan niitä! Syön vaan vitamiineja.
Simon: Ok.
Shania: Ja kahvista saatavia antioksidantteja! Siitä syystä suosin aina vaaleapaahtoista kahvia!

Simon kiemurtelee tuskissaan. 

Simon: Ai että sattuu… Minyä väsyttää nyt äikä läillä. Vöidäänkö jätkää ’yömennä? Päskällekin pitäisi päästä.
Shania: Jos kahvin paahtaa liian tummaksi, se tuhoaa antioksidantit! Tosin tummapaahto on vatsaystävällisempää... Suosittelen sinulle sitä!
Simon: Okei...
Shania: Juurikin tuon ulosteesi takia suosittelen!
Simon: Päskän täkiä? Pidän mielessä. Mitä se äyttää?

Shania istuutuu tahalleen niin, että pikkuhousut vilkkuvat. 

Shania: Oi Taivas! Minä puhun kakasta noin huolettomaan sävyyn, se kertoo, kuinka helpottunut olen! Ja anteeksi tämä puheripuli! Sinä et olekaan hommaillut homona vaan ihanana itsenäsi! Kyllä niitä miehiä mahtaa harmittaa, kun tajuavat, etteivät saa sinua omaksensa! Hahaa!
Simon: Siis syösitteletkö nyt tymmää väi vääleää kähviä?
Shania: Tummapaahto on siis vatsalle terveellisempää, joten se vaikuttaa koko ruuansulatuselimistöön!
Simon: Aha... Ei äytä minyllä mikään.
Shania: Tosin vaaleaksi paahdettu kahvi sisältää vitamiineja ja antioksidantteja, jotka tumma taas tuhoaa... Minä suosittelen sinulle ja koko maailmalle yksinkertaisesti KAHVIA! Öh… tai sinulle ei liikaa...

Simon nojaa väsyneenä käteensä ja yrittää pitää silmänsä pakolla auki, samalla kipeää vatsaansa pidellen.

Simon: En nyt säänyt mitään selvää työstä. Väsyttää käi liikää...
Shania: Oi rakas komistus, kuinka sinua aina voi väsyttää noin tavattoman paljon? Odotit soittoani pitkään innoissasi ja nyt kun minä olen tässä, olet jälleen liian väsynyt...
Simon: Kyn menee kökö päivä äinä netissä, ja sitten en sää öisin nykyttyä. Välvöin tääs kökö viime yön.

Shania repäisee kukkakoristeen pois kampauksestaan ja päättää avata hiuksensa. Se näyttää Simonista varmasti seksikkäältä!


Shania: No nyt vaan lopetat ne nettisekstailut ja odotat minua! Juttelisimmeko siitä, milloin näemme ensimmäisen kerran? Saisit maistaa kunnon dollywoodilaista pill...imehua, hihii!!! Voin kuule taata, että sen kokemuksen jälkeen et enää netissä hommaile! Paitsi tietysti minun kanssani, sitten kun emme voi olla livenä yhdessä!
Simon: Jytelläänkö ’yömennä lisää? Silmät päinyvät jo kiinni.
Shania: Iih, nyt nostin mekkoani liikaa! Hahah! Suunnittelisimmeko ensitapaamistamme? Ajattelin nimittäin, että menisimme ensin sinun luoksesi hieman hommailemaan, hih! Sen jälkeen maistuisivat ne... Mitä ne nyt olivatkaan siellä kahvilassa... No, en nyt muista paikan nimeä. Johonkin makeaan se liittyi!
Simon: Honey's.
Shania: Mutta sitten... Aivan, Honey's! 

Simon: Se kähvilä on vielä syljettynä. Kätsötään kyn se ävätään. Sieltä sää väikkä mitä ’erkkyjä!
Shania: Sitten kun olisimme maistelleet niitä... niitä... mitä erityisen herkullista siellä oli tarjolla? Ahaa, niin tietysti... No, sittenhän meille jää vielä enemmän aikaa hommailla sängyssäsi!
Simon: ’Ömmäillä mitä?
Shania: Tai miksei vaikka sohvallasi! Tai pöydällä... Oi Simon, ihan missä ikinä haluat! Vaikka keskellä katua!
Simon: Kätyä? Mitä hommia keskellä katua muka voi tehdä? No jotain tienpaikkausta tietysti. Sitäkö Shania aikoo saada minut tekemään? En kyllä yhtään jaksaisi… Eikä ole ammattitaitoa sellaiseen. Miksi hän kuvittelee, että minä jotain sellaista voisin tehdä? Entä mikä se pöydällä tehtävä juttukin muka oli? Onpas kauhea nälkä...

Simon pyörittelee silmiään epäuskoisena.

Shania kiskaisee ponnarin pois ja levittelee pitkiä hiuksiaan ympäriinsä pikkuhousut näkyen.

Shania: No sitä samaa, jota tänään olet jo muiden kanssa hommaillut! S.E.K.S.I.Ä., Simon! Ooh, sinä olet sitten ihanan huvittava!
Simon: Aha. Nyt pitää kyllä mennä jo päskälle. Perse repeää!
Shania: Tapasi esittää tietämätöntä on jopa varsin runollista!
Simon: No, kyllähän sinä minyä jo rynöilijäksikin ’äykyit. Hah!
Shania: Älä nyt pilaa tätä ihanaa fiilistä! Ei tuo ollut haukku!

Simon: Eikö?
Shania: Oi ihana komistukseni, mene ihmeessä numero kakkoselle, jos tilanne sen vaatii. Odotan täällä! Jos sinua ei haittaa, voisimme kenties hieman hommailla kun palaat...?
Simon: Vai vielä seksiä tähän sekasortoon? Öikeästi...

Simon länttäisee raskaan käden otsaansa.

Shania vaihtaa tuolilla asentoaan.

Shania: Voin sillä välin riisua mekkoni pois ja olla vaan korkkarit jalassa kun tulet...
Simon: Menen kyllä nykkymään i’än kö’tä. Mi’in äikään sinylle vöi söitellä ’yömennä?
Shania: Kuinka niin huomenna?!
Simon: En jäksä enää mitään tänään. Nyt on päkkö mennä…
Shania: Oi, ehdin jo huolestua, taas kerran, silly me! Ihmettelin, mikset mieluummin hommailisi minun kanssani kuin ventovieraiden. Mutta sehän on selvää! Tunnet minua kohtaan muutakin kuin pelkkää eläimellistä intohimoa! Haluat ilmeisesti säästää hommailut livetapaamiseen... Katso! Kuinka pikkuhousuni nyt näin itsekseen putosivat jalastani? Hihii!

Simon: No voi luoja sentään! Jyy, käi sen nöinkin vöisi sänöä.
Shania: Arvasin! Mutta mene kulta nopeasti! Tiedän, miltä kova vessahätä tuntuu, vaikken mielelläni puhu näistä asioista.
Simon: Nyt minä menen! Bonne nuit, chérie!
Shania: Minä olen täysin tyydyttynyt, noh, en nyt ihan, mutta melkein, kun sain kuulla, ettet ole harrastanut miestenkin kanssa nettiseksiä siksi, että olisit homo!
Simon: Söitä ’yömennä kyn e’dit!

Simon hipaisee sormenpäitään varovaisesti huulillaan ja lähettää suukon Shanialle, samalla ryömien lattialla lähemmäs tablettiaan videopuhelun päättääkseen.

Shania sekoaa lopullisesti ja heittäytyy tuolille pää alaspäin koivet harallaan kohti kattoa!

Shania: Soitan! Hyvää yötä komistus! Tästä asennosta pääset sitten kokeilemaan ensimmäiseksi!

Ruudulla lukee vaan, että videopuhelu on päättynyt. Arvioi äskeisen keskustelun laatu. Shaniaa juttu huvittaa, sillä hän selittäisi nyt mielellään ummet ja lammet tuosta aivan ihanasta keskustelusta maailman komeimman uroksen kanssa. Shania on jälleen onnellinen.

Seuraavana päivänä Victoria on postannut Facebookiin itseironisen "orgiakuvan" vaikka antoikin jo Simonille anteeksi, sillä Simon on postannut Shanian sivulle tiedustelun parin seuraavasta "orgiapuhelusta" toivoen näin saavansa Shanian huomion. Simon haluaisi nimittäin puhua Shanialle uudestaan mahdollisimman pian eikä jaksaisi odotella soittoa iltamyöhään asti kuten yleensä. Orgiat ovat siis Victorialle oivallinen pilan lähde,  ja Shaniakin on kommentoinut postaukseen Simonin ja VAIN Simonin osallistuneen orgioihin miesten kanssa: "Oi emme me keskenämme, mutta Simon niiden miesten kanssa!" Victoria pitää koko hommaa ihan vitsinä. Ilosta hyppelehtivä Shania huomaa tietenkin tämän toisenkin postauksen ja kirjoittaa kuvan alle Simonin hommailuista. Naiivi kun on, hän kohdistaa järjettömät juttunsa Victorialle eikä tajua lainkaan, että koko maailma näkee kaiken!

Tuona lauantaina Shania kirjoittaa pitkästä aikaa positiivisen tilapäivityksen, johon Simon vastaa puoli kuuden paikkeilla.

Suunnitellusta videopuhelusta ei tulekaan mitään, sillä Shania kompastuu kotonaan laskeutuessaan huimilla koroilla portaita ja lyö päänsä melko pahasti. Hän joutuu sairaalaan. Hänen päästään otetaan TT-kuvat ja hän käy myös magneettikuvassa: onneksi mitään vaurioita ei havaita. Ainoastaan leukaan tulee muutama tikki. Shanian isä on hysteerinen ja ylilääkärin ystävä kun on, vaatii hän tyttärelleen yhä uusia ja uusia kokeita. Shania joutuu siis makaamaan muutaman päivän Model Muse Memorial Hospitalissa ja ikävöi Simonia.

3.6. on keskiviikko ja tohtori Alvarsson tulee kertomaan, että Shania pääsee pois. Shania vaan räpsii selfieitä itsestään.

Simon on muutamaa päivää aiemmin muuttanut parisuhdestatustaan Shanian mieleiseksi. Onhan tyttöparka sairaalassa ja kaikkea! Victoria on pariskunnan touhuista ihmeissään ja kutsuu heitä hörhöiksi. Shania vaikuttaa sairaalasta päästyään tyytyväiseltä Simonin päivityksen suhteen, mutta alkaa kuitenkin heti valittamaan parisuhdepäivityksen alla joutavia, kuten Simonin kirjoitusvirheistä ja sanoo Victorian olevan taas ilkeä. Simon katuu jo koko kirottua päivitystään!

Samana päivänä neljän maissa Shania soittaa Simonille videopuhelun. Hän on innoissaan, sillä hänellä on Simonille kiva yllätys.

Shania: No hei, täällä minä viimein olen!
Simon: Hei Shania. Änteeksi, että vä’än ärä’din sinylle työllä kömmenteissä. Ärsytti vään, miten sinä syyttelit Viciä ilkeäksi. Hänhän vään ’eittää vitsiä, ei siinä mitään pä’ää täkä-äjätystä öle. Miten sinä vöit? Kyn siellä säiräälässä ölit?
Shania: Minulla oli niin tavattoman kova päänsärky, että minusta otettiin monia eri kokeita. Niissä ei näkynyt mitään, mutta isäni pakotti ottamaan uudet kokeet kaksi kertaa! Se oli todella noloa. Hän kun on ylilääkärin ystävä.
Simon: Aa... No ’yvä ettei mitään löytynyt.
Shania: Mutta koska en päässyt soittamaan sinulle kun typeryyttäni kompastelin, minulla on sinulle mieluisa yllätys!

Simon: Ölen nyt itse vä’än kärttyisällä tyylellä kyllä... Töivöttävästi ei ’äittää.
Shania: No, pian et enää ole!
Simon: Minyllä on nyt öllyt tässä irstäilyä käiken määilmän Tom of Finlandien känssä. En’än minä köskään mitään myytä ’ömmäile. Gunnar py’yi, että on äikeissä mennä östämään ryöskän hänen ja Aidan leikkejä värten ’eti kyn jöky Mädönsyömä-niminen seksikäyppä äväytyy. Pitäisikö pyytää häntä sämällä östämään minyllekin selläinen? Ei tärvitsisi mennä erikseen i’än tärköityksellä ’äkemään sitä körönää eikä edes mäksää källiitä pöstikylyjä selläisestä pitkästä päketistä. Lyöntökin kiittää kyn ei sitä väivätä tyr’ällä pöstiäytön äjelyllä.
Shania: Ei haittaa, sillä kärttyisyys loppuu pian! Oh, ajattelitko antaa tuhmalle tytölle piiskaa?
Simon: No se öli vä’än niin kyin äjätyksenä, kyllä. 

Yllättäen Shania nousee seisomaan ja nostaa mekkonsa ylös! Mekon alta paljastuvat mekkoon sopivat pantteripöksyt ja neiti pyllistelee kohti ruutua ja hetkuttelee peppuaan.

Shania: TADAA! Huomaat, kuinka tarkoin olen sinua varten laittautunut, kun pikkuhousutkin sopivat mekkoon! Piiskalle tulisi heti käyttöä!
Simon: Ööh… Mitä sinyllä on päälläsi? Täi siis niin kyin… ei öle?
Shania: Tsihih! Ihan sinua varten valitsin! Joko ärtymys vaihtui johonkin muuhun tuntemukseen? Hihii!
Simon: Öh, jöö... Myttä enkö minä jo kerrän väröittänyt, että ei kännättäisi työllä tävällä nettikämerän edessä stripätä?
Shania: Öh... Nyt kun muistelen, niin... joo, kyllä sinä taisit jotakin sellaista sanoa... Mutta eihän se sääntö nyt enää päde kun teet samaa itse! Mikset näytä yhtään sen onnellisemmalta?? 

Shania vetää hieman nolona mekon takaisin alas.
  
Shania: Itse hommailet kaiket päivät nettikameroiden edessä kymmenien ihmisten kanssa! Miksi ainoastaan minun tulee olla varovainen??
Simon: E’kä minä en öle kövin önnellinen. Ja teköpy’äkin ölen vielä käiken lisäksi.
Shania: Mistä sinä nyt taas puhut? Luulin, että olet ikävöinyt minua ja kun näet minut tuolla tavalla, halkeat onnesta!

Simon näyttää Shanialle punaisten pilkkujen valtaamia ja kuivan ryppyisiä erittäin pahannäköisiä kämmeniään.

Simon: Kätsöpä tätä! Enkö näytäkin i’än spitääliseltä? Säänkö ’iplätä sinyä näillä kyn tävätään? ’Eti ensitreffeillä? Miten ölisi ’yömennä? Tylenkö minä sinne väi sinä tänne? Täi tänä iltänä jo?
Shania: Oi tule! Oi tietenkin saat! Eräällä eksälläni oli paha psoriasis, joten en minä tuollaista pelkää! Tuletko sinä... oikeasti?
Simon: Töttä käi tylen! Myttä äyts! Tämä’än vöi levitä väikkä näämäänkin! Täi äkne vöi pä’entyä ja rymistyn sitten tästä vielä lisää. Ei käi se öle öngelmä? Tämä vöi tärttyä, myttä ei käi se ’äittää? On värmään sykypyölitäyti, jökä on niissä örgiöissä netin käyttä tärttynyt, kyn on öllyt sen verrän ’yllyjä ja kösteitä bileitä. Myttä sinä’än et tälläisestä pikkyseikästä piittää, väi mitä?

Shania: En todellakaan piittaa! Tiedän, että ne orgiat toteutettiin virtuaalisesti! Ja olet niin upea mies, että vaikka rumentuisit yli puolella, olisit silti komein tuntemani mies!
Simon: Ööh... Ei i’än se reäktiö, mitä ödötin. Sinyä ei ’äittää, väikkä säisit seksitäydin?
Shania: Mitä sitten odotit? No tämä saattaa kuulostaa nololta, mutta olen odottanut sinua niiiiin kauan, että ottaisin sen seksitaudinkin jo mielelläni, jos vaan saisin sinut!
Simon: Et öttäisi, yskö pöis.
Shania: Oi, vaikka aidsin! Kyllähän minä nyt tiedän, ettei tuo mikään seksitauti ole!
Simon: Täisit säädä äikä pä’än äivötärä’dyksen siinä käätyessäsi?
Shania: En pahaa, mutta lievän...? 
 
Simon: No jötäin i’öttymää tämä öikeästi on; älköi jöskys viikkö sitten pieneltä älyeeltä ja leimä’ti sitten i’än ärväämättä tälläiseksi. Sen päivän äämynä kyn viimeksi söitit, niin ’eräsin tynteeseen kyin kämmenet ölisivät ölleet tylessä. Teki mieli i’än ’yytää. Ölen jo vyösiä ältistynyt käiken määilmän äineille: määlit, tinnerit, gessöt, tärpätit, liimät, läkät, mässät ja sen selläiset. Käi tämä on sitten i’än ’ärrästyksistä jö’tyvä ällergiäöngelmä, kyn en minä mitään ’änsikkäitä öle täjynnyt käyttää jyyri köskään. Nyt ölen läittänyt käsiin yräkällä körtisönivöidettä, pi’kävöidettä ja äyringön’ättyöljyä, niin että tänään ei öle i’än niin järkyttävä kytinä. Nyt on ensimmäinen päivä kyn tyntyy siltä, että ölen täinnyt vöittää mökömän tyle’dyksen.
Shania: Oi minä rakastan sinun käsiäsi! Tule tänne, niin hoivaan niitä. Mutta nyt kun tiedät, mistä ihottuma luultavasti johtuu, sinun on oltava joka kerta varovainen!
Simon: Niinpä niin. Pitää käyttää ’änsköjä jätkössä. Öli’än minyllä tämä jo viime py’elyn äikään, myttä sinä ölit niin innöissäsi, ettet ’yömännyt y’tään mitään mikä minyä väiväsi. Ja tämä öli siitä pienimmästä päästä…
Shania: Oh, ihanko totta…? Oi anteeksi. Mikset sinä sanonut mitään? Tai sanoit, muttet mitään tuollaista. Puhuit muistaakseni kakalle menosta! Ja että olit väsynyt.
Simon: No kyn en jyyrikään säänyt sinyltä syynvyöröä. Ölisi öllyt kysyttävää.

Shania: Minulle kyllä voi sanoa isoon ääneen, että nyt suu kiinni nainen, minulla on sanottavaa.
Simon: Okei. On äikä mielenkiintöistä, että sinä kytsyt työllä pröfiilissäsi määilmän i’änimmäksi pöikäystäväksi selläistä, jökä örgiöitä ’ärrästää. Etkö sinä pidä selläistä pettämisenä? Väi önkö sinyllä itselläsi jötäin selläistä kökemystä ja sen täkiä et öle mystäsykkäinen?
Shania: Olet minulle niin kamalan tärkeä, että harrasta mitä harrastat, kunhan se pysyy virtuaalisena. En pidä niitä hommailujasi pettämisenä. Öh, mitä kokemusta?
Simon: No selläistä sämänläistä?
Shania: En ole koskaan... Niin, olen minä käynyt KERRAN orgioissa, mutta vihasin sitä! Aida oli siellä myös, hän voi kertoa, kuinka lähdin karkuun samantien!
Simon: Ai? Miksi sitten edes menit?
Shania: No minä seurustelin sen miehen kanssa, joka sellaisia järjesti. Väitti eroavansa vaimostaan takiani ja pyysi minua vaimokseen. Suostuin innoissani, mutta hän tarkoittikin, että suostunko yhdeksi hänen monesta vaimostaan. Ja heillä hän tarkoitti irstaan orgiapiirinsä naisia! Eikä hän vaimostaan edes aionnut erota, se nainen oli varsinainen kuningatar siellä orgioissa! Yäk! Suostuin sitten mukaan ja kaikkialla irstaili porukkaa. Vaan naisia keskenään. Se Tommi oli siellä ainut mies. Hän pyysi minua pyllistämään ja alkoi piiskata, se oli jo minulle liikaa. Seksi on kahden ihmisen välinen asia. 

Simon: Aha. Kivä sitten, että väi’teeksi sänöt jötäin tötyydenmykäistäkin. Myttä tiedöksi, että sinyn ’yrjä pöikäystäväsi on silmänlymettä; ei häntä öle ölemässäkään. Mitäs sii’en sänöt?
Shania: Kuka hurja poikaystävä? Mistä puhut? Miten niin sanon vaihteeksi totta?!
Simon: No minä tietysti! Päskää’än sinä jäy’ät öikein yräkällä. Ai ’elvetti! ’Yitäisin ämäzöninliljää niin, että myllät lensivät pönien päälle!

Simon laskeutuu heti lattialle korjaamaan sotkujaan ja kömpii multa kädessä.

Simon: Mi’in ne läytäsellä ölleet sörmyksetkin nyt lensivät? Vöi äpyä! Myltää källiillä mätölläkin! Quel désastre…  
Shania: Mitä ihmettä sinä nyt oikein puhut? En ymmärrä yhtään! 
                                                                                                                                                          
Simon nousee takaisin sohvalle syvään huokaisten.

Simon: Siivöän työn myö’emmin. Ensin pitää saada kahvia. Niin, kyn sinä ölet leipönyt minystä ömän mielikyvityksesi mykäisen songen… ynelmän, myysän. Öikeästi minä ölen… No, ensinnäkin ’älyän sänöä, että mäsentää nyö tämän’etkiset Facebook-pöstäykset… I’än siitä täännöisestä kykkä’ömmäilystä älkäen, sillä käikki älköi siitä. Leivoksia pitää myös saada! Miksei tämä helvetin kutina jo lopu?
Shania: Minähän sanoin, että se kukkahomma voidaan unohtaa. Mutta mitä masentavaa postauksissa muka on? Nehän ovat vaan positiivisia! Olen ollut niin iloinen pitkästä aikaa...
Simon: Myttä miksi sinä et sänönyt syörään niistä kykistä sillöin kyn täjysit, etteivät ne ölleetkään minyltä? Miksi älöit kysellä minyltä niiden väristä kyn kerrän tiesit, etten minä niitä lä’ettänyt? Ölisit vöinyt kysyä, että mitä i’mettä minä ’öpötin sillöin kyn sänöin, että öli kivä kyn tykkäsit kykkäsistä. Ölisin ’eti täjynnyt mistä öli kyse. Ei minyllä öllyt tärköitys öttää kynniää jönkyn töisen lä’ettämistä kykistä. Myttä öli pää vä’än sekäisin, niin sen täkiä minä käi sitten väle’telin. I’än vä’ingössä siis! Minä siis lyylin lä’ettäneeni sinylle kykkiä, köskä sänöit sääneesi selläisiä minyltä. Pinkkejä tylppäänejä, köskä selläisiä ölin viimeksi östänyt itselleni. Seyräävänä päivänä kyn älöitit sen tenttäyksen… Ei! Jylkisen lynkkäyksen, niin ölin jo ynö’tänyt kökö jytyn. Minyllä on äinä työreitä kykkiä pöydällä! Kätsö nyt, tässä näin! Ne övätkin yksi ’ärvöjä ilöjäni tänä päivänä. Ne ja kähvi. Ja jyttelyt sinyn känssäsi.

Shania: No etkö nyt tajua, miksi tein niin? Minua suututti niin kovin, kun iloitsin Facessa saaneeni sinulta kukkia ja sinä vastasit, että hyvä kun kelpasivat. Vai miten nyt sanoitkaan. Ja samana päivänä Tom kysyi pidinkö hänen lähettämistään kukista. Koska olit jo ehtinyt sanoa, että hyvä kun pidin niistä, niin tietysti raivostuin, koska tiesin, että valehtelet! Halusin hieman testata, kuinka pitkälle olisit valmis valehtelemaan asiasta. Sen takia aloin kysellä täsmentäviä kysymyksiä kimpusta. Ja aika pitkään sinä jauhoit niistä. Miksi itse et voinut sanoa HETI, että mitkä ihmeen kukat? En ole lähettänyt mitään kukkia?!
Simon: Ai? Tyntyi pä’ältä nä’dä miten sinä pöstäsit minynkin pröfiilissäni näkyviä kyviä niistä kykistä ja leimäsit minyt väle’telijäksi ja pettyriksi. Ölisi öllyt fiksyä selvittää työlläinen äsiä i’än kä’den kesken. Minä en ikinä nöläisi sinyä nöin, en ikinä! Ja tiedätkö mitä? Minä ännöin sinylle kyitenkin sämän tien änteeksi. Tiedätkö miksi?
Shania: Pakko myöntää, että kahvi ja kukat ovat minullekin suuri ilo. Näetkö, nyt minä istun siinä ruokailuhuoneessani, jossa pidän eläviä kukkia. Katso miten upeita kaktuksia olen hankkinut. Ai SINÄ annoit anteeksi??! Eikös se ollut toisin päin??!! Sinä SAIT anteeksi MINULTA sen kukkavalehtelun! Ja kuinka moni tyttöystävä antaisi anteeksi sen, että oma mies hommailee nettiorgioissa päivät pitkät?!

Simon: No minä ölen töttynyt sii’en miten minyä pärjätään netissä. Eikö ölekin säälittävää? En vään yskönyt, että sinäkin ’ärrästäisit selläistä. Käi se on sitten ”öppiä ikä käikki”, niin kyin te täällä Syömessä sänötte…
Shania: Vertaa nyt hieman; kamala riita olemattomista kukista muttei mitään riitaa sinun sekstailuistasi! Kaikki muut miehet olisivat onnellisia, jos kumppaninsa hyväksyisi moiset hommailut! Eli unohda nyt ne parjailut ja ole kiitollinen!
Simon: Kiitöllinen? Minyn pröfiilini täällä on yksityinen, myttä yksi niin sänötyistä kävereistäni pisti liikkeelle selläisen päskämyllyn, että minyllä on kyyle nyt inbox täynnä ’äykkymäviestejä Vicin fäneiltä, sinyn fäneiltäsi ja käikiltä myiltäkin. Minyä ’äykytään väle’telijäksi, pettyriksi ja sövinistiksi ja ties miksi myyksi. Kyllä’än minyssäkin on vikää, myönnän sen kyllä. Jyön i’än liikää kähviä, ja siitä menee pää ja vätsä sekäisin. Enkä ölisi säänyt pöstätä Vicistä niitä kyviä, myttä kyn keitti yli miten hän ärvösteli sinyn käytöstäsi. Ölen nyt tässä möntä päivää yrittänyt pyölystää itseäni ja sinyä netissä käiken määilmän ’äykkyjiä västään. Jäi melkein lempisärjäni Outlanderin viidennen käyden päätösjäksökin kätsömättä, kyn ynö’din käiken niiden öykkäreiden täkiä. Mikä catastrophe se ölisikin öllyt!
 
Shania: Öh... tuohan on kamalaa... Ai sinä olet saanut sellaisia viestejä...? Luen muuten parhaillani Diana Gadalbonin kirjaa Muukalainen. Sen pohjalta Outlander ilmeisesti on tehty.
Simon: Äppäpä! Ännä kyn minä py’yn nyt! Siskönikään ei västää enää py’elimeensä, ja minä kyn käytin viikkökäysiä syöstytelläkseni hänet Facebookiin, jöttä vöisimme söittää videöpy’elyitä. Hän on kämälän ärkä ja yjö ja mäsentynyt, ja meillä on öllyt pitkään ’yönöt välit, köskä hän pitää minyä ’yömiö’yöränä. Ölemme nyt tässä västä vä’än äikää lä’entyneet. Ynö’din söittää hänelle sillöin reily viikkö sitten läyäntäinä kyn hänellä öli synttärit, köskä käytin kökö päivän sinyn pyölystämiseesi kiysääjiä västään ja illän vielä itseni pyölystämiseen sinyä västään. Sen jälkeen sinä välttelit minyä melkein viikön verrän kynnes seyrääväksi jytellessä älöit kytsyä minyä ’ömöksi, jökä ’ärrästää jötäin jöykkö-örgiöitä… Niin kyin mitä ’elvettiä?
Shania: Täh?! Nyt se mystinen Charlie-mies vaihtuikin siskoksi! Et taida muistaa itsekään, mitä puhut! Sille miehelle sinun piti soittaa onnittelut, ei siskollesi! Ja se homojuttu oli ja meni. Mitä itse ajattelisit, jos kertoisin harrastavani päivittäin nettiseksiä kymmenien naisten kanssa ja joukosta löytyisi sinunkin ex-tyttöystäviäsi? Etkö luulisikin lesboksi??
 
Simon: Kyynteles nyt vä’än… En minä tiennyt, että videöpy’elyäkin kytsytään örgiöiksi. Lyylin, että örgiöissä äinä jyödään ja näidään. Enkä minä öle kympääkään videöpy’elyssä te’nyt, en värsinkään ry’mässä. Täi kyllä minä täisin läsillisen viiniä öttää sillöin pääsiäisenä sinylle jytellessäni, myttä en öle änkyräkännissä esiintynyt. En öle edes söittänyt videöpy’elyitä vielä köskään myille kyin sinylle. Myttä sinä py’yt niin väkyyttävästi, että älän kyllä jo itsekin epäillä jös ölen sittenkin söittänyt jönkin öydön videöpy’elyn kähvi’ymälässäni. En kyllä täjyä miksi ölisin…
Shania: Mitä ihmettä nyt taas? Videopuhelua ei todellakaan kutsuta orgioiksi! Orgioissa nimenomaan naidaan! Ja sitähän sinä olet omien sanojesi mukaan tehnyt viime aikoina; harrastanut videopuheluiden välityksellä ryhmäseksiä! Ja minä vielä hyväksyin sen, koska olin niin onnellinen kuultuani, ettet olekaan homo, vaan hankit siten vaan uusia elämyksiä. Niin mitä ihmettä nyt tarkoitat tuolla, ettet ole soitellut videopuheluita muiden kuin minun kanssani??!! Olit ollut mukana joukkovideopuhelussa, jossa oli mukana se Tom ja minun eksäni Isaac! Ja osa porukasta oli ollut ilkeitä. Etkö muista, kuinka ihmettelin, että miksi viihdyt sellaisissa... mikä se sinun sanasi niille seksivideopuheluille nyt olikaan... odotas nyt... Hommailut!
Simon: Siis mitä ’elvettiä nyt tääs? En öle kyllä värmästi sänönyt ösällistyneeni mi’inkään örgiöi’in. ’Ävettää kyllä i’än mielettömästi, eikä se y’tään äytä äsiää miten sinä retöstelet minyn yksityiselämälläni käikkien nä’tävillä. Vicillä ja minyllä on selläinen piryilysy’de, että kympikin ’eittää ’erjää vyörönperään ja sitten täpellään, myttä ei köskään tösissään kyitenkään. Jös töinen menee liiän pitkälle, niin käynää ei kännetä vään ännetään änteeksi. Vic lyyli sitä kökö örgiäjyttyäkin vitsiksi ja älköi piryillä sen täkiä. Mikä on SINYN tekösyysi sille, että läitöit minystä selläisen jyöryn liikkeelle?

Shania: Mitä, mitä, mitä??!! SINÄ ITSE olet monena iltana kertonut hommailleesi miesten ja naisten kanssa koko päivän. Niin uuvuttavaa vielä ollut se seksi, ettet ole jaksanut kanssani jutella! Eli ihan omista sanoistasi minä olen laitta... Tai en minä mitään juorua ole laittanut liikkeelle, vaan keskustelin siitä vaan sinun ja Vicin kanssa!
Simon: Niin, niin… Kyllä minyä sää ’äykkyä väikkä miten, myttä räkkäitäni ei! Et sinä täjyä tälläistä äsiää, kyn sinyllä on sisäryksiä ja kävereitä väikkä millä mitällä. Käikki minyn ’ärvät käverini jäivät Ränskään ja ’ylkäsivät, ja vän’empänikin övät äinä sy’täytyneet minyyn kylmästi, jöten ei minyllä öle myitä lä’eisiä kyin Vic ja Charlie. Tällä sötkyllä on nyt selläinen löppytylös, että Charlie säi ’äykkymäviestejä pelkän ölemässäölönsä tä’den eikä västää minyn viestei’ini väikkä kyinkä änelisin. Kyn sinyä pyölystin niin ty’myyttäni syytytin Vicinkin ja säin minyä syvästi järkyttäneen sövinistin leimän. Önneksi hän ei öle pitkävi’äinen, mitä nyt piryilee äinä kyn sää sii’en äi’een, värsinkin nyt kyn täitää kyvitellä meidän sy’teemme ölevän pidemmällä kyin se önkään. En tiedä miten selittäisin hänelle sen kökö örgiäjytyn, köskä en itsekään sitä täjyä. Yritin kyitenkin pyölystää sinyä niitä Vicin vitsejä västään, kyn en minä ’älyäisi tälläistä äsiää jylkisesti pyidä.
Shania: Oi Simon minä en tiedä kuinka sinuun nyt suhtautuisin! Tunnen kovasti myötätuntoa siitä, etteivät sinun vanhempasi ole läsnä kuten minun. Ja ettei sinulla ole ystäviä, toisin kuin minulla. Mutta vaikka nuo asiat harmittavat ja haluaisin vaan halata sinua, niin jälleen sieltä tuli se nimi, joka särähti korvaani kuin huonosti viritetty basso! Nimittäin Charlie!

Simon: Mitä Charliestä? Enkö säisi öllä siskööni y’teydessä sinyn mielestäsi?
Shania: Ihanaa, että puolustit minua, mutta minkä takia ol... MITÄ?!
Simon: I’än sinyn mieliksesi merkkäsin tänne Facebookiin, että me seyrystelemme, kyn kyylin sinyn ölevän säiräälässä ja ’älysin ilä’dyttää. Nyt kyllä kädyttää kökö ’ömmä. Käsi-le’dessä on meistä jo jyttyä, miten meillä on intö’imöinen ja kymmällinen BDSM:n täyttämä väpää sy’de, jössä sinyä ei ’äittää minyn örgiä’ärrästykseni, köskä säät minyltä piiskää tärpeeksi ysein. Ei kestä käyää ennen kyin Iltäpäskä eli Iltäjörinät tärttyy sämään äi’eeseen. Ja käikki lä’ti liikkeelle jöstäin ’elvetin kykänvärrestä!

Shania: Onko se Charlie... sinun... kröhöm… sisko...?
Simon: Charlie on minyn isösisköni, täytti jyyri 29 vyöttä. Eikä ’älyä kyyllä minystä enää päskän vertää, kiitös sinyn.
Shania: Itse olet sanonut, etteivät lehtijutut sinua hetkauta. Minäkin olen saanut niitä somekohun tyyppejä taas perääni. Oh, oi Simon, olen käsittänyt aivan väärin! Charlie onkin nainen! Ja sinun siskosi! Saman ikäinen kuin minä! Oi Simon, voitko ikinä antaa anteeksi, että luulin Charlieta joksikin salaiseksi seksikumppaniksesi...?

Simon: Änteeksi. En minä yleensä körötä ääntäni näin. En öle ’yytänyt kenellekään sitten sen BB:n jytyn. Minyllä on Vicin ja pöikien mykään määilmän pisin pinnä, myttä jötenkin sinä säät minyt i’än ki’isemään kiykystä… En ösää selittää sitä. Sitten kyn on työ sinyn pässiivisäggressiivinen käytöksesikin… Öletkö itse pistänyt sen merkille? Västä viimeksi jytellessä sänöit, että on ok jös minä ösällistyn öikeästikin örgiöi’in, ja tänään pelkät nettiörgiät övät ok. Viciäkin ärvöstelit viättömästä ’äyskänpidöstä, että hän on mykä ilkeä. Hän ei öle te’nyt sinylle mitään pä’ää, ei niin mitään. On äinöästään kännystänyt ja yrittänyt äyttää ja siinä sämässä ’eittänyt vä’än vitsiä. Ja sitten tääs minyn seyrässäni sinä ölet mykä niin i’ästynyt, kynnes keksit tääs jötäin mistä minyä ’äykkyä. Västä tänään ärvöstelit minyä siitä miten körjäsin kölmännellä kielelläni kirjöittämääni viestiä, että minä ölin sitten kännissä täi örgiöissä sen täkiä. Ja sitten ’etken päästä ölet tääs repimässä väätteitä pöis päältäsi. Siis… En täjyä. En pysy mykänä nöin äkkinäisissä mielenmyytöksissä.
                                                                                                                                                       
Shania: Mitäh...? Olet saanut minusta täysin väärän kuvan! Ja jos minä saan jonkun kihisemään kiukusta, en halua kyllä olla sellaisen henkilön seurassa, hyvästi!

Shania lyö läppärinsä kannen alas sydän vimmatusti hakaten.

Shania on täysin tolaltaan.

Shania: Mitä ihmettä, miten tämä nyt näin menee?! Charlie ei olekaan mystinen mies vaan Simonin sisko! Ja ne hommailut ovat kai tarkoittaneet kommentteja Facebookissa!!! Se selittää, miten Isaac ja Tom olivat mukana. Ja senkin jutun, kun Simon sanoi minunkin olleen mukana! Voi Luoja, mitä minä oikein olen sekoillut?! 

Vartin päästä Shania soittaa Simonille uudestaan. Simon ottaa puhelun vastaan poskillaan kyyneleet, joita yrittää vaivihkaa pyyhkiä pois.


Shania: Sinä vastasit! Oi älä sinäkin itke! Anteeksi, että sanoin ja tein noin. Olen tottunut siihen, että poikaystäväni vaan tulevat perässäni ja myötäilevät juttujani... Minulle ei kukaan ole koskaan sanonut tuolla tavalla suoraan asioista... Minä tajusin nyt, että ne sinun hommailusi eivät olekaan olleet mitään nettiseksiä. Olet tainnut puhua vaan Facessa käydyistä keskusteluista... Miten olen saattanut käsittää niin väärin?! Se selittää, miksi Isaac ja Tom olivat siellä hommailuissa mukana ja minä itsekin. Se hommailu olikin vaan nettikommentointia... En ihmettele, että kihiset kiukusta. Olen ollut ihan kamala! En ole kuunnellut sinua kunnolla, olen vaan ollut tohkeissani siitä, että sain niin komean miehen... Myönnän olevani pinnallinen ja turhamainen... Eikö niin? Etkö olekin tarkoittanut niillä hommailuilla nettikeskustelua? Jossa olet puolustanut minua...
Simon: Niin, jyyri niitä nettikeskystelyjä minä tärköitin. Niitä käikkiä, jöissä meitä mölempiä ’äykyttiin. Ja ’äykytään vieläkin. Minä en sää öisin yntä, päitsi jöskys äämyyöllä kyn näen päinäjäisiä. Sitten pitää jyödä kähviä, että pysyn ’ereillä, ja kierre on välmis; py’yn väsyneenä i’än väärin, ja sinä tärtyt JÖKÄ sänään ja keksit kykänvärrestä äsiää millä nöyryyttää minyä käiken känsän nä’den. Nyt sätelee ’äykkyjä jökä syynnästä, eikä sinyllä öle ’äjyäkään, miten yksinäistä minyn elämäni on. Minä… minä en öle tävännyt ketään tyttyä sen jälkeen kyn se eristys’ömmeli älköi, eli kä’teen ja pyöleen kyykäyteen. Kykään ei öle köskenyt minyyn tänä äikänä, ja silti tynnen itseni i’än käy’eän säästäiseksi niiden jyöryjen täkiä.
 
Shania: Oi anna minulle anteeksi! Ja päästä minut luoksesi! Lupaan olla vastedes juuri sellainen kuin haluat! En kestä, että minun takiani sinua haukutaan! Keitä he ovat?! Kävisin mieluusti iskemässä heitä turpaan! Oi tämä korona on pilannut ihan kaiken! Jos olisimme saaneet tutustua normaalisti, mitään tällaisia väärinkäsityksiä ei olisi tapahtunut edes! Nyt sinä pidät minua ihan omituisena, enkä kyllä ihmettele… 
Simon: Ei sillä väliä. Sitten on vielä e’kä se pä’in jytty käikistä. Kännättääkö meidän enää edes yrittää treffätä, koskä sinä vielä ’etki sitten pidit minyä ’ömönä? Ensin et millään ’älynnyt västätä viestei’ini, ja nyt ölet tääs i’än intönä kyn väkyytin sinyt, etten ölekaan ’ömö. Se kertöö käryä tärinää siitä, että en minä kelpää sinylle ystävänä täi i’misenä. Ölen vään päskää jäy’ävä vylgääri ty’jäpää väikkäkin kömeä selläinen. Caitlinillä on sämänläiset jytyt kyin minyllä, myttä hän kelpää sinylle ömänä itsenään. Minä en, köskä minystä ei öle kyin jö’önkin ’itön pänemiseen. Lyyletkö, etten öle jo äiköjä sitten ’yömännyt, miten sinä minä minyn kröppääni ’imöitset? HAH! Se ölisikin sitten ensitreffeillä yllätys, köskä minyllä ei kyyle öle täpänä ’ypätä sänkyyn ’eti tävätessä.
Shania: En minä ole sinua tarkoituksella haukkunut! En ajatellut, että ketään ulkopuolista kiinnostaisi välisemme nettikeskustelut. Ja kyllä minä jo nyt tiedän, että Vic vaan vitsailee. Ööh... mitä?? Syytätkö minua siitä, että himoitsen kaltaistasi miestä? Jos olisit ollut homo, tietysti olisit kelvannut minulle ystävänä! Mutta ei se varmaan siltä vaikuttanut, koska en vastannut sinulle, kun luulin hetken aikaa homoksi... Minään helvetin tyhjäpäänä en sinua ole pitänyt! Mistä sen sait päähäsi?!

Simon: Ölen yrittänyt tytystyä sinyyn nyt viime viiköt, myttä sinä et kyyntele jyttyjäni päskän vertää väikkä niin väitätkin. Kyllä minä ’yömäsin ’ömelön ilmeesi, kyn väppynä kerröin sinylle, mitä äitini tekee työkseen i’än kyin en mykä ölisi kertönyt sitä äiemmin. Minä ölen sinylle pelkkä stätyssymböli, jönkä kyvillä on kivä ke’yskellä kävereille, en mitään myytä. Sinynläisiäsi näisiä ölen tävännyt ennenkin, eikä siitä mitään tyllyt. Jöten eikö’än tämä öllyt tässä?
Shania: Minä en ole tottunut siihen, että minulle puhutaan noin! Kyllä minä löydän uuden komistuksen vaikka heti huomenna! Emme vaan sovi toisillemme ja sillä selvä. 
 
Simon nousee sohvalta ylös ojentuakseen ruutua kohti mutta menee nurin lattialle ja kiroilee ranskaksi.

Simon: Ça me fait chier! Helvetin kipeä polvikin vielä…

Shania: Simon!!! Mitä tapahtui??!! Oletko kunnossa??!! SIMON!!!!! Oi rakas Simon, vastaa!!!!

Simon nousee takaisin sohvalle ja alkaa nyyhkyttää avoimesti.

Simon: On minyä ennenkin ’ömöksi ’äykytty, ei se mitään yyttä öle. Ei minyllä öle mitään ’ömöjä västään, myttä tyntyy silti pä’ältä tyllä kytsytyksi selläiseksi, mitä en öle, ölipä se sitten mikä sänä tä’änsä. Yleensä ’äykkyjä tylee kyllä i’misiltä, jötkä eivät minyä tynne. Lyylin, että sinä tynsit minyt täi äinäkin ’älysit tynteä, köskä lyylin, että sinynkin mielestäsi meillä öli öikeästi jötäin y’teistä. Näköjään ei sitten öllyt, vään ölin i’än väärässä. Kö’tä sinä levittelet tätäkin äsiää, ja sitten minyä ’äykytään vielä ’ömöfööbiköksikin ja sään lisää tä… y’kä… öh… siis ’äykkyjä.

Shania: No johan minä selitin sen! Luulin hommailujesi tarkoittavan nettiseksiä miesten kanssa, koska kerroit siellä olleen miehiä. Kuka tahansa olisi voinut käsittää väärin ja luulla sinua homoksi! Mutta jos pidät minua vaan jonain haukkujana, niin ehkä on parempi, että otat koiran! Hyvästi!

Shania iskee jälleen läppärinsä kannen alas.

Simon soittaa nyt välittömästi Shanialle kyyneliä pyyhkien.

Simon: ’Elvetin tyittypää… Pysy nyt lujana. Pakko pysyä lujana…

Shania vastaa nuivan näköisenä katon rajaa katsellen.

Shania: Niin?
Simon: No entäs se Isaac sitten? Hän öli ’yvä ystäväsi, myttä sitten ei öllytkään? Sänöit hänen ’ömmäilleen miesten känssä, siis SIINÄ mielessä… Senkö täkiä sinä hänet ’ylkäsit? Eikö työlläinen öle sinystä y’tään ilkeää? Täidät öllä itse äikä ’ömöföbinen. Minyt’än sinä ölisit öllyt välmis ’ylkäämään i’än sämästä syystä.
Shania: Mitä helvettiä joku Isaac mihinkään liittyy?? SINÄ sanoit hänen olleen hommailuissasi mukana, jolla tarkoitit nettikeskustelua. Ja siitä minä oletin, että hänkin on nykyään homo!
Simon: Itse sinä esitit niin siivöä, niin Mademoiselle Collet Montéa. Se on englanniksi Miss Prim and Proper, jös ’älyät tietää. Mikä lie syömeksi? Myttä nyt’än myönsit sitten päkön edessä itse ösällistyneesi örgiöi’in – sen ’ienöjä ja eriköisiä välökätkäisimiä myistyttävien ’ierömäsäyvöjen syynnittelijän känssä, jöltä säit äskettäin kykkiäkin. Tom täi Tommi? Ölipä kätevää, että i’än syynnittelijäkin öli mykänä… Ja ne sinyn örgiäsi siis jätkyvät vieläkin kyn kerrän säit kykkiä siltä seremöniämestäriltä? Eli ölet sitten vielä seksiäddikti ja teköpy’ä käiken lisäksi! Pettyristä py’ymättäkään.
Shania: Eikö tämä jo käyty läpi??!! MITÄÄN orgioita ei ole ollut!!! Se oli pelkkä väärinkäsitys!
 
Simon: Aha? No mitä ’elvettiä sinä sitten minystä ’älyät? En minä vöi sinyä siinä äddiktiössä mitenkään äyttää, eikä kyllä kiinnöstäkään, köskä minyllä ei ölisi sinylle mitään ärvöä jös ölisin ’ömö – mitä minä myyten EN öle. Sinä pidät minyä i’än ty’mänä. Käi minä sitten ty’mä ölenkin, kyn nöin itsekkääseen näiseen äjättelin sekääntyä. Yksi käverisi lyetteli minylle äinäkin kymmenen miestä, jöille ölet kyylemmä vännönyt räkkäyttä seksiä säädäksesi. Sänöin, että viisi miestä sinyllä on väin öllyt. En’än minä ’älyäisi niitä jyöryjä ysköä, myttä… Kätsö nyt itseäsi!
Shania: Miten niin mitä haluan?! Olen tähän saakka halunnut sinut rinnalleni. Ja voin hyvinkin olla seksiaddikti, en ole ajatellut asiaa. Aida ainakin on, eikä kukaan tuomitse häntä siitä syystä! Ja mitä se arkkitehti tähän liittyy?? En ymmärrä sinua lainkaan!
Simon: En kyllä minäkään ymmärrä sinyä. Myttä tämä netissä syntynyt mäine kyllä elää ikyisesti, jöten nyt minä ölen sitten löppyikäni örgiöitä ’ärrästävä irstäilijä, jökä sekstäilee ympijyrrissä niin miesten, näisten kyin sykypyölettömien ölentöjenkin känssä. En minä edes tiedä miten netissä mykä vöi sekstäillä! En öle edes köskään syydellyt ketään täi… Ei kyn siis en tiedä. En täjyä miten sinä y’ä lyylet minyn miesten känssä jötäin seksikökemyksiä ’älyävän, kyn sen verrän kyitenkin löpyltä täjysit, etten minä niitä ’imöitse? Eivätkö nyö äsiät öle vä’än ristiriidässä keskenään?
 
Shania: KUKA HELVETTI TÄSSÄ ON PUHUNUT JOTAKIN SELLAISTA, ETTÄ LUULISIN SINUN YHÄ HIMOITSEVAN MIEHIÄ??!!!

Simon huokaa syvään.

Simon: Sänöit, että minä esitän tietämätöntä. No en esitä, vään en öikeästi tiedä mistään mitään. En tiedä mikä sinä ölet. Et äinäkään se i’änän sympäättinen nyöri näinen, jökä sillöin melkein kölme vyöttä sitten istyi Club Camnerin pöydässä ja yritti näyttää yr’eältä, väikkä öli sisäisesti rikki siskönsä kätöämisen täkiä.
Shania: Ihan sama, ei kiinnosta enää!
Simon: No sen minä tiedän, että sii’en tyttöön minä i’ästyin. Se sämä tyttö sitten myö’emmin löysi siskönsä sinnikkyytensä ävyllä i’än töiseltä pyöleltä määilmää, ja minä i’ästyin häneen vielä enemmän. Hänellä öli ymmärrystä ja empätiäkykyä väikkä myille jäkää. Hän öli öikeä sänkäri, jökä täisteli siskönsä ja ystävänsä väpäyden pyölestä niin kyin Jeanne d’Arc täisteli känsänsä väpäyden pyölestä. Sinä tääs… sinä et öle se tyttö. En tiedä mi’in hän kätösi, myttä minä syren hänen kätöämistään niin kyin syrin Caitlininkin kätöämistä. 

Shania: Oi kun tietäisit, kuinka monta sielua olen pelastanut! Ei kun ei mitään, unohda.
Simon: Öikeästi minä… öikeästi minä ölen i’minen. Tyntevä, kärsivä, löykätty, särkynyt ja yksinäinen i’minen. Säiräs sekä psyykkisesti että fyysisesti. Ja väsynyt käikkeen tä’än päskään mitä ympärilläni näen. En öle mikään ’itön myysä. Myttä vä’ät sinä siitä välität, kyn pänemään vään pitäisi päästä! Py’yäkään en värmään säisi sitten seksin äikänä, vään sinä käskisit, että, ”Nyt tyrpä tykköön ja näytä kömeältä!”
Shania: Minä olen väsynyt kuulemaan tuota nalkutustasi! Eiväthän miehet tunteile tuolla tavalla!
Simon: No en minä jäksäisikään jäy’ää sinylle räytälängästä päskää, kyn et sinä näytä y’tään tietävän mitä ’älyät. Öle ’yvä ja kyvittele minyä näisenä.
Shania: Juu, en todellakaan tiedä enää. En ainakaan joka seikkaan takertuvaa valittajaa! Olisi sitten kuinka komea tahansa, niin mieluummin otan ruman ja mykän miehen.
Simon: Eli jös minä ölisin näinen, etkä tödelläkään ’älyäisi sänkyyn känssäni, niin ’älyäisitkö silti y’ä kyyllä minystä? Jös västäyksesi on ei, niin sitten en näe mitään järkeä sille, miksi enää pitäisimme y’teyttä.
Shania: Ai kaiken tuon jälkeen?? No en helvetissä haluaisi!

Simon: Seksi on viime äiköinä öllyt viimeinen äsiä mitä minä äjättelen. Sinylle se on ykkösenä, jöten en näe miten me mykä sövimme y’teen. Minyllä on pä’ä ölö melkein jökä päivä, ja sinä pyölestäsi ölet niin köykyssä, että öttäisit väikkä väkävän seksitäydin. Se sää päköstäkin miettimään, önkö sinyllä niitä jo välmiiksi… Myttä ei ’yöltä! Kyllä minä ösään säläisyyksiä pitää. En kerro sinyn jyttyjäsi edes Vicille, vään vien käiken mykänäni ’äytään. ’Änki kyyle sinä tyttö väikkä kymikylli täi kökönäinen life size -nykke. Nykeistä’än sinä tykkäät myytenkin, eikä nii’in seksi’ömmiin mitään älyllistä ölentöä tärvitä – ösäävät’än äivöttömät sienieläimetkin lisääntyä! Au revoir! 

Simon sammuttaa ruudun ilman lentosuukkoja. 

Shania: Haista pas...ka.

Shania ei ehdi haistatella Simonille, sillä videokeskustelu on jo päättynyt.

Shania pursuaa vihaa, mutta alkaa kuitenkin itkeä onnettomana.

Shania: Oh, suhteestamme ei tullutkaan mitään! Nyyh...

Jakson alussa Shania oli surkeana kesäkuun alussa. Näin tilanteeseen siis päädyttiin!

Shania: Yhyy... En kestä tätä! Minä vihaan tuota miestä! Mutta silti rakastan... Oi miten ihmeessä me päädyimme tähän tilanteeseen?

Tuolla kurjuuden hetkellä Shania ei voi edes aavistaa, että mitä lähemmäs kohti juhannusta mennään, sitä ikävämmäksi tilanne vielä muuttuu...

Muutaman päivän päästä riidan pahin pöly on jo ehtinyt laskeutua. Shania ja Simon ovat edelleen hyvin loukkaantuneita toisilleen. Shania päättää postata Facebookiin kuvan, jossa Isaac on mukana. Hän kirjoittaa ihan piruuttaan kuvatekstiin olevansa jälleen vapaa.

Simon vastaa Shanian piruiluun postaamalla muun muassa unensa, jossa on ollut mukana Caitlin sekä Shaniaan viittaava henkilö.
 

On kesäkuun kahdeksas päivä maanantaina ja kello jo yli kymmenen illalla kun Victoria on saapunut Simonin kämppään viettämään tämän 26-vuotissyntymäpäivää. Ystävykset ja yhteistyökumppanit eivät ole olleet näin lähellä toisiaan sitten maaliskuun puolivälin, jolloin Simon ajettiin pois Woodstory Recordsin koronakokouksesta niljakkaan toimitusjohtaja Broderick Breckenridgen haukuttuaan. Simonin ihottuma on jo parantunut, eikä hän mainitse siitä sanaakaan Victorialle, joka antaa päivänsankarille kunnon rutistuksen onnentoivotuksineen.

Victoria: Onnea nyt sitten vaan, pässinpää! Neljäsosavuosisata ja vielä vuosi päälle! Mulla on sulle lahjakin! Poitsu kasvattaa sitten viiksiä ja partaa? Ootpas sä laihan tuntunen. Ja huu, miten kuivat kädet! Laita rasvaa niihin.
Simon: Öh, kiitös. Ja kiitös. En minä mikään läi’ä öle…  Se on tämä tiykkä päitä vään. Ja i’än sämä miltä näytän, kyn en edes käy missään eikä minyä öle kykään nä’nyt käypän kässää lykyynöttämättä… päitsi yksi, jökä ei välittänyt väikkä näytin ömästä mielestäni käy’eältä eikä nyt välitä väikkä ölisin kyöllyt.
Victoria: Mitä hittoa? Shaniastako sä puhut? Käypäs vetämässä ne herkut esiin sieltä pakkasesta, niin sitten jutellaan kunnolla. Oon odottanut ihan vesi kielellä niitä sun mansikkaleivoksia!
Simon: No, ne övätkin jo sylämässä. Ja välitettävästi jäivät äinöiksi tärjöömyksiksi nyt. Ei öle öikein ’yvittänyt myytä te’dä… Gunnar, Boone, Angie ja Kat läittöivät önnittelyt WhatsAppissä, myttä ei öle kykään sinyn lisäksesi tylössä käymään. En öle kyllä kytsynytkään ketään nyt körönän täkiä. Äiti kyllä söitti ja pyysi tääs lisää rä’ää. Lypäsin mäksää kyn jäksän, ja äiti sänöi, että se on ’eti ’yömennä sitten. Charlie on kyylemmä ok, ja ölikin välittänyt terveiset mitkä vöi kääntää näin: ”Päskää synttäriä sinyllekin, Simon!” Isä ei öllyt myistänyt kökö merkkipäivää, mikä on värmään pärempi niin.
Victoria: Ööh… Niin. Olisin laittanut sultakin Charlielle synttärionnittelut, jos olisin silloin tajunnu, että sä unohdit. Mutta selitäs nyt mikä ihmeen kiista sulla on Shanian kanssa? Ero tuli jo noin nopeasti? Se olikin sitten maailmankaikkeuden lyhyin suhde!
Simon: Öh… En välittäisi py’yä mökömästä äsiästä. Meillä vään sättyy ölemään eriläiset ärvöt, minkä ’yömäsimme i’än sylässä… työtä, sövyssä. Kähviä, teetä, me’yä väi… pynäviiniä?
Victoria: No voisin ottaa nyt sitä viiniä, kiitos. Ei tuu kovin usein juotua enää, mutta kun kerran on erityistilaisuus! Oon menossa Katille yöksi, kun sehän asuu tässä ihan lähellä, ja ajan sitten aamulla kotiin. Katilla oli nyt muuta hommaa, niin ei valitettavasti ehtiny tänne. Mutta me kännätään senkin edestä! Sehän onkin täysin absolutisti. En tajuu miten joku voi ollakin!

Eikä aikaakaan, kun herkut ovat jo pöydässä, muutama valokuva on otettu, ja alakuloinen päivänsankari on avannut lahjansa. 

Victoria: Nam nam nam! Kyllä sä osaat leipoa! Sori, että mä annoin poskipusun siinä selfien oton aikana niin yllättäen, että viinit lens sun kädestä lattialle. Mutta aika hyvinhän me saatiin ne tahrat pois matosta, eikä sun pöksyillekään lentäny ku pieni pisara. Mä kyllä maksan vielä ammattimaisen pesun tolle matolle. Ei huolta siis! Mitäs tykkäät tosta kirjasta? Eläkeläiset faaraoiden maassa! Harmi kun ne teki kirjan ainoastaan yhdestä seikkailustaan. Toikin on aika harvinainen painos, joten oli onnenpotku kun löysin sen sulle. Mä oon säästäny tota kuukausia ihan sua varten! Oon tietty itse jo lukenu sen, kröhöm... muutaman kerran.
Simon: Tämä… tämä on äivän ypeä. Ja vielä kivempää on nä’dä sinyt. Tylen kö’tä mökki’öperöksi, kyn en pääse edes sälille. Myttä mikä sitten öli niiden kököysten löppytylös? Säämmekö pitää y’tään keikkää?
Victoria: No… ei saada. Ne vikathan olis ollu tän kuun lopulla. Mutta kyllä me saadaan soittaa muutama keikka sitten kun koronasta päästään, ja vasta niiden jälkeen alkaa se vuoden uratauko, tapahtuipa se sitten milloin tahansa. Ainakin pari keikkaa tulee Trolliwoodiin; yksi Club Morelandiin ja toinen Honey’s-kahvilaan. Ja sitten ainakin pari lisää muihin kaupunkeihin, jotta saadaan hyvästellä fanit kunnolla. Ulkomaan keikkoja ei tule, eikä kaikkia yksityiskohtia ole lyöty lukkoon kotimaan keikoista, mutta niistä tulee sadan prosentin hyväntekeväisyyskeikkoja koronan uhrien hyväksi. Woodstory maksaa kaikki viulut!
Simon: Oh, génial! Sepäs öli… änteliästä siltä pyljyltä.
Victoria: No eikö ollutkin? Ja mielellänihän mäkin sen verran uhraudun, että annan keikkapalkkiot pois. On niitä muitakin projekteja tulossa – siis sellaisia, joista tulee rahaa – ihan nyt koronankin aikana. Me ollaan Gunnarin kanssa kirjoitettu ja sävelletty sellainen neljän biisin EP, jonka tuotoista osa menee myös hyväntekeväisyyteen. Tästä kaikesta on tulossa virallinen tiedote viikon päästä maanantaina, joten älä kerro vielä kenelläkään. Niistä biiseistä tulee akustisia samalla tavoin kuin siitä Go Tell the Angelsista joka me äskettäin tehtiin. Eli mä säestän lauluani soinnuin ja Gunnar hoitelee melodiat samalla kun laulaa stemmoja, ja Boone rytmittää conga- tai bongorummuilla. Bassoa ei siis tällä kertaa tarvita.

Simon: Aa! No minä’än vöin sitten söittää jötäin myytä! Väikkä mändöliiniä kyten siellä Exotic Partyjen äkystisessä esityksessä. En ölekään söittänyt sitä livenä sen jälkeen.
Victoria: Öh, niinpä kai. Siitä mun pitäiskin sanoa, että…
Simon: Myttä ’yömäsit värmään mitä Shania tekee Facebookissä? Metsästää jo törkeän ävöimesti yyttä miestä! Hän on i’än kämälän räivöstyttävä i’minen! Jöten minä sitten vä’än syytä’din hänelle. Ja syyttelin mönestä äsiästä… kyten hänkin syytteli minyä. Hän sen käiken älöitti!
Victoria: No eikö tollasen pikkukiistan nyt vois selvittää? Inhottaa nähdä teidät molemmat onnettomina. Oon varma, että Shaniakin on…
Simon: Päskänjäy’äjä hän on! Ja pettyri!
Victoria: Ookei? Mutta jos sä kato kertoisit sille, että olit itse väärässä ja se oli oikeassa? Johan sopu syntyis! Me naiset kuule rakastetaan kuulla olevamme oikeassa – vaikkei sitten aina oltaiskaan. Hehe! Matele vähän sen edessä ja lähetä vaikka oikeasti kukkia, niin kyllä se siitä leppyy.
Simon: Ai että minynkö pitäisi väle’dellä hänelle, että hän on mykä käikestä öikeässä? Älä viitsi! Älentyisin sillöin Shanian täsölle. Siis se örgiäjytty öli i’än täyttä päskää. En minä öle mi’inkään selläiseen ösällistynyt myyten kyin Shanian pään sisällä. En tiedä mistä hän sen keksi, myttä sen tiedän, että nyt on mäine pilällä hänen täkiään.
Victoria: No johan mä ihmettelinkin, että miten sä nyt noin menit rietastelemaan… Jotenkin kuitenkin annoit Shanialle kuvan siitä, että sellaista sä harrast…

Simon: No en tödelläkään! En nyt ’älyä yksityiskö’tiä selöstää, myttä Shania on i’än kämälä väle’telijä. I’än kämälä eykkö! Se Isaac öli mykä pelkkä ystävä, myttä nyt hän önkin ex-poikäystävä. Eikä tämä öle kertömistä, kun hän kerrän itse sillä äsiällä pröystäilee Facebookissä. Tervemenöä kökö pä’änsisyinen jyöryämmä, jökä ’älysi minystä pelkkää seksiä niin kyin ölisin jöky ’elvetin nykke! I’än seksin töivössä hän minyä väin sieti ja ’ylkäsi kyn täjysi, ettei sitä ’eti tipykään. Ei minyä hänen menneisyytensä ’äittää päskän vertää, vään käikki ne väl’eet ja päskän py’yminen selän täkänä, ja se imelä teköpy’yys. ”Kätsökää nyt käikki! Övätkö nämä kykät mykä pinkkejä? Eikö Simon ölekin idiöötti pettyri kyn ke’täsi väittää lä’ettäneensä minylle kykkiä?! Minä itse en öle IKINÄ väle’dellyt enkä pettänyt!” Aaaargh! Westerosiin tylee kesä ennen kyin se kermäperseinen tärkeilijä öppii öttämään myyt ’yömiöön. Äläkä sinä enää levittele Shanialle selläistä väärää införmäätiötä, että minä mykä edelleen tykkään hänestä. Pötkisin pöis Facebook-kävereistäkin, myttä kyn en ’älyä hänen lyylevän, että on väikyttänyt minyyn jötenkin. Miten vöi äntää änteeksi selläiselle i’miselle, jökä ei sitä edes ’älyä? Hän on itse niin täydellinen, että hänen päskänsäkin värmään näyttää säteenkääreltä ja työksyy ryysyltä. Väikkä töisäältä vöisi’än se öllä i’än ’äyskää kesyttää selläinen ilkeä pikky emäkkö ja öpettää hänelle vä’än täpö…
                                                                                                            
Victoria: NO VOI VITTU! Ole nyt hetki hiljaa kun mä yritän keskittyä! Mulla on sulle vakavaa asiaa – erittäin vakavaa. Pakkoko sun on aina puhua päälle? Hemmetin itsekäs kakara! Ei ihmekään, että Shania jätti sut!
Simon: Öh… Änteeksi. Önpäs sinyllä ’ermöt kireällä.
Victoria: Itelläs on. Pitikö sun mennä rähjäämään sille BB:lle? Kaiken lisäks vielä koko levy-yhtiön johdon edessä. Aina sua saa hävetä…
Simon: Ai minyä väi? Minyäkö? Käiken sen jälkeen mitä se äijä on minylle te’nyt?! Ja mönelle myyllekin mie’elle! Myttä kyn ei kykään täjyä py’yä siitä mitään! Siinä se öngelmä on! Edes Boone ja Gunnar eivät py’y mitään!
Victoria: Ei se ole niille mitään tehnyt.
Simon: Mitä ’elvetin eriköistä heissä sitten on? Käksi ’yvännäköistä kyndiä – mikseivät he kelpää BB:lle?
Victoria: Niin no… Onhan Boone ja Gunnar kumpikin aika pelottavan oloisia pikimustine hiuksineen ja vaatteineen ja kalpeine ihoineen, jos ei niitä tunne. Gootti ja prätkäkundi. Lisäksihän Boone on ollu vuosia vakaassa suhteessa naisen kanssa ja Gunnarilla on muuten vaan naistenmiehen maine.

Simon: Ja köskä minyllä ei öle mitään nöistä ättribyyteistä, niin ölen sitten ’ömö, väi?
Victoria: No BB:n mielestä varmasti oot – varsinkin kun tykkäät laittaa ittees. Siis eri tavalla ku Boone ja Gunnar. Silleen nätin näköiseksi nalleksi. Ja kun puhut tolleen sivistyssanoilla. Se on ”piirre” eikä ”attribuutti”! Ei ihme, että BB hyörii sun kimpussa. Ja sitten kun sä vielä…
Simon: No vöi ’elvetin ’elvetti! Väi vielä nälle!
Victoria: Kun sä noita kirosanojakin latelet koko ajan kuin pahainen teini vaikka et olis vihainenkaan. Huoh! Ja näytätkin yhä siltä. Ei noi naamakarvat ketään hämää. Ja sitten kun alat vielä itkeä kun suutut, niin ei sua oteta vakavasti. Sori, mutta sä oot liian nätti, kiltti ja suurisuinen omaksi parhaaksesi!
Simon: C’est quoi ce phoque?!
Victoria: Eikä yhtään auta, että yrität naamioida rumaa kielenkäyttöäs vähemmän törkeäks keksimällä uusia kirosanoja! ”Mitä hyljettä?!” Sama ku sanoisit suoraan, että fuck sitä ja fuck tätä, kun tarkoitukses on kuitenkin kuulostaa siltä! Vaikka se hauskalta kuulostaakin, niin tollasesta se paska äijä vaan kiihottuu, ja vaikka tää koko koronatilanne on ihan paska homma, niin mun on silti annettava sulle potkut bändistä. 
 
Simon laittaa viinilasin tärisevällä kädellä jakkaralle ja puristaa kädet yhteen tärinän lopettaakseen.
 
Simon: Pötkyt… bändistä?
Victoria: Sori! Sanoin sen ihan väärin. Ääh! Mutta tilanne nyt vaan on sellainen, että sä nolasit BB:n niin pahasti, että se haluaa susta eroon. Se oli ehtona tv-esiintymiselle ja kaikille niille hyväntekeväisyyskeikoille ja EP:lle. Ja sille, että mun levytyssopimus ylipäätänsä on yhä voimassa ja Boonella ja Gunnarillakin on yhä työpaikka. Sen jälkeen kun BB käski sut pois sieltä kokouksesta, niin se esitti mulle uhkavaatimuksen, että joko annan potkut ”sille vähä-älyiselle moottoriturvalle”, tai sitten mun sopimus päättyy sillä sekunnilla. Sen sanat, ei mun. Siis pakkohan mun oli suostua, muuten oltais kaikki kusessa… Oi, anna anteeksi!
Simon: Sinä ännät minylle pötkyt… melkein kyyden vyöden ysköllisen pälvelyksen jälkeen...
Victoria: No siis eihän tää mitään lopullista ole! Tilanne varmasti muuttuu nyt tässä koronapandemian aikana siihen malliin, että pääset takaisin viimeistään uratauon päätyttyä! Tää on vaan tällainen virallinen byrokratian vaatima ratkaisu nyt näön vuoksi. Totta kai mä otan sut takaisin heti kun mahdollista! Ja usko pois; oon miettinyt kaikki keinot pitääkseni sut bändissä. Sen takia oonkin vitkutellut asian kertomista sulle jo viikkoja. En vaan oo keksiny muuta… Oon yrittäny puhua BB:tä ympäri, ja kävisin vaikka vilauttamassa tissiä sille ällötykselle jos sitä sellaiset kiinnostais – ihan sun takia!
Simon: Öletpäs sinä jälö. No mitä sinä sitten e’dötät että minä teen? MITÄ?!
 
Simon ei kykene edes katsomaan Victoriaa.

Victoria: No et ainakaan käy vilauttamassa sille mitään! Et tee yhtään mitään. Oot hiljaa nyt ja pidät matalaa profiilia seuraavat kuukaudet. Sun puheiden takiahan me nyt tässä jamassa ollaan. Kiitos sun, nyt BB kyttää mun jokaista liikettä virheiden varalta, että pääsisi mustakin eroon. Se soitteli harva se päivä ja kyseli joko oon hankkiutunut susta eroon, ja sain puhuttua itelleni ja sulle vähän armonaikaa. Mun pitää kuitenkin antaa sulle potkut viimeistään tän viikon sunnuntaina eli ennen sitä tiedotustilaisuutta, tai muuten. En mä aikonut sitä sun synttärinä vielä tehdä. Ääh… Taidan olla vähän hiprakassa.
Simon: Ei’än se päskiäinen vöi söpimystä nöin vään päättää…
Victoria: Se paskiainen on toimitusjohtaja ja koko puljun isoin osakas, eli kyllä vaan! Se voi tehdä mitä huvittaa. Kun lehdistö alkaa udella, niin sanon niille sun lähteneen omasta tahdostasi, koska halusit kokeilla jotain muuta. Siten tästä ei tule skandaalia eikä minkäänlaisia noloja seurauksia kenellekään, ja sulle jää koko Woodstoryn ulkopuolinen maailma avoimeksi. Sun ei tarvii kommentoida asiaan mitään. Tai jos kommentoit, niin myötäilet mun puheita, etkä varsinkaan sano mitään BB:stä. Onko selvä?
Simon: Eli sinä ’eität minyt pöis nöin vään? Et vöi edes ’ärkitä levy-y’tiön väi’töä? On niitä myitäkin kyin Woodstory!
Victoria: Mutta se nyt on isoin täällä… Ääh! Ja sitä paitsi ei levy-yhtiön vaihto ole mikään yksinkertainen homma. Oonhan mä sitä ennenkin harkinnut, mutta nyt korona tekee kaikesta vielä paljon vaikeampaa. Ei siinä vaan ole mitään järkeä tässä tilanteessa. Jos edes yrittäisin tällä hetkellä, niin BB alkais levittää paskaa mustakin niin kuin se juoruili Shaniasta, eikä mikään levy-yhtiö enää mua huolis. Enkä mä enää indieartistiks rupea, kun siinä pitää hoitaa itse kaikki markkinoinnista ja lakimiehen palkkauksesta alkaen. Nyt on koko iso koneisto turvana. Sitä paitsi BB on niin hiilenä, että puhui jo oikeusjutusta sua vastaan kunnianloukkauksesta, mutta siitä sentään sain puhuttua sen pois, vaikka todistajia on monta ja sen olis niin naurettavan helppo tuhota sut täysin. Ei siis auta kuin mielistellä sitä paskiaista kunnes keksin jonkun toisen ratkaisun. Et tiedäkään mitä tuskaa nää viime viikot on mulle ollu. En tekis tätä jos ei olis ihan pakko… Anteeksi, rakas ystävä!
 
Simon nousee ylös ja kääntää selkänsä Victorialle kyyneleiden valuessa jo vuolaina pitkin poskia.
 
Simon: Körönä vöi kestää… sniff… väikkä käksi vyöttä. Önkö… Önkö sinyllä jo yysi bäsisti kätsöttynä?
Victoria: Ei vielä, mutta pitäähän mun sellainen etsiä… edes näön vuoksi. Senhän takia mä ehdotin akustista EP:tä ja keikkoja, ettei olis pakko vielä mitään toista basistia miettiä. Ja tarvittaessa Gunnar soittaa bassoa ja mä voin vitkutella basistin palkkaamista vielä lisää. Niinhän me tehtiin muutaman kuukauden ajan jo silloin kuusi vuotta sitten kun Andy lähti ja sä et ollut vielä valmis basson varteen. Mä elän siinä toivossa, että saan vielä puhuttua BB:n ympäri jollain tavalla. Siihen asti vaan laitat tän nuoruuden tyhmyyden piikkiin ja opit virheistäs. Kai sä nyt ymmärrät tän tilanteen vakavuuden? Voi, älä vaan saa paniikkikohtausta nyt tän takia! Kaikki järjestyy kyllä – mä lupaan sen. Sä oot niin neuvokas, että varmasti keksit itsekin jotain tekemistä. Ethän sä oikeasti mikään tyhmä ole – teit vaan emämokan nyt kun sait tarpeekses siitä äijästä. Se on ihan ymmärrettävää kyllä, ja pitkäänhän sun pokka pitikin sen kanssa. Itse en olis sun kokemuksilla kestäny noin kauan… Mutta sullahan on niitä taideharrastuksia vaikka miten paljon. Voit varmasti kehittää jostain niistä uuden uran nyt toistaiseksi. Tee vaikka niin, että otat yhteyttä johonkin mallitoimistoon, kun suahan on jo kauan pyydelty joka suuntaan ja nyt sulla ei ole muitakaan velvoitteita. Kyllä noin komea mies sais jotain keikkoja jo koronan aikaankin, eikä toi sun aknekaan mikään paha ole. Pääsisit pynttäytymään oikein ammatikses!
Simon: No jystiinsä… I’än kynnössä minä ölen. Ymmärrän täysin. Ömää syytäni se öli. Mitäs menin äykömään typerää päätäni? Tääs yksi kröisös vöittää. Öle ’yvä ja lä’de nyt! ’Älyän öllä yksin.
Victoria: Oi Simon…
Simon: En minä tärvitse mitään bäsistin työtä. Ei se mikään ykkösvälintä minylle köskään öllyt – kyn’än vään jötäin äjänvietettä. Ön’än minyllä niitä ’ärrästyksiä väikkä kyinkä päljön, kyten sänöit. Ei käy äikä pitkäksi. Ja Shanian känssä meni käikki pieleen, kyn minä myyn myässä vertäsin häntä äivöttömään sienieläimeen, vi’jäsin sykypyölitäydeistä ja käskin ’änkkiä seksinyken. Ei hän selläistä ännä änteeksi väikkä kyinkä mätelisin. Myttä myyten menee i’än ’yvin. Syörästään löistävästi. Töivön sinyllekin käikkeä ’yvää.
Victoria: Voi Simon! Höh. No mä meen nyt, mutta pidetään yhteyttä! Oon tosi pahoillani! Ja kiitos herkuista… ja viinistä. Taidan oikeesti olla vähän kännissä... Mutta selvitä sä se riita Shanian kanssa! Näkeehän sen sokeakin, että sä oot siihen rakastunut. Et sä muuten jaksais siitä tolleen jauhaa ja pilailla sen kustannuksella Facessa. Kai mä saan ottaa tosta muutaman namin mukaan?
Simon: Vie väikkä käikki…
 
Hetken päästä työtön Simon on levittänyt kaikki kolme yhtä lailla työtöntä bassoparkaansa lattialle ja rojahtanut niiden päälle itkemään.
 
Simon: Adieuuu, mes amouuuurs! Byäääää! 

Aamuyöllä kolmen paikkeilla Simon on siirtynyt jo sänkyyn itkemään. Samalla herran kesken jäänyt viinilasillinen ja Victorian jättämät muutamat namijämät happanevat piloille. Mutta Facebookissapa tapahtuu kellon ympäri! Simonin meseen tulee hieman myöhässä vielä yksi onnentoivotus...

Kuluu yli viikko ja on 18.6., juhannuksen aatonaatto. Shania on pysytellyt pitkään pois Facebookista ja pohtinut asioita. Hän on kävelyllä ja on ottanut läppärinsä mukaan, sillä hän on viimeinkin valmis ottamaan Simoniin yhteyttä.


Shania: Oi miten tähän aikaan vuodesta on kaunista kun kaikki puut kukkivat.

Shania: No niin, otan koneen laukusta! Mitähän Simon on mahtanut puuhailla ja postailla viime aikoina? Toivottavasti hän ei ole löytänyt uutta tyttöystävää! 


Shania avaa koneen, kirjautuu Facebookiin ja huomaa, että Simonin profiilissa on kuvia hänen synttäreiltään.  Eräs kuva Simonista ja Victoriasta on hauska. Simon esittelee kuvassa Victorialta saamaansa lahjaa.

Shania päättää laittaa kommenttinsa kyseisen kuvan alle. Hän hämmästyy, kun hetken kuluttua Victoria vastaa kommenttiin. 


Shania: Vai pitää Vic sitä kaameaa sekasotkua pikku kiistana! Hän kirjoittaa myös, ettei Simonia ole näkynyt täällä synttäreidensä jälkeen...

 Shania vastaa Victorialle molempiin asioihin liittyen.

Shania huolestuu hieman saadessaan Victorialta vastauksen. Hän yrittää soittaa Simonille. 

Shania: Oi mitähän Vic minulle puhelussaan kertoo? Ja miksi Simoniin ei saa yhteyttä puhelimen eikä mesen kautta?!

Victorian puhelun jälkeen Shania on täysin tolaltaan ja joutuu nojaamaan puuhun, sillä häntä alkaa heikottaa ja pyörryttää. Victoria on kertonut totuuden Simonin potkuista ja mikä niihin johti, sekä että juuri ennen Victorian lähtöä Simon katui pahoja sanojaan Shanialle. 

Shania: Voi ei, Simonkin aikoi pyytää minulta anteeksi! Tietysti minä olisin antanut anteeksi! Mutta miksi ihmeessä Simoniin ei saa yhteyttä? Onko hänelle tapahtunut jotakin??!!

to be continued...

Tarinassa mukana: Facebook, Marianne Tahko (Aurora) ja Xaran Krista

Tästä kokonaan yhdessä tehdystä erikoisjaksosta suuri kiitos Mariannelle! 

TOIVOTAMME LUKIJOILLE RAILAK... RAUHALLISTA JUHANNUSTA LUKEMISEN PARISSA!

12 kommenttia:

  1. Olipa järkyttävän pitkä jakso ja jotenkin kauhean rasittava lukea,tuo Simon on minusta todella outo ja omituinen tyyppi,toivottavasti Shania löytää normaalimman ja lähiaikoina,ei jatkoa enää tähän tarinaan,please!!!!Kukkapuska oli ihana!

    VastaaPoista
  2. Simonista saa olla mitä mieltä tahansa. Osaan ottaa vastaan kritiikkiä, joten en välitä vaikka itselleni rakasta hahmoa arvosteltaisiin vaikka kuinka. Mutta normaalius on kuitenkin suhteellinen käsite, ja sitä mietin, että miten noin omituinen nainen kuin Shania sitten voi ansaita tai edes löytää mitään ”normaalia” miestä? Ja millainen se normaali mies sitten olisi? Shania on tähän mennessä seurustellut seksinvonkaajien, pervojen ja rikollisten kanssa. Isaac, Sebastian, Brandon ja Jarno kai olivat suhteellisen kunnollisia eli lähinnä "perusjamppaa", mutta eivät mitään täydellisiä kuitenkaan. Normaalejako ne sitten olivat? Aika tylsiä omasta mielestäni kaikki paitsi hömelö Jarno. Täydellistä ihmistä taas ei ole olemassakaan, vaikka juuri sellaista miestä neiti Shania hakeekin kumppanikseen. Ei ole Shania itsekään mikään täydellinen nainen. Ja jos olisi, niin Shania olisi tylsä kuin puupölkky ja tarina loppuisi siihen. Meillä tekijöillä ainakin oli superhauskaa tätä jaksoa tehdessä, joten varmasti nauretaan tälle vielä pitkään.

    -Aurora/Marianne

    VastaaPoista
  3. Jakso muuten on hyvin pitkä sen takia, kun edellisestä on yli kuukausi aikaa. Tämä oli tarkoitus julkaista jo aikapäiviä sitten, mutta lykkääntyi aina, no, elämän ja jakson tekoon liittyvien vaikeuksien takia. Teksti on kuitenkin niin selkeä kuin mahdollista ja kuvia on laitettu tarkoituksella paljon, jotta ei tulisi pitkää tekstimuuria eteen. Kuvakaappauksetkin näkyvät pääosin samanlaisina kuin Facebookissa. Olen itse ylpeä, että nyt se viikkokausia kestänyt ja lukemattomia unettomia öitä aiheuttanut prosessi on viimeinkin saatu päätökseen! Siis vain tämän jakson osalta tietysti. Tarinahan jatkuu, mutta saattaa tietysti muuttaa muotoaan kommenttien perusteella. En aio tyrkyttää Simonia tai muitakaan hahmojani tähän pakolla jos näyttää siltä, ettei niistä tykätä.

    -Aurora/Marianne

    VastaaPoista
  4. Valitettavasti joudun vähän jaksoa kritisoimaan. Pituus ei niinkään vaivannut, mutta sisältö jäi vähän köykäiseksi pituuteen nähden. Väärinkäsitykset ja niiden aiheuttamat ihmissuhdeongelmat tietysti ovat ihan peruskauraa kaikenlaisissa tarinoissa, mutta tässä nyt tuntui menevän ihan ihme jankkaukseksi jostain homoista, hommista ja orgioista, vaikka oikeassa elämässä koko juttu olisi selvitetty yhdellä keskustelulla ilman mitään erikoisempaa draamaa ja omituisia somevirityksiä. Epätodellinen jankutus (ihan kuin osapuolet olisivat kaikki puhuneet eri kieliä eivätkä ymmärtäneet puolta sanaa toistensa puheista/kirjoituksista) söi huomattavasti huumoriarvoa.

    Lisäksi täytyy huomauttaa hahmojen somen käytöstä. Jo Silky Streetin mainoslause lupaa jakson olevan mukana nykymaailman menossa ja reaaliajassa, mutta hahmojen tietotekniikan käyttö ei kyllä sitä ole. Ensinnäkään en ole koskaan kuullut kenenkään käyttävän nimenomaisesti meseä videopuheluihin, sehän ei ole erityisemmin sitä varten tarkoitettu alusta (tosin voin olla väärässäkin, en itse juurikaan harrasta tätä lajia). Jo ajatuksen tasolla tämä tuntuu hyvin kömpelöltä, miksi Shania ja Simon loisivat profiilit Facebookiin vain videopuheluiden takia (saatika soittelisivat kaverin profiililla), kun videopuhelut ovat perusominaisuus älypuhelimissa? Lisäksi helpommalla pääsee ihan perinteisellä puhelulla ja viestittelyllä, jos haluaa saada toisen nopeasti kiinni.

    Toisekseen Shanian ja Simonin ikäluokka käyttää ennemmin Instagramia (ja Tiktokia, Snapchatia ja taivas tietää mitä näitä nykyään on) kuin Facebookkia, mutta ainakaan tuon ikäiset (tai toivottavasti ylipäänsä kukaan) eivät käy henkilökohtaisia keskustelujaan julkisesti Facebookin seinällä, vaan mesessä, whatsapissa jne. Ja jos kävisivät, tulisi joku fiksumpi kaveri hyvin pian huomauttamaan typerästä ja tietoturvan vaarantavasta somekäyttäytymisestä.

    Täytyy myös sanoa, etten henkilökohtaisesti pitänyt siitä, että "oikeat ihmiset" kommentoivat juttuja ja sekoittuvat mukaan tarinaan. En pidä sitä tarinallisesti toimivana elementtinä ja toisaalta tietoturvan suhteen se tuntuu taas vähän riskaabelilta.

    Mutta edeltäviin kommenteihin viitaten minusta Simon ei ole liian omituinen hahmo tai että hahmon pitäisi poistua outouden vuoksi. Silky Streetissä on ollut alusta alkaen toinen toistaan omituisempia hiippareita. :D

    Tulipahan pitkä kommentti, mutta Ninni pyysi näkemyksiä, joten ollos hyvä. Yritin ehkä saada myös näkökulmaa, mitä Nichelle sanoisi, jos olisi tätä some-spektaakkelia näkemässä.

    - TaruinenAave

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TaruinenAave: Mun mielestä tällä jaksolla (kuten muillakin) on kunnollinen juonenkaari: alussa Simon on epävarma seurustelusta ja aikoo olla erilainen kuin kaikki Shanian eksät, joita se tietää olevan viisi sen perusteella mitä Shania on sille kertonut. Tämän jakson väärinkäsitykset juontuvat hyvin pitkälle Shanian valheista ja totuuden kertomatta jättämisestä. Lopulta sitten näkyykin se kaikki karmeus, mitä tuhoa pienilläkin valheilla voi saada aikaan niiden kasvaessa suuriksi puroiksi. Tuntuu siltä, että moni lukija pitää Shaniaa jonain ihme enkelinä, joka ei koskaan tee mitään väärin. Shania on kuitenkin itsekäs höpsö, joka valittaa ihan turhista asioista ja metsästää sitä täydellistä miestä testaten samalla julmastikin jokaista potentiaalista ehdokasta. Tässä jaksossa näkyy sitten Shanian testailun seuraukset pahimmalla mahdollisella tavalla, joten en itse pidä sisältöä millään tavalla köykäisenä. Kaikki hahmot oppivat loppuun mennessä jotain uutta. Lisäksi komedia perustuu pitkälti väärinkäsityksiin ja mikä tahansa juoni rakentuu aina konfliktista; hahmovetoinen juoni erityisesti hahmojen luonteiden yhteensopimattomuudesta.

      Simon muuten puhuu suomea vasta kolmantena kielenään ja Shanian pari vuotta sitten tavatessaan sillä oli vielä melkoisen huono suomi. Joten eikö ole ihan realistista jos se käsittää jotain väärin senkin takia? Siihen vielä väsymys ja huonovointisuus päälle, niin voilà, soppa on valmis! Huomasit varmaan Simonin tajunneen toisen pitkän videopuhelun aikana mistä oli kysymys? Siinä vaiheessa siis kun Shania ilahtui tiedosta, ettei Simon olekaan homo.

      Mitä tulee teknologiaan, niin ehkä olen 35-vuotiaana liian vanha ymmärtämään nykynuorison kaikkia sovelluksia, kun otin älyluurinkin käyttöön vasta tänä keväänä. Mutta toisaalta en ole koskaan juossut trendien perässä. Oon ollut Flickrissä parikymppisestä asti kun muut oli jossain Irc-galleriassa ja Facebookiin kyllästyin sen huippuvuosina kymmenisen vuotta sitten, nyt oon vasta liittynyt takaisin. Mutta sellainen aika vahva käsitys mulla on, että TikTokissa on pääasiassa teinejä ja Snapchat on myös hyvin uusi keksintö. Instagram ehkä olisi sopinut Shanian (28) ja Simonin (täytti juuri 26) ikäluokalle parhaiten, mutta Ninnin kanssa käytettiin nyt sitä sovellusta mikä meille parhaiten sopi.

      Kun kerran kaikenlaisia vastarannankiiskejä löytyy ihan tosielämästäkin, niin miksi Shanian ja Simonin pitäisi olla jotain yksiulotteisia päättömästi trendien perässä juoksijoita? No Shania tietysti saattaa ollakin… Ja onkin monen asian suhteen. Mutta Shania on sen verran hömelö, että meni sitten postailemaan yksityisasioitaan ja toistenkin yksityisasioita julkisesti. Se kuuluu ihan neidin perusluonteeseen ja sitä olisi neiti tehnyt myös Instagrammissa, tietoturvasta viis. Shania halusi nimenomaan esitellä Simonia julkisesti sen ulkonäöllä kehuskellen, ja kun herra teki jotain väärää kahvihumalassaan (mikä on myös ihan oikea asia, samoin kuin epämääräiset kivut), niin Shania halusi nolata herran koko kansan edessä, koska alitajuisesti halveksii koko miessukupuolta omista kokemuksistaan johtuen. Voisin kirjoittaa vaikka ihan aidon oloisen psykiatrin tutkielman pelkästä Shanian päänsisäisestä maailmasta, sen verran oon psykologiaa tutkinut ja muutaman aika pitkänkin sähköpostin asiasta Ninnille lähettänyt.

      Jatkuu… (Aurora/Marianne)

      Poista
    2. Ja mitä se haittaa jos Ninni sekaantui tarinaan jopa kahdella kommentilla ja mä yhdellä? Tehtiin nyt noin, jotta näyttäisi siltä kuin hahmoilla olisi Facessa vähän enemmänkin seuraa kuin toisensa ilman, että tarvitsi luoda uusia profiileja ihan sitä varten tai taikoa kuvankäsittelyllä ihan uusia hahmoja tyhjästä niin kuin taioin sen selvästi salanimellä esiintyneen tappouhkauksen lähettäjän (Olmi Koo). Victoria muuten kävi vanhana (kohta 37) ja fiksuna monta kertaa kommentoimassa juuri niistä tietoturva-asioista, mutta Shania ei korvaansa lotkauttanut. Uskon kyllä, että Nichellekin olisi suhtautunut näihin sekoiluihin asian vaatimalla vakavuudella, samoin Nicola.

      Huomasit kai, että Simon käyttää videopuheluihin aina tablettia ja Shania lähes aina läppäriä? Haluavat nähdä toisensa vähän isommalta ruudulta kuin älyluurista, mikä on ihan ymmärrettävää varsinkin nyt korona-aikaan, kun eivät ole vielä päässeet edes ensitreffeille. Tämä on osasyy myös sille miksi ne käyttivät Facebookia. Pakko myöntää kyllä, etten ole itse soitellut videopuheluita ikinä enkä tiedä miten ne Facessa toimii. Mutta tämä meni nyt näin, ja mun mielestä tarinan sisältö on tärkeämpi kuin ne muotoseikat, joiden viilaamiseen me muuten käytettiin kymmeniä tunteja elämistämme niin että meinasi molemmilta jo hermot ja järki mennä ja tarina loppua kokonaan. Ja olisi kyllä tullut melkoisesti valitusta jakson pituudesta jos olisin ottanut kuvakaappauksia jostain pienen ruudun mesekeskusteluista… Voi luoja sentään. Nuo pitkät videopuhelut me muuten kirjoitettiin mesessä, jotta niistä tulisi mahdollisimman välittömiä ja näin ollen aidon tuntuisia keskusteluja. Ja niistä tulikin kuin vanhan ajan screwballkomediaa à la Hätä ei lue lakia (Bringing up Baby), mistä olen itse melkoisen ylpeä!

      Mutta kerro vaan jos on jotain muuta huolta, ja kaikki muut kanssa! Otetaan sitten Ninnin kanssa opiksemme jatkoa varten ja muutetaan asioita jos se näyttää tarpeelliselta. Tykkään tällaisista pitkistä analysoinneista. Kiva että sä tykkäsit Simonista. :-)

      -Aurora/Marianne

      Poista
    3. Piti vielä tulla kommentoimaan lisää, kun tää on on niin hauskaa. :-D Simon on Shanian kolmastoista poikaystävä ja ensimmäinen, joka uskaltaa väittää sille vastaan silläkin uhalla, että suhde kaatuu siihen. Shaniahan ei ole tottunut siihen tosiasiaan, että miehen aivot EI sijaitse alapäässä. Nyt on siis tilaisuus Shanialle viimeinkin oppia jotain ja muuttua, koska tähän mennessä se on ollut matkalla kohti tuhoa niin, että on viemässä mukanaan myös läheisiään; miesystävän tietysti etunenässä, mutta myös kaikki muutkin Shaniasta välittävät, koska kyllä niihinkin tuollainen sekoilu vaikuttaa. Rakkaudesta Shania ei tajua mitään, koska meni pettämään jokaista niistä neljästä ns. hyvästä tyypistä, jotka mainitsin jo edellä. Ja Simonille se kertoo samaa tarinaa kuin Isaacille, että voisi muuttua MIEHEN takia juuri sellaiseksi kuin tämä tahtoo. En siis millään pysty näkemään miten tässä jaksossa on muka köykäinen sisältö. Oikeassa elämässä tuosta Shanian valheiden punoksesta ei todellakaan selvittäisi yhdellä tai kahdellakaan keskustelulla; tarvittaisiin ihan kunnon sessiot psykiatrin vastaanotolla ja todennäköisesti lääkityskin. Kuinka ollakaan, Simonhan kyselee Shanialta lääkityksestä... Yleensä näen nämä jaksot vähän kuin tv-sarjan jaksoina tai kirjan lukuina, mutta tästä tuli niin pitkä, että on joko erikoisjakso tai jopa elokuva, tai tavallista pidempi luku jossain sopivassa plot pointissa kolmen näytöksen rakenteessa. Saa nähdä, joutuiko Simon nyt murhatuksi Shanian valheiden takia… Mutta mitäs nyt yhdestä miehestä, kun Shania löytää uuden komistuksen vaikka heti huomenna! Ja rumakin mies kelpaisi jos vaan olisi mykkä. ;-) Mutta ehkä Shanian pitäisikin lopulta päätyä yhteen ruman miehen kanssa. Sehän olisi niin kuin runollista oikeutta! Saisi kyllä komean ja jopa hyväsydämisen miehen, mutta… *nostaa kädet pystyyn*

      Aurora/Marianne

      Poista
  5. Tämä oli nyt tällä kertaa tällainen jakso (Huom! Olikin erikoisjakso) Ensi kerralla tulee perinteistä Silky Streetiä. Kertokaa ihmeessä tekin, jotka tykkäsitte! Tai te, jotka ette, niin oliko joku osio, josta sentään piditte?
    Shania ja Simon on omalla tavallaan vahvoja persoonia. Shanian exät on vaan seuranneet neiti täydellistä kuin sylikoirat ja yrittäneet miellyttää ja tehdä kaiken mitä neiti pyytää. Kerran poikaystävän äidin talo oli likainen, joten Shania jätti tuon Ryanin siihen paikkaan! Se on kohdannut monenmoista sählääjää, mutta ei ennen Simonin kaltaista, joka uskaltaa sanoa vastaan. Neiti Simmons on nyt hyvin hämillään. No, tällä hetkellä se on kyllä kauhuissaan.
    Ninni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvin sanottu, että Shania ja Simon on vahvoja persoonia ja Shanian eksät on olleet kuin sylikoiria! Jopa Rodion oli miellyttämisen haluinen sylikoira, vaikka olikin sarjamurhaaja. Isabella haukkui Shaniaa Neitsyt-Shaniaksi ja ties miksi muuksi, ja kun Shania sitten sanoi pahan sanan Isabellasta Rodionin kuullen, niin se oli naisparan menoa. Rodion ei koskaan satuttanut Shaniaa fyysisesti, mutta oikeutti osan murhista sillä, että muka puolusti Shaniaa. Ja loput teki oman mamitraumansa tähden. Aika raukkamainen tyyppi siis.

      Kirjoitin eilen muuten oikein listan kaikesta mitä Shanian eksistä on jäänyt mieleen. En nyt tiedä viitsinkö postata sitä tänne, mutta joka tapauksessa harvasta on jäänyt mieleen enemmän kuin yhdellä tai kahdella lauseella katetut asiat. Isaacista sain aikaiseksi pisimmän kappaleen, mutta ainoastaan sen takia, kun se auttoi Shaniaa pääsemään eroon ihmissusista ja Nanan kirouksesta. Siihenkin tarvittiin oikeaksi sankariksi Jerry-setä Amerikasta asti auttamaan, koska Isaac luuli loitsulaatikkoakin normaaliksi kenkälootaksi. Ja vaikka Shania seurusteli Isaacin kanssa jopa puolitoista vuotta, niin herran persoonasta ei mulle jäänyt mieleen sen enempää kuin Shaniallekaan, eli mieltymys merkkivaatteisiin.

      Jarno on oma suosikkini Shanian eksistä. Tyhmä kuin saapas, mutta olipas hulvaton tyyppi! Sitä on aidosti ikävä, koska oli oikeasti hyvä tyyppi. Ikävä vain, että hyviä tyyppejä Shania aina pettää.

      Huvittaa sekin, miten Shania haluaisi ehdottomasti Simonin olevan hetero. Mies ei ole Shanialle "todellinen", ellei ole täysin hetero. Biseksuaali mies ei kelpaisi kumppaniksi, eikä homo kelpaisi kaveriksi ainakaan jos on komea. (En usko vaikka Shania muuta väittäisi). Onhan se tietysti ihan ymmärrettävää, että Shania ei vastaa Simonille heti sitä homoksi luullessaan, koska odotukset on olleet korkealla seurustelusuhteen toimivuudesta. Mutta silti, Shanialla on monta päivää aikaa kysyä Simonilta ihan suoraan, että onko se homo, ja sen sijaan se neiti alkaakin postailla jotain julkisia kuvavihjeitä... Ihmekös siis, että Simon ei moista sulata? Simonhan vaatii koko ajan Shanialta suoraa puhetta. ;-)

      Simon on lyhyellä aikavälillä nyt Shaniaan tutustuessaan kertonut ja näyttänyt Shanialle avoimesti menneisyydestään ja nykyisyydestään kaiken mitä nainen on suostunut kuuntelemaan. Simonilla on muutakin elämää Shanian lisäksi ja oma vahva tahto, joten ei todellakaan suostu Shanian tossun alle. Tämä tyyppi siis tosiaankin on kaikessa omituisuudessaan erilainen kuin kaikki Shanian eksät, ja toivon Simonin saavan vielä tilaisuuden näyttää sen Shanialle kuten myös kaikille muillekin. No, siis mikäli on vielä hengissä.

      -Aurora/Marianne

      Poista
  6. Mitä oon nyt lukenut videopuheluista, niin niitä varten näyttäisi juuri tuo Facebookin Messenger olevan yksi suosituimmista ja monipuolisimmista järjestelmistä. Se mainitaan monella sivustolla yhtenä viidestä isoimmasta siihen tarkoitukseen tehdystä järjestelmästä. Siellä voi soittaa jopa 50 hengen ryhmävideopuheluita! Joten ihan tekniikan ajan tasalla nuo meidän sankarit kyllä on. Ja nehän haluaa soittaa videopuheluita juuri sen takia, että näkevät toisensa. Ja Facebookissa siksi kun sitä voi käyttää muutenkin kuin älyluurissa, eli saa mahdollisimman ison kuvan. Samassa järjestelmässä hoituu sitten kätevästi muukin viestittely, kuten niin toisen kuin itsensäkin julkinen nolaaminen. ;-)

    -Aurora/Marianne

    VastaaPoista
  7. Hauska yllätys oli nähdä yhtäkkiä Krista jakson keskellä! :) En muistanutkaan tuota kuvaa. Ilmeisesti se tuntee Jasminin! Muuten lähinnä vilkaisin pääkohdat. Oli kiinnostavaa saada muistutus siitä siskosta Annikasta! Missähän jaksossa siitä olikaan viimeksi kerrottu? Voisi lukea uudelleen! Mitähän sille nykyään kuuluu? Myös Juniorin naisystävän katoaminen vaikuttaa koko ajan pahaenteisemmältä. X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Annikasta kerrottiin siinä jaksossa Kuolleen isosiskon paluu (ainakin)
      Mirkusta kuullaan kyllä pian...
      Ninni

      Poista