torstai 7. syyskuuta 2017

Osa 122 Exotic Party 2017

Mallitoimisto Dramaattinen järjestää vuosittain listoillaan oleville huippumalleille Exotic partyt, jonne pukeudutaan teeman mukaisesti eri kulttuurien eksoottisiin asuihin. Juhlat pidetään aina kesäaikaan.
Kutsuvieraslistalla on muotimaailman väkeä sekä tilkka kaupungin kermaa.
Monien harmiksi tavallisempiakin tallaajia eksyy näihin paremman väen partyihin, kutsu nimittäin on avec.

Exotic Partyt on järjestetty joka vuosi eri paikassa. 26.8.2017 lauantaina niitä juhlitaan Xara'sin upouusissa tiloissa Dollywoodin Taistolassa, vaikka paikan remontti on vielä hieman kesken. Järjestelyistä vastaa tällä kertaa siis Xara'sin Nicola henkilökuntineen.

Nicola: Oi toivottavasti tämä onnistuu! Haluan, että tulemme tunnetuksi muunakin kuin Live at Xara-festareiden järjestäjänä.

Normaalisti juhlien emäntä on ollut joku Rochesterien siskoksista; Victoria, Veronique tai Verity. Tällä kertaa kukaan heistä ei ehtinyt perinnejuhliin, sillä kolmikko on Pariisissa hieromassa bisneksiä. Verityn tytär Ruby saa tänä vuonna toimia emäntänä. Hän istuu tärkeänä paraatipaikalla viidakon kuningatarta esittäen.

Ruby on saanut kutreilleen kruunua jäljittelevän design-päähineen, joka sekaannuksen vuoksi jäi pois Jean Bouvierin It's All About HAT! 2.0-malliston muotinäytöksestä. Suunnittelija päätti, että mikäs sen näyttävämpi keino tuoda esittelemätön luomus esille, kuin antaa se itse Rochesterin käytettäväksi tunnettuihin muotijuhliin.
Herra Bouvier viettää juhlissa aikaa mallivaimonsa Xarandan sekä Ruby Rochesterin kanssa. Sekä Bouvierin että Rochesterin äidinkieli on ranska, joten heillä riittää jutusteltavaa. Toki välillä puhutaan englantia ja suomeakin.

Xara'sin Francine virittelee kameraansa ottaakseen juhlavieraista kuvia.

Francine: No mikä tähän nyt meni..? Ai, minulla on muistikortti täynnä! Täytyy pian poistaa turhia kuvia, jotta saan näyttäviä kuvia kun Nicola menee juttelemaan Rochesterin kanssa!

Nicola: Is everything okay mrs Rochester? What do you think about food and drinks?
Ruby: Everything's fine. Thank you.
Nicola: And how about tables and chairs? And what are you thinking..
Ruby: Fine, fine! Like I already said: THANK YOU!
Nicola: Öh, you're welcome...

Nicola poistuu paikalta hieman hämmentyneenä ja loukkaantuneena. Hän menee kolmen malliystävyksen Ebonyn, Deandran ja Chantalin luo.

Nicola: Hei taas! Mitenkäs teille ovat tarjoilut maittaneet?
Deandra: Kaikki on täydellistä! Kuten Exotic partyissa aina.
Nicola: Onkohan tuolle nuorelle Rochesterille opetettu käytöstapoja lainkaan..?
Chantal: Kuinka niin? Hän kyllä on hieman outo. Olevinaan todella tärkeä. Hän pitää suurta meteliä siitä, että kaikki tietävät hänen olevan paljasjalkainen pariisilainen ja naimisissa naisen kanssa.

Lahdesta saakka juhliin on kutsuttu Adalian Roberta ja Jiamei. Juhliin saavuttuaan he unohtivat antaa Nicolalle tuomansa lahjan. Roberta huomaa Nicolan juttelemassa Ebonyn, Deandran ja Chantalin kanssa ja rientää hänen luokseen kaksi lahjaa käsissään. Jiamei ryntää perään. Mutta tarjoilupöytään säntää yhtäkkiä iso joukko vieraita ja kaksikko kadottaa Nicolan näköpiiristään. Jiamei ehdottaa, että he antaisivat Nicolalle tarkoitetun lahjan tämän assistentille Mildredille.

Jiamei: Hei, voisitko mitenkään toimittaa tämän Nicolalle? Se on lahja multa ja Robertalta, Adalian asunto Oy:stä siis.
Mildred: Ai Nicolalle... No kai mä voin sen sille heittää...

Mildred: Aijaa, teillä on mullekki lahja, mä jo vähän ihmettelin!
Roberta: Öh... Tämä on kylläkin Shanialle meiltä.
Mildred: Jaaha!
Roberta: Onko Shaniaa näkynyt täällä?
Jiamei: Me ollaan oltu tääl alusta asti , eikä se oo tullu vastaan.
Mildred: Mulla on vähä tärkeempiä velvollisuuksia kuin pitää silmällä jotain vieraita! Mut anna tänne vaan se mekko, mä vien sen Nicolalle kyllä!

Juhlissa on tänä vuonna tavallista vähemmän aasialaisia pukuja, joita aiempina vuosina on ollut eniten. Aasiaa edustaa lähinnä intialaiset asut, kuten tällä mallikolmikolla pöydässä, jota Francine paraikaa kuvaa.

Poliitikko Jukka Pipilän vaimolla Marleenalla on myös sari yllään.

Shanian siskopuoli Sonja tutustui viime vuoden Exotic partyissa baarimikko-Jacobiin ja he seurustelivat vuoden verran. Nyt he ovat vasta eronneet ja Sonja on tullut juhliin kollegansa Gemman kanssa.

Gemma: No miten ihmeessä teille yhtäkkiä niin kävi?
Sonja: No, arkielämä ei vaan sujunut niin hyvin kuin olisi voinut...

Gemma: No oletko nyt haku päällä tänään?
Sonja: No eihän täällä ole minkään vertaa miehiä! Varattuja ukkoja muutama! Oi tulisi se Shania nyt, juhlat ovat miltei puolivälissä!
Gemma: No sinun ja Jacobin suhde sentään kesti pidempään kuin siskollasi ja sillä idiootilla dj-Jarnolla, jonka hän pokasi samaisista partyista kuin sinä Jacobin!
Sonja: Se Jarno oli kieltämättä kaamea tapaus. Mutta kohta näet Shanian uuden poikaystävän Andersin, hän on kunnollinen ja komea.
Gemma: Siis mitä?! Joko hän on ehtinyt ottaa uuden miehen sen keski-ikäisen kuvaajan jälkeen? Shania taitaa vaihtaa miehiä kuin sukkia!
Sonja: Ei hän ole sellainen, hänelle vaan on sattunut kaikkea kurjaa. Mutta nyt hänen asiansa ovat hyvin pitkästä aikaa. 

Nicola menee juttelemaan eräälle lahtelaiselle muotikuvaajalle Carinelle.

Nicola: No, mitäs pidät juhlista?
Carine: Ensimmäiset Exotic partyni ovat. Mutta ihan hienolta täällä näyttää.

Nicola: Pukeuduin flamencomekkoon, koska suunnittelimme erään ystäväni kanssa, että vaatetuksemme on yhtenäinen. Sen lisäksi, että tämä Shania on ystäväni, olen myös hänen bändinsä manageri.
Carine: Sepä mielenkiintoista! Ja ovathan meidänkin asumme yhteneväiset!
Nicola: Niin ovat, sinun flamencomekkosi on aivan upea! Olit ilmeisesti juuri hakemassa juotavaa? Ole hyvä vaan, meillä on paljon erilaisia vaihtoehtoja, myös alkoholitonta.

Nicola jatkaa kierrostaan ja Carine suuntaa viinaksien luo.

Dramaattisen malli U'yara on tullut juhliin Italian asussa ja ilman puolisoaan Metzliä. Hän on tutustunut espanjalaiseen pukuun sonnustautuneen Saanan kanssa.

U'yara: Harmittaa, että vaimollani on ne kummitytön syntymäpäivät! Onneksi löysin kivan juttukaverin sinusta.
Saana: Minä olen kuullut hurjia tarinoita, miten näissä partyissa naiset löytävät elämänsä miehiä ja että täällä on ihan harrastettu seksiäkin lattialla!
U'yara: No ne jutut ovat ihan totta. Vuonna 2012 jopa yksi lapsi sai alkunsa Juhlasali Ruihuvurentin lattialla. Ja yleensä täällä eräs mallikollegani Aida naiskentelee jonkun miehen kanssa jossain nurkassa. Tänä vuonna hän ei ole täällä. Eikä täällä ole erästä Nichelleäkään, koska hän asuu nykyään Tokiossa. Hän myös löysi miehen täältä ja ovat nyt naimisissa ja vauva syntyy näillä hetkillä. Tämä hänen miehensä on sen seksihullun Aidan veli.
Saana: No huh huh!

Hawaijilaisessa asussa tullut Ida istuu ihan yksinään syrjäisessä pöydässä juomineen.

Mildred tuntee itsensä mustasukkaiseksi. HÄN olisi halunnut pukeutua Nicolan kanssa yhteneväisesti, mutta Nicola valitsi sen typerän Shanian! Lisäksi vaan Nicola ja Shania saavat lahjoja. Eikä koko Shania edes vaivaudu paikalle! Mildred päättää mennä Idan luokse puhumaan palturia kohottaakseen itsetuntoaan.

Mildred: Hei, mä olen Mildred, tän tapahtuman pääjärjestäjä!
Ida: Hei, minä olen Ida. Todella hienot juhlat olet järjestänyt.
Mildred: Eikö vain! Ja ihan yksinäni!

Muotikuvaaja Carine ja Adalian porukka tuntevat toisensa Lahdesta. He istuvat kolmistaan pöydässä, kun Roberta huomaa Caitlinin saapuvan ovesta.

Roberta: Suokaa anteeksi, että poistun. Näen tuolla Shanian siskopuolen, eiköhän Shania tule sieltä perästä!
Jiamei: Saisit viimein ojentaa ne Italian pastat Shanialle, eikä tarttis raahata sitä boxia mukanas.

Tavallisesti juhliin on saapunut tyttökolmikko samiksiksi sonnustautuneina; nimittäin Caitlin, Heather ja Elaine. Tai Trio Tyhjäpäät, kuten Shania ja Nichelle heitä usein ovat pilkanneet. Tänä vuonna ovesta astuu ainoastaan Duo Tyhjäpäät. Elaine ei ole mukana.

Caitlin: Huruluiksista, hellureijaa ja huitelihuu!!! Me ollaa Hetskun kaa taas samiksii!!!
Heather: Moi vaan kaikille...

Roberta: Moi Caitlin! Tuliko Shania kanssanne yhtä matkaa?
Caitlin: Kato, siis niinku tsiigaa!! Meil on Hetskun kaa Lapin puvut! Me ollaa sillee niinku samiksii, taas! Mist täält saa viunaa?!
Roberta: Joo hienot asut teillä, mutta entä se Shania...?
Heather: Ei me nähty Shaniaa, mut on se tulossa. Mis mun vaimo Ruby on?
Roberta: Hän istuu valtaisa kruunu päässään tuolla kaiken kansan ihailtavana.

Caitlin on suorastaan haljeta riemusta nähdessään boolimaljan.

Caitlin: Jeeee!!!! Meitsi vetää nii perseet et huhhuijaa!

Mutta voi sitä positiivista tunnetta, joka valtaa Caitlinin hänen huomatessaan kokonaisen viinapöydän. Sille tunteelle ei löydy suomen kielestä sanaa.

Caitlin: Siis....???!!!! Voi vittu miten vitusti viunaa!!!!! Ny meitsi on päässy parasiittiin!

Myös muotikuvaaja Tommi Kuikka on juhlissa. Francine selittää miehelle juuri valokuvauksesta, mutta Tommin ajatukset ovat ihan muualla. Hänen ilmeestään päätellen joku merkittävä henkilö on juuri astunut ovesta sisään.

Tommi tuijottaa himoitsemiaan naisia, jotka saapuvat juhliin. Nimittäin espanjattariksi pukeutuneet Shania ja Aida. Shanian uusi poikaystävä Anders esittää Kiinan keisaria ja on Shanian avec.

Shania: Oi tämä tuntuu niin kummalliselta kun Nichelle ei ole mukana! Olemme aina tulleet tänne yhdessä. Missähän Nicola on? Hänellä pitäisi olla myös flamencomekko yllään, kuten sovimme.
Aida: Löydänköhän jonkun komean uroksen täältä tänään? Näyttää kyllä olevan vähän miehiä.
Anders: No, mennään vähän kiertelemään ja hakemaan purtavaa.

Sonja ja Gemma ovat juuri hakemassa lisää syötävää.

Gemma: Oletko ajatellut Tinderiä?
Sonja: No en! Minä en luota keneenkään netissä tapaamaani. Tiedä mitä hulluja kirvesmurhaajia...

Caitlin on jo pienessä hiprakassa, sillä booli on erityisen vahvaa.

Caitlin: Meitsin tekee mieli laulaa joku hyvä biisi! Lauletaaks yhes?!
Heather: No ei varmaan lauleta! Onks sun faijas muuten keksiny mikä sitä Elluu vaivaa? Mehän sovittiin sun muksujen synttäreillä, et sun faija jeesaa meitä selvittään, mikä sil on. Mulle se vaan ei vastaa.
Caitlin: Juu ja jos se vastaa, ni se lyö luurin meitsille korvaan. Mut mä kysyn faijalta ku nään sitä. Nyt lisää viinaa!
Heather: Ethän suutu, jos meen ettimään RR:n?
Caitlin: No tietty sä ny vaimos meet ettiin! Meitsil kyl riittää seuraa näist puteleist!

Sekä Tommi että poliitikko Jukka Pipilä ovat huomanneet Mildredin kauneuden. Tommi yrittää saada lisää naisia seksirinkiinsä ja Jukka puolestaan on kyllästynyt vaimoonsa ja kaipaisi salarakasta.

Jiamei puolestaan miettii, mitä herkkuja maistelisi seuraavaksi.

Jiamei ei ehdi ottaa edes lautasta, kun Roberta kiskoo hänet tarjoilupöydän ääreltä pois. Shania kuulemma on saapunut.

Shania: Oi miten ihana tavata teitä pitkästä aikaa! Lähditte sitten Lahdesta saakka tänne! Kuinka ihmeessä?
Jiamei: Me saatiin kutsut postissa! Kai meidän firmasta on tullut niin tunnettu, tai jotain. Ihme kyllä, kun eikö nää bileet oo lähinnä muotipiireille ja meillä on kiinteistöfirma! Ihana tuo sun flamencoasu!
Shania: Niin on sinun inkkarimekkosikin, aivan ihanan värinen!
Roberta: Tässä olisi sinulle pieni lahjakin meiltä, tuliaisia Italiasta.
Shania: Oi kiitos! Ja tervetuloa syntymäpäivilleni sitten suunnilleen kuukauden päästä. Sama paikka kuin vuosi sitten, jonne ette päässeet jouduttuanne autokolariin.
Roberta: Tällä kertaa me tulemme!
Shania: Parasta tullakin, se uusi bändimme esiintyy siellä Club Camnerissa!

Aida utelee Gemmalta, onko juhlissa näkynyt komeita miehiä.

Gemma: No ei täällä ole juuri ketään. Edes se kaikista tunnetuin valokuvaajapariskunta ei tällä kertaa päässyt tänne.
Aida: Ai Hannah ja Cameron von Obscura? Outoa, hehän ovat aina näissä partyissa! Jean Bouvier tuolla näyttää seisovan, mutta vaimonsa istuu liian lähellä.
Gemma: Siis mitä? Menisitkö iskemään häntä jos Xaranda olisi kauempana?!
Aida: No tottakai! Nyt kun tiedämme hänen olevan hetero. Varatut miehet ovat juuri niitä parhaita saaliita...
Gemma: No, siinä tapauksessa. On täällä Jukka Pipilä vaimonsa kera.
Aida: Rikas poliitikko?! Hänet minä OTAN!

Kansa juhlii eksoottisissa asuissaan ja Xara'sin salin täyttää äänekäs puheensorina. Aida lähestyy poliitikko Pipilää.

Aida: Iltaa, komea herra...
Jukka: No mutta iltaa vaan, kaunis nainen!
Marleena: Jukka! Sinä et edes vilkaise muita naisia tänä iltana! Ja sinä "kaunis nainen" voit häipyä siitä lirkuttelemasta miehelleni!

Nicola ja Shania löytävät lopulta toisensa.

Nicola: Shania, sinä tulit!
Shania: No tietysti tulin! Mehän sovimme jopa samanlaisista asuista aiemmin! Näytät kyllä upealta!
Nicola: Kiitos samoin! No, sinä kun olet näiden kinkereiden konkari, niin mitäs olet mieltä? Olenko onnistunut järjestelyissä?
Shania: Todellakin! Täällä on jopa makeaa tarjolla, aiemmin ei muistaakseni ole ollut. En ole täysin varma, mutta sellainen muistikuva minulla on.

Nicola: Ja tämä pitkä komea herra tässä on luultavasti Anders?
Anders: Iltaa, Anders Mattson. Sinä ilmeisesti olet Nicola? Shania on puhut sinusta paljon.
Nicola: Hahah, toivottavasti pelkkää positiivista.
Shania: No eipä ole ollut mitään negatiivistakaan kerrottavaa!

Francine räpsii kuvia jatkuvalla syötöllä ja tyhjentelee kameransa muistikorttia vähän väliä.

Heather on päässyt vaimonsa Ruby Rochesterin luo. Harmi vaan, ettei Ruby ehdi paljoakaan jutella, sillä hänen luonaan ravaa jatkuvasti porukkaa kättelemässä ja pokkuroimassa.

Heather: Darling, you look absolutely wonderfull! You are my own Queen of the Jungle!
Ruby: Heather, I'm busy. Thanks but not now dear.
Heather: Höh! Taidan mennä sitten muualle!

Shania haluaa luonnollisesti myös tervehtiä pomoaan. Ruby ei varsinaisesti ole mallien pomo, mutta edustaa äitiään ja tätejään tänä iltana, joten teoriassa hän on illan pomo.

Shania: Good evening, mrs Rochester. How are you? This is my new boyfriend Anders.
Ruby: Nice to meet you. I'm fine.
Shania: Ja moi Heather ja Xaranda! And mr Bouvier, how do you do?
Jean Bouvier: Hello. This evening has been succesfull and I feel great!

Caitlin säntää kännissä Shanian luo.

Caitlin: Huruluiksista systeripuol!
Shania: Ai moi Caitlin!
Caitlin: Sun exäs on tuol!
Shania: Huooh... No mitäs muutakaan. Kumpi tällä kertaa; Logan ihanan vaimonsa Danan kera vaiko Sebastian Memen avecina?

Ei ole kyse kummastakaan exästä, sillä he eivät tällä kertaa ole juhlissa. Kyseessä on Tommi, johon Aida ikäväkseen joutuu tyytymään.

Tommi: Olen yrittänyt löytää uusia naisia leikkeihimme, mutta vielä ei ole onnistanut.
Aida: Minä taas kaipaan välillä jotakin uutta! Olen harrastanut seksiä ainoastaan sinun ja muiden naistesi kanssa viikko tolkulla, tänään olisin halunnut eri miestä!
Tommi: Oi ihana Aidani, ymmärrän sinua paremmin kuin luuletkaan!

Nicola juttelee pöydässä vieraille innoissaan.

Nicola: Miltä sushi maistuu?
Jiamei: Tosi hyvää.
Nicola: Entäpä se mansikkasuklaapirtelö?
Chantal: Aivan ihanaa.

Nicola ei ole ehtinyt huomioida assistenttiaan Mildrediä koko illan aikana, ja sekös tätä suututtaa. Mildred on kietonut Idan täysin pikkusormensa ympäri ja Ida uskoo kaiken, mitä Mildred hänelle sepostaa.

Mildred: Ja sitten mä toimin myös managerina, oot varmaan kuullut uudesta tyttöbändistä Pinkissimosta? MINÄ keksin koko bändin! Ja sille nimenkin. Ne tekee kaiken mitä vaan käsken!
Ida: No ohhoh, sinulla on todella paljon valtaa kaikessa!
Mildred: Olenhan Xara'sin toimitusjohtaja! Niin, ja perustaja tietysti myös. Mulla on paljon alaisia, esimerkiks tuo punaiseen flamencomekkoon pukeutunut nainen. Se on vähän niin kuin mun henkilökohtainen orjani!
Ida: Wau!

Samaan aikaan Shania huomaa tutun kollegan ja menee juttelemaan hänelle.

Shania: U'yara! Ihana nähdä sinua pitkästä aikaa!
U'yara: Kuten myös! No kun me emme koskaan näe töissä, koska minä teen vaan niitä katalogikuvauksia.
Shania: Missä Metzli on? En ole vielä törmännyt kaikkiin tuttuihin.
U'yara: Tulin tällä kertaa yksin, koska hän joutui sukujuhliin.

U'yara: Et sinä kuule näissä partyissa kovin moneen tuttuun tulee törmäämäänkään. Olen tässä seuraillut vieraita ja todella paljon sellaisia ihmisiä puutuu, jotka yleensä aina ovat Exotic partyissa. Kuten Hannah ja Cameron, sitten ne seurapiirirouvat Majlen Hilloinen, se makeisjohtaja siis, ja sopraano Soile Callas. Uskon kyllä, että he kaksi eivät tulleet sen takia, koska kukaan kolmesta pomostamme ei ole täällä. Mutta ei täällä näy malleista esimerkiksi Jessicaa, Maryannia, Lakeishaa, Teyonaa, Khloe'ta, Bellaa, Satua puolisoineen eikä sitä pariskuntaa, mikä nimi nyt olikaan.... Seurustelit sen miehen kanssa jonkin aikaa. Ainiin, Logan! Hän ja Dana puuttuvat myös ja ties keitä muita. Minä uskon, että tämä uusi paikka on sen verran sivussa keskustasta, että porukka ei ole viitsinyt lähteä. Niitä uudempia malleja minä en tunne kovin hyvin, mutta tiedän nimeltä. Heistä ainakin puuttuvat Tichina, Tallah, Kate ja se murhatun Isabellan ystävä Penelope. He olivat Exotic partyissa ainakin viime vuonna, vaikken itse ollutkaan. Emme lähteneet Metzlin kanssa juuri siitä syystä, että juhlat järjestettiin siellä Kartano Camnerissa, joka on ihan tässä lähellä.

Shania: No mistä tiedät ketä siellä oli jos et itse ollut mukana? Minä nimittäin olin, enkä olisi muistanut millään, kuka oli ja kuka ei!
U'yara: Minä katsos seuraan somea aktiivisesti. Juhlien joka vieraasta tulee Dramaattisen fb-sivuille aina muutama kuva.
Shania: No, jos olet noin tarkkasilmäinen ja omaat hyvän muistin, osaatko sanoa, ovatko ilkeä äitipuoleni Nana siskoineen täällä?
U'yara: Heitä en olisi kyllä muistanut, ellet olisi sanonut, heheh! Mutta NYT kun sanoit, niin eipä ole näkynyt kumpaakaan.
Shania: Luojan kiitos! Minulle on lähestulkoon se ja sama ketä vieraita käy minäkin vuonna, mutta Nichellen poissaolo vetää mielen vähän matalaksi. Vauva onneksi syntyy ihan näillä hetkillä.

Samaan aikaan poliitikko Jukka Pipilä kuuntelee vaimonsa riitelyä.

Marleena: Mikä sinuun on mennyt?! Keski-ikäinen mies ja merkittävässä poliittisessa asemassa! Vilkuilet nuoria naisia ja teet sekä itsesi että minut naurunalaisiksi!
Jukka: No se nyt oli vaan sellaista pelleilyä, enhän minä nyt tosissani olisi...

Heather puolestaan ei saa huomiota vaimoltaan, eikä Caitlinistakaan ole iloa. Hän on nimittäin jälleen liian kännissä. Niimpä Heather juttelee Andersin kanssa, joka myös tuntee jääneensä vähälle huomiolle Shanian kierrellessä pitkin juhlasalia sosialiseeraamassa.

Heather: Kato tota puista lohikäärmettä!
Anders: Aika hieno! Onkohan nyt muuten lohikäärmeen vuosi?
Heather: Sähän se oot Kiinan keisari, eiks sun pitäs tietää, hahaa!

Caitlin hoipertelee Francinen luo.

Caitlin: Hik! Tusilit..tulisits.. Tulisitsä ottaa must ja mun frendist yhteiskuvan? Hik! Kato ku me ollaa sillee niiku, niiku sillee samiksii, kato niiku... HIK!
Francine: Tulenhan minä toki! Ihan pieni hetki. Muistikorttini on taas täynnä kameran piipityksestä päätellen.

Marleena Pipilä on saanut seuraa malleista, jotka ovat myös pukeutuneet sareihin kuten hän itse.

Elli: Kerrohan nyt millaista on olla poliitikon vaimo?

Shania yrittää jutella siskopuolelleen Sonjalle, mutta Tommi tekee tilanteesta ahdistavan.

Shania: Eli Granny Steph on soitellut sinulle Minnesodasta joka ilta lähtönsä jälkeen?
Sonja: Niin, siis silloin kun siellä on ilta!
Tommi: Shania hei, minulla olisi asiaa.

Shania: Sanot hänelle vaan ystävällisesti, ettet voi nyt jutella. Kyllä hän ymmärtää. Hän ihastui sinuun niin kamalasti.
Sonja: Ja minä olen enemmän kuin kiitollinen saatuani isoäidin, mutta kun hän puhuu joskus tuntikausia!
Tommi: Hei, Shania! Yksi tosi tärkeä asia!
Aida: Tommi lopeta! Kuten huomaat, Shania esittää kuin ei näkisikään sinua. Joten anna nyt jo olla.

Pöydän toisella puolella Roberta, Carine, Ebony, U'yara ja Saana kuuntelevat huvittuneina Tommin ruikutusta Shanialle. Silloin vasta nauru alkaa, kun Shania toteaa Tommille muutaman sanan viileän rauhallisesti: "Paitasi kertoo kaiken. Siinä lukee joko HYI tai HYH."

Mildredin lumous on särkynyt Idan silmissä. Hän on ollut hakemassa lisää ruokaa, kun Chantal on kertonut hänelle totuuden Mildredistä.

Ida: Siis ihanko totta? Minulle hän väitti omistavansa tämän koko rakennuksen ja tuntevansa monia ministereitä!
Chantal: Kaikki se on täyttä roskaa. Hän on pelkkä vaatimaton assari täällä Xara'silla.

Caitlin ja Heather pääsevät nyt yhteiskuvaan Lapin asuissaan.

Francine: Istukaa siinä ihan rennosti, juuri noin.
Caitlin: Meitsi kaatuu koht...
Heather: Yritä nyt skarpata hetkeks!!

Francine: Ja sitten pientä hymyä tänne päin...
Caitlin: Nyt meitsilt taitaa lopsahtaa pökäle..
Heather: Shh! Hiljaa nyt!

Deandra on hakemassa herkkuja kun hän yhtäkkiä säikähtää takaa kuuluvaa miehen ääntä.

"Heipä hei kaunotar, ihan meikäpojan silmiä hipoo!"
Deandra: Hui!

Kyseessä ei suinkaan ole paikallinen Parrusen Pertti, vaan lahtelainen Veräjälammen Antero! Hän on livahtanut sisään juuri kun Xara'sin turvamies Turo on kääntänyt selkänsä.

Antero: Onko neiti neiti vai onko peräti naitu?
Deandra: No ei kuulu sinulle!

Antero saapastelee innoissaan ensimmäisen pöydän luo ja sieltähän löytyykin heti tuttuja!

Antero: Iltaa kaunottaret! Saako jotakuta kenties vähän suukotella?
Gemma: Hyi helvetti! Kuka tuo on?
Roberta: Voi ei, Antero! Häivy täältä!
Jiamei: Mä kuolen häpeään...

Turo huomaa tilanteen ja on salamana paikalla.

Turo: Ja mikäs mies se sinä olet? Kaikki kutsuvieraslistan henkilöt lienevät paikalla, sillä partyt päättyvät pian.
Antero: Joo mutta kun meikäläinen lisättiin aveciksi viime metreillä! Tulin tuon viereisen naisen seurassa!
Turo: Hän on kyllä ollut täällä juhlien alusta saakka. Mutta jos kerran tulit hänen kanssaan, tiedät varmaan hänen nimensä!
Antero: Juu, se on Heli.. Ei kun Heidi.. Ei vaan...
Turo: Hänen poikkeuksellisen kaunis nimensä Deandra sattui jäämään mieleeni alkuillasta.
Antero: No seuralaiseni oli sitten joku toinen neekerinainen!

Turo: Ja täällähän ei rasistisia kommentteja kuunnella! Nyt sinä lähdet täältä ulos joko itse tai niska-perseotteella!
Antero: Meikäläinen menee...
Roberta: Voi luoja....

Pian Antero on saateltu ulos ja Caitlinilla on ilo ylimmillään.

Caitlin: Hei älä meee, tai vii'et multa kaikee'e'en. Ethän mee! Sä et mättää mua saa'aa!!!!
Aida: Oih, en jaksa kuunnella enää...
Caitlin: Anna ees YKS viskihuikka. HIK! Älä teee, tai vii'et multa kaikee'e'en. Älä meeeee, älä teeee'ee'ee!!!!

Mildred on kokenut kovan kolauksen kun Ida yhtäkkiä käänsi hänelle selkänsä! Sen typerän Shanian on täytynyt kertoa hänelle totuus! Nyt Mildred kuitenkin saa istua Nicolan seurassa ja on tyytyväinen.

Nicola: Mitenkäs sinulla on ilta sujunut? Kai olet mainostanut yritystämme arvokkaasti?
Mildred: Juu, ilman muuta. Voi saakeli, sieltä se Shania taas tulee!

Mildred päättää suorastaan alkaa vihaamaan Shaniaa. Se horo on varastanut Nicolan häneltä! Nytkin Nicola pyytää Shanian heti pöytään istumaan ja Mildred lähtee muualle. Vielä hän kostaa tämän!

Nicola: Ilta alkaa olla lopuillaan. Onko kaikki ollut odotusten mukaista?
Shania: Turhaa jännität, juhlat sujuivat mainiosti!
Nicola: Ensi kerran kun tapaamme, onkin sitten taas syntymäpäiväjuhlasi siellä Kartano Camnerissa ja Pinkissimo esiintyy ensi kertaa isommalle yleisölle.
Shania: Huh, että jännittää!

Nicola haluaa Francinen ottavan hänestä ja Shaniasta vielä yhteiskuvan juhlien päätteeksi.

Mildred päättää yrittää kostaa Shanialle lirkuttelemalla tämän poikaystävälle!

Mildred: Eihän tää mun hapsuhame oo liian paljastava?
Anders: Ei suinkaan, näytät äärimmäisen kauniilta!
Mildred: No entä jos laittaa jalat tällee ristiin? Eiks vieläkään näy liikaa? Tsihih!
Anders: Minun puolestani saa näkyäkin, hahah!

Porukka alkaa pikku hiljaa valua ulos juhlista.

Ebony: Tekisi mieleni ottaa vielä vähän sushia, mutta kai se on lähdettävä kotiin.
Chantal: Joo lähdetään vaan, soitan meille taksin. Uusi ystäväni Ida tulee kanssamme samalla kyydillä.

Deandra huomaa, kun Ebony laittaa varoen pienen sushi-palan kapean hameensa taskuun.

Deandra: Ebony, eikä! Hahaa! Näin mitä teit, otitko kenties evästä taksimatkalle? Nyt otat sen pois sieltä tai se unohtuu sinne ja mädäntyy!
Ebony: Anna nyt olla, mennään.

Shania käy vielä nopeasti kiittämässä Ruby Rochesteria juhlista ja hyvästelee hänet. Sitten täytyykin lähteä kävelemään bussipysäkille.

Vaan kuinka kävellä ihmisen kanssa, joka ei pääse enää edes lattialta ylös?

Caitlin: Vain sata satamaa iskee tuulta, ja koko elämä rämähtää!!!
Aida: Nyt Caitlin ylös siitä lattialta! Shania ja Anders jo odottavat sinua. Minä menen Tommin mukaan yötä viettämään, en tule kanssanne samaa matkaa. Ja Heather käski sanoa sinulle, että hän odottaa kunnes Ruby pääsee lähtemään. He menevät kahdestaan omaan kotiinsa.
Caitlin: Siis... Tääh..?

Jonkin ajan kuluttua Shania, Anders ja Caitlin astelevat ulos Xara'silta. Pariskunnan on raahattava kännistä Caitlinia mukanaan.

Caitlin: Sinä vain, ei muut muaa huomisee'een saa jaksamaan! Siinä vain! Yksin pystyt mua kantamaan!
Anders: Hahah, on tämä siskosi huvittava.
Shania: Eihän tästä mitään tule! Bussipysäkki on ihan lähellä, mutta tällä menolla olemme siellä vasta tunnin päästä! Aika erikoista muuten, tämä oli ensimmäinen kerta, kun olin Exotic partyissa loppuun asti! Aiempina vuosina olemme Nichellen kanssa lähteneet aika aikaisin kotiin.

Kaksi naista tulee vastaan, Shania pelästyy ja hänen otteensa Caitlinista irtoaa. Caitlin mätkähtää polvilleen maahan. Samoin käy Robertan ja Jiamein lahjapastalle.

Shania: Jessus miten pelästyin!
Rihanna: Anteeksi, ei ollut tarkoitus säikäyttää. Vaatteistanne ja yhden humalatilasta päätellen olette tulossa Exotic partyista. Oi sanokaa, että se juhlapaikka on tässä lähellä!
Caitlin: Myyrskyn jälkeen, on poutasää, viimein oon sen.. tättä tättä tää!

Rihanna: Sinä näytätkin tutulta, mutta emme ole tainneet tavata. Olemme Dramaattisen uudet mallit. Minä olen Rihanna ja ystäväni on LaShaya. Myöhästyimme siitä isosta muotinäytöksestä, joten tuskin olet nähnytkään meitä.
LaShaya: Hei vaan. Olemme kiertäneet pari tuntia ympäri Pupulikaupunkia etsimässä Xara'sia, sitten joku ukko neuvoi meidät radan toiselle puolelle tänne Taistolaan. Mutta olemme ilmeisesti kiertäneet ympyrää.

Anders: Harmi, että eksyitte tuolla tavalla.
Caitlin: Junailijan pilli ilimoo jo viilsi PÖÖP ilimoo jo viilsi, iso juna sitte raitehia kiisi, lentävä kumiukko!
Shania: Caitlin! Nyt nouset ylös sieltä, tartu käteeni!
Rihanna: Voimmeko olla jotenkin avuksi?
Shania: Ei kiitos, kyllä me pärjäämme.

Anders nostaa kevyen näköisesti jurrissa lurittelevan Caitlinin syliinsä.

Anders: Minä kannan hänet sinne pysäkille.
Shania: Mahtavaa! Tulen ihan kohta perästä!
Caitlin: Tääh..? Meitsi näkee tähtii...
Anders: Hyvä niin, katsot nimittäin taivaalle.

LaShaya: Tuhannet kiitokset teille, että löysimme juhliin vihdoin viimein!
Shania: No ei sinne kyllä enää voi mennä, juhlat loppuivat juuri. Me olemme melkein viimeiset poislähtijät, koska tuota humalaista siskoani ei meinannut saada ylös juhlasalin lattialta.
Rihanna: MITÄ??!! Exotic partyt LOPPUNEET jo?! Kellohan on vasta vähän yli kahdeksan, kuudeltahan niiden piti vasta alkaa ja kestää kahteen asti yöllä!
Shania: Teillä on nyt mennyt aikataulu jotenkin sekaisin, juhlat alkoivat kahdelta päivällä. En voi kuin pahoitella. Minun on nyt riennettävä bussipysäkille!

Rihanna ja LaShaya jäävät onnettomina seisomaan pihalle.

Rihanna: Siis en voi uskoa tätä todeksi! Me myöhästyimme TAAS!
LaShaya: Alan jo tottua siihen...

to be continued....

Tarinassa mukana: Xara's

Xara + Nicola, Mildred, Francine ja Turo
Adalia + Roberta, Jiamei ja Antero sekä DOTW Spain, DOTW Italy, Hispanic Barbie ja DOTW Hawaii, USA
Ninnin Roopvati Rajasthani (Expressions of India), Barbie in India x 3, Hasbron mies sekä mm Model Muset, Kenit ja uudet Fashionistat.

Suuret kiitokset Xaralle miitistä sekä Xaralle että Adalialle erityisen iso kiitos ihanista Exotic Partyista 2017!

9 kommenttia:

  1. Oli ilo olla mukana! Parhaat partyt!

    Kiitos Xaralle järjestelyistä <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi8/9/17 21:16

    Kiitos kun sain olla mukana jaksossa! Todella hauska tästä tuli - nauroin aivan katketakseni Mildredin palturin puhumiselle. :D Ja vieläkin jaksaa naurattaa vaikka lukisi useampaan kertaan samat jutut!

    Shanian asu on kyllä upea, hän oli tosi tyylikkäänä näissä kekkereissä. Gemmaa en kovin hyvin muistanut aiemmista jaksoista, mutta tässä hän oli tosi mielenkiintoinen ja ehti laittaa lusikkansa moneen soppaan ja kiinnostavaan keskusteluun.

    Vieläkin naurattaa kun Mildred päätti oikein alkaa vihaamaan Shaniaa - mitähän ensi jaksossa vielä seuraakaan!? :) X.

    VastaaPoista
  3. Huomasitteko, minne Caitlin iloitsi päässeensä kun näki sen pöydän täynnä viinaa? :D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi9/9/17 09:11

    Huomasin, Caitlin oli muutenkin taas hauska oma itsensä. Just parhaat jutut! Valokuva Caitlinista ja Francinesta on tosi hyvin onnistunut. X.

    VastaaPoista
  5. Rubylla on selvästi noussut maine päähän. Mutta sillä sentään on jotain mainetta jolla kerskua, tuo Mildred taas on ihan hirveä! Ja päättää ihan alkaa vihata Shaniaa… Tästä tulee hauskaa. :-D Mulla oli muuten lapsena tuo Mildredin asu, ja on varmaan vieläkin jossain säilössä. Jonkun napatanssija-Sindyn se oli, tai ainakin kutsuin sitä napatanssijaksi.

    Jukka Pipilä on hauska, ja että Aida on valmis sitä pokaamaan kunhan vaimo menee vähän kauemmas. Marleena ja Jukka ovat vissiin tuore aviopari, kun kerran Marleenalta kysellään, millaista on olla poliitikon vaimo.

    Caitlin vaikuttaa olevan kännissä jo juhliin saapuessaan, tai sitten se on muuten vain iloinen. Ei ole varmaan koskaan nähnyt noin paljon viinaa kerralla.

    Hienoa, että Shania kommentoi tuota Tommin paitaa! Huomasin sen jo heti kun Tommi astui kuvaan, ja mietin lukiko siinä tarkoituksella ”HYI”. Tommi oli varmaan ostanut jonkin muotiluomuksen - tai vielä pahempaa: värkännyt sen itse huomaamatta siihen ilmestyvää tekstiä! Voin arvata mitä Tommin hyvin tärkeä asia Shanialle koskee. ;-)

    Anders vaikutti aluksi lupaavalta, mutta tuo flirttailu Mildredin kanssa viittaa siihen, että se vielä pettää Shaniaa.

    Aika hauskoja nuo tummat mallit, jotka on AINA myöhässä kaikkialta. Mitenhän niiden mallinuralle käy? Mallienhan pitäisi olla aina ajoissa castingeissä, kuvauksissa ja näytöksissä, muuten voi tulla potkut…

    Kiva juttu, että Pinkissimmon eka keikka siirtyi Shanian synttäreille. Mäkin pääsen sitten näkemään sen. :-)

    -Aurora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ole hyvä tuo Tommin paita? Siinä on kiinalaisia merkkejä, mitä lie tarkoittavat :D
      Andersin kommentti Mildredille ei kyllä ollut tarkoitus tuntua flirttailulta, mutta siinäpä se; nämä nuket elää ihan omaa elämäänsä eikä ikinä tiedä, mitä tapahtuu! Lisäksi toistan tätä edelleen: Lukijoiden kommenteista on monta juonikuviota saanut alkunsa... ;)

      Poista
    2. Tommi varmaan tietää mitä siinä paidassa lukee... tai sitten ei. :-D

      Mä ajattelen aina mitä itse tekisin hahmojen saappaissa. Olisin Andersina muuttunut aika vaivautuneeksi ja katsonut muualle, ja varmaan sanonut että pitää tästä lähteä etsimään Shaniaa. Anders oli asiallinen siihen asti kunnes sanoi: "Minun puolestani saa näkyäkin" ja vielä nauroi päälle. Mietin vaan, että se ei varmana sanoisi noin jos Shania olisi siinä vieressä. Eli kyllä vaikutti ihan flirttailulta. Se onkin juuri hauskaa, kun nuket ei koskaan lue käsikirjoitusta ihan kunnolla, vaan elävät ihan omaa elämäänsä ja mikä tahansa pieni muutos tarinassa voi muuttaa hahmon olemusta ihan kunnolla. Mä veikkaan, että Shania joutuu vielä pettymään. ;-D

      - Aurora

      Poista
    3. Ainahan se raukka pettyy miehiin :D Mutta joka ikinen on aina Se Oikea! :D :D

      Poista