sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Osa 95 Sedät jaksaa heilua

Tapahtui aiemmin Silky Streetissä: 
Shania joutui uutenavuotena psykiatriseen hoitoon Clear Mind Clinicille viime aikoina kokemiensa traumojen takia. Suurin syy naisen ongelmiin on ollut ex-poikaystävä Rodion Dex, joka paljastui sarjamurhaajaksi heti Shanian neitsyyden vietyään. 
Shanian isosisko Sinead puolestaan joutui Rodionin murhayrityksen kohteeksi ja makaa tällä hetkellä sairaalassa koomassa.
Shanian vanhempien ero astui voimaan ja Jonathan Simmons on rakastunut Rodionin pahaan viettelijätärsiskoon Nanaan. Pahatar odottaa Jonathanille lasta. 
Dollywoodin Poliisin ja koko kaupungin kauhuksi Rodion Dex onnistui pakenemaan poliisivankilasta juuri ennen oikeudenkäyntiä.

On maaliskuun puoliväli. Viime vuosi on ollut Jonathan Simmonsille rankka. Mies menetti vaimonsa kun kaikki saivat tietää Jonathanilla olleen lukuisia naissuhteita ja niiden seuraksena useita tyttäriä. Hiljattain myös Jonathanin johtama ohjelmistojätti Avantguards ajautui konkurssiin. Hyljeksitty mies majailee tyttäriensä Shanian ja Sineadin talossa, mutta on siellä nyt yksikseen, kun tyttäret ovat sarjamurhaajan takia hoidossa. Rodionin tempauksista koituu Jonathanille yhä enemmän ja enemmän hankaluuksia vielä nytkin.

Mies laittaa pakastepitsaa uuniin ja pohtii onnettomana Nanaa.

Jonathan: Helvetti sentään, etten voi ilmoittaa Rodionista poliisille! Kyllähän minä Nanalta kuulin, että murhamies on paennut maasta. Mutta miksi ihmeessä ihana Nanani lähti veljensä matkaan?! En voi elää ilman sitä naista! Ja hän synnyttää lapseni ensi kuussa!

Jonathan: Täällä on niin... Hiljaista. Ikävöin tyttäriäni niin kovasti. Kunpa he toipuisivat pian! Nyt kun Jill ja Sonjakin asuvat tällä samalla kadulla. Junior ei meikäläistä siedä silmissään... Ja Elaine ja Francine eivät koskaan saa tietää, että olen heidän oikea isänsä. Helvetti sentään, että menetin parhaan ystäväni Nicholaksen sen Judith-sekoilun vuoksi! Ja siitä on sentään lähes 17 vuotta! Mutta en ajattele sitä nyt. Minun täytyy pitää Shania ja Sinead turvassa sen murhamiehen kynsistä. Mutta tuskin se hullu palaa Suomeen... Mutta ihana, kaunis Nana! Oi MIKSI hän jätti minut?!

Jonathan siirtyy olohuoneeseen nauttimaan rasvaista pitsaa ja rypee itsesäälissään.

Jonathan: Ei minua kukaan enää kaipaa... Paitsi Sonja ja Jill. Turha luuseri ja riippakivi olen kaikille... Panettaakin niin, kun Nana ei enää ole täällä... Onneksi minulla sentään on hyvä ystävä Jorma. Takala on kunnon mies, eikä ikinä jättäisi meikäläistä pulaan. Pitäisi varmaan jatkaa sitä hienoa videoblogia, jonka vastikään perustimme...

Sotkettuaan pitsalla puolet Shanian olohuoneesta Jonathan lähtee Takaloille tapaamaan Jormaa. Tarkoitus olisi kuvata kehonrakennukseen keskittyvää videoblogia, mutta murhe täyttää jälleen Jonathanin mielen kun hän pääsee perille. Mies heittäytyy Jorman ja Tuulikin sängylle epätoivon vallassa.

Jonathan: Jorma, en kestä enää!
Jorma: No mikä nyt on, ystävä hyvä?
Jonathan: No kun on niin ikävä Nanaa!
Jorma: No mitä sinä yhtä vosua haikailet? Hommataan sinulle pesää jostain muualta!

Jorma keksii loistavan idean ja hakee kännykkänsä.

Jorma: Sain kaikkien aikojen neronleimauksen!
Jonathan: No..? Anna tulla nyt sitten...
Jorma: Otetaan sinusta hieno alastonkuva! Sellainen, jossa pitelet juluasi ja poseeraat komeana. Sitten lähetetään kuva monelle naiselle, niin eiköhän sillä otoksella jotakin pääse naksauttamaan!
Jonathan: Hmm... Järkevin idea pitkiin aikoihin!

Jonathan riisuutuu ja asettuu sängylle koko komeudessaan.

Jonathan: Onko näin hyvä? Näyttääkö toinen käsi niskan takana seksikkään määrätietoiselta?
Jorma: Näyttää! Kuvasta tulee upea! Mutta runkkaa vähän, ettei näytä lötköltä.
Jonathan: No en pysty kun kaveri tuijottaa siinä!

Jorma: Otan vielä pari kuvaa kaiken varalta. Nyt vaan mietitään, keille kaikille hieno otos lähetetään!
Jonathan: Eikai Tuulikki vaan ole kotona?
Jorma: Ei täällä ole minun lisäkseni ketään. No niin, valmista tuli!

Jonathan: Haluaisin lähettää tuon kuvan ainakin entisille heiloilleni! Siis kaikille niille, jotka merkitsivät minulle vähän enemmän.
Jorma: Ai kuten Nicholas Marleyn emännälle?! Nicholas tappaa sinut, jos saa tietää.
Jonathan: En minä Judithille aio lähettää! Mutta muille lehtolasteni äideille kyllä! Ja Nanalle tietysti!

Jonathan näyttää Jormalle vanhojen heilojensa valokuvia kännykällään.

Jonathan: Minulla on kuvat täällä kännykässä!
Jorma: Näytä heti! Oi, kuka tuo syntisen näköinen punapää on?

Jonathan: Tässä on Sonjan äiti Anja nuorena. Hän oli upea nainen! Tyttäreni Sonja näyttää nykyisin ihan äidiltään. Ja tuo tyttö hänen sylissään on Sonja pienenä.
Jorma: Uuh mikä beibe! Anja siis...

Jonathan: Tässä muuten on Sonja 14-vuotiaana. Hän sai kuulla vasta viime syksynä, että olen hänen isänsä. Anja oli valehdellut hänelle koko lapsuuden ajan, että hänen isänsä on kuollut.
Jorma: Nätti likka! Eikös sinun poikasi seurustellut tuon Sonjan kanssa?
Jonathan: Joo se oli täydellinen katastrofi! Olimme konsertissa kun kävi ilmi, että meidän Juniorin uusi tyttöystävä olikin hänen siskopuolensa.

Jorma: Onko tämä Anja vieläkin yhtä hehkeä kun oli nuorena?
Jonathan: Onhan hän ihan hyvin säilynyt pakkaus. Minulla vaan ei ole näyttää hänestä tuoretta kuvaa. Mutta hänelle lähetän alastonkuvani ainakin!
Jorma: Ehdottomasti! No kenen muun entisen muijan kuvia kännykästäsi löytyy?
Jonathan: Odotas kun näet Marja-Leenan nuoruudenkuvan!

Jonathan: Tässä on ihana Marja-Leena... Hän oli ihan hemmetin rietas nainen! Hyvällä tavalla siis. Tutustuimme yökerhossa, kun hän avasi mekkonsa vetoketjut ja ihanat tissit pullahtivat esiin!
Jorma: No ohhoh! Johan on kaunis brunette!
Jonathan: Ja kuvassa hänellä on tyttäremme Jill sylissään. Jill on aina ollut tuollainen lyhyttukkainen ja villi poikatyttö. Olen pitänyt heihin yhteyttä kaikki nämä vuodet! Koko salasuhde paljastui, kun Jill ilmestyi Shanian synttäreille viime syksynä.

Jorma: No onko Marja-Leenakin pysynyt kauniina?
Jonathan: Noh... valitettavasti ei. Hän on melkoisen rupsahtanut nykyään. Minulla on tässä tuore kuva heistä. Marja-Leena varvastelee Jillin vierellä.
Jorma: No, ei mikään varsinainen seksipommi enää, mutta kai lähetät mulkkukuvan hänellekin?
Jonathan: Tottahan toki! Ärsytti, kun ex-vaimoni kutsui häntä Marja-Liisaksi kun sai tietää suhteesta. 

Jorma: Eli kuva lähetetään siis Anjalle ja Marja-Leenalle. Niin, ja tietysti uusimmalle vosullesi Nanalle. Kenellekäs muulle?
Jonathan: No Hiltusen Tuijalle tietysti! Siis Caitlinin äidille.
Jorma: No hänet minäkin tunnen. Eikös Tuija ollut ensimmäinen syrjähyppysi?
Jonathan: Oli joo. Hän on todella nuorekas nykyäänkin, mutta sellainen suttuinen hutsu. Oli jo nuorena. Nykyään hän on myös rahvaanomainen alkoholisti.
Jorma: No siinähän meillä on jo neljä naista! Nyt vaan kuvaa lähettämään!

Ja niin Jonathan pistää hienon otoksen kiertoon. Eiköhän kohta ala panoseuraa löytyä!

Anja on matkustanut Tampereelta katsomaan tyttärensä Sonjan uutta asuntoa Silky Streetillä.

Anja: On teillä kiva asunto siskopuolesi kanssa. Ihan hyvä, että sait kuulla isästäsi ja pääset nyt tutustumaan häneen.
Sonja: Isä on ollut ihan mahtava! Hän käy meillä todella usein ja on auttanut ja tukenut meitä. Kunpa Shania ja Sinead pääsisivät hoidoistaan, haluan niin kovasti tutustua heihinkin. Junioria sen sijaan en kehtaa edes tavata, nolottaa niin se, että menin sänkyyn velipuoleni kanssa!

Anjan kännykkään tulee tekstiviesti.

Anja: Kukahan siellä minulle viestittelee?
Sonja: No katso!
Anja: No ohhoh, se taitaa numerosta päätellen olla isäsi! Mitä ihmettä tässä viestissä oikein on?! Hyi olkoon! Kuinka se mies kehtaa?!
Sonja: No mitä nyt?

Anja: Hän julkesi lähettää minulle törkeän alastonkuvan itsestään! Kuinka oksettavaa!
Sonja: Voi isä parkaa. Hän on niin surkeana sen nuoren Nanan lähdöstä, että on luultavasti epätoivoinen naisten suhteen.
Anja: No kiitos vaan...

Myös Marja-Leena saa Jonathanilta postia. Nainen on juuri nettiostoksilla kotonaan Turussa.

Marja-Leena: Hmm... Tilaisinkohan nämä joustoleggingsit vai nuo toiset..? Mitä ihmettä, sähköposti Jonathanilta?

Marja-Leena: Hyi helvetti mikä kuva! Mitä ihmettä se äijä oikein ajattelee? Keski-iänkriisi varmasti iskenyt.

Nana puolestaan on kaukana Singaporessa. Hän viettää aikaansa eläintarhassa. Hänen veljensä on pakoillut helmikuusta saakka poliisia ja Nana haluaa olla Rodionin tukena, vaikka Meme jäikin Sebastianin kanssa Suomeen. Nanakin saa Jonathanilta kuvaviestin.

Nana: Oih, Jonathan! Hih, siinäpä jykevä muurinmurtaja...

Nana: Jonathanilla taitaa olla yhtä ikävä minua kuin minulla häntä... Tai siis sitä rouva Simmonsin titteliä. Eikä kyllä huvittaisi ryhtyä yksinhuoltajaäidiksikään, synnytyskin saattaa olla ihan minä päivänä hyvänsä. Pärjäisiköhän Rodion ilman minua, jos palaisin takaisin Suomeen?

Neljännellä yrittämällä Jonathanilla ainakin tärppää! Caitlinin äiti Hiltusen Tuija on Barbien Herkkutorin takana ryyppäämässä isosiskonsa Tuusan kanssa. Siskon oikea nimi on Anni ja hän on Ilonan äiti. Homssuisen olemuksensa takia häntä kuitenkin kutsutaan homssantuusaksi, eli Tuusaksi.

Tuija: Iih mä en kestä! Mä oon niiiiii tuiteris!
Tuusa: Anna mullekki sitä huikkaa! Ja sun toosa vilkkuu hameen alta!
Tuija: Iih! En mä kestä! Me riideltiin taas Reiskan kaa ja se lähti Tallinnaan dokaan.
Tuusa: Hei sun luuris piippaa!

Tuija: Ei vittu! Jonathan Simmons postas meikälle ihan mielettömän melakuvan!
Tuusa: Näytä! Näytä! Uuh miten uljas!
Tuija: Iiiiih!!!! Nyt ku se on eronu Jacquelinesta se näköjään haluu meitsin bäkkiin!

Tuusa: Aiotsä ottaa sen takas? Sil sentään on kaikki hampaat tallella, toisin ku Reiskalla.
Tuija: No tietty! Mennään heti mun luo ja otetaan sille meitsin simpukasta kunnon revittelykuva! Mä istun vaik tuolil haarat levällään ja livon kielellä huulii! Ja sit voitas kirjottaa siihen viestiks, et: "Suttunen hutsu kaipaa setämiehen rangaistusta!"
Tuusa: Joo! Hei viinapullo jäi!
Tuija: Meitsi on nii tuiteris ettei pysy pystys! Iiiiih!!!!

Samaan aikaan kun Jonathanin exät reagoivat alastonkuvaan eri tavoin, on Jonathanin ensimmäisen syrjähypyn hedelmä Caitlin perheineen ulkosalla.

Jaakko: Kiva että tultiin tänne, lapset pääsee vähän leikkimään.
Caitlin: Joo ja meitsi tarvii kans jotain pientä piristyst. Shania oli niin paskana ku tänään käytiin siel, eiks ollukki jotenki ihan outo?
Jaakko: No olihan hän. Makasi vaan siinä sängyllä ja vastasi lyhyesti kun kysyttiin jotain, muuten ei puhunut mitään. Ja me kun luultiin, että Shanialla jo menisi paremmin siellä.

Katja: Iskä anna vauhtii!

Jaakko: No et sinä kauaa jaksanut keinua.
Katja: En! Nyt mä haluun mennä tästä! Iskä, miks täti on niin sairas?
Jaakko: Ai Shania vai? No hän on...
Katja: Joo mä tiedän kyllä, iskä. Shania-täti on pöpi. Mutta miks Sinead on niin sairas? Sillä oli kaikkia letkuja päässä.
Jaakko: Noh, tuota... Se uutisten paha mies yritti satuttaa Sinead-tätiä ja nyt häntä hoidetaan siellä sairaalassa.

Katja: Sattuuko sitä?
Jaakko: Ei satu, kulta.
Katja: Kuuliko se mitä me sille puhuttiin?
Caitlin: Toivotaan, et se kuuli. Jenna hei, se liukumäki on aika jyrkkä!
Jenna: Meitsi laskee, huiiiii!!!

Jenna: Voiko laskee uuestaan?
Caitlin: Jospa vaan keinuisit siin.
Jaakko: No antaa tytön laskea mäkeä, eihän tuo nyt mikään vaarallinen ole! Mutta olisihan tuossa vieressä oikeakin mäenlaskupaikka!
Jenna: Jeeeee!!!!

Pian Katja ja Jenna viilettävät lumista mäkeä alas riemastuksissaan. Jonna on sulkeutunut, kömpelö ja pelokas tyttö, eikä uskaltaudu mukaan. Kaksoset Jenna ja Jonna täyttivät helmikuun lopussa kaksi vuotta, mutta Jonna ei vieläkään ole oppinut puhumaan. 3-vuotias Katja sen sijaan on ikäisiään kehittyneempi.

Lumiukon tekemiseen Jonna menee mukaan, joskin vastentahtoisesti.

Jenna: Tuleeks sille pää kans?
Katja: Senkin typerys! Ei se voi olla lumiukko, jos siltä puuttuu pää! Kaikilla ukoilla on pää, aina! Mä teen sille hienon pään.

Katja: Jonna! Miks sä laitoit pään sille kun se ei ollu vielä valmis?! Nyt ukosta tuli ihan epämuodostunut!!!
Jonna: Öh...
Jenna: Eikä oo! Se on hieno!
Jaakko: Muksut hei, lähdetäänpäs nyt himan suuntaan. Mummi siellä jo teitä odottelee.
Katja: Eikä! En mä jaksa kuunnella Hellu-mummin juttuja Jeesuksesta!

Caitlin intoutuu leikkimään itsekin.

Caitlin: Meitsi tekee lumilinnun! Vai onks se enkeli?

Jaakko: No jos emäntä niin tykkää lumesta, niin täältä tulee kunnon lumipesut!
Caitlin: Jaakko ei saa!

Jaakko: Hahaa!
Caitlin: Iik! Lopettakaa!
Katja: Joo iskä! Peitetään äiti lumeen!

Caitlin: Apua, nyt meitsi on ihan märkänä!
Jaakko: Siitäs sait!
Katja: Vielä lisää!

Vaan mitähän kuuluu Parrusen Pertille? Miestä ei ole näkynyt aikoihin, sillä hänen elämässään on tapahtunut suuria muutoksia.

Pertti voitti viime vuoden puolella lotossa ja matkusti Thaimaahan. Matkan syy oli alusta pitäen selkeä: Pertti lähti noutamaan Phuketista tilaamaansa postimyyntimorsianta! Pertti ja Kalaya avioituivat hiljattain palattuaan Suomeen.

Vaimon mukana Pertti sai myös toisen perheenjäsenen. Kalayalla nimittäin on teini-ikäinen tytär Isra. Pertti haluaa adoptoida Isran viralliseksi lapsekseen hetimiten.

Ainut ongelma Pertin ja Kalayan suhteessa on vahva kielimuuri. Thaimaalainen vaimo ei puhu juurikaan englantia, eikä Pertti osaa sanaakaan thain kieltä. Arkielämässä riittää vastanaineille siis haasteita.

Pertti on yrittänyt tehdä poikamieskämpästään jokseenkin perheasuntoa muistuttavan. Hänen isänsä herra Aurinkoinen luonnollisesti on tarjonnut apuaan siinä. Miten mahtaa onnistua kokkaus tuoreelta vaimokkeelta?

Pertti: Your husband very, very hungry.
Kalaya: Mii nou fuud. Mii dount kuuk, nou kuuk.

Kalaya: Vat is tis? Tis vor kuuk? Mii ändyständ nou.

Pertin isä saapuu töistä pelastamaan tilanteen.

Isä Aurinkoinen: Hello! Sawadee Kalaya, You look so beautiful! My son is very lucky to have You! I thought You might be hungry, so I ordered a pizza for You!
Kalaya: Pizza kuud! Kop khun kaa!
Isra: Jee!!! Pizza!
Pertti: Kiitosta vaan, isä. Mitä vaimoni sinulle äsken sanoi?
Isä Aurinkoinen: Hän vaan kiitti pitsasta.

Uusioperhe istuutuu nauttimaan pitsasta ja Pertti tuijottaa ihastuksissaan uutta perhettään. Kalaya sen sijaan jää katsomaan ihastuneesti uuden appiukkonsa perään. Siinä vasta kohtelias ja sivistynyt herrasmies!

Pertti: Voi että meikäläinen on onnellinen! Vaimo ja kaikki! Kunhan tuon emännän vielä saisi opetettua hellan ääreen...

Huolimatta siitä, etteivät Pertti ja Kalaya kunnolla ymmärrä toisiaan, ei Kalaya ole mikään hiljaisen vaatimaton tapaus. Pertti tajuaa sen, kun nainen alkaa luetella ehtojaan ruokapöydässä.

Kalaya: Tiis leidiis jyy hääv, tiis häv ty GOU!
Pertti: Ai rakkaat tyttökalenterini..? Do You mean these calendars and pictures?
Kalaya: Jees, jees. On jyy vool. Leidiis of! Mii nou laik!
Pertti: No, revitään ne sitten pois... Vaimoke ei tiedäkään, miten tärkeitä nämä tyttökuvat minulle ovat...

Samaan aikaan kun Pertti hävittää vuosien varrella kertyneitä tyttökalenteritaan roskiin, ovat Jonathan Simmons ja Jorma Takala kuvaamassa uutta videoblogiaan.

Jonathan: Shania tappaisi minut, jos tietäisi, että kuvaamme vlogiamme täällä!
Jorma: No kyllähän nuo huonekalut nostaa nopeasti takaisin paikoilleen! Unohda nyt kaikki muu ja ota laatukuvaa kun näytän, miten hauista kannattaa treenata. Ja selosta samalla kameralle!
Jonathan: Ja tässä Jorma näyttää teille, miten haba kasvaa parhaiten. Kaiken a ja o ovat toistot.
Jorma: Örrr.... Äh! Örrr.... Äh!

20.3 on sunnuntai ja pääsiäiseenkään on enää vajaa viikko. Nichelle ja Aida istuskelevat Dollywoodin uudessa kahvilassa Café Cactuksessa.

Aida: No kerro nyt jo! Mitä kamalaa Shanialle nyt oli tapahtunut?
Nichelle: Se on niin käsittämätön juttu, etten tiedä mitä tässä sanoisi! Juuri kun hän oli alkanut toipua ja ruokakin jo maistui.
Aida: Älä vaan sano, että se murhamiehen kuvatus on käynyt Shaniaa ahdistelemassa siellä laitoksessa!

Nichelle: Ei mitään sellaista. Mutta siihen kirottuun Rodioniin tämäkin katastrofi liittyy. Shania nimittäin on... No hän on raskaana sille murhaajalle!

Aida: MITÄH?! Siis mitä helvettiä?
Nichelle: No noin reagoin itsekin kun kuulin. Siellä laitoksessa oltiin luultu, että Shanian kuukautiset jäivät pari kertaa väliin anoreksian ja lääkkeiden takia. Mutta se joka aamuinen oksentelu herätti lääkärin epäilykset, että taitaa olla kyse jostain ihan muusta.
Aida: No eikö ne helvetin idiootit käyttäneet ehkäisyä?!

Nichelle: No ei! Et ikinä arvaa, mitä Shania selitti. Hän ei ollut tajunnut, että ensimmäisestä kerrasta voi tulla raskaaksi.
Aida: Siis ei voi olla totta! Missä se nainen on viettänyt kaikki biologian tunnit? Kuinka kukaan yli parikymppinen voi olla noin kokematon ja tietämätön seksiasioiden suhteen?
Nichelle: No täysin järjettömältähän tuo kuulostaa. Mutta hän pääsee pian aborttiin. Ja hänen vanhempansa eivät sitten saa tietää koko asiasta.
Aida: Parempi niin, tyttäristä on ollut heille liikaa huolia muutenkin.

Nichelle: Shanian vanhemmista tuli mieleeni; piti näyttää sinulle netistä yksi älytön juttu. Shanian isä on alkanut pitää jotain videoblogia treenaamisesta. Odotas kun näytän sen.
Aida: Hiemanko noloa! Itseäänkö hän kuvaa?
Nichelle: Ei, vaan hän tekee vlogia kaljupäisen kaverinsa kanssa. Nyt löysin sen! Odotas kun käännän konettani niin näet!
Aida: Tule tähän viereeni istumaan niin katsotaan yhdessä.

Ystävykset katsovat huvittuneina Jonathanin ja Jorman tuoreinta videota.

Jonathan: Ja tässä Jorma näyttää, miten hauista treenataan oikein. Muistakaa aloittaa riittävän kevyillä painoilla.
Jorma: Mutta meikäläinen ei mitään viiden kilon pikku puntteja enää nostele! Näin se käy: äh, öh, ärr, örr...

Nichelle: Eikö ole ihan kamalaa? Kuolisin häpeästä, jos oma isäni kuvaisi moisia pullisteluvideoita kaiken kansan nähtäväksi.
Aida: No älä! Ja miten Jonathan kehtaa Shanian olohuonetta käyttää jonakin hemmetin keski-ikäisten setämiesten kuntosalina?!
Nichelle: Näetkö muuten tuon pinkkimekkoisen naisen, joka istuu yksinään? En tunne häntä, mutta hän tulee vastaan lähes kaikkialla nykyään.
Aida: No mitä ihmeellistä siinä on? Joku uusi kaupunkilainen varmaan.
Nichelle: Kutsumme Shanian kanssa häntä "pesukone-eukoksi". Näimme hänet Dollin pesulassa istumassa pesukoneen päällä kun sotkin upouuden gaalamekkoni kahviin viime keväänä.
Aida: Kyllä minäkin usein istun pesukoneen päällä! Etenkin kun linkous on käynnissä, voi saada jopa orgasmin.
Nichelle: Hyi! Pidä omana tietonasi nuo jutut. Mutta kiinnostaa vaan, kuka tuo nainen on. Jalokivigalleriassa hän ainakin on myyjänä.

Nichelle klikkaa vahingossa erästä sivun alalaidassa olevaa linkkiä ja tytöt ovat pyörtyä järkytyksestä. Ruudulle pamahtaa nimittäin Jonathanin "upea" kikkelikuva.

Nichelle: YÄK!!! Silmäni sulavat! Nyt se äijä on seonnut lopullisesti!
Aida: Siis hyi hitto mikä tattikuva! Luuleeko hän oikeasti saavansa naisia tuolla ällökuvalla?!

Nichelle iskee läppärinsä kiinni puistatusta tuntien. Shania-parka viruu psykiatrisessa laitoksessa toistuvien kriisien kourissa ja isänsä julkeaa hillua ja rietastella julkisesti! Silloin kahvilaan astelee toinen tuttu rietastelija.

Pertti: Tuitui tytöt! Meikäläinen on kuulkaa ottanut emännän Thaimaasesta asti!
Nichelle: Vai että vallan "Thaimaasesta". No kuule onnea vaan ja häivy!

Pertti: Mutta vaikka minä auvoisassa aviossa nykyään elelenkin, niin kyllä vieraissa silti voi käväistä! Pienenä vinkkinä tumma tamma; tuo pöydällä seisova kaktus muistuttaa vähän meikäläistä. Siis tarkoitan, meikäläisen...
Nichelle: Hyi helvetti, painu nyt eukkosi kainaloon kaktuksinesi!
Pertti: No anteeksi, anteeksi. Menenhän minä...

Nichelle: Nyt sai riittää! En kestä ajatella yhdenkään setämiehen penistä ja tuo kirottu kaktuskin alkoi oksettaa. Nyt lähdetään täältä!
Aida: Hmm... Minulle kyllä kelpaisi nyt vähän vanhemman herrasmiehen penis. Mutta jonkun rikkaan ja komean...
Nichelle: Suu kiinni ennen kuin tirvaisen nokkaasi!


To be continued...

Tarinassa mukana:

Avan askartelut
TaruisenAaveen City Shopper Blonde
TaruisenAaveen ja Ninnin Kira
Ninnin Fashionistas, Teen Trends, Kid KOre, Ultra Hair Whitney, 80-l Barbie, Kelly sekä tuntemattoman valmistajan nuket (Marja-Leena nykyään, Anja, Tuusa ja Jill lapsena)

Kiitokset ideasta Jonathanin alastonkuvaan kuuluvat Tuksun isälle, joka toimi taannoin samoin :D

6 kommenttia:

  1. Tämä Jonathan näyttääkin olevan fiksu ja filmaattinen herra,huh!Ihania kuvia Caitlinin perheestä ja Perttikin löytänyt vaimon Thaimaasesta.Shania parka nyt vielä raskaana,olipa siinä taas paljon kaikenlaista.

    VastaaPoista
  2. Seuraavassa jaksossa eräs sedistä saa uuden mahdollisuuden....

    VastaaPoista
  3. Onko siellä ihan oikeaa pitsaa paistettuna? :D

    VastaaPoista
  4. Ihana tuo Jonathanin pizza, näyttää niin samalta kuin pakkauksessa!

    Ja voihan homssantuusa, kun mä jo ajattelin ettei Jonathan voisi enää mitään tyhmempää tehdä! Tietenkin Tuija on kiinnostunut! :-D

    Voi Shania parkaa... Toivottavasti se selviää koettelemuksistaan niin fyysisesti kuin henkisestikin, samoin Sinead. :-)

    Pertin uusi elämä tuli aikamoisena yllätyksenä. Kiva että sillä menee hyvin! Vaan taitaa vaimoke olla enemmän kiinnostunut isäukosta, niin että en ihan usko tuon avioliiton kestävän. ;-)

    Huomasin juuri että uusi jakso on ilmestynyt, joten pitääpä mennä saman tien lukemaan. :-D

    -Aurora

    VastaaPoista