lauantai 23. huhtikuuta 2016

Osa 96 On aika nousta barrikadeille paasaamaan!

K-18

On huhtikuun alku. Sinead Simmons on ollut uudesta vuodesta saakka sairaalassa sarjamurhaaja Rodion Dexin yritettyä surmata tämän. Varsinainen puukotus ei saanut aikaan kovin pahaa jälkeä, mutta Sinead satutti vakavasti päänsä kaatuessaan ja hänen toinen kätensä murtui. Hänet jouduttiin vaivuttamaan koomaan aivojen turvotuksen laskemiseksi ja hän on edelleen hengityskoneessa.

Sineadin hiljattain eronneet vanhemmat ovat tyttärensä luona Model Muse Memorial Hospitalissa.

Jonathan: Voi meidän pientä kultaa, hän näyttää niin hauraalta tuossa.
Jacqueline: Oi en kestä tätä enää! Häntä on pidetty jo niin pitkään koomassa, että hän tuskin herää enää!

Jonathan: Älä edes puhu tuollaisia! Tohtori Alvarsson sanoi, että hengityskonetta ei kohta enää tarvita kun koomaa kevennetään.
Jacqueline: Oi Jonathan, olet ollut niin suurena tukena minulle kaiken tämän kriisin keskellä. Suoraan sanoen, en olisi selvinnyt tästä ilman sinua...
Jonathan: Vaikka et enää ole vaimoni, rakastan sinua ikuisesti. Ja enhän minä edes olisi halunnut erota...

Jacqueline: Oi Jonathan! Mitä jos me hätiköimme avioeron suhteen? Nyt kun katson Sineadia tuossa avuttomana makaamassa, avio-ongelmamme tuntuvat niin pieniltä.
Jonathan: Kyllä tällaiset kriisit laittavat asiat oikeisiin mittasuhteisiin.
Jacqueline: Oi halaa minua, Jonathan!

Jacqueline: Mokasit pahemman kerran kun petit minua niin pahasti. En tiedä, voinko enää koskaan luottaa sinuun täysin.
Jonathan: En osaa sanoin kuvailla, kuinka pahoillani olen kaikesta aiheuttamastani tuskasta. Mutta en edes voisi vaatia anteeksiantoasi, tekoni ovat niin järkyttäviä. Mutta sen voin luvata, etten enää koskaan pettäisi luottamustasi!
Jacqueline: Jonathan, me selviämme tästä. Emmekö selviäkin?

Samaan aikaan Nichelle suunnittelee Aidan kanssa mielenilmausta syrjintää vastaan. Häntä on jo jonkin aikaa ahdistanut pakolaisvastainen ja vähemmistöjä syrjivä ilmapiiri ja Brysselin terrori-iskuja seuranneen metelin jälkeen hän on päättänyt tehdä jotain konkreettista tasa-arvon ja rauhan puolesta.

Nichelle: Rauhanomainen mielenilmaus edistää asiaa mielestäni paljon paremmin kuin vaikka netissä paasaaminen. Ihmiset näkevät, että olemme valmiita lähtemään kaduille asian puolesta ja uskallamme olla paikalla ihan oikeasti omina itsenämme emmekä kasvottomina ja nimettöminä jossain netin keskustelupalstoilla.
Aida: Sinä se olet oikein innostunut nyt tästä aiheesta.
Nichelle: Pakkohan jonkun on!
Aida: No siinä kyllä olet ihan oikeassakin...
Nichelle: Hih, sitä paitsi näin meidän suvussamme asioita hoidetaan! Äitini äiti oli kuulemma suorastaan raivokas toisen aallon feministi ja osallistui aktiivisesti 60-luvun poliittiseen kuohuntaan. Ja sitten toisaalta isän vanhemmat olivat marssimassa Washingtoniin työn ja vapauden puolesta ja osallistuivat muutenkin Yhdysvaltain mustien kansalaisoikeusliikkeeseen. Kaipa se on minulla sitten verissä...

Nichelle: Olen pistänyt someen ilmoituksia aiheesta, aika moni on ilmoittautunut jo osallistujaksi.
Aida: Millaista reittiä olit ajatellut mielenosoituksen kulkevan?
Nichelle: Ajattelin, että aloittaisimme Narikkatorilta ja päätyisimme Eduskuntatalolle, niin saavat päättäjätkin nähdä, mitä mieltä olemme.
Aida: Veikkaanpa, että taidamme saada riesaksemme myös vastamielenosoittajia... Sinead luultavasti saapuisi Ku Klux Klanin kaavussaan se pahvitötterö päässä, ellei olisi raukka koomassa.
Nichelle: Se Sineadin halloween-asu oli kyllä puistattavan vastenmielinen! Mutta huolimatta hänen natsijutuistaan toivon nyt vaan, että hän heräisi. Mutta kuten sanoit, vastamielenosoittajilta emme varmaan välty. Mutta ollaan me fiksumpia ja käyttäydytään paremmin kuin he!

Shania on toipunut henkisistä traumoistaan ja uusiutuneesta anoreksiastaan Clear Mind Clinicillä, joka on yksityinen psyykkisiin sairauksiin erikoistunut laitos. Hän on ollut siellä uudesta vuodesta saakka. Hiljattain neito koki pienen takaiskun parantumisen tiellä, kun hänen huomattiin tulleen raskaaksi sarjamurhaaja Rodionille. Abortti on nyt takana ja Shania voi jälleen paremmin. Vanhemmilleen Shania ei ole vahinkoraskaudestaan kertonut.

Jacqueline menee osastolle tapaamaan tytärtään.

Jacqueline: Shania kulta, miten sinä voit?
Shania: Äiti! Kirjoittelin tässä juuri päiväkirjaani. Ajatuksien kirjoittaminen on osa terapiaani.

Jacqueline: Mahtavaa, että pääset pian pois täältä.
Shania: No on jo aikakin. Mitäs ulkomaailmaan kuuluu?
Jacqueline: No Sinead on edelleen koomassa, mutta kooman tasoa kevennetään pian, koska aivojen turvotus on laskenut kokonaan. Niin, ja Nichelle puuhaa jotakin mielenosoitusta.
Shania: Hän kertoikin siitä kun kävi täällä viimeksi. Harmi, etten pääse osallistumaan siihen.

Jacqueline: On minulla ihan kivojakin uutisia. Isänne vaikuttaa muuttuneelta mieheltä. Olen ajatellut, että taisin kiirehtiä avioeron suhteen. Jos kaikki jatkuu kuten tähänkin asti, saatan hyvinkin ottaa hänet elämääni takaisin. Se ärsyttävä nuori lutkakin on kadonnut maisemista. Toivon, että se Nana hoitaa kakaraansa siellä missä pippuri kasvaa!

Shania: Oletko nyt ihan varma? Isän suhteen siis. Olisihan se ihanaa, jos te avioituisitte uudestaan. Isä kävi täällä eilen ja oli silminnähden paremmalla tuulella. Hän kertoikin, että teillä kahdella on mennyt hyvin viime aikoina. Ja Nana tuskin palaa takaisin. Minulla on jälleen uusi sisarus jossakin, mutta sen paholaisnaisen äpärää en koskaan voisi hyväksyä elämääni. Nana vei isän sinulta melkein lopullisesti hankkiutumalla raskaaksi, Rodion vei minulta elämänhalun ja Sineadilta lähestulkoon elämän. Niin, ja se kolmas heistä; Meme, häntä vihaan lähes yhtä paljon. Sebastian pitäköön sen vampin! Toivottavasti emme kuule siitä kolmikosta enää ikinä mitään!

Jacqueline: Kerrohan nyt, miten olet saanut aikasi kulumaan täällä. Onko ryhmäterapiaa yhä päivittäin?
Shania: Onhan täällä jatkuvasti jotakin terapiaa. Mutta viihdyn kyllä huoneessanikin. Minulla on tuossa viuluni, että voin harjoitella Glamour Bonsaisin biisejä. Niin, ja välillä olen kutonut Nichellelle paitaa. Ja lueskellut ja kirjoittanut päiväkirjaani.

Jacqueline: Oi, halataan! Kyllä tyttö rakas kaikki vielä järjestyy. Tulet sitten heti katsomaan Sineadia sairaalaan, kun sinut kirjataan ulos.
Shania: Tulen... No, melkein heti. Tarvitsen nyt myös ulkoista muutosta kun käännän uuden sivun elämässäni. Sain Nichelleltä toissa jouluna lahjakortin ripsien- ja hiustenpidennykseen. Ajattelin käväistä Oulussa pikku muodonmuutoksessa parantumiseni kunniaksi.
Jacqueline: Oi mutta sehän kuulostaa hienolta! Juuri sitä sinä nyt tarvitset.

Jacqueline lähtee hyvillä mielin laitoksesta. Hän on autuaan tietämätön Shanian abortista ja Jonathanin alastonkuvasekoilusta.

Shania: Äiti, kiva että kävit taas. Kerro kaikille rakkaita terveisiä. Ja sano Nichellelle, että olen hengessä mukana siellä mielenosoituksessa!

On huhtikuun kymmenes päivä ja Mallitoimisto Dramaattisella puhaltavat muutoksen tuulet. Verity Rochester on viimein saanut tahtonsa läpi ja ryhtynyt nostamaan mallitoimiston laatutasoa.

Verity ja Veronique ovat järjestäneet castingit hankkiakseen uusia malleja Dramaattisen listoille. Verity on tapansa mukaan myöhässä ja siskonsa aloittaa casting-tilaisuuden yksinään. Odotustilassa istuskelee jännittyneitä naisia mallikansiot käsissään, osa tuttujakin kasvoja.

Veronique: Ensimmäinen voi tulla jo sisään. Aloitetaan siitä reunasta.
Gemma: Kiitos!

Gemma: Olen Gemma Andersson ja tässä on kansioni.
Veronique: Olet siis 21-vuotias ja tunnet jo alaa jonkin verran.
Gemma: Lähinnä olen tehnyt näytöksiä, mutta kansiossa on monta hyvää beauty shotia.
Veronique: Itsevarmuus on hyvin tärkeää tällä alalla. Annahan nyt näyte parhaasta lavakävelystäsi.

Castingit ovat nopeita ja pian Veroniquen toimistossa esittelee kansiotaan jo Tichina Jackson.

Veronique: Kansiosi on loistava! Samoin kävelysi. Sinulla on selkeästi oma kävelytyyli, siitä voi tulla tavaramerkkisi.
Tichina: Kiitos! Milloin saan kuulla, buukataanko minut?
Veronique: Ilmoitamme heti kun sisareni ilmestyy paikalle ja kaikki ovat käyneet esittäytymässä.

Seuraava mallikokelas on Kate Sinisalo, jonka kanssa Aidalla taannoin oli lyhyt seksisuhde.

Veronique: Ja nyt vielä näytät parhaan kävelysi. Kävele ihan rennosti sieltä peräseinältä pöytäni luokse.

Kesken Katen kävelyn hengästynyt Verity ryntää toimistoon.

Verity: Un désastre complet! Why sis, oh why?! Miksi aloitit castingit ilman minua?!
Veronique: No olisit tullut ajoissa paikalle! Kate tässä juuri antoi näytteen kävelystään.

Jonathan Simmonsin salasuhteen tytär Sonja on myös halukas kokeilemaan mallinuraa.

Verity: Sinulla siis ei ole juuri lainkaan kokemusta? Scandale! Ei, sellaista emme voi hyväksyä!
Veronique: Mutta Sonja kävelee upeasti ja osaa poseerata monipuolisesti.
Sonja: Siskoni Shania Simmons on teillä mallina, haluaisin niin kovasti edes yrittää!

Seuraavakin mallikandidaatti on tuttu Jonathanin salasuhteista. Hän nimittäin on Jillin äiti Marja-Leena.

Marja-Leena: Tuo punapäinen tyttö, joka minua ennen kävi täällä on tyttäreni siskopuoli. Kertokaa suoraan, olisiko minusta malliksi?
Verity: Vers le ciel! Ei missään nimessä! Tämä laadukas huipputoimisto ei ole suunnattu keski-ikäisille!
Marja-Leena: Mutta tein mallintöitä nuorena! Näytin todella upealta. Tottakai olen nyt vähän...
Verity: Etkä niinkään "vähän"! Ulos täältä!

Verity Rochester on tuonut mukanaan mallikokelaan, jonka haluaa toimiston listoille hinnalla millä hyvänsä.

Verity: Tämä upea kaunotar tässä on Usha Williams. Löysin hänet somen kautta. Juuri hänen kaltaisiaan persoonallisia kasvoja me nyt tarvitsemme! Fantastique!
Usha: Tarkoittaako tämä sitä, että minut buukataan?
Verity: Kyllä!

Samaan aikaan kun Dramaattinen etsii uusia malleja, istuu Jonathan Simmons sairaalassa Sineadin vierellä.

Jonathan: Ihanaa, ettei hengityskonetta enää tarvita. Kunpa heräisit koomastasi pian! Tyttö rakas, näyttää niin kuin vain nukkuisit siinä levollisesti. Luulen, että kuulet puheeni. Äitinne saattaa ottaa minut takaisin! Eikö olisikin aivan mahtavaa?

Mallitoimisto Dramaattisella castingit jatkuvat. Odotushuone on täynnä uusia alalle pyrkiviä.

Veronique: Aloitetaan siitä reunasta, käyhän peremmälle.
Janica: Jipii, upeeta!

Janica: Mun nimi on Janica seellä ja...
Verity: Ceci est choquant! Ei kiinnosta, miten nimesi kirjoitetaan. Et sovi toimistomme tasoon. Tyylisi, jos sitä edes tyyliksi voi kutsua, on jostain 80- ja 90-lukujen taitteesta!

Seuraava nainen on Isabella Westerholmin ystävä Penelope Martinez. Isabella joutui sarjamurhaajan uhrksi, ja Penelope on surrut ystäväänsä jo lähes puolitoista vuotta.

Penelope: Haluan ehdottomasti tätä! Isabella oli minulle hyvin rakas ja haluan tehdä samaa työtä kuin hän!
Verity: Pidän päättäväisistä naisista. Luulen, että sopisit joukkoomme.
Penelope: Minulta luonnistuvat seksikkään sensuellitkin poseeraukset, kas näin!

Castingit päättää kolmen ystävyksen porukka. Trenasha, Tallah ja Xaranda saavat kävellä ja poseerata yhtä aikaa, sillä sisaruksilla on kiire tehdä valintansa.

Lopulta Verity ja Veronique tekevät päätöksen, kuka kokelaista pääsee Dramaattisen listoille. Kaikista hakijoista on otettu kasvokuvat esittelyjen yhteydessä. Kuvaajana on toiminut Dramaattisen luottokuvaaja Hannah von Obscura.

Verity: Minä olen ehdottomasti näiden yhdeksän kannalla.
Veronique: Täytyy myöntää, että castingit olivat poikkeuksellisen tasokkaat! Ja olen kanssasi samaa mieltä näistä yhdeksästä.
Verity: Löysin instasta muutaman muunkin upean naisen, esittelen heidät sinulle piakkoin.
Veronique: Siis mitä? Menitkö buukkaamaan malleja ilman että edes näin heitä?!
Verity: Vaistoni ja visioni ovat pettämättömät! Olen varma, että ihastut heihin!

Tällä kertaa mallikokelaista buukattiin toimiston uusiksi kasvoiksi seuraavat naiset:

         
Koittaa huhtikuun 23. päivä. Jonathan Simmons on riemuissaan. Jacqueline on halunnut tavata ex-miehensä, koska haluaa puhua tälle jostakin vakavasta asiasta. Jonathan on vuokrannut kabinetin paikallisesta ravintolasta nimeltä Niélés. Lisäksi hän on palkannut yksityisen kokin valmistamaan heille romanttisen illallisen. Mies odottaa kämmenet hikisinä Jacquelinea saapuvaksi.

Jonathan: Tulisipa hän jo! Olen varma, että tänään saan vaimoni takaisin. En ole ajatellut Nanaakaan enää. Täytyy vaan uskoa, ettei se nuori kaunotar palaa enää koskaan.

Palkattu kokki on television ruokaohjelmista tuttu Hanna Välimäki ja hän tulee Jonathanin luo.

Hanna: Hyvää iltaa herra Simmons. Valmistan teille tänä iltana shanghain sorsaa timjamikastikkeessa. Onko seuralaisenne pian tulossa?
Jonathan: Toivon sitä sydämestäni!

Jacqueline saapuu tapansa mukaan ylväänä.

Jacqueline: Jonathan, asiani on hyvin tärkeä.
Jonathan: Annatko minulle uuden mahdollisuuden? Vielä tämän kerran!

Jacqueline istuutuu ja julkkiskokki tulee pöydän luo.

Hanna: Olkaapa hyvät, tässä basmatiriisiä. Henkilökohtaisesti en suosittele lisäämään soijakastiketta. Shanghain sorsa on tuotapikaa valmista tarjoiltavaksi.
Jonathan: Kiitos, kiitos! Jacqueline, vastaa nyt minulle!
Jacqueline: Älä nyt kiirehdi, hyvä mies! Emmehän ole saaneet vielä syötyäkään!

Jonathan: Muistele niitä kaikkia hienoja aviovuosia, jotka vietimme yhdessä. Ja me olemme saaneet neljä upeaa lastakin! Siis sinä ja minä. En nyt puhu niistä syrjähyppyjeni hedelmistä... Annatko siis minulle uuden mahdollisuuden?

Kokki tuo pääruuan pöytään ja Jonathan on revetä liitoksistaan odottaessaan Jacquelinen vastausta.

Jacqueline: Kyllä minä annan. En voi koskaan unohtaa kaikkia salasuhteitasi ja niistä seuranneita tyttäriäsi, mutta rakastan sinua edelleen niin paljon, että haluan palata kanssasi yhteen.
Jonathan: Oi rakas Jacqueline! Olen niin onnellinen!

Jonathanin kauhuksi Hiltusen Tuija pamahtaa paikalle ämpärikännissä.

Tuija: Iih, meitsi on ihan tuiteris!
Jacqueline: Tuija, mitä ihmettä sinä täällä teet?
Tuija: No tulin sen Jonathanin viestin takia!

Jacqueline: Minkä ihmeen viestin?
Jonathan: Älä kuuntele Tuijaa, näethän miten humalassa hän on!
Tuija: No Jonathan lähetti meitsille nakukuvan itestään! Ja sil oli kyrpä hanskas siin kuvas! Mä vastaan: KYLLÄ! Jonathan, sä saat meitsin bäkkii!
Jacqueline: Mitä helvettiä tämä nyt on?!
Jonathan: Öh, tuota...

Humalainen Tuija änkeää Jonathanin viereen sohvalle. Kolmikko ei ehdi kauaa setviä välejään, kun Nana purjehtii viehkeänä paikalle. Eikä hän suinkaan ole yksin.

Jonathan: Nana!
Nana: Oi Jonathan rakas, en kestänyt olla erossa sinusta. Tässä on vastasyntynyt poikasi, sinun mukaasi nimetty.

Jacqueline ei sano sanaakaan. Tällä kertaa hän ei vaivaudu edes iskemään Jonathania nyrkillään. Hän vaan kävelee tyynen rauhallisesti ja arvokkaasti ulos ravintolasta. Hän ei halua nähdä Jonathania enää koskaan.

Jonathan: Älä mene, Jacqueline!
Nana: Mitä sinä tuon kuivahtaneen eukon perään huutelet?! Minä olen nyt tässä. Ja pieni kuopuksesi.
Tuija: Täääh..? Meitsi taitaa olla iiihan liian tuiteris...

Jonathan: Oi ihana, ihana Nanani! Tulit takaisin!
Nana: Nyt kun olen taas luonasi, kaikki on hyvin.
Jonathan: Niin, tai nyt kun TE olette luonani! Uskomatonta, minulla on pieni poika!
Tuija: Voisko joku pitää meitsin lettii, meitsilt lentää byytta!

Kun Jonathan tutustuu pieneen poikaansa ja iloitsee Nanan paluusta, on Nichellen järjestämä mielenilmaus alkamassa. Nichelle tapaa Caitlinin ja Jaakon, jotka ryntäävät innosta puhkuen paikalle.

Nichelle: Kiva että pääsitte tulemaan. Tuota... Mitäs aatetta te oikein kannatatte?
Caitlin: VASTAAN!
Nichelle: Vastaan mitä?
Caitlin: No... kaikkee! Ainaski meil on isänmaan värit meidän kledjuis!
Nichelle: Öh... Näinköhän on..?

Caitlin huomaa maahanmuuttoa vastustavien puolella äitinsä miesystävän Reiska Moilasen. Hänellä näyttää olevan joku tuntematon naikkonen mukanaan.

Caitlin: Moi Reiska! Mis meitsin mutsi on?
Reiska: Mitä bööna? Höhöhöh! Kato ei meikä jaksanu Tuijaa enää, mä löysin tän Janican laivalta ja se on meikän uus bööna nyt.
Janica: Moi, mä oon Janica seellä!

Caitlin: Ai, meitsin nimi kirjotetaan kans seellä. Meitsi on siis Caitlin, siis seellä.
Janica: Ai et mä oon rakastunu Reiskaan! Me törmättiin Viking Linella ku mentiin Tallinnaan ryyppään ja siit asti me ollaan seukattu siis niinku for real.
Reiska: Höhöh! Janica veti karaokes niin stydisti, et meikä oli heti ihan in laav! Ja nyt me tultiin kimpas heittään nekrut ja terroristit veke Suomest!

Mielenosoitus alkaa pian ja Nichellen puolelle on kokoontunut niin tuttuja kuin tuntemattomiakin kaupunkilaisia. Kaikkien tavoite on pitää rajat auki, tukea hätää kärsiviä maahanmuuttajia ja osoittaa solidaarisuutta tasapuolisesti kaikille.

Kansallista vastarintaa Dollywoodissa johtaa puolestaan Takalan Jorma. Sinead Simmons on ollut hänen oikea kätensä rajat kiinni-kamppailussa, mutta nyt Sinead makaa koomassa. Uusnatsit ja muut maahanmuuttoa vastustavat ovat kokoontuneet Jorman riveihin Nichellen aatteita vastustamaan.

On Nichellen aika nousta barrikadille ja julistaa mielenilmaus virallisesti alkaneeksi.

Nichelle: Tervehdys teille kaikille ja kiitos, että pääsitte paikalle! Kuuluukohan tästä megafonista kunnolla..? Tarkoituksemme on puolustaa vähemmistöjen edustajia rauhanomaisesti. Huomaan, että paikalla on myös vastapuolen edustajia. Varmistetaan yhdessä, että mielenosoitus sujuu rauhallisesti ja ongelmitta!

Nichelle kannustaa joukkojaan ja huomaa muutamia työkavereitaankin saapuneen paikalle. Valitettavasti myös Parrusen Pertti on innokkaana muiden joukossa.

Nichelle: Teyona! Loistavaa, että pääsit tulemaan. Upea tuo tasa-arvokylttisi.
Teyona: Olen itsekin maahanmuuttajataustainen ja muutenkin tasa-arvon ja rauhan kannalla. Tässä on ystäväni Trisha, teimme kyltin yhdessä.
Trisha: Moi ja kiva tavata. Upeaa, että uskallat nostaa yhteiskunnallisia ongelmia näin rohkeasti esille.
Pertti: Tui tui tumma tamma! Meikäläinenkin tuli osoittamaan tukea sinulle! Mitään heiluteltavaa kylttiä en ehtinyt askarrella, perheellinen mies kun nykyään olen, mutta olisi minulla jotain muuta heiluteltavaa...

Pian mielenilmaus on jo täydessä vauhdissa. Kostaapeli Paatero pitää järjestystä yllä. Nichellen kannatajilta raikuu kantaaottavia iskulauseita:

"Rajat auki ja tasa-arvoa kaikille!" "Suomi on hyvinvointivaltio, tuetaan siis hätää kärsiviä!" "Tervetuloa maahanmuuttajat!"

Kansallissosialistit puolestaan meuhkaavat aatetta vastaan Takalan Jorma etunenässä:

Jorma: SUOMI SUOMALAISILLE!

Ja vastapuolen reuhaus sen kun pahenee.

"Ählämit ja neekerit Siperiaan!" "EI Mamuille!" "Maahanmuuttajat helvettiin!" "Suomen rajat kiinni!" "Päättäjät ulos eduskunnasta!" "Maahanmuuttopolitiikka epäonnistunut!"

Nichelle yrittää parhaansa mukaan kannustaa joukkojaan.

Nichelle: Ihanaa, että tulit Heather. Nyt vaan ÄÄNTÄ!!!
Heather: IHONVÄRILLÄ EI VÄLIÄ!!!
Trisha: Tasa-arvo kuuluu KAIKILLE!

Vastapuolella on hurjan pitkä, vaalea nainen nimeltä Eeva, joka vetää homman hieman mauttomuuden puolelle.

Eeva: Somalit KUOLKAA! Tapetaan kaikki rättipäät ja mutakuonot! Arjalainen kauneus on aitoa kauneutta! WHITE POWER!!!

Nichelleä moinen vihapuhe alkaa ärsyttää ja hän ottaa yhteen natsijohtajan kanssa.

Nichelle: Pidä Jorma nuo idiootit lampaasi kurissa!
Jorma: Tämähän on julkinen mielenosoitus! Me sanomme kuten asia on! Te taas olette niin pässejä, että hyysäätte niitä pakolaisia ja sitten Dollywoodille käy kuten Pariisissa ja Brysselissä! Terroristit pamauttavat metron paskaksi!
Konstaapeli Paatero: No niin, marssikaahan nyt rauhanomaisesti tai olette lirissä molemmat!

Nichelle: Nyt lisää sitä ääntä peliin! En kestä, jos nuo Hitlerin palvojat vievät voiton mekastuksellaan!
Aida: Minä ainakin voin huutaa niin kovaa kuin kurkusta lähtee: AIDOT ASIAT OVAT TASA-ARVO JA RAKKAUS!!!
Jacob: SOLIDAARISUUTTA!!!
Nichelle: Loistavaa, juuri tuohon malliin!

Nichelle huomaa yhtäkkiä Soldiers of Odinin jäsenen saapastelevan paikalle kyltteineen. Kylttiin on vieläpä kirjoitettu tökerösti väärin"Refugees not welome". Nichelle marssii vihoissaan ja päättäväisenä tutun näköisen miehen luo.

Nichelle: Sinähän olet Ylestalon Teppo! Mitä helvettiä Sadun poikaystävä ja TSO:n pasunisti kuuluu moiseen rellestävään katupartioon?!

Miehen seuraava ele on viimeinen pisara Nichellelle. Hän nimittäin kohottaa kätensä natsitervehdykseen.

"Teppo": SIEG HEIL!
Nichelle: SIEG FAIL VASTAAN MINÄ SINULLE!!!

Nichelle menettää täysin malttinsa ja käy miehen kimppuun.

Nichelle: Aarrggghh!!!!! Häivy täältä senkin juntti!
Eeva: Hakkaa toi neekerihoro!
Jorma: Lopettakaa välittömästi se tappelu!

Konstaapeli Paatero ja Aida säntäävät paikalle.

Kostaapeli Paatero: Nyt riitti! Irti siitä miehestä tai joudut edesvastuuseen!
Aida: Nichelle! Lopeta nyt! Sinulle tulee tästä ongelmia!
"Teppo": Irti hullu nekru!

Nichelle: Isken sinulta tajun kankaalle Teppo!
"Teppo": En mä oo mikään Teppo vaan Matti!
Caitlin: Ai onks tääl Matin ja Tepon keikka?
Matti: Mä oon kyllä Ylestalo, mut sä sekotat mut mun kaksoisbroidiin Seppoon!
Kontaapeli Paatero: Nyt tuli tälle neidolle putkareissu. Pidätän teidät järjestyshäiriöstä ja pahoinpitelystä.

Konstaapeli Paatero joutuu kirjaimellisesti kantamaan riehuvan Nichellen paikalta.

Nichelle: Laske minut alas, senkin natsisika!
Konstaapeli Paatero: Jos et lakkaa rimpuilemasta, lisään rikelistaasi myös virkavallan vastustamisen.
Aida: Ei mene hyvin Shanialla ja Nichellellä; toinen on hullujenhuoneella ja toinen viruu seuraavan yönsä putkassa...

To be continued...

Tarinassa mukana: Poris Designs

TaruisenAaveen Look City Shopper, Baby Krissy
Ninnin Basics 12 (001), Basics 8 (001), Happy Holidays AA 2009, Happy Holidays AA 2010, Rose Splendor AA, Kate Spade, Dallas Cowboys Cheerleader, Totally Hair Barbie, S.I.S. Grace, S.I.S. Grace/Model Muse-hybridi, S.I.S. Chandra, Moxie Teenz/Fashionistas-hybridi, Vogue Kitchen keittiösetin kokkinukke

8 kommenttia:

  1. Onpa ajankohtainen jakso! Hyvää draamaa.

    VastaaPoista
  2. Nauroin ääneen tuolle Tuijan "Jonathan, sä saat meitsin bäkkii!" -kommentille! :D Hauskat käänteet ja jakso tapahtumia täynnä! X.

    VastaaPoista
  3. Shanian hoito loppuu pian ja neito matkustaa Ouluun. Pian pääsette näkemään uudistuneen blondin ;)

    VastaaPoista
  4. Jonathanin jutut eivät ihan menneet niin kuin Strömsössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta ihan hyvinhän ukolle kuitenkin kävi, kun sai nuoren rakkaansa takaisin. Niin, ja uuden kakaran! Jonathanilla kun niitä tyttäriä piisaa, niin tuli vaihteeksi toinen poika

      Poista
  5. Se oli jumalallinen kohtaaminen suuren Voodoo Lordin kanssa. On kunnia esitellä sinulle henkisen isäni, joka on koskettanut ja muuttanut niin monia elämää henkisellä avullaan. Jos sinulla on ollut ongelmia, jotka ansaitsevat välittömän vastauksen ja ratkaisun, ota yhteyttä häneen osoitteessa voodooconnect60@gmail.com ja muista, että ilman ratkaisua ei ole ongelmaa. Asioita, joihin voin laskea, että hän tekee... * Hän voi palauttaa ihmissuhteet, aviomiehesi, vaimosi tai sulhasesi, joka on jättänyt sinut, voidaan tuoda takaisin luoksesi *  Parantaa sairauksia * Työn ylennys * Hän voi saada ihmiset suosimaan sinua * Hän voi myös auttaa sinua saamaan hyvän työn ja tekemään sinusta varakkaan * jos olet lotossa, hän voi myös saada sinut voittamaan. Nämä ovat joitakin asioita, joita hän tekee tehokkaasti ja jotka ovat edelleen tärkeitä. Hän on erittäin hyvä ja seurallinen. Ota häneen yhteyttä nyt, niin sinulla on todistus kerrottavana. Whatsapp-numero: +2348097014925 * Sähköposti voodooconnect60@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Olen kärsinyt (HERPES-VIRUS) -taudista viimeiset neljä vuotta ja minulla on ollut jatkuvaa kipua, erityisesti yksityisissä osissani. Ensimmäisen vuoden aikana uskoin Jumalaan, että parantuisin jonakin päivänä. Tämä sairaus alkoi kiertää kaikkialla kehossani ja olen saanut hoitoa lääkäriltäni, muutama viikko sitten tulin netistä hakuun, jos saisin tietoa tämän taudin ehkäisystä, haullani näin jonkun todistuksen jonka voodoo lord -niminen mies on parantanut (HERPES VIRUSTA) ja hän antoi tämän miehen sähköpostiosoitteen ja WhatsApp-numeron ja neuvoi vakavasti sairaita ottamaan häneen yhteyttä, että hän auttoi häntä parantamaan syövän yli 5 vuotta sitten ja syövän ei koskaan palannut ja hän on parantunut täysin. Joten kirjoitin voodoo lordille kertoen hänelle minun (HERPES-VIRUUS) hän käski minua olemaan huolehtimatta siitä, että parantuisin. En koskaan uskonut sitä, mutta minun piti ottaa koe, koska arvostan elämääni, terveyttäni ja mukavuuttani paljon. Kaikkien tämän miehen minulle antamien toimenpiteiden ja parannuskeinojen jälkeen muutaman viikon kuluttua aloin kokea muutoksia koko kehossani ja voodoo lord vakuutti minulle, että olen parantunut. Jonkin ajan kuluttua menin lääkärini luo sairaalaan vahvistamaan, olenko lopulta parantunut, ja lääketieteellisesti vahvistettiin, että olin parantunut, ja lääkärini oli hyvin yllättynyt. Voin siis rohkeasti neuvoa kaikkia sairauksia vastaan ​​taistelevia tahoja ottamaan yhteyttä voodoo-lordiin. Sähköposti:::: voodooconnect60@gmail.com, WhatsApp: +2348097014925

    VastaaPoista
  7. TANYA MONROE13/2/24 18:42

    Haluan maailman tuntevan suuren miehen, jonka useimmat tuntevat voodoo-lordina ja jolla on täydellinen ratkaisu ihmissuhteisiin, avioliittoihin ja terveysongelmiin. Pääasiallinen syy miksi menin voodoo lordin luokse, oli etsiä ratkaisua mieheni takaisin tuomiseen ja raskaaksi tulemiseen, koska mieheni jätti minut, koska en voinut tulla raskaaksi 14 vuoden avioliiton jälkeen. Luin äskettäin Internetistä muutaman todistuksen, jonka jotkut ihmiset ovat kirjoittaneet voodoo Lordista, ja olin erittäin tyytyväinen ja päätin pyytää apua. Hän teki työnsä täydellisesti pakottamalla mieheni palaamaan luokseni ja pyytämään anteeksi, muutamaa kuukautta myöhemmin tulin raskaaksi. Nyt olen ylpeä kaksosten, pojan ja tytön äiti, ja mieheni ei ole koskaan lakannut rakastamasta minua ja elämme hyvin onnellisina yhdessä. En voi lopettaa hänen nimensä julkaisemista Internetissä, koska hän on tehnyt hyvää työtä hyväkseni. Kaikkien hänen apuaan tarvitsevien tulee ottaa häneen yhteyttä sähköpostitse [voodooconnect60@gmail.com] tai lisätä hänet whatsappiin [+234 8097014925]  Voit ottaa häneen yhteyttä tänään ratkaistaksesi ongelmasi ja pysyäksesi onnellisena ikuisesti.

    VastaaPoista