keskiviikko 30. marraskuuta 2022

Osa 230 Suunnitelmissa sesongit ja silarit

Marraskuu Pohjanmaalla on ollut hyisen kylmä, mutta lunta ei vielä ole satanut. Dollywoodissakin ensilumi sataa aina itsenäisyyspäivän aamuna, jolloin Shanian isosisko Shawna kuoli. Muualla etelä-Suomessa on tehty lumitöitä jo jonkin aikaa. Asiasta Shania ei suinkaan ole kuullut keneltäkään helsinkiläiseltä, vaan nähnyt ensilumen BB:tä katsoessaan. Big Barbie kun on nykyisin Shanian lempiohjelma, sillä siitä erään tuotantokauden voittaja Lilah pääsi julkisuuteen. Lilah otatti isot silikonirinnat ja räväkästä naisesta tuli Shanian idoli.

25.11. perjantaina BB on pian taas loppumaisillaan ja se on Shanialle kuin erään aikakauden päätös. Samaan aikaan pitäisi tehdä lopullinen päätös, otattaako silikonit rahakkaan mallintyön vuoksi. Rinta-implantit olisi tarkoitus laittaa ensi vuoden alkupuolella. Mutta ennen sitä arjen täyttävät jos jonkinmoiset vuosittaiset kissanristiäiset ja rahastuksen makuiset sesongit.

Shania: BB loppuu ylihuomenna... Mahtaako Leio voittaa? Vaiko tylsä Lara, joka on Annikan suosikki..? Voi kuinka ihanaa oli saada Annika tänne viikoiksi! Mutta MITÄ minä teen hänen miesystävänsä suhteen, joka on entinen pervo heilani ja täysi sekopää..? Kerronko isosiskolle totuuden?

Shania: Minun piti suunnitella sitä silari-konsultaatiokäyntiä kirurgin kanssa, mutta sen halloweenin jälkeen en enää ole varma koko silareista! Minne minä sen päivän lehden laitoin..?

Shania istuu jo valmiiksi takki ja käsilaukku ruokapöydän luona, sillä hän on lähdössä shoppailemaan. Perjantain lehti löytyy ja Shania silmäilee kantta pohtien samalla montaa eri asiaa.

Shania: Tommi Kuikka... Helvetti se mokoma "Vuoden Pervo" oman isosiskon miehenä! Pyh! Ja kaikki miehet, hitto soikoon mitä idiootteja! "Daisarit", "bosat", "melonit", "hinkit", "munkit", "ryntäät" ,ja "puskurit"! YÄK! 

Shanian miettiessä syvästi, kuinka etovalta miesten tissi-puheet kuun alun halloween-juhlissa tuntuivat, ponnahtaa lehden keskiaukeamalta esiin tulevan viikonlopun ostosrallin mainos.

Shania: Haa! Tuo mainos riitti päivän lehteä, "hei kiitti, täytyy lähteä!" Black Weekend! Ensin se oli vaan tämä päivä, eli Black Friday. Sitten Black Weekend. Tänä vuonna on puhuttu jo kokonaisesta viikosta; Black Week! Ensi vuonna varmaan koko marraskuu on pelkkää ostomaniaa, eli Black Month.. Tai Black November...

Shania jättää kylmettyneen kahvinsa juomatta ja vie mukin tiskialtaaseen. Hän päättää mennä kurkistamaan parvekkeelta, millainen sää ulkona on. Parvekkeelle pääsee olohuoneen ison ikkunan vierestä, eli parvekkeen ovi on sohvan ja ruokapöydän välissä.

Shania: Kyllä, minä lähden Kokkolaan ostoksille! Käyn vaan pikaisesti parvekkeella.

Ulkona on todella kylmä.

Shania: Hyy miten kylmä ilma! Ja maassa näkyy jotakin valkoistakin jo.

Shania: Onneksi koristelin parvekkeeni näillä posliinikukilla, ne kun kestävät talvenkin.

Shania: Pakko palata sisälle, tai jäätyy! Ärsyttävät nämä edellisen asukkaan huonekalut. Olkoon toistaiseksi, ehdin kyllä ostaa uudet. Mutta nythän alkaa se sesonki, jolloin laitetaan jouluvalot...ei vaan kausivalot ulos. Minä ostan tänään jotkut pinkit valot tähän, jos Black Friday:n tarjouksista sellaiset löydän!

Jonkin ajan kuluttua Shania porhaltaa innokkaana Kokkolan Minimaniin.

Shania: Täälläkin on jo kausivalot pihan kuusissa! Toivottavasti löydän parvekkeelleni valot myös!

Reilua tuntia myöhemmin Shania on ostanut kausivalot Black Friday:n hintahulinoista. Ja vähän jotakin muutakin...

Shania: Huu, olipa siellä puoli Kokkolaa ja kaikesta päätellen ihmisiä ympäröivistä maakunnistakin. Nyt takaisin Cindy Towniin!

Päästyään kotiin Shania purkaa ostoksiaan keittiössä.

Shania: Siinä ne pinkit kausivalot parvekkeelle nyt ovat! Ja oi kuinka kaunis tuo lumipallo on, jonka sisässä istuu pöllö! Senkin sain ihan pilkkahintaan.

Shania on ostanut lumipallon joulunajan koristeeksi ja kokeilee ravistaa sitä. Pöllö istuu ääneti ympärilleen putoilevien lumihiutaleiden keskellä.

Shania: Aah kuinka kaunis! Asetan tämän hetkeksi pöydälle, jotta voin ihastella tätä, kunnes laitan sen kaappiin odottamaan seuraavaa suurta sesonkia, eli ensi kuun joulua!

Tapansa mukaan Shania on hankkinut myös jotakin, josta dollywoodilaiset ystävänsä neidin varsin hyvin tuntevat...

Shania: Uuden kotini ensimmäinen muovikuusi! Aida valitti jonakin jouluna, että sademetsät tuhoutuisivat pelkästään siksi, koska halusin joka jouluksi uuden tekokuusen. Mutta voin puolustautua sillä, että pari vuotta sitten isä hankki minulle elävän kuusen ja viime joulun vietin Kuusikärpän malliasuntolassa, jonka puolesta myös kuusi oli! Ja PAKKOHAN minun oli tämä uusi tekokuusi ostaa, sillä ensinnäkin uusi kaksioni on niin pieni, ettei tänne mahtuisi mikään vanha kuuseni. Ja toinen syy oli se, etten voinut vastustaa Black Weekendin supertarjousta...

Marraskuun viimeisenä päivänä ensilumi viimein peittää Pohjanmaan ohuella kerroksellaan. Shania on parvekkeellaan asentamassa uusia kausivalojaan kaiteeseen.

Shania: No ääh, johan on pitkä rimpsu tämä valonauha! Tuolikin on lumessa, ettei siihen viitsi istua.

Shania: Pakko saada valot paikalleen, sillä uudet ystäväni tulevat pian kahville!

Shanialla todellakin on 3 uutta ystävää. Työkaverit ja mallikollegat Vikun Villit Kuviot-toimistossa ovat Alyssa ja Donna. Alyssa on järkevä ja hiljainen pitkä tyttö, kun taas Donna on varsinainen hienohelma ja nirppanokka. Kolmas uusi ystävä on Meri, joka ei ole malli, mutta kuskaa parasta ystäväänsä Alyssaa Ylivieskasta Cindy Towniin työkeikoille. Shania on kovin lähentynyt myös maanläheisen ja rempseän Merin kanssa, joka osaa olla myös täysi tohelo.

30.11. Alyssa ja Meri saapuvat Shanian kotiin.

Shania: Ihanaa, että tulitte! Tällainen kaksio minulla on.
Alyssa: Hyvin kaunis asunto.
Meri: Voi hyväne aika ko sielon taas pimiää ko helevetisä! Se on tähän aikahan vuojesta sama onko aamu vai ilta ni AINA on säkkipimiä!

Shanian harmiksi Donna ei pääsekään tulemaan, mutta parhaat ystävykset lapsuudesta saakka, Alyssa ja Meri, jäävät kahvittelemaan ja kuuntelemaan Shanian mietteitä silikonirinnoista.

Shania: Ajatelkaa, kaikki juhlien miehet olivat sekaisin minusta. Ja se yksi nainenkin! Tai siis sekaisin rinnoistani!
Meri: "Sekaisin Shaniasta", hahhaa! Voi hyväne aika, kyllä sullon kolokkua! Mää tulisin sinuna seinähulluks!
Alyssa: Niin minäkin.

Alyssa: Toisaalta, minä itse on pilaisi kroppaani edes rahakkaan työn takia. Olen kieltämättä kuullut tytöistä, jotka himoavat Sugar Slutsiin malleiksi ja osa on epätoivoissaan hankkinut rinta-implantit. Siitä huolimatta työ on jäänyt saamatta. Ole siis erittäin varovainen ja mieti tarkkaan, ennen kuin antaudut leikeltäväksi.

Shania: No kyllähän minä tuon tiedän ja todellakin mietin asiaa tarkkaan. Mutta kun minähän halusin ne silikonit jo paljon aiemmin! Ja se Sugar Slutsin johtajatar Collier LUPASI, että työ on minun, mikäli otan implantit. Mutta että pelkät push-upit ja kaikki sekoavat jo sen takia...

Meri: Mikä se hulluin juttu oli ko sun äijäs luuli että olit ottanu silikonitissit ennen juhulia? Oli sitte koko bileitten "boldeimmat bosat"! Heehhehee!!! Ja joku ukko oli puhunnu mehukkaista melooneista! Iihhihii!!! Minen kestä, mää kuolen nauruhun!! Hahhahhahhaa!

Shania: No juuri noin! Ja niistä meloneista puhui se pervo eksäni Tommi! Että kehtaakin muka seurustella isosiskoni kanssa ja samalla liehittelee minua! Varmasti jokaista, jolla vaan rinnat on!
Alyssa: Shania, sinun on kerrottava Annikalle siitä ällöttävästä Tommista.

Shania: Minä tiedän sen... Ja aionkin kertoa! Joulukuun alussa menen kuitenkin Dollywoodiin tapaamaan koko perhettäni, sillä äitini järjestää joka vuosi sellaisen perhepotretin, jossa porukalla poseeraamme.
Alyssa: Eli tapaat Annikan pian? Hyvä. Kerro hänelle heti, mikä mies se Tommi on miehiään.
Meri: Jaa teillon semmonenki sesonkijuttu joka vuosi? Se perhekuva? Aattele jos se Tommi tulee siihen kuvahan ja tuijottaa sun tissejä sillon ko kuva otetahan!!! Heehhehee, mahtais Annika ihimetellä!
Shania: Ääh! Edes Simmonsin perheeseen naineet miehet eivät pääse siihen kuvaan! Siihen saavat tulla ainoastaan äidin ja isän yhteiset lapset, isäni muut lapset sekä lastenlapset. Äidin ja isän lisäksi siis. Mummi on sukumme matriarkka, joten hän on paraatipaikalla, mikäli sattuu vierailemaan Minnesotasta Suomeen.

Alyssa: No, tapaat Annikan siis ensi kuussa, joten yritä unohtaa se pervo Tommi nyt. Pohdi sen sijaan sitä, kannattaako suostua muokkaamaan kehoasi yhtään minkään takia, saati sitten työn!
Shania: Kyllä minä haluaisin ne silikonit muutenkin... Yhtä isot kuin BB-Lilahilla!

Alyssa: Muista, että sitoudut samalla kuuntelemaan lopun elämäsi kommentteja suurista rinnoistasi. Siis niin miehiltä, kuin naisilta.
Shania: Joo huomasin halloween-juhlissa, että rintani kiinnostivat myös naisia. Minähän kerroin siitä Kaylasta!
Meri: Joo sullon sitte ne "tajuttomat daisarit" AINA! Hiihhihii! Ja siinon vielä seki homma, ettei ne naisten kommentit aina oo ihailua, kahtokko monet muijat on tietysti katehellisia.
Shania: Huooh... Tuota en ole tullut ajatelleeksikaan... Tietysti tulen saamaan negatiivistakin palautetta. Etenkin, kun olen aiemmin ollut some-kiusattu, kuten olen kertonut... Voihan pulleat purjeet, sanon minä!

Jonkin ajan kuluttua Alyssa ja Meri joutuvat lähteä ajamaan kotiin, sillä seuraavana päivänä on tavallinen torstai ja työpäivä, vaikka onkin joulukuun ensimmäinen päivä. Merin kissalla on hammasvaivojen takia eläinlääkäri Kruunupyyssä ja Alyssan koira lähtee käynnille mukaan, koska sillä on ripulia ja ihottumaa.

Shania menee seitsemän jälkeen illalla parvekkeelleen ja yrittää rauhoittaa mielensä.

Shania: Ooh kuinka ihastuttavat nämä jouluvaloni ovatkaan pimeällä! Tai siis KAUSIVALOT...

Shania käy sulkemassa olohuoneen ikkunan sälekaihtimet, jotta valot erottuvat vielä paremmin. Neiti Simmons pyyhkäisee ensilumen tuolilta ja istuutuu siihen kylmästä täristen. On niin jäätävä keli, että ääni värisee kylmässä.

Shania: Hrrr.... Ku-ku-kuinka mm-minä s-s-se-elviydyn näistä kaikista sesongeista ja... (tärinää) tt-ti-tt-ti-tis-seistäni... (tajutonta tärinää) Hrrr... Tt-ta-tajutt-tt-tomat dd-dai-ss-sarit...

To be continued...

Tarinassa (ja tärinässä) mukana: Kokkolan Minimani, Keskipohjanmaa-lehti, Ninnin Fashionistas 140 (tall)=Alyssa ja ranta-Barbie=Meri


4 kommenttia:

  1. En osaa päättää, onko tuo Meri ärsyttävä vai mainio. Hyvä, että Shania on löytänyt uusiakin ystäviä, vaikka vanhojen tuttujen kuulumiset kyllä kiinnostaisi myös. X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika näyttää, millaisia Meri ja muut tytöt ovat. Vanhojen tuttujen kuulumisia päästään näkemään jo ensi jaksossa, kun Shania matkaa Dollywoodiin perhepotrettia varten ;)
      Ninni

      Poista
  2. Voi Shania… Ei kaikki miehet ole idiootteja. Mitäs valitset seuraksesi miehiä, jotka ovat itseäsi tyhmempiä! :-D

    Kiva että Shania sentään löysi fiksulta vaikuttavia naispuolisia ystäviä, jotka kertoo sille silikonien huonoista puolista. Tosin niistä fyysisistä riskeistä nuokin unohtivat mainita! Leikkaushan on jo itsessään aina riski, ja monet joutuu poistattamaan silikoneja kipujen takia. Mutta Shania on näköjään päätöksensä tehnyt, ja tissien pitää olla jopa yhtä isot kuin idolillaan Lilahilla.

    Ihana tuo Shanian löytämä lumisadepallo, jossa on pöllö sisällä! Noita on todella vaikea löytää nukeille sopivassa koossa. Itse löysin kerran Wienistä pienen lumisadepallon, jossa on alppikukka sisällä. Se on nähty tässä sarjassakin, sillä Charlie antoi sen pari vuotta sitten Simonille joululahjaksi. Sen jälkeen ei olekaan tullut vastaan tarpeeksi pieniä lumisadepalloja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuo uudet ystävät kertoo varmaan niistäkin puolista. Joo Minimanista löytyi tuo lumisadepallo, niitä oli erilaisia. Ja muistan kyllä sen sun ihanan, pienen pallon
      Ninni

      Poista