maanantai 27. syyskuuta 2021

Osa 210 Dollywoodin rikkaat, rakkaat ja kuuluisat

RAKKAAT LUKIJANI!

Syksy on jälleen koittanut ja ympäri maata on ollut harvinaisen kylmää. Siksipä haluan tarjota teille kesäisen, hauskan ja kevyen jakson, jossa Shania/Angel ei vaihteeksi esiinny. Mutta muistatteko vielä tämän?

Silky Streetissä on nähty liki 10 vuoden aikana rajusti draamaa ja kaikkea sitä, mitä tosielämässäkin tapahtuu. Tässä teille piristykseksi pintaraapaisu murto-osaan suurimpia tunteita herättäneistä tapahtumista.

On nähty elämää suurempaa rakkautta, kuten Shanian vanhempien loputon rakkaustarina. Satunnaisista yhteisistä öistä nauttineet Aida ja Gunnar löysivät viimein toisensa ja reilu vuosi sitten juhlittiin Olivian ja Dickin avioliittoa. Monien muidenkin häitä on vietetty vuosien varrella useita; mm Caitlin ja Jaakko, Elaine ja Joakim, Nichelle ja Ichiro, Sinead ja Aaron, Heather ja Ruby sekä Jonathan Simmons, joka on avioitunut peräti 2 kertaa!

Eroilta ja riidoilta ei tietenkään olla vältytty. Usein riidan syy on liittynyt puolison pettämiseen, kuten Jacqueline Simmons sai syksyllä 2015 huomata. Jonathanilla oli ollut vuosien varrella useita salasuhteita ja niiden seurauksena Jonathanin ja Jacquelinen yhteiset lapset saivat useita uusia sisaruspuolia. Jonathan ja Jacqueline erosivat ja avioituivat uudelleen vasta viime jouluna. Myös Shaniaa on petetty ja hän on pettänyt lukuisia kertoja. Elaine on pettänyt jo pitkään Joakimia, eikä kukaan vielä tiedä Elainella olevan salarakastaan Javieria! Monet riidat ovat kärjistyneet jopa rajuihin tappeluihin.

Sarjassa ollaan seurattu uuden elämän ihmettä, sillä raskauksia ja synnytyksiä on piisannut! Caitlin alkoi synnyttää esikoistaan Katjaa kesken häidensä helmikuussa 2013. Päivälleen vuoden kuluttua Caitlin synnytti kaksoset Jonnan ja Jennan Barbie Boulevard Center-ostoskeskuksessa! Samana vuonna Elaine sai Joakimin kanssa Daniel-pojan. Nichellekin on saanut 2 tytärtä; Sagan ja Minakon. Jonathan Simmons sai huhtikuussa 2016 vielä yhden lapsen silloiselta heitukaltaan Nanalta ja he päätyivät naimisiin Pikku Juniorin vanhempina. Olivia synnytti Mimosan viime syksynä juuri päivää ennen omia häitään!

Mutta siellä missä on syntymää, on valitettavasti myös kuolemaa. Ja sitä Silky Streetissä onkin nähty mitä kummallisimmissa jutuissa. On ollut luonnollisia kuolemia; Shawna menehtyi syöpään jo vuosia sitten jaksossa Ensilumi vei Enkelin. Jakso sai lukijat kyyneliin. Caitlinin ja Elainen anoppi Helena puolestaan oli Suomen ensimmäinen koronaan kuollut keväällä 2020 ja Shanian ex Sebastian nukkui pois viime talvena pahan keuhkokuumeen seurauksena.
Itsemurhiakin on nähty, kuten Dramaticin malli Satu vuonna 2019 työnsä menetettyään riisti itseltään hengen. 
Mutta eniten kuitenkin on saatu kauhistella tappoja ja murhia! Dollywoodin Poliisi ampui Rodion Dexin, mutta tämä olikin sarjassa lukijoita eniten kauhistuttanut sarjamurhaaja, joka jo teinipoikana tappoi oman äitinsä siskoaan suojellakseen ja ryhtyi myöhemmin Pasuunamurhaajaksi. Kyseinen peto sai Dollywoodin kauhun valtaan ja mies työnsi veitsensä kymmenien vaaleiden naisten rinnasta läpi. Uhreiksi joutuivat mm Dramaattisen mallit Isabella ja Edith sekä Caitlinin serkun Ilonan kampaajakollega Erika. Shania seurusteli psykopaatin kanssa autuaan tietämättömänä, vaikka Rodion yritti murhata myös Shanian siskoista Elainen ja Sineadin. Caitlinin nykyinen "bestis" Mildred Peters lukeutuu heidän joukkoonsa, jotka selvisivät hengissä. 
Myös poliittisia murhia ja niiden yrityksiä on ehditty kokea intohimorikosten rinnalla. Paikallinen kylähullu Pertti Parrunen menetti siskonsa Pirkon venäläisen salamurhaajan ampumana. Pertti sai myöhemmin tietää olevansa Stalinin pojanpoika ja taustalla oli kytenyt vuosikymmenten kosto neuvosto-murhaajien ja Stalinin suvun välillä. Valitettavasti Caitlin oli Pirkon murhan silminnäkijä ja joutui murhayrityksen kohteeksi. Caitlinille tarkoitettu luoti kimposi kuitenkin henkarista Elainen selkärankaan, joka vammautui loppuelämäkseen pyörätuoliin.
Muita kuolemia sarjassa on jännitetty mm Sadien raadeltua vahingossa Mirellan, sillä Sadie on ihmissusi! Nyt on nähty sitten jo ensimmäinen huumeiden yliannostuksesta johtuva kuolemakin Darian kohdalla.

Aivan totta; kuten todellisessa elämässä, on myös Silky Streetissä yliluonnollisiksi luonnehdittavia asioita. Mutta ennen sitä on kerrottava siitä, mitä saattaa tapahtua, kun eletään surujen ja murhien keskellä. Ihmismieli on herkkä, joten sarjassa on koettu jos jonkin moisia mielenterveysongelmia. Elainen jouduttua pyörätuoliin Caitlin syytti tapahtuneesta itseään ja kärsi posttraumaattisesta stressistä. Hän näki vuonna 2014 peräti pahoja hallusinaatioita; lapsille koiraa ostettaessa pieni chihuahua muuttui Caitlinin silmissä Alien-elokuvien hirviöksi. Caitlin toipui lopulta Trolliwoodissa terapiassa Dr. Badcoken vastaanotolla, jonne Aida lähti mukaan henkiseksi tueksi. Aida oli tukena silloinkin, kun Shania oli terapian tarpeessa. Shania ohjattiin psykiatri Tessa Lindforsille, jonka vastaanotolla myös Elaine käy säännöllisesti. Elaine sortui masennuksen ja vahvojen kipulääkkeiden seurauksena koviin huumeisiin ja oli kuolla heroiinin yliannostukseen. Shania on nähty pariinkin otteeseen hoitolaitoksessa, jonne hän on päätynyt mm anoreksian takia. Mutta syitä on ollut muitakin kuin vääristynyt minäkuva ja hoidon tarpeessa olijoita useampikin. Eivätkä aina ne huumeet, useimmiten alkoholi riittää. Caitlinin aviomies alkoholisoitui pahasti vuonna 2018. Jaakon lisäksi kaksoisveli Joakim joi liikaa. Tämä ryypiskely jatkuu yhä, mutta Jaakko sai onneksi ammattiapua. Mikäs johtikaan Jaakko Jäykän juomaan liikaa?

Silky Streetissä ollaan maattu sairaalassa milloin mistäkin syystä. Shania ja Nichelle joutuivat keväällä 2012 Alpeilla auto-onnettomuuteen, Elaine sai ampumisen jälkeen kuulla sairaalassa alaraajojensa halvaantuneen, Shawna vietti Model Muse Memorial Hospitalissa pitkiä aikoja taistellessaan leukemiaa vastaan ja kovin moni joutui sinne eristykseen koronan kourissa. Mutta Sinead makasi sairaalassa koomassa, sillä Rodionin murhayrityksen jälkeen hänet täytyi vaivuttaa koomaan jotta kallonsisäinen paine saatiin laskemaan. Myös Caitlin virui pitkään koomassa, kylläkin Amerikassa! Nyt pääsemmekin miltei viimeiseen osioon, eli siihen, minkä takia Jaakko alkoholisoituikaan!

Pahoja asioita on tapahtunut, mutta vielä enemmän kuin Shawnan kuolema ja Pasuunamurhaajan hirmuteot lukijoita järkytti Caitlinin katoaminen! Vuosia sitten Caitlinin esikoisen Katjan biologinen isä Jaakkima sieppasi pikku tyttärensä. Poliisi sai sekopään onneksi kiinni ja mies joutui vankilaan. Kun Caitlin mystisesti katosi syyskuussa 2017 omana syntymäpäivänään reissulla Porvoon Pirttisaaressa, johti tapaus sarjan historian suurimpaan jahtiin ja joukkohysteriaan. Caitlin oli kateissa miltei kokonaisen vuoden. Tänä aikana Shania tutustui Rajamaailmaan, jonne siepattu, koomassa makaava Caitlin-sisko hänet aina nukkuessaan johdatti etsimään vihjeitä olinpaikastaan. Kun Caitlin elokuussa 2018 löytyi Kaliforniasta, oli ilo sanoinkuvaamaton. Sieppaaja oli vankilasta vapautunut Jaakkima. Caitlin kirjoitti kidnappaus-kokemuksestaan kirjan yhdessä Mildredin kanssa, joka puolestaan kirjoitti omasta kauhukokemuksestaan Pasuunamurhaajan viimeisenä uhrina. Rajamaailmaa on kuvattu sarjassa aika ajoin, joten yliluonnollisuudetkin ovat silloin tällöin olleet esillä. Jos lukijat kaipaavat Rajamaailman seikkailuja, kertokaa siitä ihmeessä allekirjoittaneelle!

Mutta viimeisenä ennen varsinaista jaksoa mainittakoon julkkikset sarjassa. Shanialla ja Nichellellä oli yhtye nimeltä Glamour Bonsais ja myöhemmin Shania liittyi uuteen kokoonpanoon nimeltä Pinkissimo, jota johtaa rääväsuinen räppi-diiva Ama. Shania ei bändissä enää ole, mutta yhtye jatkaa ja voi paksusti! Tuoreimmat julkkikset taitavat nyt olla Caitlin ja Mildred, jotka kirjoittivat Suomen historian huonoimmaksi tituleeratun kirjan Kaappaus tuntemattomaan. 

Mikäli kummastelette boldauksia joidenkin nimissä, heistä tämä uusi jakso kertoo. Olkaa hyvät, tässä tulevat DOLLYWOODIN RIKKAAT, RAKKAAT JA KUULUISAT!

On heinäkuun alku ja LIKA-Kustannuksen Matti Joki on kutsunut Caitlinin ja Mildredin tapaamiseen kertoakseen Kaappaus tuntemattomaan-kirjan myyntiluvuista. Nicola on antanut ex-assarilleen Mildredille luvan järjestää tapaamisen Xara'sin toimistolla.

Mildred: Siis mä en kestä! Mitä jos meistä tulee OIKEESTI rikkaita?!
Caitlin: Siis meitsihän on syntyä putkahtanu sillee niinku muovihaarukka puoliks persees, eli vaik mutsi onki köyhä spurgu ni faijal on aina ollu massii vaik muille jakaa. Ja sit ku me viel saatiin se Hellun perintöki, ni me ollaan rempattu niin sika magee hima ettei mitää tolkkuu! Eli kyl meitsil sillee niinku on fyffee, muttei kuiteskaa sillee, et...
Matti: No niin rouva Jäykkä ja neiti Peters, jospa kerron kuinka kirja on menestynyt..?

Mildred: Iiik! Mä en uskalla kuunnella! Mä yritän katella näitä myyntitilastoja, mut nää käyrät on mulle ihan hepreaa.

Matti: Antakaa minun vaan hoitaa ne diagrammit ja sen sel..
Caitlin: Meitsi ostaa Jaakolle kullatun koiran jos sitä fyrkkaa tulee. Siis ku sen rakas Iso Arska delas ny kevääl ni meitsi tilaa kultasen patsaan, joka on saman näkönen ku se hurtta oli!
Mildred: Mä muistan kyl sen, sehän oli saksanpaimenkoira. Arvaa mitä mä teen? Mä saan kaikki Dollywoodin komeet ja timmit kundit jos mä oon rikas ja kuuluisa!
Matti: Niin, kirjanne on siis luokiteltu kaikkien aikojen surkeimmaksi teokseksi ja siitä syystä kaikki haluavat lukea sen...

Matti: Joten te todella olette nyt melko rikkaita. Kaappaus tuntemattomaan on myynyt tähän mennessä puolet enemmän kuin Sofia Okasen Nobel-palkittu kirja silloin kun se julkaistiin.

Mildred ja Caitlin alkavat hyppiä ja huutaa niin, että Matti katsoo parhaakseen olla vaan hiljaa ja taputtaa tytöille.

Mildred: JEEE!!! Mä saan miehiiii!!!
Caitlin: Ei hajuukaan kuka sellane Sofia on, mut JIHUUUU!!! Meitsi ostaa uusii kledjui ja kultasii patsaita!
Mildred: Kelaa jos me ollaan niin suosittuja, et meitä kannetaan kultatuolilla pitkin Barbie Boulevardia ja kansa hurraa ja pyörtyilee tielle, JEEE!!!
Caitlin: Niin siin käy! WUHUUU!!!! KUKA sano, et kirjast tulee bestselleri?! Häh?! Meitsihän sano!!!

Tytöt pistävät tuulemaan samantien. Mildred metsästää miehiä voitokkain tuloksin ja Caitlin ostelee vaatteita ja sisustaa vastaremontoitua taloaan.

Parin päivän päästä Mildred hengailee tuoreen poikaystävänsä Roopen kanssa Barbie Boulevard Centerin edustalla. Roope on Dramaticin miesmalli ja aika lailla Mildrediä vanhempi herrasmies.

Mildred: Oi miten ihana kesäpäivä nauttia kahvii ulkona! Sun kaa on ollu tosi ihanaa viettää aikaa!
Roope: Samat sanat. Minulla ei ole vakavaa parisuhdetta pitkään aikaan ollutkaan.

Tuttu toimittaja Krista nauttii vapaapäivästään ostoskeskuksen edessä ystävänsä Leilan kanssa ja Mildred on varma, että Krista seuraa häntä skandaalikuvien toivossa.

Mildred: Siis mä oon niin varma, et toi juorutoimittaja venailee tossa ihan vieressä ja oottaa, et me tehtäis jotain tosi repäsevää!
Roope: Ai tuo punahiuksinen? Minäkin tunnistan hänet muotinäytöksistä. Meitäkö hän seuraa? En edes olisi huomannut moista! Otitko kännykän taas laukustasi?

Krista ei edes huomaa Mildrediä.

Krista: Kiva välillä ihan vaan olla eikä aina jahdata niitä Dollywoodin rikkaita ja kuuluisia.
Leila: No sen uskon.

Kesäpäivänä liikkeellä on paljon ihmisiä, joten Krista katselee rentoutuneena ketä milloinkin, ajattelematta sen enempää vapaapäivänään.

Mildred haluaa jatkaa matkaa, jotta Krista säntäisi hänen peräänsä.

Mildred: Hei juodaan nää kahvit kävellessä ni mä nään ku toi paparazzi ryntää kohta tänne!
Roope: Ihan miten vaan... Oletko nyt aivan varma, että hän seuraa juuri meitä? 
Mildred: No DAA!!?? Tietty meitä! Näätsä täällä paljoki muita julkkiksii? Tai siis MUA se ainaski seuraa! Täytyy soittaa Caitlinille ja kertoo heti!
Roope: Se toimittaja meni istumaan ja... Taasko sinulla on se kännykkä kädessäsi?
Mildred: No tietty! Täytyy pistää tilanneraporttii bestikselle! Sano HETI ku se toimittaja tulee!
Roope: Ei toimittaja katso edes tähän suuntaan...

Caitlin on avoautollaan palaamassa shoppailureissulta kotiin kun hän saa puhelun Mildrediltä.

Caitlin: Huruluiksista bestis! Mitäs sä?
Mildred: Et ikään arvaa?! Mä oon vielä sen saman Roopen kaa ja paparazzit on meidän peräs!
Caitlin: No tietty on! Meitsiiki seuras se blondi afropää-muija äsken ku meitsi osti ihan sika mageen raitamekon. Eikä ollu mikää köyhälistön putiikki vaan paremman väen! Siis meitsi meinas, et se afropää on se joku papparatsia kans! Oli meidän kirjajulkkareiski!

Mildred: Joo se on se joku Leslie se paparazzi! Hei ostitsä paljoki uusii kuteita?
Caitlin: No tyhjensin tyyliin koko Castle Camnerin! Siel on ny se myyntiinloppu ku se koko höskä puretaan.
Mildred: Roope, joko se toimittaja tulee?
Roope: Ei, istuu edelleen samalla paikalla.

Caitlin: Siis juoksetteks te Roopen kaa karkuun sitä toimittajaa? Meitsi antaa kyl kaikkien kuvata meitsii ihan rauhas!
Mildred: Joo me joudutaan juokseen ihan kohta! Tuntuu, et koko kaupunki on meidän peräs kameroineen!
Caitlin: Ja kohta ne kantaa meit kultatuolil niinku me kelattiin! Koko Dollywoodin kansa siis. Mut meitsi ajaa koht ojaan, täytyy lopettaa.

Mildred: Joo, koodaillaan myöhemmin! Aja varovasti bestis, me joudutaan Roopen kaa kohta tekeen jotain tosi radikaalii, et me saadaan toi paparazzi pois kimpustamme! Mut nähään ja soitellaan! Moi!
Caitlin: Juu varokaa ettette kompastu ku juoksette karkuun sitä! Juu hellureijaa ens kertaan!
Roope: Siis..? Eihän se toimittaja ole edes vilkaissut tänne päin...
Mildred: Nyt otetaan kunnolla jalat alle ja eksytetään se paparazzi! Hihii et on jänskää!

Seuraavana päivänä Nicola ja Ama ovat matkalla Barbie Burger & Barbequesta Xara'sin toimistolle. Sen lisäksi, että Nicola on Pinkissimon manageri, ovat Ama ja Nicola myös ystäviä.

Ama: Tää cocis on ihan lämmintä paskaa!
Nicola: No olisit ottanut siihen jäitä.
Ama: No tietty mä otin, mut ne sulas tyyliin BBB:n tiskil jo!

Ama: Siis mä en jaksa sitä musavideoo just nyt. On liian kuuma päivä!
Nicola: Mutta meidän on saatava se valmiiksi, sillä koronan takia live-keikkoja ei vieläkään voida järjestää ja näin ollen tuore musiikkivideo tuo meille helpoiten rahaa. Syö niitä tuoreita mansikoitakin, ei vaan epäterveellistä roskaa aina.

Ama: Mä teen ja syön mitä mä haluun, mä oon julkkis jota ei muut määrää!
Nicola: Niin... Paitsi julkkiksen manageri. 
Ama: Mut onko Bad ass Ritch Bitch pakko saaha valmiiks jo tänään?! 
Nicola: Koko tiimi on paikalla reilun tunnin päästä, joten video kuvataan tänään, halusit tai et!

Ama haluaa pysähtyä hetkeksi. Toimittaja Kristalla ei suinkaan tänään ole vapaapäivä.

Ama: Saanks mä alottaa sen biisin siin videolla sillee diivamaisesti ja haistattaa vitut?
Nicola: No ET saa!

Toimittaja Krista lymyää piilossa kuvia räpsien ja kirjoittaa kynä sauhuten muistiinpanoja.

Krista: Haa, tuosta tuli aivan loistava kuva! "Räppidiiva laiskana auton konepellillä"!

Ama: Mut jos mä huudan musavideon alus vaan nopee jotain tyyliin MITÄ VITTUU JENGII?!
Nicola: Et varmasti huuda! Kappaleessa on tarpeeksi kirosanoja ilman alun huuteluakin!
Krista: Hii, aivan mahtavaa! "Rääväsuinen diiva pistää hanttiin managerille: Pinkissimon uusi musiikkivideo pursuaa kirosanoja!" 

Nicola ojentaa Amalle jo kylmettyneen hampurilaisen autosta ja räppitähti syö sitä ahnaasti, kuin ei voisi kuvitellakaan puskissa hekumoivasta paparazzista.

Ama: Tää on ihan paskaa. Tää safka on paskaa, mä haluun reklamoida! Ja koko biisi on ihan paska!
Nicola: Älä nyt oikeasti jaksa taas valittaa ihan kaikesta!

Krista: Hee! Mikä olikaan parempi kuva kuin tuo! Ja tekstiksi laitan jotakin tällaista, että:"Pinkissimon tähti Ama täyttää aina koko lavan. Eikä pelkästään isolla egollaan, vaan kirjaimellisesti. Räppidiivalle maistuivat hampurilaiset kuumana kesäpäivänä":

Krista on saanut lehtijuttunsa ja hetken kuluttua Nicola ja Ama saapuvat Xara'sille. Mildred säntää innoissaan heidän luokseen.

Mildred: Nicola, et ikään arvaa! Se hullu paparazzi seuras taas mua joka paikkaan! Eka mua ja Roopee eilen ja tänään mua ja Caitlinia!
Nicola: Kuka paparazzi?
Mildred: No se punapää! Se pisamanaama!
Ama: Se puhuu Kristasta vissiin...

Nicola: Kuulehan Mildred, se nainen on kehittänyt Pinkissimosta ja eritoten Amasta varsinaisen pakkomielteen. Hän on KAIKKIALLA missä mekin nykyään. Olen varma, että hän seurasi meitä juuri äskenkin, joten siitä syystä pysäytimme piruuttamme autoni ja pyysin Amaa löhöilemään konepellillä roskaruokaa syöden ja inttäen minulle vastaan kaikesta. Näinä korona-aikoina kaikki julkisuus tarkoittaa lisätuloja!

Mildred ottaa pettyneen näköisenä pöydältä mansikoita.

Mildred: Aijaa... No, kyl mua JOKU hullu toimittaja stalkkaa, se on saletti juttu!
Ama: Unoha sit ne mansikat ja hae BBB:sta kunnon hamppariateria! Saa hullu toimittaja paremman jutun. Ja muista kiroilla mennessäs! Ei vittu mikä dorka!

Heinäkuun loppupuolella Aidan kotona vietetään leppoisaa lauantaita. Poikaystävä Gunnar on jälleen tullut viikonlopuksi rakkaan Aidansa luo Trolliwoodista.

Gunnar: RYÄHHÄHÄHHÄÄ!!! En kestä noita telkkarin idiootteja Nicoa ja Nannaa! Nyt ne ääliöt ovat Japanissa ja yrittävät löytää jonkun muslimiaukion! Täällä tuottaja korjaa heidän höpinöitään ja kertoo taolaisuudesta, kungfutselais...
Aida: Rakkaani, ei sinun tarvitse minulle luetella oman maani uskontoja. Minä en tuota realitya suostu katsomaan. "Nannan ja Nicon loistolomat" Pyh! 

Gunnar: No anna kun minä katson tämän jakson loppuun, saa nauraa niin pirusti, että.. Mitäs se japanitar oikein puuhastelee siinä?
Aida: Kuule sellaista puuhastelen, että televiso menee kiinni NYT! Saat toki nauraakin jos haluat, mutta voin vakuuttaa, että luvassa olisi viihdettä kerrakseen. Ja taatusti realitya!

Gunnar sieppaa salamana Aidan syliinsä.

Gunnar: Kuule, tämä jätkä on sen verran houkutuksille altis, että myyntipuhe meni perille, ennen kuin sanoit sen loppuun! 
Aida: Hihii, niin vähän arvelinkin! Oi, ole varovainen, kulta! 
Gunnar: Minä sinulle näytän, mitä kohta saat varoa!

Gunnar kuitenkin kompastuu Aidan Japanista tuomaan tuoliin ja pari pyllähtää olohuoneen lattialle.

Gunnar: Ohhoh, hupsista! Olisi taas pitänyt kuunnella naisen sanaa...
Aida: Ääh, mitäs pienistä! Emmekä me edelleenkään tarvitse makkaria, kyllä se reality hoituu ihan tässä olohuoneen nurkassakin! Hihii!
Gunnar: Sinä se olet nainen, joka sanoo ääneen ajatukseni, ennen kuin ehdin itse edes ajatella niitä! Grrrr!!!

Elokuu on jo koittanut ja Caitlinin vanhin tytär Katja on mennyt toiselle luokalle Dollywoodin ala-asteelle. Kaksosista Jenna on aloittanut ensimmäisen luokan ja autistinen Jonna puolestaan käy erityiskoulua. Rikkaana ja kuuluisana viihtyvä perheenäiti Caitlin on hakenut tytöt opinahjoistaan ja kodin sijasta ajanutkin ostoksille kalliiseen sisustusliikkeeseen!

Caitlin: Ei paremman väen hitsin pimpulat! Siinäkö se ny on?! Miten hitos te likat löysitte ton??!
Katja: No mehän ollaan etitty faijalle sitä kultasta patsasta, joka ois ku Iso Arska. Tää ei oo kai kultaa, mut eiks oiski aika magee lahja faijalle?
Jenna: Se on pronssii! Äiti osta se!

Caitlin: Oli ny kultaa tai ei, kuhan ei oo paskaa eikä mistään köyhälistön puljust!
Katja: No tää ei tod oo mikään köyhälistöjutska! Ja näyttää ihan Iso Arskalta sillon ku sil oli kieli ulkona! 
Caitlin: Ja siis toi patsas on sillee niinku, siis sillee niinku samaa saizzii ku Jaakon hurtta oli!
Katja: Nii siis realistista kokoo. Nii onki! Tää on täydellinen!

Samaan aikaan kun Jäykän "naisväki" on tuhlaamassa Caitlinin kirjasta saamiaan rahoja, on toinen kirjailijoista paikallisessa kiinalaisessa ravintolassa päivällisseuraa odottamassa. Uudet vaatteet yllään tietysti!

Mildred: Tosi jänskä juttu nähä, kuka mun isobroidin frendeistä halus mun kaa treffeille! Dick sano vaan, et joku halus tavata mut hinnal millä hyvänsä. Ja mullehan ei hinnal oo MITÄÄN merkitystä nykyään ku mä oon rikas ja kuuluisa! 

Mildred: Ei hitto, täytyyki soittaa bestikselle ja kertoo et mul on uus kundi kiikaris sen idiootin Roopen jälkeen! Mitähän Caitlin puuhaa..?

Caitlin häärii kalliissa liikkeessä tärkeänä ja vastaa Mildredin puheluun.

Caitlin: Huruluiksista rikas ja kuuluisa! Tääl meitsi, se toinen rikas ja kuuluisa, kaikkien jalokivien keskel hengaan.
Mildred: No moi! Arvaa mis mä oon? Yhes kiinalaises raflas ja venaan et Dickin kaveri tulee! 
Caitlin: Ai kuka? 
Mildred: No en mä tiiä vielä! Joku mun broidin kavereista oli sanonu, et haluu mun kaa treffeille ja sit Dick järkkäs meidät yhteen ja se kundi ketä mä venaan valitsi tän raflan! Eiks oo ihan sairaan siistii?! Ei salettiin ois koko ajan näitä kiinnostuneita jätkii, ellen mä ois niin superjulkkis nyt!

Caitlin: Hmm.. Kuulostaa vähä tutulta keissiltä... Siis et se jätkä on sun isobroidis frendi ja et se valittee just jonku tollasen itämaalaisen mestan.
Mildred: Ai miten nii?
Caitlin: No ettei se oo se punapää-Justin! Se, jonka kaa Shania lähti nussiin just sun broidis ja meitsin serkun häistä tyyliin vuos sitte! Shania oli Olivian kaasu ja se Justin oli Dickin bestman.
Mildred: Ahaa... No mä en ny tiiä tai muista miten niille sit kävi, siis Shanialle ja sille Justinille. Oliks se vaan yhen yön juttu vai seukkasko ne?
Caitlin: No meitsipä kertoo miten siin hommas kävi! Venaa ku me ollaan just muksujen kaa paremman väen putiikis ostamas sitä kullattuu koiraa Jaakolle, mut mä kerron ku ollaan maksettu toi patsas!

Caitlin kertoo Mildredille, miten Shanialla ja Justinilla tapailun suhteen kävi. Juuri kun puhelu päättyy, Mildredin seuralainen saapuu ravintolaan. Mildred pomppaa ylös tuolistaan.

Justin: No päivää punapää, täs tulis toinen samallainen!
Mildred: Joo mä tästä lähenki!

Justin: Mä oon Justin Collier! Kiva nähä sua! Oonhan mä nähny sut aiemminki, mut nyt päästiin asiaan! Kiitos Dickin!

Mildred: Juu kuule mä jätän tän päivällisen suosiolla väliin! Mä kuulin just mun frendiltä, et sä pyörität kymmeniä muijia yhtä aikaa ja sit olit vielä antanu sen siskopuolelle satiaisii. Eli hyvästi Häntä-Heikki jonka hännäs on kokonainen ekosysteemi!

Mildred lähtee lätkimään vahingoniloinen ilme kasvoillaan ja vilkuilee ympärilleen, mahtoiko monikin paparazzi taltioida huikean episodin, kun rikas julkkiskaunotar antoi pakit kelvottomalle treffikumppanille. Justin jää satiaisia kuhiseva häntä koipien välissä tuijottamaan Mildredin perään täysin hämmennyksestä mykistyneenä.

Ei mene aikaakaan kun Mildredillä on jo uusi komistus kierroksessa. Tällä kertaa julkkis-kirjailija on iskenyt personal trainerin nimeltä Kimi Pesonen, joka on melko turhamainen tyhjäpää miehiään. Elokuun puolivälissä hellettä piisaa vielä niin Dollywoodissa kuin Cindy Townissakin. Dollywoodin superjulkkis ja Pesosen Kimi nauttivat yhdessä auringosta, mutta Mildred ei kykene irrottamaan otettaan kännykästään.

Mildred: Hihii! Mä laitoin uuden somepäivityksen ja kuvan meistä, tosi moni on tykänny!
Kimi: Hohohoho! Jess!!! Asiaa!!!

Kimi: Hei beibe, mennäänks vähä hiplailee ku tonne pääsee istuun?
Mildred: No vaikka! Tsihih! Mut oota ku mä otan eka selfien meistä! 
Kimi: Ota tällanen ku ollaan lähekkäin! Tuleeks nyt hyvä?
Mildred: Joo oo siinä tollee. Eiku lähemmäs! 
Kimi: Onks nyt hyvä? 
Mildred: Juu mut katotaan muka toisiamme silmiin eikä kameraan! No NYT tuli AITO tilannekuva!

Kimi: En mä tiiäkkään tästä, tulee shortsit paskaseks... Mennään johonki kunnon penkille, ettei likaannu kuteet.
Mildred: Iihhihii!!! Mä jaoin ton äskeisen kuvan Caitlinille ja se sano et: "Ei paremman hitsin väen pimpulat ku te ootte sairaan magee pariskunta!"
Kimi: Se sun bestis on tosi fiksu kans. Niinku säki. Katokku ollaanhan me. Siis magee pariskunta. Pistä hetkeks se luuri veke.
Mildred: Voin mä pistää juu. Mut onks sillä välii kuvaanko MÄ meitä vai en? Ku ne paparazzit vaanii tuol puskis anyway, ni meitä kuvataan kuiteski!
Kimi: Joo mä oon saletti et tuol kaislikos suhisi joku juorutoimittaja JUST äsken! Onks mun letti hyvin?

On elokuun viimeinen lauantai, 28.8. ja Simmons-Petersien kotona vietetään pikku Mimosan 1-vuotissynttäreitä. Dickin ja Mildredin äiti leskirouva Caroline Peters on ikionnellinen vallitsevista perheolosuhteista.

Caroline: Tiedänhän minä rakkaat lapset, että kyllästytte tähän samaan. Mutta kun olen kerrankin elämässäni niin kamalan onnellinen perheemme takia! En malta olla hiljaa!
Dick: Äiti, onko sellainen sanonta tuttu kuin:"Se jolla onni on, se onnen kätkeköön"?
Olivia: Mikä sanonta se tuolainen on? Kuinka sanot sen minun kieleläni?
Caroline: Minä mitään kätke!
Olivia: Nyt en ummärrä..?
Mildred: Hei mä voin yrittää selittää mun kälylle miten toi sanonta menee niinku enkuks. Se menee et...

Caroline: Voi miniä-rakas minkä aarteen minulle annoit! Uskomatonta, että pikkuinen täyttää jo vuoden! Vastahan me juhlimme teidän häitänne ja sitten lähdimme Amerikkaan koko perhe ja suku! Oh miten ihanaa se oli! Ja tämä pikku Mimmi syntyi jo päivää ennen vihkimistä!
Olivia: Mimmi ei olla kasvanut kovin paljoa... Minä pelkään sen johtuvan siitä, kun sairastein coronaa.
Caroline: Onhan Mimosa pieni vielä, mutta niin oli kuule miehesikin! Rickhard oli keskoskaapissa ja iho vallan sinersi! Hän oli niin pikkuruinen, että hoitajat luulivat keskoskaappia aina tyhjäksi! Ja katso mikä pitkä ja komea ja harteikas perheenisä pojastani silti on kasvanut! Oi KAIKKI on ja tulee olemaan hyvin!
Mildred: Se sanonta vois mennä englanniks sillee, et: "Who is... Who has happines, you better be quiet... About that." Tai ei ny tollee...

Caroline: Oi pieni Mimosa, mummin kulta! Onnea paljon vaikket mitään vielä ymmärräkään. Oh Olivia-rakas, vanhempasi ovat niiiiiin ihastuttavia ihmisiä! Carrie-Ann on nykyisin paras ystäväni, vaikka asuukin Minnesotassa. Juttelemme miltei päivittäin! Sinulla on varmasti kova ikävä äitiäsi? Ja tietysti isääsi, pikkusiskoasi Ivya ja sitä mainiota mummoasi Granny Stephiä! Oi Mildred, kuuletko? Otatko Mimosan nyt syliisi? Haluan ihastella vauvaa tyttäreni sylissä ja unelmoida siitä hetkestä, kun se on totta! Vaikka Olivia-kulta, olet minulle kuin oma tytär!

Mildred ottaa Mimosan syliinsä ja Dick menee vuorostaan äitinsä viereen istumaan, jotta vaimonsa saisi olla edes hetken kuulematta taukoamatonta pöpötystä korvansa juuressa. Oliviaa anopin juttelu ei haittaa pätkääkään, amerikkalaisena sellainen on hänelle tavallista. Mutta Dickiä ja Mildrediä äitinsä jatkuva hehkutus ja vouhotus häiritsee.

Mildred: No niin pikku kummityttöni! Ompas susta jo kasvanu... No tai et sä oo kauheesti kasvanu.

Caroline on kuiskaavinaan Olivialle jotakin "salaista" tyttärestään.

Caroline: Hihii, meidän Mildredillä on pian oma "pikku Mimmi" sylissään. Hän on löytänyt miehen!
Olivia: Ihanko totta?! Hianoa!
Mildred: Pääsette kyl tapaamaan sen miehen kohta!
Caroline: Mutta kertoisitko edes JOTAKIN tästä paljon puhutusta Roopesta?
Mildred: Öö.. Ei se oo Roope ku se on yks Kimi...
Dick: Mitä kummaa? Senhän piti olla Justin! No, hyvä vaan jos ei oo...

Kun Mildred ja äitinsä ovat lähteneet, voi Simmons-Petersien ydinperhe rauhoittua viimein. Ehkä...

Olivia: Mitä se puhe oli se Mildred ja niin monta miesystävää?
Dick: No sitä siskoni nykyistä "rikasta, rakasta ja kuuluisaa" kuten oon kertonut. Pääasia että lähtivät, alkoi ottaa korviin tuo ämmien kälätys...
Olivia: Oi ei saa sanoa noin! Huomenna on meidan anniversary! Olen kutsunut paljon vieraita!
Dick: Hääpäivä... Se tästä enää puuttui! Lisää kälättäviä ämmiä ja minä en ole ostanut Liville häälahjaa! Apua!
Olivia: Dick? Miksi sina aivan varit.. väritönn?

Tuona samaisena iltana Kokkolan ja Cindy Townin seudulla vietetään venetsialaisia, joista Angel kuukausi sitten kertoi. Trio Tyhjäpäät eli Caitlin, Heather ja Elaine ovat sopineet tapaavansa toisensa Dollywoodin Hollywood Cafe'ssa, eikä heillä ole mitään tietoa siitä, että toisella puolella maata juhlitaan mökkeilykauden päättäjäisiä. Heille pääkaupunki-seudun asukkeina kyseinen lauantai on vaan tavallinen ilta muiden joukossa. Heather ja Elaine ovat istuneet kahvilassa jo tovin, eikä Caitlinia vieläkään näy. Kaiken lisäksi hän on pyytänyt Elainelta jotakin hyvin poikkeuksellista.

Heather: Mitähän se Caitlin ny meinaa?
Elaine: No ota ny tosta mun systeripuolesta/kälystä/frendistä selkoo. Mä en tajuu miks ihmees Caitlin käski mun ottaa koiranki mukaan! Pikku Prinsessa on ihan hämillään, et miks nyt tultiin tällaseen tylsään mestaan kököttään.
Heather: Sun piskis kieltämättä näyttää vähä ihmettelevältä. Ja sä se vaan jaksat käyttää sen päässä noita minikruunuja!
Elaine: No ku Prinsessa on paremman väen koira! Länsiylämaan terrieri ei oo mikään köyhälistön rotu!

Myyjä Caroline: Neidit! Teille oli kaksi kahvia ja leivonnaiset!

Myyjä Caroline: Toin tilaamanne tuotteet pöytäänne, olkaa hyvät.
Elaine: Joo kiitti. Me ei muuten olla neitei enää vaan aikoi sitten naitui!
Myyjä Caroline: Oh anteeksi rouvat! Onko koiralla tarpeeksi vettä?
Elaine: On sillä.

Rouvat Jäykkä ja Rochester juttelevat niitä näitä Caitlinia odottaessaan. Muunmuassa Elainen pojan Danielin aloitettua kuun puolivälissä ekaluokan ja kuinka Heatherin ja Rubyn avioliitto kukoistaa edelleen. Ja siitä syystä Heatherin työt Dramaticin mallina eivät lopu toistaiseksi. Mikä onkaan ammattimallille parempi anoppi kuin itse mallitoimiston johtajatar! Elainen tekisi mieli paljastaa totuus omasta avioliitostaan; hän itse on pettänyt Joakimia pitkään venetsuelalaisen Javierin kanssa, mutta Elaine ei uskalla avautua asiasta edes lähimmille ystävilleen. Juuri kun Heather alkaa puhua korona-rokotuksesta, astelee uudistunut Caitlin Jäykkä kahvilaan kuin Euroopan omistaja konsanaan. Tytöt eivät ensi alkuun ole tunnistaa ystäväänsä!

Caitlin: Hellu-ei mitään köyhälistön-reijaa vaan leidit! Täs on ny uus meitsi, tsiigatkaa ja kadehtiikki saa!

Elaine: Siis.. Mitä hittoo? Onks se meidän Caitluska!
Heather: On se! Ja niin fiiniks pynttäytyneenä ettei mitään rajaa! Wau!
Caitlin: Mikä ihmeen "luuska"?
Heather: No onhan muaki aina sanottu Hetskuks ja Elainee Elluks, miks sä saat olla pelkkä Caitlin ilman hulluu lempinimee?
Elaine: No nii just! Ja mikä ihmeen koira sul siinä on?!
Caitlin: Meitsi pistää tän uuden piskin ny tähän tuolille. Mä kerron sit! Vai et meitsi joku "Luuska?" NYT te keksitte paremman lempinimen tai tän luokan julkkis ei kehtaa kulkee teidän messis!

Caitlin on pakahtua tärkeydestä.

Caitlin: Tää piski on joku paremman väen spanieli muistaakseni ja meitsi osti sen TOSI kalliilta kasvattajalta, ei mikään ilmanen koditon hurtta Traumarääpyiltä adobtoitu siis! Kattokaa ku Jaakon Iso Arskahan delas kevääl ja oli se koko perheen lemmikki, ni meitsi hommas tän pikku koiran koko Jäykän perheelle! Tai no Jaakolle me löydettiin likkojen kaa Iso Arskan näkönen ja kokonen kultapatsas, vai oliks se peräti platinaa..? Ja tää penikka on likoille nii mieluinen ku Katja ei saanu sillon ihan muksuna sitä pikku koiraa ku meitsi vähä sekoili siel löytöeläinkodis...Jonna osaa jutskaa vaa elukoille, joten voi hitsin.. PAREMMAN hitsin pimpulat et tää otus tekee sille tytölle hyvää! Ja sit ku meitsi on nykyään tällanen upee, rikas ja julkimo, ni täytyyhän meitsil olla sylis joku minipiski niinku Maris Giltonilla laukus. Pitää vaa hommaa sellane piskin roudaus laukku. Hieno ja kallis tietty. 
Myyjä Caroline: Oi kyllä on ihana pentu, onko se narttu?
Caitlin: Keskenäs oot! Meitsi ottaa suoraa samppaniaa pöytään!
Myyjä Caroline: Selvä, tulee... Oi että minä inhoan noita rikkaita ihmisiä! Ei mitään kunnioitusta edes julkisella paikalla!

Caitlin istuutuu tärkeänä, pienet koirat nuuskivat toisiaan uteliaina ja Caitlin päättää ahmia pullan kaikesta huolimatta.

Elaine: Miks sä oot laittanu ton koiran päähän kans kruunun?
Caitlin: No kato siks just meitsi halus et sä otat tänne sun Prinsessan messiin, kattokaa ku tää meitsin rakki on nimeltään Prinssi! Ni tietty sil on kruunu pääs, onhan sen emäntäki melkee ku kuninkaalline!
Myyjä Caroline: Tässä teille shampanjalasi arvon rouva, olkaa hyvä! Onkohan tuo mokoma paksu ämmä voittanut lotossa?!
Caitlin: Joo meitsin käteen vaa suoraa se tuoppi! Eiku... Kahvilan muija vois kohella meitä paremman porukan edustajii niinku kuuluuki! Eli iske se lasi tohon lasipöytään ja kaada kuohuvaa täyteen! Siis sillee niinku leffoissa, et se vaahtoo yli, pitkin pöytää ja sit tuut siivoon!
Heather: Mikä ihme suhun on Caitlin menny?

Caitlin: Ai miten nii? No raha tietysti! Ja maine ja gloriitti! Vai oliks se gloo.. Gloori sen täyty olla sen sanan. Joo! Mainetta ja glooriaa! Meitsin ja Mildredin kirja on koko Suomen paskin kirja ikinä, ni siks KAIKKI haluu lukee sen ja sitä ostetaan ihan sikana ja joka sekunti mun ja Mildredin tilille kilahtelee vaan lisää fyrkkaa!
Ny meitsi dokaa pitkäst aikaa! Enhän oo dokanu aikoihin? Täh?

Caitlin: Ette ikään usko mitä tää laukku pelkästää makso?! Ja meitsil on disainer-mekko ja jalokivii joka mestas! Joku aamu meitsi paskoo varmaan timanttipökäleit! Nii ja meitsin serkku Ilona on tietty duunannu meitsin hiukset fiineiks.

Heather: Joo oot sä upee, se on jo nähty. Kaikki toi muka sillä kirjamenestyksellä? Täytyy tulla kattoon sitä teidän rempattuu taloo täs joku päivä.
Elaine: Juu... Me keksitään Hetskun kaa sulle sit se lempinimi. Joku sellanen, joka kuvastaa tätä sun nykystä meininkiäs...

Caitlin: Joo meitsil on nii sairas meno nykyään, et koko Dollywood haluu saada palan meitsii itelleen. Me ollaan mun bestiksen kaa salettii suosituimmat julkimot täs citys ny! Meitsii välillä pyörryttää itteeniki ku kadehdin ihan omaa elämääni! Huh huh! No nyt kyl alko paskattaakki.

Koirat Prinssi ja Prinsessa ovat erittäin kiinnostuneita toisistaan.

Yllättäen Elaine alkaa kiljumaan.

Elaine: Iiiiiik!!! Mitä se tekee mun pikku Prinsessalle?! Caitlin ota se koiras pois! 
Heather: Hupsista! En mä tajunnu yhtään, et tietty toi Prinssi on uros! Hahhaa!
Caitlin: Hei Ellu älä ny jaksa vinkuu! Toi on ihan luonnollist hommailuu! Ja just siks meitsi otti poikakoiran et siit tulis Prinssi sun tyttökoiralle Prinsessalle! Riläx mai sis!
Elaine: Prinssi EI! Nyt HETI IRTI!!!

Caitlin: Ja TAAS meitsin luuriin tuli uus viesti! Meil julkkiksil on välillä tosi raskastaki tää elämä ku kaikki haluu imee meidät huiviin. Kuiviin..? Hahaa, jos se ei ookkaan toimittaja vaan Mildred! Meitsi repee jos sil on taas uus jätkäfrendi, heehhehehhee!!!
Elaine: Tää pikku kuninkaalinen neiti pysyy mun sylis loppureissun! Älä Prinssi YHTÄÄN yritä kurkotella mun koiraa!

Caitlin lukee kännykkäänsä saapuneen viestin Elainen suojellessa koiransa neitsyyttä. Shamppanjalasi putoaa Caitlinin kädestä kahvilan lattialle.

Caitlin: Eikä!!! Ei tää oo todellist! Tää viesti oliki Shanialta!
Elaine: Aijaa, mitä meijän siskopuoli kirjottaa?
Heather: Ei kai vaan taas kehu sitä skitsoo kulttijohtaja-äijäänsä?
Caitlin: Eiku se Shanian frendi siel Cindy Townis on just äsken delannu! Huumeövereihin!!!

to be continued...

Tarinassa mukana: Xara & Mildred, Matti, Roope, Krista, Leila, Nicola, Ama, Justin, Kimi, Caroline, Dick sekä taustan pariskunta ja rullaluistelija

Mariannen Gunnar vierailulla

Avan Elaine vierailulla

Ninnin: Hasbro Sindy = myyjä Caroline, Jonnaan uusi kroppa, kasvanut Mimosa

10 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän hauska jakso, nauroin ääneen monet kerrat! Huiput jutut Caitlinilla ja Mildredillä. Olin ajatellut, että Mildred on jo eronnut Kimistä, mutta tuon kohtauksen perusteella ne kyllä sopisi todella hyvin toisilleen, heh. Tosi oivaltavasti ja hyvin kirjoitetut jutut kaikissa kohtauksissa. Joutuukohan meidän uusrikkaat kohta palaamaan maan pinnalle. :) Myös alun muistelut oli kiva lukea! X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on jännä kun toinen kuvaa mitä haluaa ja toinen 500 kilometrin päässä keksii kuviin puheet :D Monta kohtaustahan tuossa oli niitä, mitä yhdessä on kuvattu, mutta varmaan puolet oli lähettämiäsi kuvia :D
      Saa nähdä, miten niille käy. Tuleeko niistä Dollywoodin kermaa vai tapahtuuko jotakin päätöntä, että rahat on loppu ja niille vaan nauretaan! Vaikka nauretaanhan nytkin, sen takiahan ne kuuluisia on (ja rikkaita).
      Ninni

      Poista
    2. Minusta oli myös hauskaa, että Caitlin ja varmasti myös Mildred ovat tunnustaneet tosiasian, että selleri on "koko Suomen paskin kirja ikinä". Sehän ei menoa haittaa, sillä rikkaudet, maine ja (kyseenalainen) kunnia ovat pääasia. :) On kivaa aina yllättyä, mitä ihmettä minun kuvaamissani kohtauksissa tapahtuukaan! X.

      Poista
  2. Huippua nähdä Caitlin pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Caitlin tullaan taas näkemään tulevissakin jaksoissa, myös viimisessä minisarja Angel Diariesissa ;)
      Ninni

      Poista
  3. Alun kertaus oli hyödyllinen, mutta Shanian abortin olisi voinut mainita kun oli muutenkin puhe sen hoitolaitoksiin joutumisesta. Raskaaksi tuleminen sarjamurhaajalle ja vieläpä heti neitsyyden menetyksen yhteydessä oli varmasti yksi Shanian elämän traumaattisimmista tapahtumista. Ainoastaan Shawna-siskon menetyksen voisin kuvitella tuntuneen kamalammalta.

    Gunnar näyttää jääneen koukkuun Nannan ja Nicon loistolomiin silloin toukokuussa kun alkoi sitä katsoa, vaikkei tosi-tv ole aiemmin kiinnostanut; Simoniakin Gunnar pilkkasi tanssiohjelman katsomisesta.

    Hyvä että Ällö-Justin sai viimeinkin nenilleen! Mildred uskalsi laittaa sille jauhot suuhun. Naurattaa kirkas mielikuva Justinista satiaisia kuhiseva häntä koipiensa välissä. :-D

    Nicola on fiksumpi kuin kuvittelin, kun tuolla tavalla jallittaa papparatsiaa maineen tähden. Ama on sen luokan ilkimys, että mun on ollut vaikea kuvitella miten joku haluaisi olla sen ystävä. Mutta sillä ja Nicolalla näkyy kuitenkin olevan ihan terve ystävyyssuhde, joka on syntynyt tekemällä töitä yhdessä kovassa bisnesmaailmassa. Kumpikin on pomotyyppiä, joten ehkä sen takia tulevat toimeen keskenään.

    Mildred on näköjään matkalla samanlaiseksi sarjadeittaajaksi kuin Shania. Tai ehkä se löysi nyt onnen toisen samanlaisen tyhjäpään kanssa. Kuka tietää? Mildredin käytös ei yllättänyt, mutta Caitlinin kyllä. En olisi uskonut, että Caitlin sekoaisi maineesta ja mammonasta tuolla tavalla. Oikein kultainen koirapatsaskin olisi pitänyt olla… Hyvä että pronssinen kelpasi, mutta aika kammottavaa esimerkkiä tuo Caitlin kyllä näyttää tyttärilleen. Taisi ottaa uuden koirankin lähinnä näytön vuoksi kuin Jonnan iloksi… ”Ja sit ku meitsi on nykyään tällanen upee, rikas ja julkimo, ni täytyyhän meitsil olla sylis joku minipiski niinku Maris Giltonilla laukus.”

    Veikkaanpa, että tuossa kirjahommassa voi käydä niin, että kustantaja tekee tyttöjen kanssa sopimuksen toisesta kirjasta. Suomen paskimman kirjan tittelistä on tietty paha panna paremmaksi (vai huonommaksi?), joten tytöillä menee sormi suuhun ja katoaa kaikki maine ja glooria sen siliän tien. :-D Olisi muuten kiva nähdä Caitlinin äiti pummimassa rahaa nyt kun tyttärensä on rikas. Vieläköhän Tuijalla on hampaita jäljellä? Sehän voisi tulla kinuamaan kultaisia tekareita. ;-) Hauska oli jakso! Bravo!

    -Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shanian muita mielenterveyttä horjuttaneita juttuja ei kerrottu, koska tarkoitus oli nimenomaan välttää koko päähenkilöstä puhumista. Siitä syystä vaan tyyliin: mm anoreksian takia, vaikka syitä oli monia muitakin.
      Tuija ilmaantuu toki ruinaamaan ei ensi vaan sitä seuraavassa jaksossa ja hammas puuttuu yhä edestä :D
      Ninni

      Poista
    2. Minutkin yllätti se käänne, että Nicola ja Ama tarkoituksella naruttivat juorutoimittajaa! Ne on kyllä epätodennäköiset ystävykset, mutta olet varmaan oikeassa, että niillä on jotain yhteistä kuitenkin. Tosiaan, millaisiakohan muut Aman ystävät ovat! X.

      Poista
  4. Kiitos! Oli runsas pläjäys vaikka mitä! Mahtava jakso! -Avis

    VastaaPoista
  5. Onpas kivaa kun Caitlin on nyt rikas ja kuuluisa!Caitlin jaksot on aina mukava lukea niistä tulee aina hyvälle tuulelle ja hienohan Caitlin nyt on paremman väen asuineen ja kalliine koirineen.Tosi kiva jakso!!!

    VastaaPoista