perjantai 13. elokuuta 2021

(Angel Diaries) Osa 208 Glamour-malli syöksyy suhteeseen

Angel: Dear Diary. On jo elokuu ja perjantai 13. Heinäkuussa tapahtui todella paljon! Kotopuolessa Dollywoodissa kaikilla menee hyvin. Äitini saa sädehoitoa rintasyöpäänsä ja se on tehonnut ainakin toistaiseksi hyvin! Siskopuoleni Elainen poika Daniel täytti viime kuussa 7 ja aloittaa tässä kuussa koulun. Samoin läheisimmän siskopuoleni Caitlinin tytär Jenna. Autistinen Jonna puolestaan sai paikan eräästä koulusta, joka on suunnattu lapsille, jotka ovat kehityksestä jäljessä. Ja Katja aloittaa jo toisen luokan! Lahdesta puolestaan kuului kummia; Roberta ja Jiamei ovat huhun mukaan eronneet! En ole ollut heihin yhteydessä pitkään aikaan, joten en voi olla varma siitä, pitääkö huhu paikkaansa.
Mutta nyt minä kerron, mitä kaikkea jännittävää heinäkuussa minulle tapahtui täällä Cindy Townissa! Päätin, etten itke Simonin perään enää yhtään! En halua ajatella koko komistusta enää ikinä! Lopulta laitoin seinältä repimäni valokuvan takaisin, kylläkin eri paikkaan, etten näkisi sitä kurjaa miestä suoraan sängystä. Onhan Vic samassa kuvassa, joten pidän sitä sen takia. Mutta se siitä! 

Minulla oli monta upeaa glamour-mallikeikkaa alan eri lehtiin. Sain poseerata varsin elegantisti lehteen nimeltä Honey Bunnies.




Angel: Kaikki mallikeikkani eivät olleet yhtä rohkeita, sillä Sport Girls halusi kuviin kunnon vaatteet ylleni! 


Angel: Olen päässyt jakamaan kuvaussessioita myös tämän Kuusikärpän asuntolan muiden mallien kanssa! Nautin etenkin Erotiikan Maa-lehden kuvauksista uuden ystäväni Tianan kanssa eräänä todella kuumana heinäkuun päivänä. Tianan glamour-nimi on muuten Delicious, tsihih!

Angel: Täällä todellakaan eivät kaikki ole isorintaisia! Tianallakin on paljon pienemmät rinnat kuin minulla ja lisäksi hänen lantionsa on melko leveä. Onneksemme miehet pitävät kaiken tyyppisistä vartaloista!

Angel: Täytyy myöntää, että nautin kuvauksissamme toki siitä, että olin useimmissa kuvissa etualalla ja vein kaiken huomion upeaan itseeni, hihii!

Angel: Pääsin myös sellaisen miestenlehden kuin Doguen kuvauksiin!


Angel: Heinäkuun lopulla sain vihdoin kaipaamiani uutisia! Minäpä kerron hieman tarkemmin siitä päivästä. Oli helle ja istuskelimme Darian kanssa huoneessani. Tietysti samiksina taas! Molemmilla oli tunika, jossa naisen kuva, sekä hiukset ponnarilla. Minä saarnasin Darialle aineiden käytöstä.

Daria: Shangel, mää en jaksa taas tuota lässytystä huumehien vaaroista! Kai mää ne ihtekki tiiän!
Angel: No et näytä tietävän! Eikä nimeni ole edelleenkään Shania saatika Shangel! Yritä nyt muistaa se Angel! Äh, näen ilmeestäsi, että kiusoittelet vaan minua tuolla Shangel-nimellä!
Daria: Hahaa!

Angel: Olin juuri ottamassa kahvihörppyä rakkaasta termaristani, kun Joy ryhtäsi huoneeni ovelle. Olin hänelle jo ennestään närkästynyt siitä, että hän tutustutti rakkaan Dariani Kokkolan seudun huumemaailmaan, mutta nyt hän vieläpä säntäsi kutsumatta huoneeseen ja kaiken huipuksi pudotti erään vaatekaappini yllä olevan Barbien!

Joy: Moikka Angel! Moikka Daria! Oho, hups!
Angel: No varo nyt! Osa niistä nukeista on todella arvokkaita!
Daria: Moi Joy!

Joy: Mää nostan tämän barbin takas, sori! Hei tulukaa käymähän mun huonehesa vaihteheks!
Daria: No mikä ettei!
Angel: Se Barbie täytyy asetella istumaan siihen oikealle reunalle. Käsittele varoen sitä!

Angel: Menimme Joyn perässä hänen huoneeseensa. 

Joy: Mullon täälä roinat vähä levällähän, oottakaa ko laitan sängyn nii, että voitta istua tähän. Tämän päivän Keskipohojammaasa oli juttua niistä ens viikonlopun Viinijuhulista. Ja sitte Kakspajusa on kulttuuriviikko! Voitteko kuvitella; Kokkolan Kakspajusa kokonainen viikko muka kulttuuria?! Eihän sieloo ko Wanaha Kapu-räkälä ja pikkunen K-marketti! Cindy Townin puolella ei kyllä ollu mitään tapahtumia, se on tietenki koronan syytä taas. Vaikka onneks me asutahan täälä, misä sitä on vähiten Suomesa.

Angel: Joy kehotti meitä istuutumaan sängylleen, mutta minä halusin katsella rauhassa, mitä kaikkea jännittävää Joylla huoneessaan oli.

Joy: Noni, ny tähän mahtuu! Tulukaa mun kans sängylle istuhun!
Daria: Joo mikäpä ettei.
Angel: Juu... Kohta.

Angel: Joyn huone oli täynnä kaikkia kivoja esineitä, vanhoja mallikuvia hänestä itsestään sekä ystävistään. 

Angel: Kylläpäs on kaunis tuo pinkki maljakko ja nuo pinkit kukat. Täällä on vaikka mitä kivaa.

Angel: Lopulta menin tuolille istumaan, sillä ei huvittanut kömpiä Joyn sänkyyn huumehörhöjen keskelle. Oh Dear Diary, anteeksi että sanon uusista ystävistäni niin! 

Joy: No kyllä tännekki ois mahtunnu istuhun.
Daria: Joo täsä on kiva röhönötellä.
Angel: Minä vaan siirsin vaatteitasi, istun mieluummin tässä.

Joy: Anna se mun paita vain tänne, kiitti!
Angel: Tuossa, ole hyvä. Tiedätkö sinä, milloin Galagarin Lapset seuraavan kerran kokoontuu? 
Daria: No eikö sun pitäs ihte tietää se, säähän oot "valittu".

Joy: Joo kyllä mää tiiän, sitte tietty ku Connor tulee seuraavan kerran tänne Dollywoodista. Se on tulosa ihan kohta!

Angel: Oi, Connor tulossa ihan pian?! Oi kuinka ihanaa! Oh, eihän täällä Daria ole lainkaan kurja asustella; saa poseerata miehille päivät pitkät ja karismaattinen kulttijohtajamme saapuu! Ja sitten voimme taas pitää jännittävän tapaamisen tällä Cindy Townin porukalla, joiden kanssa emme ole seurakuntana vielä kokoontuneetkaan! 

Daria: No haahaa... Määhän se päivät pitkät poseeraanki miehille ja tykkään siittä kummasta ukkelista niiiiin palijo, ettei mitään tolokkua! Yhtä palijo ko niistä sen "seurakuntasessioista". Pyh!
Joy: Mitä, ekkö sää Daria tykkää Connorista? Sehän on mahtava mies! Mää luulin, että sää kuulut kans Galagarin Lapsihin.
Daria: Oon mää mukana ollu, mutta aivan ihime touhua ja palijastelua se oli.
Joy: Nii mitä mää tuosta sun sarkasmista ymmärsin, ni sääkö silti haluaisit tänne malliks?
Daria: No en tosiaankaan haluais! En mihinkään minkäänlaiseks malliks! Mun äiti ja tädit on jankuttannu mun koko elämän, että mun pitäs olla malli. Tai etes jotenki niitten mallitoimiston kans tekemisisä. Pah!

Angel: Siinä kun juttelimme siitä, ettei Daria halunnut koskaan perheensä mallitoimistoon töihin, Joy halusi tietää, mistä firmasta oli kyse. Kerroimme Dramaattisesta, josta olin saanut potkut yli 2 vuotta sitten ja että mallitoimisto oli samalla saanut nimen MA Dramatic. Ja että sinne oli otettu XL-mallejakin. Sillä sekunnilla näin yhtäkkiä yhden noista plusmalleista Joyn huoneen seinällä! Ryntäsin ihmeissäni valokuvan luo.

Angel: Siis eihän tämä voi olla totta! Tässä kuvassa Charlene on! TÄLLAISEN pullukan he ottivat mieluummin töihin kuin MINUT!!!

Angel: Kävi ilmi, että kuvassa vasemmalla oli Joy joitain vuosia sitten ja että se pullukka oli hänen ystävänsä!

Joy: Juu siinä on yks jumppavaatemainos, josa mun kaveri Charlene ja sitte siinä on sen vieresä Jossu ja se neekerimuija on yks Tykeisha.
Angel: Uskomatonta! Kyllä maailma vaan on pieni!

Angel: Vaikka olin jo ehtinyt riemuita siitä, että Connor tulisi Cindy Towniin pian, saivat Joyn seuraavat sanat minut lähes sekoamaan, Dear Diary.

Joy: Ainii sanoinko mää, että Connor tulee tänne ihan parin päivän sisällä?
Daria: No Shangel, mikä sulle tuli?
Angel: Voi hyvä tavaton! Connor tuleekin NIIN pian! Mitä ihmettä minä laitan ylleni?!
Daria: No ethän sää tiiä ees tarkasti minä päivänä se tulee, pöh!

Angel: No sitten heinäkuu vaihtui elokuuksi ja odotin Connoria saapuvaksi. Mutta oi Dear Diary, hän ei tullutkaan! Ei ennen kuin 4 päivää sitten, eli 9.8. Ja minä en tiennyt sitä silloin! Olimme Darian kanssa lähdössä shoppailemaan sinä aurinkoisena maanantaina. Olimme jälleen pukeutuneet samiksiksi huoneessani.

Angel: Katsos vaan, kuinka hyvin vaatekaappini on varustettu! Vaatteideni lisäksi saat lainata laukkuani, joita minulla sattuu olemaan kaksi melkein samanlaista! Saat valita kumman haluat.
Daria: No kiitti taas! Mää en käsitä, miten sulla voi olla näin kauhiasti roinaa mukanas täälä.

Angel: No kannatti raahata ne kaikki matkalaukut Dollywoodista! Mitähän minun vielä piti ottaa mukaan..? Kysyinkö jo, sopiiko tämä uusin nenäkoruni tähän paitaan? Koru on niin vaalean pinkki, ettei väriä huomaa kuin ihan läheltä.

Daria: Ai että kysyikkö?! No ainaski sata kertaa! Ja oon sanonnu saman joka kerta: SOPII SE!
Angel: No hyvä. Ja hyvä, että valitsit sen laukun, sillä minä olisin ottanutkin tämän, hihih!
Daria: No hehhee... Käyään vielä mun huonehesa ni otan tupakit mukahan.

Angel: Kun menimme pyörähtämään Darian huoneessa, silloin SE tapahtui! Tai ei nyt ihan "se", mutta oi Dear Diary, kuinka se oli jännittävää! Päivittelin Darialle siinä, että miksi hän jätti aina vuoteensa sijaamatta ja hän jäkätti jotakin vastaukseksi. Sitten hän otti savukkeensa mukaan.

Daria: Nonii, tupakit on laukusa, mennähänkö?
Angel: Mikähän siinä on, että mallikeikkoja tuntuu olevan täällä noin kerran viikossa? Heinäkuussa oli joka viikko, mutta tämän kuun puolella ei ole ollut vielä ainuttakaan! Oi kuinka odotan sitä tulevaa kuvaussessiota siihen... Mikä sen pornolehden nimi nyt olikaan? Sugar Sluts!

Angel: Daria päätti vielä polttaa yhden savukkeen, kun minä harmittelin sitä, ettei tässä kuussa ollut ollut yksiäkään kuvauksia. Oi Dear Diary, en malta odottaa, että pääsen kertomaan, mitä tapahtui!

Daria: No eikai niitä seksilehtiä ees riitä koko Suomesa niin palijo, että joka viikko ois kuvaukset! Ja se teijän "Sokerisormet-kuvaus" vai mikä lie olikaan, on nii iso juttu, että Joy ainaki sano, että muut kuvaukset kalapenee sen rinnalla. Eli neiti Shangel on hyvä ja oottaa kiltisti ny vain sitä. Eikö se oo ens viikolla?
Angel: No on se ensi viikolla. Ja tarkoitit varmaan Sugar Sluts? Ja Angel? Ei edelleenkään mikään Shang... Öh, näenkö minä harhoja, Daria?

Angel: Se oli HÄN!!! Connor seisoi ilmielävänä Darian huoneen ovella!!!

Connor: Hyvää päivää arvon leidit, löysinhän sinut täältä, Valittuni, enkelini.

Angel: En ollut alkuun uskoa silmiäni!

Angel: Oh, Connor! Daria, onko tukka hyvin?! Näkyykö nenäkoru?!

Angel: Sitten suorastaan loikkasin Darian petaamattomalta sängyltä ylös ja Connor syöksyi minua kohti kuin elokuvissa hidastettuna! 

Angel: Ooh, CONNOR!
Connor: Angel! Valittuni!

Angel: Oi kuinka tavattoman pitkään halasimme ihanan Connorin kanssa! Dear Diary, se oli... JÄRISYTTÄVÄÄ! Sitten juttelimme ja vaihdoimme kuulumisia. Kerroin kaikista kuvauksistani, mutta tietysti Connor oli jo nähnyt kaikki upeat glamour-mallikuvani, hihih! Tämä minun täytyy kertoa, ennen kuin pääsen kertomaan sen KAIKISTA jännittävimmän osuuden! Dariakin sai glamour-nimen, vaikkei malli olekaan!

Connor: Sinustakin tulisi loistava malli, mutta kunnioitan päätöstäsi pysyä täällä vaan Angelin tukena. Silti saat luvan ottaa käyttöön glamour-nimen, jonka keksin etunimestäsi.
Angel: Oh kerro jo!
Connor: Dariasta tulee mieleen Darling. Se olkoon tästä lähtien uusi nimesi täällä.
Daria: Voi eih...
Angel: Ihan HUIPPUA!!! Connor, olet nero!

Angel: No eihän minun ja Darian shoppailureissusta mitään tullut, sillä olimme Connorin kanssa niin iloisia jälleennäkemisestämme. Menimme kuitenkin kolmistaan ulos, sillä kesäiset ilmat jatkuivat. Tunsin, kuinka Connor hapuili kättäni omaansa!

Connor: Tuolla on pari kiveä, joilla voimme istua.
Angel: Mennään sinne!
Daria: Joopajoo...

Angel: Kun istuimme kivillä, pitelimme kiinni toisistamme ja Connor kehui ulkonäköni maasta taivaaseen. Olin kuulemma upein Valittu! Tosin en tiennyt, että minua aiemminkin oli ollut joku toinen Valittu, mutta en todellakaan ollut mustasukkainen jostakin menneisyyden naisesta kultissa! Dariaa näytti tympivän minun ja Connorin yhdessäolo.

Connor: Oi Angel...
Angel: Oh Connor!
Daria: Plääh...

Angel: Connor tuli hetki hetkeltä lähemmäksi minua. Sitten hän veti minut syliinsä! Olin pakahtua ihastuksesta ja onnesta!

Connor: Olen meinannut tulla hulluksi Dollywoodissa, erossa sinusta!
Angel: Oih, en edes tiennyt, että tunteesi minua kohtaan ovat noin voimakkaat! Mutta oi Connor, niin olen minäkin odottanut kohtaamistamme kuin kuuta nousevaa!

Angel: Daria kertoi vasta tänään, että oli tuolla hetkellä kaivannut jotakin aivan muuta. Ja se raivostuttaa minua! Eikö KUKAAN voi olla onnellinen minun onneni puolesta?!

Angel: Älä kutita Connor! Iihhihii! Tsihih!!
Daria: Voi Luoja, en pysty katsomaan noita kahta. Nyt on hankittava aineita ja äkkiä...

Angel: Dear Diary, en edes malta kirjoittaa selkeästi, sillä NYT pääsen siihen mielettömään kohtaan! Kun olimme aikamme kuherrelleet siellä kivillä, Daria oli kadonnut sanomatta sanaakaan jonnekin ja me palasimme Connorin kanssa asuntolaan. Menimme huoneeseeni ja... Sängynpeite, tyynyt, nallet ja vaatteet vaan lentelivät ilmassa, jopa sinä, Dear Diary! Ja me hyppäsimme sänkyyni rakastelemaan!

Angel: Connor kiskoi housut jalastaan ja tuijotti minua syvälle silmiini.

Connor: Rakas enkelini, Valittuni...

Angel: Ja sitten SE tapahtui. En IKINÄ unohda hetkeä, jolloin Connor tunkeutui sisääni.

Angel: Connor! AAH!!!

Angel: Oi seksi oli taivaallista ja olin odottanut sitä ERITTÄIN pitkään! Ja siitä hetkestä lähtien olemme seurustelleet, Dear Diary! Onneksi edes sinä olet onnellinen puolestani!

ANGEL DIARIES JATKUU!!!

Tarinassa mukana: Mariannen Daria vierailulla, Ninnin Fashionistas 128 (original)=Tiana



4 kommenttia:

  1. Helpostipa Shania pääsi yli Simonista, vaikka sanoi rakastavansa sitä… Höh. Ei kyllä rakkaudelta vaikuta, kun ei ajatustakaan enää sille uhraa. Jostain syystä kuitenkin Shania pitää vielä Simonin kuvaa seinällään, enkä usko, että se syy on Vic. Ehkä siinä on syynä se, ettei voi komistuksen kuvaa heittää roskiin vaikka onkin itse miehen suhteen luovuttanut? Pitäähän ne kulissit sentään pitää pystyssä, sillä niiden murtumista ei Shanian ego salli.

    Osa noista Shanian ”eleganteista” kuvista on aika rivoja, varsinkin tuo, missä se seisoo alasti jalat levällään ja peittona on ainoastaan vähän hiuksia. Mutta onhan ne tietty just miestenlehtien tyylisiä ja ehkä jopa sieltä lievemmästä päästä oikeasti, joten sopivat hyvin tähän… Eleganteista nuo on kuitenkin kaukana, paitsi sporttilehden kuvat on kivoja ja bikinikuvatkin vielä menettelee.

    Jakson loppu teki mulle suorastaan fyysisesti pahan olon. Siis oikeasti. Vaikka tiesin, että tuo oli tulossa, niin se miten helposti Shania hyppää sänkyyn sen ulkonäköä kehuvan äijän kanssa, josta ei mitään tiedä… ja miten on oikein kauan jo sitä odottanut (samaan aikaan kun haaveili Simonista!)… ja miten Connor suorastaan liimaa itsensä kiinni Shaniaan… Hyi! Yäks! Yhhyh! Dariakin varmaan kävi puun takana oksentamassa ennen kuin lähti aineitaan hakemaan. Eihän tuota voi parhaalla tahdollakaan miksikään vuosisadan rakkaustarinaksi kutsua. Shania tyytyy hyvin vähään miessuhteissaan ja luulee luuta lihaksi. Tai siis himoa rakkaudeksi. Eli eiköhän Shania jo kohta häitä suunnittele! Yh… Taidan suhtautua näiden hahmojen elämien seuraamiseen vähän turhan intohimoisesti, kun tuntuvat jo niin eläviltä, että vaikuttavat omiin mielialoihin ja fyysiseen vointiin. Mietin tässä juuri yhtenä päivänä, miten rasittavaa ja kuluttavaa olisi olla Shanian ystävä! Ja jos pelkkänä ystävänä olo tuntuisi raskaalta, niin mitenkäs sitten rakastettuna, kun se rakkaus voi loppua heti kun tulee uusi komistus vastaan? Jaiks. Jatkoa odottelen sekä innolla että kauhulla.

    -Marianne

    VastaaPoista
  2. Shania/Angel on kyllä kumman innoissaan päästessään pornolehteen! Mitähän sukulaiset ja ystävät Dollywoodissa olisivat mieltä? Olisi kiva kuulla Dollywoodinkin kuulumisia lisää. :) X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shaniahan tekee ihan mitä tahansa huomion takia - varsinkin miesten huomion - joten mikäs ihme tuo nyt on, että se innoissaan on? Caitlinille ja Aidalle Shanian kuviot oli ainakin ihan ok pari jaksoa sitten Vicin luona vieraillessaan, kuten oli myös Vicille. Mutta silloin oli tosin puhe glamour-mallikuvioista. Tämä taitaa olla eka kerta, kun Shania puhuu pornolehdistä. Ehkä Shanian ystävät kuvittelee, että Shania poseeraa iltapäivälehtien tyyliin pikkutuhmasti mutta tyylikkäästi bikineissä ja alusvaatteissa - ei alasti eikä provokatiivisesti! Voin kyllä kuvitella millainen meteli siitä nousee etenkin Shanian perheessä, kun saavat tietää totuuden. :-D En malttaisi odottaa itsekään, että näen ne reaktiot... Dollywoodin kuulumisia on kuulemma luvassa parin jakson päästä. :-)

      -Marianne

      Poista
  3. Ihan kivan näköistä tuolla asuntolassa on.Shania on vain jotenkin höppänän innoissaan kaikista kuvauksista ja nyt vielä tuosta Connoristakin,en oikein usko että tuostakaan suhteesta tulee mitään pysyvää.

    VastaaPoista