maanantai 16. maaliskuuta 2020

Osa 186 Minkä taakseen jättää, sen somesta löytää

Silky Streetissä aiemmin: 
Shania seurusteli pitkään Isaac Williamsin kanssa ja heillä meni hyvin. Shania kuitenkin havittelee sitä jotakin mystistä täydellistä rakkautta, joten hän alkoi tapailemaan muita miehiä Isaacin selän takana ja menetti näin ollen poikaystävänsä. Toinen näistä tapailluista; Brandon Hayes palasi vihastuneena takaisin Kaliforniaan saatuaan tietää Shanian mieskuvioista. Toinen mies; Sebastian Gilbert oli Shanian eksä vuosien takaa ja jäi hänen rinnalleen sotkusta huolimatta. Yhtäkkiä Shania saikin videopuhelun Trolliwoodista, upealta mieheltä nimeltä Simon Deforest, jota oli pitkään haikaillut kumppanikseen. Shania jätti Sebastianin välittömästi ja sopi komean Simonin kanssa treffit seuraavaksi lauantaiksi Trolliwoodiin.

6.3. on perjantai ja Shania on ihan täpinöissään; hänellä on huomenna ne kauan odotetut ensitreffit Simonin kanssa. Shania odottaa juuri Tokiosta saapunutta ystäväänsä Aidaa sekä siskopuoltaan Caitlinia saapuvaksi, sillä kolmikko on lähdössä ostoksille. Eihän niin tärkeille treffeille sovi mennä vanhassa mekossa!
Tytöt saapuvat ja Shania on tohkeissaan vastassa.

Shania: No hei! Ihanaa, että suostuitte kanssani shoppailemaan! Mennään ilmeisesti Barbie Boulevard Centerin putiikkeihin? Vai pitäisikö vallan repäistä ja mennä tuhlaamaan Castle Camneriin?! Eikö olekin ihana paita tämä?! Ostin hiljattain kun olimme Sonjan kanssa shoppailemassa!

Caitlin: Joo hellureijaa vaan sullekki pupupatee!
Aida: Mikä?!
Caitlin: No sellane, joka puhua pälpättää nii ettei muut saa suunvuoroo.
Aida: Papupataa ilmeisesti haet?
Caitlin: Nii se just. Kerrotaaks me eka hyvät vai paskat uutiset?
Shania: Mitkä ihmeen uutiset?
Aida: No aloitetaan hyvistä. Minä voin aloittaa!

Aida: Minun Tokion matkani onnistui paremmin kuin täydellisesti. Vein Millan vanhempieni luo ja kerroin, että siinä seisoi tuleva vaimoni, joka vastikään kosi minua. No äitini pyörtyi ja isä huusi kasvot punaisina.
Shania: Mitä? Pyörtyikö Emiko?! No mitä täydellistä tuossa muka on?!
Aida: No isä uhkasi, että saan karkotuksen koko Murakamin suvusta, mikäli nain samaa sukupuolta olevan. Esitin siinä sitten Millalle, että voi ei, mikä nyt neuvoksi. Hän tietysti sanoi, ettei halua pilata välejäni perheeseeni ja lopulta me erosimme! Kerroin vanhemmilleni vasta jälkikäteen, etten tosissani aikonut naida Millaa. Että minun täytyi päästä hänestä pian eroon komean miehen vuoksi. He olivat toki helpottuneita, mutta nyt he kuitenkin saivat tietää, ettei Milla olekaan ollut pelkkä ystävä ja kämppis, jollaisena hänet aiemmin heille esittelin. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin!

Shania: No jos noin karu tarina oli se hyvä uutinen, mikä mahtaa olla se huono?!
Caitlin: Venaa ny, niit hyvii uutisii on meitsilläki. Et ikinä arvaa, mitä meitsin laukus on!!!
Shania: Näyttää olevan kirja. Eikai tuo vaan ole....

Caitlin: Kyl se vaan SE on! Meitsin ja Mildredin bestselleri! Tuli painost tiistaina! Huhtikuus on sit kirjajulkkarit! Ota vaan, tää on sulle! Meitsin omituiskirjotuksel tietty!

Shania: Kiitos.. No ohhoh, Kaappaus Tuntemattomaan. Te todellakin säilytitte kirjan nimen, jonka keksitte siellä syyskuun 2018 Exotic partyissa silloin...
Caitlin: No tietty! Mikä vois olla parempi nimi?!
Shania: Johan on jännä kansikuva; Mildredin rinnan kohdalla veitsi ja sinun katoamisilmoituksesi. Aika kiva kuva kieltämättä!

Caitlin: No se kansi ei oo mun tai Mildredin tekemä, se oli vissiin siel LIKA-Kustannukses tehty. Eihän siit mikään paksu kirja tullu, mut nyt mainetta ja glooriaa ei voi estää!!!
Shania: Kappas, täällä keskellä on kuviakin! Apua, siellä vilahti Rodionin naama!

Aida ehdottaa, että he istuutuisivat hetkeksi ennen ostoksille lähtöä. Huonot uutiset ovat ilmeisesti todella huonoja!

Shania: No, kertokaa jo!
Aida: Noh, miten tällaisen asian nyt kertoisi..?
Caitlin: Jengi puhuu susta paskaa netis! Siis ihan sika törkeetä skeidaa!

Shania: Siis.. Mitä ihmettä?
Aida: No ne viime aikaiset miessekoilusi... Ne eivät ole olleet kaikkien mieleen.
Shania: Siis onko Sebastian haukkunut minua facebookissa?!
Caitlin: Ei ku siel on monta keskustelupalstaa vaan susta! Tsiigaa vaik se Dollywood tietää!
Shania: Mitä hemmettiä nyt...?

Shania menee nopeasti Dollywood tietää-keskustelupalstalle ja järkyttyy perin pohjin.

Shania: "Julkkis ja malli Shania Simmons on pelkkä pettäjä!" Siis mitä helvettiä tämä on?! Joku Nannaa2000 kirjoittaa, että olen hyväksikäyttäjä! Ja joku kertoo minun pyörittävän kymmeniä kundeja! Täällä jopa haukutaan minua huoraksi!

Shania: Ja tällä toisella palstalla lukee, että:"Shania Simmon on FEIKKI!" Ei edes nimeäni ole kirjoitettu oikein! Ja joku sanoo, että olen niin tyhmä ja miesten perässä juokseva horo, että buukkasin ystävänpäivälle treffit kolmen eri miehen kanssa! Mistä ihmeestä tuntemattomat ihmiset sen ovat saaneet tietää?!
Aida: Asialla taitaa olla myös tuttuja ihmisiä... Voisiko se Nana taas olla kaiken takana?
Shania: No eivät häntä enää minun asiani kiinnosta, hän havittelee nyt pikkuveljeäni isältä. Voi kamala, täällä on minusta kuva kolmen vuoden takaisesta muotinäytöksestä, kun sain lavalla paniikkikohtauksen ja kiiruhdan catwalkilta alas! Kuvan alla lukee, että:"Malliurakin lähti laskuun kirjaimellisesti, sillä Shanialla oli kiire naimaan muotikuvaajaa ja pettämään poikaystäväänsä!"
Aida: Näytä!

Shania: Voi apua, katsokaa miten nöyryyttävä kuva!

Shania ja Aida selaavat nettiä ja huomaavat sen todellakin olevan pullollaan erinäisiä Shaniaa herjaavia viestejä.

Shania: Eikä! Väitetään, että olen miehiä hyväksikäyttävä lutka! "Pinkissimon blondi pyörittää kymmeniä miehiä samaan aikaan, jättää vaan kun ei enää nappaa!" Ja tämä sama nimimerkki Stadinnapa-77 väittää isänsä olevan isäni tuttu, että kaikki on varmaa tietoa! Joku anonyymi tyyppi kirjoittaa minun pilaavan ihmisten elämät ja lukee isolla:"VAROKAA!"

Shania: Miten ihmeessä minulle on tehty näin?! Miksi ihmiset ovat niin kamalan ilkeitä?! Minua nimitetään täällä sarjadeittaajaksi! Enhän minä ole lainkaan sellainen! Minähän vaan etsin Sitä Oikeaa!
Aida: No kyllä sinä aika monen suututit viime kuussa. Isaacin, Brandonin ja Sebastianin sekä kaikki heidän läheisensä.  Nykyään on oltava varovainen, ettei joudu moisen vihakampanjan kohteeksi. Etenkin, kun olet julkisuuden henkilö sen Pinkissimon takia.

Caitlin: Nii just. Tollaseks maalipensseliks joutuu tosi helposti nyky meiningil.
Aida: Niin, maalitauluksi siis. Mutta onneksi tällaiset jutut myös unohtuvat pian. Heti kun joku toinen julkkis sekoilee, kukaan ei enää muista koko miessekoiluasi!

Shania: Oi minä vaan toivon, etteivät nämä jutut päädy komean Simonin korviin! Pitäisikö minun kertoa tästä hänelle jo etukäteen?! Ei, enhän minä voi! Minulla ei edelleenkään ole hänen puhelinnumeroaan! Ei, en kestä tätä!

Aida: Yritä nyt ajatella niitä huomisia treffejäsi. Lähden viemään sinut autollani Trolliwoodiin, jotta pääsen kertomaan Gunnarille ilouutiset kasvotusten, että Milla on nyt historiaa.
Caitlin: Nii just, kelaa ny sitä vaan, et lähetää ilosina shoppaan sulle uutta mekkoo, et oot sit tosi upee ku se Simon näkee sut!
Shania: Kiitos Aida, että viet minut huomenna Trolliwoodiin, en tarvitsekaan bussikyytiä. Mutta shoppailuinto lopahti näihin some-juoruihin, en halua lähteä minnekään! Laitan jonkun vanhan retkun ylleni!
  

Shania on täysin kauhusta lamaantunut. 

Shania: Kuka se voi olla?! Kuka tämän kaiken on laittanut alulle?! Ei voi olla todellista, että olen nettikiusattu!

Kuka mahtaakaan olla syyllinen Shaniaan kohdistuvaan vihakampanjaan? Pari päivää aiemmin Isaac Williamsin pikkusisko Tasha istui huoneessaan ystäviensä kanssa. Nuori nainen oli murheen murtama.

Tasha: Siis kelatkaa ny; mä ihan jumaloin sitä muijaa! Mä olin sillee et wau, mun isobroidi otti julkkismuijan! Ja mä niin diggaan Pinkissimoo! Tai diggasin! Tää on ihan vitun perseestä! Mun broidi on ihan hajalla ja mutsi ja faijaki. Ne luuli, et Isaac ja Shania menee kans naimisiin niinku Aaron ja Sinead. Nyt se ämmä pilas kaiken!

Tashan lähin ystäväpiiri reality-tähdet Nanna Norppa ja Nico Saarela sekä Hallis Jarkimon tytär Jasmin ymmärtävät ystäväänsä paremmin kuin hyvin.

Nanna: Joo tosi paska homma.
Nico: Mä oon yhä sillee, et mä oon niinku never heard siit muijast, mut se ei mulle oo what ever, et se satuttaa mun frendii tollee.
Jasmin: Silloin kun me seurusteltiin Andersin kanssa, niin sehän jäi ihan kakkoseksi! Anders esitteli mieluummin minut frendeilleen kun sitä Shaniaa!

Tasha: Mä muistan ku se tuli urheiluhallille ku oltiin skeittaa ja sit alko kauhee flaidis. Sillon mä en viel tuntenu koko muijaa, Beth vaan sano, et se soittaa skebaa Pinkissimos.
Jasmin: Hitto se catfight oli sairas juttu. Syökö tuota hampparia kukaan?
Tasha: Syö sä se, mut älä anna kissalle. Nicki Minaj syö ihan liikaa muutenki! Hei mä käyn äkkii tsiigaan mitä mutsi tuol kiljuu.

Jasmin: Hei kuunnelkaa, nyt kun Tasha meni, niin tehdään äkkiä yksi juttu!
Nanna: Ai niinku mikä?
Jasmin: No kostetaan sille pettäjämuijalle!
Nico: Mä oon ainaski in! Mut miten? Aiot sä mennä taas repii sitä hiuksist?
Jasmin: Ei vaan somen kautta tietysti!

Kolmikko suunnittelee yhdessä kirjoittavansa monelle eri sivustolle herjaavia viestejä Shaniasta.

Jasmin: Nämä jutut leviää kuin kaataisi bensaa liekkeihin! Meidän tarvitsee vaan aloittaa tämä, netissä pienikin juoru kasvaa tyyliin sekunneissa järjettömäksi vihakampanjaksi. Hahaa, lisään tähän kohtaan vielä, että se blondi buukkasi kolmet treffit samalle päivälle!

Nanna: Mitä kaikkee sä ny laitat sinne? Eiks toi jo riitä?
Nico: Ei ku antaa sen ny tehä tää kunnolla! Tai siis sillee niinku inaf.
Jasmin: Tsihih! Kyllä se vosu kohta ihmettelee, miksi jengi heittelee sitä tomaateilla!

Palataan jälleen nykyhetkeen. On 7.3. lauantai ja Shanian ja Simonin suuri treffipäivä. Aida on tullut Shanian luo heti kahdeksan aikaan aamulla, jotta he voivat penkoa Shanialle sopivan mekon treffeille.

Aida: Voi hitto täällä vaatehuoneessasi on ihan järjetön määrä kaikkea! Mitä tämäkin laatikko sisältää, jolla istun? Lisää kenkiäkö?
Shania: Siellä on vaan vöitä. Äh, tämä mekko ainakaan ei käy!

Aida: Miksei?
Shania: No olen käyttänyt tätä töissä yhdessä jakun kanssa, jolloin näytän kirjastotädiltä! Ja yksinään tämä on aivan liian paljastava!
Aida: No mikä vika tässä mekossa sitten on?
Shania: Ihan liian disco-tyylinen päivällä oleville treffeille!

Shania: Hmm.. Tämä kukkamekko voisi olla sopiva. Tämä on ylhäältä aika avoin, mutta ei liikaa. Helma taas on tyttömäisen viaton. Ja juuri sellainen sen täytyy olla! Kaunista, mutta ei liian seksikästä!

Shania lysähtää väsyneenä polvilleen.

Aida: No hyvä, sopiva mekko siis löytyi! Otan sen tästä ovesta.
Shania: Ei ei, ei se olekaan riittävän hyvä. Se onkin liian arkinen.
Aida: No entä nuo loput tässä komerossa?
Shania: Noh, näytä.

Aida: Tällainen upea ja kiiltävä iltamekko?
Shania: Onko kello kaksi päivällä mielestäsi ilta?! Ei, liian pramea!
Aida: No entäs sitten tällainen kiva kaksivärinen?
Shania: Aivan liian seksikäs! Se on ihonmyötäinen ja sivuilla vieläpä on halkiot, jotta näkyy paljasta pintaa. Oih, en löydä tarpeeksi hyvää mekkoa Simonin silmille. Treffit ovat pilalla!

Aida: No älä nyt vielä lannistu! Olemmehan penkoneet näitä mekkoja vasta... no, reilun tunnin. Mitäpä sanot tästä?!
Shania: No kai nyt näet itsekin! Voiko enää lyhyempää ja tiukempaa lieraketta kaapista löytyä??!!

Aida: Ei siis sitäkään sitten... Mitäs nämä kolme tässä seinällä ovat?
Shania: Vasen on tosi arkinen. Etkö muista, miten se oli ylläni kun olimme Jenkeissä Caitlinia etsimässä? Käytin Adidaksen lenkkareita sen kanssa! Se keskimmäinen taas sopisi mummini syntymäpäiville pitkine hihoineen! Ja oikealla oleva on yliseksikäs tyrkky-mekko.

Aida alkaa turhautua ja törmää vaatekaapin oveen. Yksi mekoista lentää hänen kasvoilleen.

Aida: Iiik!!!! En näe mitään!!!
Shania: Haahhahhaa!!!

Aida: Hitto että pelästyin! Sinulla on näitä kirottuja mekkoja niin paljon, että kimppuuni jo käyvät!

Shania: Aida, sinä teit sen. Tuo taitaa olla se. Kyllä vaan, sopiva mekko päätti itse hypätä esiin, koska emme huomanneet sitä!

Aida: Loistavaa! Valitsemme siis tämän!
Shania: Juuri niin, siinä on sopivasti kaikkea; vaan toinen olkapää on paljas, helma ei ole liian lyhyt ja kuitenkin siinä on hieman hopeista, ettei ole liian arkinen. Nyt vaan täydelliset kengät siihen!

Shania kollaa kenkälaatikoita ihan tohkeissaan.

Aida: No eikö tuolla isolla seinätelineellä muka ole sopivia?
Shania: Ei! Niiden on oltava juuri tietyn laiset. Eivät ne joita ajattelin näytä olevan tässäkään laatikossa...
Aida: Voi taivas, sinähän hukut noihin kenkiin! 
Shania: Varmasti se sinusta tuntuu siltä, koska et omista ainuttakaan paria itse.

Shania: Hei autatko minua näiden pienempien laatikoiden kanssa? Tässä on ensimmäinen, otatko vastaan?
Aida: Älä vaan sano, että tässä laatikossa on lisää kenkiä!!!
Shania: Totta kai on! Mutta se on väärä laatikko, siellä on vaan lisää pinkkejä korkkareita. Minun on löydettävä jostakin sellainen laatikko, jossa on valkoiset, mustat, kultaiset ja hopeiset kengät. Sillä minä tarvitsen asusteiksi ehdottomasti hopeista!
Aida: Huooh...

Kun kengät on löydetty ja Shanialla on selkeä suunnitelma koruista, puuttuu enää käsilaukku.

Shania: Voi apua, tässä laatikossa näkyy vaan pinkkejä laukkuja.
Aida: No kädessäsi on kuitenkin valkoinen...?
Shania: On tässäkin pinkkiä toisella puolella. Oh, meidän täytyy nyt siirtää toiselta puolen vaatehuonetta kaikki ne saappaat, hame- ja paitalaatikot sekä housupinot pois tieltä, jotka ensitöiksemme sinne siirsimme. Se hopeinen laukku jonka tarvitsen, on ihan uusi ja säilytän kaikkea uutta siellä peräkaapissa.
Aida: No kuinkas muutenkaan!!??

Viimein Shania on valmiina treffeille. Kello on puoli kaksitoista.

Shania: No? Näytänkö siltä, että kehtaan astella Simonin eteen?
Aida: Näytät loistavalta! 
Shania: Voi ei, puhelimeni soi! Nyt Simon varmaan peruu koko treffit!

Soittaja onkin Nicola.

Shania: No hei!
Nicola: Hei Shania, pue nopeasti yllesi ja tule äkkiä Pinkissimon kriisipalaveriin!
Shania: Mitä?! Minulla on muita suunnitelmia tälle päiväl...
Nicola: Suu tukkoon nyt ja tänne! Eikä Xara'sille, vaan Music Lovin' Recordsille. Kahdeltatoista on oltava täällä!
Shania: Siis äänitysstudiolla?
Nicola: No studion tiloissa kyllä, mutta kerrosta ylempänä kuin mitä studio on! Vauhtia!

Aida: Mitä nyt? Mitä studiosta?
Shania: Nyt minä sanon sellaiset sanat, joita tuskin koskaan päästän suustani: VITTU, SAATANA, PERKELE!!! Nicola pakottaa menemään johonkin bändin kriisikokoukseen!!! Ja nyt heti!
Aida: No älä nyt turhaan panikoi. Meidän täytyy lähteä ajamaan Trolliwoodiin vasta yhden jälkeen. Joten ehdit kyllä, vaikka kokous kestäisi tunnin! Ja eikös se studionne ole Barbie Boulevard Centeriä vastapäätä? Minä pyörin kaupoissa sillä aikaa ja kahvittelen.
Shania: No siitä huolimatta tällainen roska ei olisi huonompaan aikaan voinut tulla! Kirottu Pinkissimo!

Tytöt hyppäävät Aidan autoon ja rientävät keskustaan. Aida jättää Shanian Music Lovin' Recordsin ovelle ja sanoo odottavansa Shanian soittoa ostokeskuksessa.

Simonkin valmistautuu rendez-vous:ta varten tahollaan. Hän on valinnut vaatekaapistaan tyylikkään asukokonaisuuden ja miettii, pitäisikö lähettää mademoiselle Shanialle selfie, jotta tyttö varmasti tunnistaa hänet. Ei, kyllä Shania hänet tunnistaa, vaikka tukkaa onkin vähän lyhennetty ja muotoiltu niin, ettei näytä ihan harakanpesältä. Parturi teki oikein superhyvää jälkeä ja ansaitsi satasen tippinsä, vaikka sitä kainosti yrittikin tyrkyttää takaisin. Kun on tukka hyvin, on kaikki hyvin. Sitä paitsi selfien lähettäminen tässä vaiheessa tuttavuutta olisi epätoivon merkki.

Asukaan ei saa näyttää siltä kuin olisi liikaa yritetty, eli tärkeintä on, että kaikki istuu hyvin ja väriä löytyy. Naamastakin on poistettu ylimääräiset karvat ja samalla iho kuorittu ja rasvattu sileäksi sekä tummat silmänaluset ja pari pahinta näppylää peitetty eläinkoevapaalla BB-voiteella. Ainut ongelma on huivin valinta; musta sopisi paremmin siniseen takkiin, mutta vihreä on paksumpi ja lämpimämpi. Kyllä sen on oltava vihreä nyt tuohon säähän. Mukavuus tulee siis ensin. Ei Shania karkuun juokse väärän värisen huivin tähden! Vai juokseeko? Hänhän on itse aina niin tyylikäs… Ei, nyt on oltava itsevarma, sillä epävarmuudella ei tyttöä saada. Joten Simon hymyilee älyluurinsa kamerassa näkyvälle kuvalleen ja kehaisee itseään.

Simon: Tu as l'air bien, Simon. Tu es très chic!

Dollywoodissa Shania astelee samaan aikaan The Rock Shop-nimiseen huoneeseen ja näkee Xara'sin Nicolan, Reginan ja Francinen sekä vasta kaksi bändin jäsentä.

Francine: Ehkä minä menen kuitenkin tuonne nurkkaan istumaan, niin vieraamme pääsee tähän ensimmäiseen tuoliin.
Shania: Mitä helvettiä tämä nyt on?! Jonkun vierailijan takiako piti sännätä tänne kuin henkensä kaupalla?!

Shania menee Iineksen viereen istumaan ärtyneenä.

Iines: Hei Shania. Sinuna pitäisin hieman pienempää meteliä...
Shania: Minkä takia?! Minähän metelöin niin lujaa kuin haluan! Tänään ovat varmaan elämäni tärkeimmät treffit!
Iines: No niiden sinun treffisekoilujesi takia tämä kriisipalaveri nyt pidetäänkin... 
Shania: Oh, olisi se pitänyt arvata... Helvetin some!!!

Diivat Ama ja Eve saapuvat myöhässä. Kello on jo yli kaksitoista.

Ama: Yo yo niggaz! 
Nicola: No niin, jätähän rasistijuttusi huutelematta!

Ama: Täält tulee gimmaa kaks fiinii, meitsi heti alkaa räpäytellä riimii! Hei tsiigatkaa kaikki mamikset, ku nää diivat tulee ku samikset, YO!
Eve: Tost tulis tosi hyvä biisi!

Vihdoin kaikki istuvat ja Nicola nousee seisomaan.

Nicola: No niin, tervetuloa tähän kriisipalaveriin!
Ama: Hei Marianne puuttuu!
Nicola: Marianne ei tule.
Shania: MITÄH?! Ei tule?! Ja minun kyllä piti tulla, vaikken millään olisi päässyt!
Nicola: Kaikkien teidän piti tulla. Marianne ei tule siksi, koska hän on lopettanut Pinkissimossa.
Merja: MITÄ?!
Ama: What a fuck?!
Nicola: Kyllä. Meillä aloittaa uusi basisti. Oi, sieltä hän tuleekin sopivasti!

Nuoren näköinen pulska pisamakasvoinen tyttö kävelee ujosti Nicolan luo.

Nicola: Tässä on uusi yhtyeemme jäsen Moona! Hän osaa soittaa 6-kielistä bassoa!
Moona: Hei vaan...
Ama: Mistä Nicola sä ton muijan repäsit?

Nicola: Ei ole teidän asianne tietää, mistä hänet löysin. Moona voi itse kertoa jos haluaa. Kerrohan nyt lyhyesti itsestäsi!
Moona: Niin siis moi, mä oon Moona Mannila ja mä oon 19-vuotias. Mä oon soittanu ihan pienestä asti vähä kaikkee, vasta joskus viistoista vuotiaana mä kiinnostuin bassosta. 

Moonan esittely ei jääkään lyhyeksi, vaan tyttö puhua pälpättää niin, että kello on jo yli puoli yksi kun hän malttaa lopettaa.

Moona menee diivojen viereen istumaan.

Ama: Miks sä roudaat tota bassoos mukana?
Moona: No en mä oikeen tiiä itekkään. Ku mä en oikein tienny, et pitikö se ottaa mukaan ni mä sit otin. Vähä noloo, vai onko?
Ama: No ihan vitun noloo!

Varsinainen kriisipalaveri pääsee alkamaan varttia vaille yksi.

Nicola: Nyt jokainen varmistaa, että kännykät ovat äänettömällä tai kiinni! Varmaan arvaattekin, mistä syystä jouduin kutsumaan teidät koolle näin yhtäkkiä. Yhtyeemme kitaristi on saanut aikaan sellaisen kohun sosiaalisessa mediassa, että se on alkanut vaikuttaa jo Pinkissimoonkin.
Shania: Se kaikki on pelkkää liioittelua ja väärinkäsityksiä! Ja minun pitää lähteä vartin päästä eri kaupunkiin.
Nicola: Älä kuule edes haaveile moisesta. Tämä asia käsitellään tässä ja nyt!
Ama: Nii just, kerro mikä homma ne treffit kolmen kundin kaa yhtä aikaa oli! 
Francine: Shania, olet julkisuuden henkilö ja teitä tarkkaillaan jatkuvasti. Miksi ihmeessä menet tieten tahtoen hölmöilemään tuolla tavoin? Julkimoiden ei tarvitse esimerkiksi kuin näyttäytyä humalassa, niin jo juorulehdet ovat täynnä kirjoituksia ja kuvia siitä henkilöstä ja puhutaan alkoholiongelmasta ja ties mistä. Sinusta on kirjoiteltu H-sanalla, enkä tarkoita nyt sitä hyväksikäyttäjä-sanaa.

Francine: Sinä siis joko pysyt sinkkuna tai sitten valitset yhden poikaystävän. Et voi sekoilla monen miehen kanssa yhtä aikaa. Satutat niitä miehiä, ennen kaikkea itseäsi ja nyt vieläpä omaa yhtyettäsi.
Regina: Nyt kun pitkäsoitto on valmis, mainostamallemme levyjulkkarikeikalle myytiin heti ensimmäisenä päivänä ennätysmäärä lippuja. Viime päivinä lipunmyynti on yllättäen romahtanut täysin! Ilmiölle ei muuta selitystä ole, kuin tämä aiheuttamasi some-kohu.

Shania on tuskissaan, sillä kello on pian yksi ja pitäisi lähteä. Ihana komistus odottaa häntä! Mitä hän voisi tehdä, jotta pääsisi nopeasti ulos typerästä palaverista? Hän yrittää eri strategiaa kieltämisen sijaan.

Shania: No niinhän se asia on. Minä innostuin hieman ja tuli sitten sekoiltua. Voin vannoa ja vakuuttaa, etten missään vaiheessa halunnut mitään pahaa kenellekään!
Iines: No ei kai kukaan ajattelekaan, että silkkaa pahuuttasi olisit tehnyt mitään.
Shania: Ei tullut mieleenikään, että tekoni päätyisivät nettiin ja kuulemma johonkin lehteenkin. Tai että se vaikuttaisi Pinkissimoon ja lipputuloihin. En voi muuta kuin pahoitella erittäin kovasti, että aiheutin tällaisen sekasotkun... Voinko nyt mennä?

Shania ei saa mennä. Nicola ja Francine hyväksyvät neidin anteeksipyynnön, mutta asian puimista vaan jatketaan ja jatketaan. Kun kello tulee jo puoli kaksi, alkaa Shanian epätoivo olla epätodellista. 

Shania: Ei herran tähden, minun on päästävä lähtemään niin kuin olisin jo! Vaikka minä olen jo nyt myöhässä! Enkö voi soittaa nopeasti? Ystävälleni, joka odottaa minua tuolla ostarilla ja sille komealle treffikumppanilleni?!
Nicola: Peppu penkkiin nyt! Et voi soittaa. Niiden komeiden treffikumppaneidesi takia me täällä nyt olemme!
Shania: Oih minä kuolen tuskaan!

Shania istuu onnettomana takaisin ja palaverin alussa mainittu vieras saapuu. Hän on kaikille tuttu levytuottaja Solana Music Lovin' Recordsilta.

Solana: Moikka! Päätin pukeutua pinkkiin, ihan teidän takianne! 
Nicola: Mahtavaa, että pääsit tulemaan näin lyhyellä varoitusjalla. Meillä kun oli akuutti asia tässä käsiteltävänä niin ajattelin, että samallahan tämänkin asian ottaa esiin!

Shania ehtii jo tuntea hitaan kuoleman hiipivän sieluunsa; tulla nyt vielä joku studion eukko paasaamaan jotakin joutavaa. Mutta homma meneekin vaan pahemmaksi; Shanian miessekoilut nousevat nimittäin jälleen esiin!

Solana: Katsokaa, millaisen Pinkissimon julisteen löysin tuolta kadulta eilen. Shanian kasvojen kohdalle on liimattu... No, tyttökoiran pää...
Ama: Hahhaa! Se tarkottaa narttuu!  
Nicola: Ei taivaan tähden! Nytkö ihmiset jo sotkevat julisteitamme?!

Julisteesta paasataan ja samoja asioita käydään jälleen läpi. Kello on pian kaksi ja Shanian unelmien treffit alkavat kaukana, kaukana. Aida on yrittänyt soittaa Shanialle useita kertoja ja lähtee kahden aikaan masentuneena ajamaan takaisin kotiinsa. Hän ei päässytkään Trolliwoodiin tapaamaan Gunnaria ja kertomaan tälle, että hän on nyt kokonaan Gunnarin, sillä Milla on poissa kuvioista. Ja Nicola vaan jaksaa jauhaa Shanian käytöksestä.

Nicola: Vannothan nyt, että moiset sekoilut olivat viimeinen kerta? Tai voitte te sekoilla mitä huvittaa, kunhan ulkopuoliset eivät saa tietää siitä, että se voisi päätyä median käsiin!

Nicola: Oih, olemme puineet tätä someskandaalia nyt niin pitkään, että unohdin aivan esitellä sinulle uuden basistimme Moonan! Hän istuu tuolla reunassa.
Solana: Moi! Minä olen tuottanut Pinkissimon ensimmäisen pitkäsoiton "Glamourii". Ja sen takia tänään tänne tulinkin! Mutta tervetuloa tiimiin mukaan!
Moona: Kiitti...

Odottavan aika on tuskaa Trolliwoodin Honey’s-kahvilassa, kun kello on jo reilusti yli kaksi, eikä Shaniaa näy. Simon on saapunut jo puoli kahdelta siltä varalta, että Shaniakin on etuajassa. Hän vilkuilee vuoroin kännykkäänsä ja vuoroin kahvilan ovea syvään huokaillen.

Simon: Oh, ma chère, ma chère, ma chère Shania... As-tu changé d'avis? Je ne comprends pas...  
 
Ei kai Shania nyt mieltään olisi voinut muuttaa? Ei, kyllä hän varmasti on tulossa ihan pian. Hänhän vaikutti niin innostuneelta videopuhelun aikana. Mademoiselle on vain tyylikkäästi myöhässä!

Odotuttajan aika se vasta tuskaa onkin Dollywoodin palaverissa. Shania kaivaa kännykkänsä salaa esille laukustaan. Hän ehtii nähdä vaan, että Aidalta on tullut useita puheluita ja pari viestiä. Silloin Nicola huomaa kännykän.

Nicola: Shania Angelica Simmons! Se puhelin POIS NYT!
Shania: Joo joo...

Solana kaivaa esiin viinylilevyn.

Solana: TADAA! Tässä se nyt lopultakin on täysin valmiina! Pinkissimon ensimmäinen pitkäsoitto: Glamourii!
Nicola: Oih, siinäkö se nyt on?! Kerrassaan mahtavaa!
Ama: Hei näytä äkkii, onks siin meitsin kuva kannes?!

Ama on haljeta riemusta ja pyörtyä ylpeydestä.

Solana: Kyllä vaan, kansikuvaksi päädyit ainoastaan sinä.
Ama: Ei vittu miten magee jutska! Tsiigaa Eve!
Solana: Siellä sisällä on toki teistä kaikista kuvia. Mutta basistina on Marianne. Pitäisikö ainakin ryhmäkuva ottaa uusiksi tämän uuden basistin kanssa? Laita vaan levy kaikille kiertämään!

Eve: On tää kyl siisti. Ja tääl takanaki on yks iso timantti.
Nicola: Kun katson bändin jäseniä nyt tässä huoneessa, niin kaikki kyllä näyttävät sen verran hyviltä, että uuden kuvan voisi ottaa vaikka tänään! Mutta ilman Aman ja Even huppareita!
Ama: No mikä vika näis huppareis on? Mehän ollaan ne räppidiivat!

Shania on niin murheissaan, ettei edes jaksa vilkaista typerää levyä.

Shania: Vai vielä ryhmäkuva... Elämäni on pilalla...

Francine: Levy näyttää ja kuulostaa upealta! Otetaan toki ryhmäkuvakin, mutta nyt seuraavaan asiaan. Mitäs me olemme jo käyneet läpi...? Shanian some-kohun, basistivaihdoksen ja tämän hienon pitkäsoiton... Ai niin, levyjulkkareista seuraavaksi! Käymme nyt läpi, millaisissa asuissa tulette esiintymään levynjulkistuskeikalla ja jonkin verran asiaa siitä, kun keikan jälkeen signeeraatte levyjä takahuoneessa. 
Shania: Olkaa niin kilttejä, tappakaa minut...

Simon on odotellut Shaniaa jo yli tunnin. Hän juo kolmatta kahvikupillistaan ja miettii tosissaan, antoiko Shanialle vahingossa väärän kellonajan. Sanoiko hän kello kolme tai neljä, vaikka tarkoitti kahta? Helppoahan sellainen virhe olisi tehdä vieraalla kielellä... Simon päättää soittaa Shanialle varmistaakseen asian. Shania ei vastaa. On varmaan ajamassa ja saapumassa ihan kohta. Hän ei vastaa vielä kolmanteenkaan soittoon puoli tuntia myöhemmin. Onkohan Shania eksynyt? Simon tajuaa olleensa idiootti, kun ei antanut Shanialle kahvilan osoitetta, ainoastaan nimen! Simon soittaa neljännen kerran, ja kun Shania ei vieläkään vastaa, jättää hän ääniviestin.

Simon: Hei Shania! Täällä Simon Deforest. Niin kyn työtä, meillä’än öli ne treffit tänään siellä Honey’s-kähvilässä, ja tyli mieleen, että ölet e’kä eksynyt. Ösöite on Hynäjäkäty 12D. Tässä on vieressä äikä isö ilmäinen kä’deksän tynnin pärkkipäikkä, jös ölet äytöllä tylössä. Jynä-äsemältä on tänne älikylkytie, ja linjä-äytöäsemäkin on pärinsädän metrin päässä. Söitätkö jös et löydä tänne? Ölen ödöttämässä sinyä täällä sisällä lounge-ösästössä, kyn täällä on päivisin ’iljäistä. Räkennystä on siis lääjennetty äskettäin, mikäli et öle äiköi’in käynyt. Tämä on selläinen isö vääleä tiilitälö, ja yl’äällä on me’iläisen kennön sisältävä keltäinen Honey’s-lögö. Et vöi öllä ’yömäämättä kyn kävelet täällä päin. Tylisin ylös västään jös tietäisin, millöin ölet tylössä. Täi ännöinkö’än minä sinylle väärän päivän? Ölen pä’öilläni, jös niin kävi. Sinyllä on värmään jötäin kiireistä ja tärkeää tekemistä nyt ja viimeinen äsiä mitä käipäät, on minyn seköpäinen ’äiriköintini. Täi siis… No, minä niin kövästi ödötin näitä treffejä. Sen väin ’älysin sänöä. Myytit värmään mielesi kökö treffeistä. Se on i’än ok. Täi siis ei öle, myttä… Okei. Läitä väikkä tekstäri tai WhatsApp-viesti ja käske minyä löpettämään. Ei kyn siis ei minyä tärvitse käskeä. Ännä änteeksi. Ei käi sinylle öle sättynyt mitään? Minä ödötän vielä sinyä. Hei nyt. Mince! Idiot, Simon, idiot!

Pinkissimon palaverissa on pidetty reilun pituinen tauko, mutta senkin ajan Nicola on halunnut jutella kaksistaan Shanian kanssa tämän miestilanteesta. Nicolaa kieltämättä harmittaa, kun hän kuulee, miten tärkeään tapaamiseen Shanian olisi pitänyt mennä. 

Nicola: Sitten seuraava asia on tämä koronavirus!
Shania: Eikä!!!
Ama: Mistä paskaa tää ny on?!

Nicola ja Francine haluavat selittää koronaviruksen mahdollisesta vaikutuksesta tulevalle keikalle, mutta aihepiiri ei kiinnosta ketään.

Ama: No ei tääl mitään koronaa sit enää oo ku meil ne levyjulkkarikemut on!
Eve: Tai sit kaikki on delanu siihen ja tullu maailmanloppu. Ni sit ei kato kantsi miettii koko tautii!

Shania: Siis oikeasti; onko tämä koko palaveri unta?!
Francine: Shania, tämä asia on pakko ottaa vakavasti!
 
Kello on lyönyt neljä, ja Simonin hermostunut rakko on jo vähällä ratketa viidennen kahvikupillisen myötä vaikka hän kävi vasta äsken vessassa luuri tiukasti kädessään. Leivos ja kuudes kupillinen kahvia ovat jääneet kesken, koska herran on pitänyt oikaista pitkäkseen kahvilan sohvalle kamalien vatsanväänteiden takia. Nyt se helvetin puhelin soi. Shania! Ei… Sehän on Victoria.

Simon: Niin mitä? MITÄ?! En pysty py’ymään jyyri nyt! Ödötän tärkeää söittöä!
Victoria: Ai Shanialta vai?
Simon: No ei kun py’elinmyyjältä, kyn ’älyän niin kövästi yyden keittiön pieneen kämppääni jös sään seinät käypän päälle! Ja pärästä ölisi säädä myös lättiä ja kynnön teräspälkit sitä tykemään sinne pärvekkeen viereen, kyn myyälle ei vöi lääjentää! Ja kättö myös, köskä en’än minä missään ’elvetin vesisäteessä vöi kökätä! Shanialtä tietenkin! Mistä ’itöstä ärväsit? Ölen’än minä kertönyt tästä sinylle jo äinäkin kymmenen kertaa! Ja silti sinä idiöötti söität näin ’yönöön äikään, että…
Victoria: Öö, jotenki kuulostaa siltä, että Shania ei ole siellä. Muuten et käyttäis tollasta kieltä.
Simon: No ei ole, ei. Hän tylee kyllä kö’tä. Täi hän söittää, ja sitten en pysty västäämään kyn minyn pitää jääritellä sinyn känssäsi, Vic. Ölikö sinyllä jötäin öikeää äsiää? 
Victoria: Hmm… Joo, ja mä kyllä tunnenki itteni ihan idiootiks, joten saat anteeksi noista loukkauksista – tällä kertaa. Kävin just Woodstory Recordsilla viimeistelemässä muutamia asioita sitä urataukoa varten. Ja siellä se ääliö Big Boss naureskeli yhdelle lehtijutulle, joka ei ainakaan mua naurattanu pätkääkään. Eikä naurata suakaan, kunhan kuulet. Törmäsin kuule sellaiseen tietoon, että… Siis enhän mä olis tyrkyttänyt sua niille treffeille Shanian kanssa jos olisin tiennyt, että… Musta tuntuu, että meitä kumpaakin on jollain tavalla höynäytetty. Ootkohän sä koskaan googlannu Shanian nimeä?
 
Simon: Siis mitä ’ittöä nyt tääs? Ölen minä jöskys, myttä en minä mikään väinööjä öle, eivätkä Iltäpäskän jyöryt myytenkään kiinnöstä. Sieltäkö se kysipäinen niin sänötty pömösi käivöi sinylle päskää syötettäväksi ja vielä näyröi räkäisesti päälle? Shaniastä jötäin? Tyypillistä käytöstä sille ’yry-ykölle!

Victoria: Itse asiassa se juttu ei ollut Iltajorinoista, vaan se oli sen Kasi-lehden jotain Kääk-juoruja, jotka kuulemma on höystetty lukijoiden julkkiksista ottamilla kuvi…
Simon: ELI VIELÄ PÄ'EMPÄÄ PÄSKÄÄ!
Victoria: Vedä nyt henkeä siellä ja laske hitaasti kymmeneen. Onko sulla ollut kohtausta viime aikoina?
Simon: Ei. Ei öle sen neljän vyöden täkäisen jälkeen öllyt y’täkään. Minä’än löpetin lääkityksenkin jo pyöli vyöttä sen jälkeen. I’än ’yvin pärjään ilmän mitään myrkkyjä. Bentsöjä en äinäkään enää ikinä ’älyä kökeillä, kyn niistä tyli vään entistä päskempi ölö ja öli väikeä päästä irti. Mielyymmin pidän mielen kirkkäänä ja myistin ’yvänä väikkä vä’än jöskys ä’distää.
Victoria: No sepä hyvä – siis että et tarvii mitään enää. Vaikka ei siinä olis mitään häpeämistä jos joskus tarttisit hetkellisesti niitä bentsojakin taas, muista se. 
Simon: Äh! Oui, mère. Säätänä kyn pitää öllä tyskää tämä elämä…

Victoria: Älä viitsi murjottaa! Olihan mun pakko kysyä. Pitäähän mun katsos tietää, että paras ystäväni koko maailmassa on kunnossa ennen kuin alan tosissani suunnitella sitä maailmanympärimatkaani – jolle mieluusti ottaisin sut mukaan, kuten hyvin tiedät. Galápagossaaret on niin luonnontilassa, että siellä varsinkin tykkäisit kuvata mun kanssa luontodokkaria. Ne eläimet on kuulemma niin luottavaisia, että niitä voi kuvata ihan parin metrin päästä!
Simon: Niin, niin…
Victoria: Ettet pelkästään Shanian takia jäis tänne?
Simon: No en… Ei kyn siis en tiedä. Häntä ei näy vieläkään, ja minä ölen jyönyt viisi kypillistä kähviä, kyn ’ermöstyttää niin.
Victoria: Voi Simon, senkin idiootti! Nyt lopetat sen kahvin kittaamisen ja odotat siellä. Juo vaikka teetä mieluummin, tai ihan vettä vaan. Oon just laittamassa takkia päälle täällä Woodstoryn ala-aulassa ja tulossa sinne kohta sen tärkeän tietoni kanssa.
Simon: Siis minkä tiedön?
Big Boss: Röhöhöhöhöö! Kolme miestä yhtä aikaa! Höhöhö! Sarjadeittaaja! Röh! Miten se kuvitteli sen onnistuvan? Röhöhö-potkut-tulee-akalle-höhhöh!
Victoria: Hemmetti, miten se sika höröttää tuolla ylhäällä huoneessaan! Kuuluu varmasti koko isoon taloon. Se tauko tulee kyllä niiiin tarpeeseen. Mut sä rauhoitut etkä nyt häviä mihinkään, onko selvä?

Ärtynyt ja pahoinvoiva herra länttäisee luurinsa kiinni ja jättää Vicin vastausta vaille.

Simon: No vöi ’elvetin ’elvetti, kyn ei sää edes ’ävitä!

Eikä aikaakaan, kun kahvilanurkkauksesta löytyy vain roskiksesta pilkistävä yksinäinen kukkakimppu ja hylätty pöytä.

Samaan aikaan Shania ei tiedä yhtään, mitä Trolliwoodissa on tapahtunut ja seisoo vihasta kiehuen ryhmäkuvassa uutta levyä varten.

Puoli viiden jälkeen palaverista on viimein lupa poistua. Shanialla on asiaa Nicolalle.

Shania: Nicola hei, vaikka oletkin ystäväni ja tämä bändin managerointi on sinulle hyvin tärkeää, niin minä en ole koskaan voinut sietää tätä Pinkissimoa. Tänään mokoma kirosanoja lateleva bändi saattoi todellakin pilata elämäni.
Nicola: Olen aidosti pahoillani siitä, ettet päässyt tapaamaan tätä Simonia.
Shania: Toista tällaista tilannetta en voi hyväksyä. Jos siis ylipäätään saan enää nähdä koko miestä! Joten minä teen kuten Marianne ja eroan bändistä.
Nicola: Voi ei, sinäkin! Juuri kun on tulossa levyjulkkarit ja kaikki...
Shania: Minä lupaan tulla soittamaan viimeisen kerran sinne julkkarikeikalle.
Nicola: Arvostan sitä suuresti.
Shania: Mutta yhteenkään levyyn en nimeäni kirjoita! Eikä haittaa jatkossa typerää bändiänne, jos sekoilen omalla ajallani ja juttuni päätyvät someen!

Shania hakee takkinsa ja saa vihdoin viimein puhelimen käteensä.

Shania: Aida on soittanut monta kertaa ja sitten neljä kertaa joku tuntematon numero. Täällä on tekstiviesti Aidalta ja joku on lähettänyt vastaajaan viestin!

Shania kuuntelee vastaajaan jätetyn viestin, joka on Simonilta.

Shania: Oi ihana, ihana Simon, anna anteeksi! Voi minä arvasin tämän! Siellä se miesparka on istunut ja odottanut minua iäisyyden ja yrittänyt soitella! Soitan hänelle ÄKKIÄ takaisin, nyt kun minulla kerran on hänen numeronsa!

Shania yrittää soittaa Simonille, mutta mies ei vastaa. Shania poistuu ulos ja aurinko alkaa pian painua mailleen. Lukuisien soittoyritysten jälkeen Shania päättää soittaa Victorialle. Nainen kuulostaa puhelimessa tympääntyneeltä.

Victoria: No moi vaan Shania. Oon just tulossa metsälenkiltä. Entäs itse? Hmh! Kiirettäkö pitää?
Shania: Apua, nyt on hätä! Simon ei vastaa puhelimeen! Tapahtui ihan hirveitä enkä saa nyt häntä kiinni!
Victoria: Simon on kotonaan. No miten tän nyt nätisti sanois… Huoh! Se odotti sua Honey’s-kahvilassa kolme tuntia, ja sillä aikaa mä olin levy-yhtiöni pomon juttusilla, ja menin sitten tapaamaan Simonia. Kun tuota, se Big Boss oli lukenut netistä susta jotain juoruja, joita se sitten kailotti kuuluvasti joka ilmansuuntaan, idiootti kun on. Onko ne totta? Siis että sulla oli ystävänpäivänä treffit kolmen eri miehen kanssa, joista sitten valitsit yhden? Ja että valmiiksi seurustelit sellaisen miehen kanssa, jota et nyt valinnut? Kuulostaa kyllä niin kummalliselta, että on ihan pakko kysyä!
Shania: Öh... kuuluu jotenkin todella huonosti! En kuullut mitä sanoit! Mutta Simon on siis kunnossa? Luojan kiitos!                                                                    
Victoria: Simon on ihan murheen murtama. Et sitten viittiny edes ilmoittaa sille, ettet halunnutkaan sen kanssa treffeille?
Shania: Voi apua, eikä! Minulla ei ollut Simonin numeroa vielä! Sain sen vasta, kun hän oli yrittänyt saada minua kiinni! En olisi MITÄÄN muuta koko universumissa halunnut kuin treffeille hänen kanssaan, odotin niitä viikon ihan sekaisin onnesta! Mutta minä en pystynyt vastaamaan hänelle, koska jouduin erääseen Pinkissimon kriisipalaveriin! Olin ihan paniikissa ja tuijotin vaan kelloa! Olimme Aidan kanssa juuri lähdössä ajamaan Trolliwoodiin kun Nicola soitti ja suorastaan pakotti minut sinne kokoukseen. Oh... No minä kerron sinulle, koska olet ystäväni... Minulla todellakin oli treffit kolmen eri miehen kanssa yhtä aikaa. Vahingossa... Minä luulin, ettei Simon soitakaan minulle! Ja tapasin sitten pari kertaa yhden Sebastianin. Mutta Simon soittikin sen videopuhelun! Sanoin heti Sebastianille, etten valitettavasti voikaan jatkaa tapailua. Mutta mitään suhdetta minulla ei ole ollut, ei todellakaan! Mutta joku ilkeä tuttavani, joka on kuullut jotakin huhuja tästä, on alkanut kirjoitella somessa minusta pahaa nyt ja siitä syystä se kriisipalaveri järjestettiinkin. Ne nettijuorut ovat vaarantaneet bändimme. Tai ei ole enää minun bändini, erosin koko roskasta! Lähinnä juuri siitä syystä, että missasin elämäni tärkeimmät treffit palaverin takia. 

Victoria: Ai jaa? No oli miten oli, niin Simon ei ole mikään pehmolelu, jonka voi ottaa syliin ja heittää menemään heti kun näkee paremman pehmolelun. Että jos harrastat irtosuhteita, niin Simon ei ole siihen sopiva.
Shania: Oi Victoria, ole niin kiltti ja usko minua! Tuo mitä juuri kerroin on KAIKKI, mitä miesrintamallani on aikoihin tapahtunut! Oi sinun täytyy uskoa minua, sinun täytyy!
Victoria: Onnistuit joka tapauksessa loukkaamaan Simonia. En ole muuten vissiin kertonutkaan sulle vielä, että aion pitää suunnilleen vuoden pituisen tauon musiikkiurastani. Boone alkaa rakentaa tyttöystävänsä Angien kanssa taloa, ja Gunnar keskittyy prätkiinsä ja sessiomuusikon hommiin. Simon meinaa ripustaa bassot naulaan ja harrastaa kuvataidetta. Mä aion matkustella parin serkun ja kaverin kanssa ja kuvata luontodokkaria maailman eri kolkissa. Tää tauko tulee nyt sikäli hyvään aikaan, kun se koronavirus jyllää maailmalla, että eipähän ainakaan ole pakko olla niin paljon ihmisten kanssa tekemisissä kuin keikkaillessa. Huolettaa vaan vähän se lentäminen, kun meinasin käydä esimerkiksi Amerikassa, mutta enpä usko, että tästä nyt maailmanloppu tulee.
Shania: Kuulostaa hienolta... Oi en pysty nyt keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen, että olen loukannut ihanaa Simonia!
Victoria: Niin, se on tässä nyt oikeastaan se pääasia, että haluaisin myös Simonin mukaan reissuihin, joista ensimmäinen tapahtuisi heti kesän jälkeen. Muuten sitä kiinnostaisikin, mutta se kun halusi katsoa mitä tuosta teidän jutusta tulee… Ja nyt se sitten vaan murjottaa eikä tiedä mitä tekisi. No, teillä on nyt viimein toistenne numerot, niin että jos saat sen puhelimella kiinni, ole kiltti ja sano sille suoraan miten asia on. Älä vedätä sitä vaan päästä se menemään jos et ole oikeasti kiinnos...
Shania: LOPETA!!! Oi minä rukoilen sinua, Vic! Usko minua, puhun pelkästään totta! En halua mitään enkä ketään muuta kuin Simonin! Koska hän...
Victoria: Äläs nyt keskeytä! Katsos kun Simonilla ei ole paljon kokemusta seurustelusta, niin silloin harvoin kun se johonkuhun ihastuu, se kuvittelee sen olevan jotain elämää suurempaa ja että on löytänyt Sen Oikean. Kuulostaa pöhköltä, vai mitä? Hahah!
Shania: Oi ei lainkaan! Ajattelen itse Simonista niin juuri nyt! En ole tuntenut tällaista koskaan ennen!
Victoria: Mä vielä yllytin sitä treffeille sun kanssa, kun te ootte molemmat sellaisia herttaisella tavalla höpsöjä, että kuvittelin teidän sopivan toisillenne. Mutta Simon on kärsinyt paniikkihäiriöstä lapsesta asti yhden trauman takia, ja sillä on rankat lääkitykset ja psykoterapiat takana. Nyt sillä ei onneksi ole ollut niitä kohtauksia enää vuosiin, mutta mä pelkään, että ne alkaa uudestaan jos se jää tänne yksin, kun sen perhekin on Ranskassa. Älä siis kiertele ja kaartele vaan kerro sille kylmä totuus, niin ehkä se sittenkin päättää lähteä mun mukaan.
Shania: Minkä takia sinä olet nyt niin ilkeä?! Miksi et usko minua?! Minähän olen sanonut varmaan sata kertaa, etten halua mitään muuta kuin olla sen komistuksen lähellä. Sydämeni on pakahtua, koska olen satuttanut häntä ja sinäkin olet noin suuttunut...
Victoria: No siinäpä se; mä pyydän vaan, että et satuttaisi Simonia. Siinä kaikki.
Shania: Sen voin luvata sinulle vaikka kuolleen isoisäni haudalla! No, sitä varten pitäisi matkustaa Jenkkeihin... Mutta vannon kuolleen isosiskoni Shawnan haudalla! Uskothan sinä minua, Vic? Oi please, uskothan?! Ja jos Simon ei vastaa minulle, joudun kertomaan kaiken tekstiviestillä. Aioin vieläpä kertoa hänelle siitä somekohusta itse välittömästi tänään. Hän siis tietää siitäkin? Senkö takia hän ei vastaa? Vai siitä syystä, kun en tullut treffeille? Vai siksikö, kun hän ei saanut minua kiinni?! Vai ovatko kaikki nuo kolme asiaa syynä hänen käytökseensä?! Oi sinä tunnet hänet niin hyvin, auta minua Vic, oi auta!

Victoria: En mä varsinaisesti vihainen sulle ole, mutta en kestä nähdä Simonia surullisena. Ymmärrät varmaan? Se on mulle kuin pikkuveli, kun omia sisaruksia ei ole. Ja tunnen sen tosiaan varmaan paremmin kuin omat sukulaisensa. Se tietää somekohusta. En salaile siltä mitään, joten näytin sille pari niistä nettijutuista tullessani. Sillä oli sulle kukkakimppu, jonka heitti roskiin saman tien. Eli eiköhän siihen vaikuta noi kaikki asiat, herkkäluonteinen kun on. Se oli kitannut kahvia aika tavalla, mikä ei ole sille terveellistä. Pelkäsin, että sille tulee paniikkikohtaus, joten menin sen luokse istumaan iltaa hetkeksi. Yllättävän normaalilta se kuitenkin vaikutti, mutta ei sitä paljon huvittanut puhua; sanoi olevansa huonovointinen sen kahvin takia ja menevänsä aikaisin petiin kirjan kanssa. Se laittoi myös kännykän äänettömälle. Eli älä turhaan soittele sille, vaan lähetä mieluummin se viesti, jossa selität mitä tapahtui.
Shania: Joo, laitan ilman muuta hänelle pitkän viestin! Nicola voi vaikka todistaa, ettei palaverissa saanut käyttää puhelinta ja senkin, miten onneton olin kun en päässyt Simonin luo! Minähän erosin koko bändistä, koska olin niin vihainen jouduttuani palaveriin unelmieni treffien sijaan!
Victoria: Sun pitäis tietää, että Simonilla on todettu myös yleistynyt ahdistuneisuushäiriö, mutta sekin on ollut aika lievä viime vuosina. Simon hermostuu välillä helposti, mutta leppyy myös yhtä nopeasti. Se pyysi niiltä kukiltakin anteeksi jo ennen kuin lähdettiin kahvilasta. Heh! Anna sille vaan aikaa, niin eiköhän se tuostakin tokene. Eniten sitä taitaa harmittaa, että teit sille oharit. Sille on ennenkin tehty niin, kun on liian aikaisin kertonut mielenterveysongelmistaan. Yleensä se kuitenkin pääsee edes ekoille treffeille. Mutta ajattele nyt millainen palkinto rehellisyydestä, ja vielä kun se on niin ihana ihminen, että toista samanlaista ei ole olemassakaan! Empaattinen, herkkä, fiksu, kohtelias ja hauska. Mitä muuta voi nainen miehestä haluta?
Shania: Mutta kun enhän minä tahalleni tehnyt hänelle ohareita! Sen kirjoitan hänelle ensimmäisenä! Mutta olet niiiiin oikeassa hänestä, hän on todella ihana mies, etenkin komea kuin mikä!
Victoria: Niin, kun ei Simon tosiaan turhan takia ole mun bestis! Suututtaa ihan sen puolesta aina kun tällaista tapahtuu. Mutta kiva, että sä kuitenkin haluat antaa sille mahdollisuuden. Simon taisi itsekin pelästyä, että nyt se paniikkikohtaus iskee, eikä sille voi mitään. Mutta se rauhoittui siitä kuitenkin. Oli sillä selvästi vähän itku silmässä, vaikka yritti sitä peitellä. Sehän ei tiedä vielä siitä sun kriisikokouksesta ja että et siksi vastannut sen soittoihin. Mä voin kertoa sille siitä ja mitä nyt ollaan juteltu, että sä ootkin ollut sinkkuna jo pitkään ja juorut on täysin perättömiä ja niin edespäin, mutta laita sä tosiaan sille vaikka yksi pitkä WhatsApp-viesti sitä ennen. Kyllä tää tästä!
Shania: Oi voisitko todellakin tehdä niin puolestani??!! Ja painota sitä, että erosin Pinkissimosta sen takia, kun en päässyt hänen luokseen! Oi toivottavasti hän ymmärtää! Kiitos Vic, olet tosi ystävä! Nähdään!
Victoria: Hyvä juttu. No moikka!

Shania menee bussilla kotiinsa ja näpyttelee matkalla Simonille pitkän viestin, jossa yrittää kertoa mahdollisimman selkeästi, ettei mitään muita miehiä ole ollut, eikä hän haluakaan ketään muuta maailmassa kuin Simonin. Shania yrittää tavoitella Simonia koko lauantai-illan ja sunnuntaipäivän. Mies ei vastaa lukuisiin viesteihin eikä puheluihin.

Maanantaina 9.3. on täysikuu. On keskiyö ja Shania rypee kotonaan Silky Streetillä itsesäälissä ja tuijottaa kännykkäänsä. Peltohiekantiellä Sadien talossa on valot yläkerran makuuhuoneessa, mutta ketään ei ole kotona...

Kuka nyt kotosalla kyhjöttäisi, jos voi juosta vapaana ulkona; ihmissuden hahmossa. Caldero on lauman alfa-uros ja ulvoo kumppaninsa perään.

Beeta-naaras Sadie rientää puolisonsa luo.

Mukana on jälleen myös Sadien Eeva-koira. Liekö pikkuinen otus näiden isojen hirviöiden rinnalla lauman gamma-jäsen, vaiko peräti omega?

Kuluu viikko. Shania jatkaa onnettomana Simonin tavoittelua. Aida puolestaan ei vieläkään ole saanut kerrottua Gunnarille kasvotusten ilouutisiaan Millasta. Koronavirus-hysteria on räjähtänyt täysin käsiin ja hankaloittanut pariskunnan tapaamista. Gunnar on joutunut ravaamaan alituiseen bändinsä kokouksissa, joissa on pohdittu, täytyykö kaikki lähitulevaisuuden keikat perua.

16.3. maanantaina Aida katselee asuntoaan. Hän on hieman huppelissa.

Aida: Hitto että on paljon pinkkiä väriä! Milla oli varsinainen Shania-kakkonen tuon kirotun värin suhteen! Ei hemmetti, kyllä minä nyt soitan Gunnarille ja kerron Millasta!

Trolliwoodissa Gunnar on värkkäämässä moottoripyöräänsä, kun puhelin soi.

Aida: No heiiii sexy!
 
Gunnar: No mitäs Aida? Olen rassannut vintage-Indianiani jo tuntikausia, ja hiki vaan virtaa. Meisselikin on kokenut niin kovia, että hyvä kun pysyy kädessä!

Aida: Oi kamala, kyllä meisselisi minun kädessäni pysyisi! Vai haluaisitko sen mieluummin suuhuni? Ja minä rakastan miehistä hikeä! 
Gunnar: Kuules, tyttö. Et kai sinä mitään rivouksia minulle juttele siellä? Pitääkö tulla antamaan piiskaa?
Aida: Voi ei, olen tainnut olla hieman tuhma tyttö. Ajattelin nimittäin juuri heittää kaikki baletti- ja taitoluistelu-palkinnot tästä vitriinistäni menemään! Joten ei kai tässä muukaan auta! Tsihih!
Gunnar: Kyllä sinä tuolla käytöksellä minun polvelleni pääset ihan pian, älä huoli.
Aida: Niin pääsenkin! Arvaa miksi aion hävittää nämä pystit ja pokaalit? Ne ovat Millan! Ja minä kuule olen jättänyt Millan!
 
Gunnar ponnahtaa innoissaan ylös ja lyö samalla päänsä prätkän pohjaan. 

Gunnar: Auts! Mutta sehän... sehän on hienoa! Kyllähän minä tiesin, että pystyisit siihen. Well done! Miten, tuota... miten se Milla asiaan suhtautui? Kerroitko hänelle minusta? Kerro kaikki!Aida: No minä keksin ihan hurjan juonen! Milla kosi minua vuosipäivänämme ja suostuin. Vein hänet tietysti Tokioon ja esittelin vanhemmilleni, että tässä on tuleva vaimoni! Vanhempani sekosivat täysin ja isäni uhkasi karkottaa minut koko suvusta, jos naisin naisen! Milla sitten itse päätti, että ei halua sotkea perheasioitani ja erosimme hyvässä sovussa! 
Gunnar: Ai helvetti, kun sattuu päähän. 
Aida: Kumpaan päähän omaa seksipetoani mahtaa sattua? Minulla kyllä hoitokeinoja piisaa... 
Gunnar: No kun pomppasin ylös tästä sen verran, että löin pääni tuohon prätkään. Tulisitko tänne hoitelemaan minut terveeksi? Sinähän tämän vamman minulle aiheutitkin.


Aida: Oh, lähden vaikka heti ajamaan sinne! Ja parasta, että hoidan kuntoon sekä pääsi, että alapääsi, hihih!
Gunnar: No lähdepäs! Ja oli muuten helvetin hyvä juoni! Haluan kuulla siitä ihan kaikki likaiset yksityiskohdat kunhan pääset tänne… ja kun ensin olet pessyt töryt minusta, jos se nyt on mahdollista. Odotas vaan, kun lähetän sinulle seksiselfien! Se saa kyllä sukat pyörimään jaloissasi – siis jos sellaisia edes pidät.
Aida: Oi minä olen kuule sinun suhteesi niin kevytkenkäinen nainen, etten käytä edes sukkia! Ellet sitten halua nähdä minua hoitsu-asussani, johon pitkävartiset verkkosukat kuuluvat..?
Gunnar: Olet sinä ihana… Mutta sanotaan hei nyt, koska minun pitää laittaa tuo prätkä kesäkuntoon, jotta pääsemme sitten yhdessä ajelemaan. Minulla ainakin olisi siihen aikaa – kalenteri taitaa tyhjetä ihan täysin, sillä nyt on kaikki tämän ja ensi kuun keikat peruttu! Osa oli vielä ulkomailla, joten olihan tuo arvattavissa. Mutta toivottavasti emme menetä myös loppukevään ja kesän keikkoja, kun se viimeinen olisi kesäkuun lopulla uudistuneessa Honey’s-kahvilassa. Se on nyt entistä isompi ja hienompi.
Aida: Sanonko minkä, tai mitkä minä tulen sinne tyhjentämään! Ja ihana kuulla jo ennen lähtöä, että SE on entistäkin isompi... Lähden heti ja jos saan matkalla koronaviruksen, tartutan sen heti sinuun, jotta voin jäädä sinua sinne hoitamaan.
Gunnar: No sellainen tauti ei minua haittaa. Bring it on! Ja tule muuten vikkelään tänne, sillä ties vaikka pistäisivät vielä kaupunkiemme väliset rajat kiinni. Pusi, pusi! Nähdään ihan pian, sexy beibe!
Aida: Nähdään vaan. Mutta jos olet sotannut sitä moottoriöljyä silmiisi, sanonkin, että: tunnustellaan pian, seksipetoni!
 

Hetken päästä Gunnar lunastaa lupauksensa lähettämällä Aidalle hyvin öljytyn kuvan vielä törkyisemmän viestin kera: ”Tulehan pussy cat pesemään nämä öljytahrat minusta pois. Täällä moottori kehrää jo kuin pantteri ja molemmat päät odottavat hoitelua. Grrrnau!”

to be continued...

Tarinassa mukana:
Aurora + Simon, Victoria ja Gunnar + Trolliwoodin dioraamat
Xaran Nicola, Regina ja Ama vierailulla
Ninnin Pop Star Barbie (curvy)=Moona ja Barbie Fashionistas 123 Braided Hair (tall)=Solana

Kiitos taas Auroralle yhteistyöstä etänä!



20 kommenttia:

  1. Auts! Tuo kriisipalaveri on vielä helvetillisempi kuin osasin kuvitellakaan! Shanian tuska on käsinkosketeltavaa, kun miettii jos itse olisi vastaavassa tilanteessa. Paasaus vaan jatkuu ja JATKUU ja lyhyeksikin tarkoitetut jutut kuten uuden bändinjäsenen esittely venyy, kun muilla ei ole kiirettä mihinkään, paitsi Shanialla! Kaikki muut on ihan tyynen rauhallisia, ja voin ihan nähdä savun nousevan Shanian korvista ulos kun laskee vaan minuutteja. ”Shania ehtii jo tuntea hitaan kuoleman hiipivän sieluunsa.” Tunsin tuon saman Shanian puolesta. Ja samalla Simonilla on yhtä tuskainen olo kahvihumalassaan kun luulee tulleensa hylätyksi jo ennen ensitreffejä.

    Nauroin joko jakson läpi ja itkinkin vähän. Somekirjoitukset on loistavia, ja Jasmin on ihan kaamea akka!

    Shanialla on niin paljon upeita vaatteita. Simon ei olisi välittänyt, vaikka Shania olisi tullut treffeille alasti, kunhan vaan olisi tullut. ;-)

    Mun suosikkikohta koko jaksosta on kuitenkin tuo Vicin ja Shanian välinen pitkä puhelu. Vic pysyy kovana Simonin puolesta, vaikka vähän leppyy jo lopussa. Shania puolestaan menee taas niiiin ulkonäkö edellä. Ei edes yritä keksiä Simonista mitään muuta, kuin että se on komistus ja SEN takia ihana. Vic taas ei mainitse sanallakaan miehen ulkonäköä. Voin ihan kuulla Shanian itkunsekaisen epätoivoisen selityksen tuon puhelun aikana, kun yrittää syyllistää Viciä auttamaan, jotta pääsisi taas treffeille uuden komistuksen kanssa. ”Nyyh! Enhän minä ole ikinä tehnyt mitäääään! Miksi olet noin ilkeä?” Ei se Shania ole vielä oppinut, mutta kyllä se oppii. ;-)

    Jännä nähdä mitä noista ihmissusistakin seuraa, ja pääseekö Shania kertomaan Simonille Rajamaailmasta ja muista kummallisista jutuista.

    Aida ja Gunnar taas ovat… noh, ällöttävän huvittavia. ;-)

    -Aurora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän neiti Simmon (kuten joku somessa väärin kirjoitti) vielä opi. Eihän se vielä tunne Simonia, joten ei voi kovasti kehua sen luonnetta. Mutta eipä osannut kertoa Isaacinkaan luoneesta kun Sonja kysyi aiemmassa jaksossa! Puhui vaan siitä, miten Isaac on pitkä, timmi, tumma ja käyttää kalliita merkkivaatteita :D Ja seurustelivat puolitoista vuotta!
      Aidan ja Gunnarin tapaamisesta tulee mielenkiintoinen, sillä huomasikohan kukaan lukija, että Aida oli kännissä lähtiessään ajamaan yli 20 kilometrin matkaa...?
      Ninni

      Poista
    2. Hui! Huomasin Aidan olevan vähän huppelissa, mutta ajattelin että jos sen pää kuitenkin selviää ennen kuin lähtee ajamaan. Mutta sillä taitaa olla liian kiire Gunnarin luokse sellaista odottaakseen...

      Huvittaa kyllä, miten Shania ei osannut sanoa edes Isaacin luonteesta mitään! :-D

      -Aurora

      Poista
    3. Ai että naurattaa, kun nyt vasta tajusin tuon Simmonin ja Simonin yhteyden! :-D No, mä kyllä luulen, että neiti Simmon saattaa hyvinkin oppia tuntemaan Simonin paremmin parissa kuukaudessa kuin Isaacin siinä puolessatoista vuodesta... jos siis pääsee vielä tapaamaan Simonin. Eihän me sitä vielä tiedetä, koska ei me muuta tehdä kuin kuvata tätä luontodokumenttia. :-)
      -Aurora

      Poista
    4. Minä nauran vaan ääneen tälle, joka oli parasta koko jaksossa. Vic kysyy, odottaako Simon tärkeää py'elyä Shanialta ja se vastaa: No ei kun py’elinmyyjältä, kyn ’älyän niin kövästi yyden keittiön pieneen kämppääni jös sään seinät käypän päälle! Ja pärästä ölisi säädä myös lättiä ja kynnön teräspälkit sitä tykemään sinne pärvekkeen viereen, kyn myyälle ei vöi lääjentää! Ja kättö myös, köskä en’än minä missään ’elvetin vesisäteessä vöi kökätä! Shanialtä tietenkin! :D

      Poista
    5. Brandonin luonteesta Shania osasi jotakin mainita, että on kiltti, huomaavainen ym. Mutta ehkäpä juuri sen takia on näitä ominaisuuksia huomannut, koska ei pitänytkään sitä kummoisena komistuksena. Sehän oli blondikin vielä. Kun pitää olla tumma ehdottomasti :D

      Poista
    6. Simon on saanut niin paljon soittoja keittiönmyyjiltä, että on varmasti pistänyt yhdelle jos toisellekin jauhot suuhun vaatimalla tuollaisia kaupanpäällisiä. :-D

      Mun suosikkikohta on tuo koko kriisipalaveri eli helvetti maan päällä. Siellä sitä vaan istutaan rauhallisina hymyssä suin ja keksitään tikusta asiaa, ja samalla Shanialla nousee savu korvista ulos! Mulla kesti tuntikausia lukea tuota, kun oli pakko pitää välillä taukoja. Ahdisti niin Shanian puolesta, ja toisaalta suuni meinasi revetä naurusta. :-D

      Ja tuosta Brandon-jutusta päästäänkin kysymykseen, että MITÄ IHMETTÄ Shania ikinä näki Diiii-miehessä? Sillehän olisi ollut tarjolla kiinnostunutta tummaa havaijilaismiestäkin vuoden 2016 synttäribileissään, mutta EI, kun oli niin kiinni vasta löytämässään Siinä Oikeassa, että päästi Nahelen menemään. ;-)

      -Aurora

      Poista
    7. Toisaalta se Jarno oli kyllä ns. kiltti ja turvallinen, niin että siinä mielessä ei ole ihmekään, että Shania halusi sellaisen poikaystävän sarjamurhaajan jälkeen.

      -Aurora

      Poista
    8. Shaniallahan oli oikein paniikki silloin 2016 löytää mies äkkiä kun ne oli Exotic partyissa. Siellä missä Jarno oli DJ:nä. (kun oli ensin mielenterveysparantolassa, kun sen lisäksi, että mies kenelle antoi 24-vuotiaana neitsyyden, olikin sarjamurhaaja, niin sehän myös tuli raskaaksi siitä ja teki abortin sielä hoitolassa ja hoidon jälkeen matkusti Ouluun otattamaan hiuspidennyksen ja ripset) Sen jälkeen piti saada mies heti, vaikka ensimmäinen vastaantulija. Eihän se siinä mitään nähnyt eikä voinut sietää sitä sen älytöntä musiikkimakua, kunhan vaan oli pakkomielle seurustella ja nyt kun ei neitsyyskään ollut enää tiellä, niin...

      Poista
  2. Huhhuh, mitä vilskettä oli! Karmiva kriisipalis, melkein sääli Shaniaa kun torveilee miesasioissa. Ei ole silti kyllä ansainnut moista somekiusaamista! Toivottavasti kiusaajat jää kiinni.
    Voi Aida ja Gunnar, ehkä täydelliset toisilleen...
    T. ~avis~

    VastaaPoista
  3. Ikävää että S joutui kohuun. Ehkä hän viisastuu tästä?

    VastaaPoista
  4. No huh olipas hirveesti asiaa,aikamoinen idea Aidalta päästä Millasta.Shanialla noita vaatteita ja kenkiä näköjään riittää,mutta olipas järkyttävä kriisikokous,ihan itseäkin hermostutti etteikö se lopu ollenkaan,Shania ressukka olipa paska päivä,Aidalla ei niinkään!

    VastaaPoista
  5. Hyvä palaveri, Amalla oli taas niin hauskat jutut ja hyvä meininki. :) Shania sen sijaan käyttäytyi niin huonosti, että sen kohtalo ei herättänyt suurta sympatiaa. Lopuksi vielä haukkui koko bändin! Ehkäpä Nicola arvelee sen huonon käytöksen johtuvan stressistä. Mariannen eron syy ei ihan selvinnyt - olikohan hänkin saanut osansa somekohuista, vai oliko ihan muut syyt taustalla? X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäksi Shania vielä valehteli silmät kirkkaina Vicille, että ei ole seurustellut kenenkään kanssa aikoihin ja Sebastianinkin tapasi vain ihan pari kertaa, vaikka nyhjäsi siinä kiinni kahden viikon päivät. Isaaciahan se ei koskaan esitellyt Vicille eikä Simonille. Vic luulee siis nyt, että Shania ei ole seurustellut vuosiin muiden kuin Pikkumiehen (Aki) ja Hymypojan (Anders) kanssa, joten Vic välittää kyseisen tiedon Simonille...

      Harmittaa kyllä nyt, miten huolettomasti Aida ja Gunnar vitsailevat koronaviruksesta. Eivätköhän nekin vielä joudu katumaan sanojaan.

      -Aurora

      Poista
    2. Mariannen syy erota bändistä on virallisesti se, ettei kiinnostanut enää. Saa nähdä, tullaanko asiasta kuulemaan jatkossa enempää, jotta oliko taustalla muutakin. Voi myös olla, ettei Mariannea vaan nähdä enää sarjassa. (o samma på finska: allekirjoittanut ei ole vielä ajatellut koko asiaa :D)
      Ninni

      Poista
  6. Kyllä tässä nyt koronan takia peruuntuu mm Caitlinin ja Mildredin kirjajulkkarit (tai siis siirtyy) Samoin Pinkissimon levyjulkkarit ja muut tapahtumat, joita ollaan/olen suunnitellut. Virus aiheuttaa suurempia toimenpiteitä Simmonsin perheelle jo ensi jaksossa!
    Shanian hahmoa nyt 8 vuotta rakentaneena voin sanoa, että jo on pinnalliseksi käynyt. Silloin parikymppisenä ei todellakaan olisi valehdellut ystävilleen saati "testaillut" miehiä. Oli ainoastaan naiivi höppänä ja harmiton silloin.
    Minun mielestäni Nicola olisi joutanut vaikka heittää koko neidin ulos palaverista ja myös bändistä, eli en tuntenut sympatiaa, vaikka saman tuskan toki tunsinkin. Kun lukijoista valtaosa sääli Shaniaa palaverissa. Nicola ja Vic oli sille ihan liian kilttejä. Mutta sehän kaunistelee joka asiaa ja suorastaan puhuu täyttä roskaa suuntaan jos toiseen, pelkästään itsekkäistä syistä. (eli sen takia olivat niin kilttejä) Odottakaas, kun kuulette, mitä se seuraavaksi saa päähänsä! (suuren kuvamäärän takia ko juttu ei mahtunut vielä ensi jaksoon)
    Jatkoa odotellen (tässä juuri kuvaten) ja muistakaa pestä käsiä!
    Ninni ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuh! Oon vähän pelännyt, että loukkaisin sua jos kerron mitä oikeasti Shaniasta ajattelen, mutta en pelkää enää! :-D Siis mun mielestä Shanialla on huomionhakuinen persoonallisuushäiriö. Tässä linkit pariin mielenkiintoiseen artikkeliin, ja kuvaus näyttää istuvan Shaniaan aika lailla täydellisesti:

      https://mielenihmeet.fi/huomionhakuinen-persoonallisuushairio-tiedatko-jonkun-joka-vietteleva-ja-vaikuttava/

      https://www.tuimakka.fi/hupsu-eli-huomionhakuinen

      Sekin miten Shania jätti bändinsä pelkästään siksi, kun ei päässyt Simonin kanssa treffeille… Sehän oli aikamoisen impulsiivinen ylilyönti, ja tuosta voisi helposti vetää sen johtopäätöksen, että Shania yrittää syyllistää Simonia suhteeseen kanssaan kun käski Viciä välittämään Simonille mokoman nyyhkytarinan. Ja Vic sanoi, että laita Simonille YKSI pitkä viesti, niin eiköhän Shania alkanut lähetellä niitä urakalla ja soitella myös, ja voisin kuvitella, että ne viestit on kaikki aika painostavia ja huutomerkkejä sisältäviä. Simon-parka kärsii muutenkin ahdistuksesta, ja Vic on aika ärhäkkä suojelemaan sitä syystä, jota Shania ei vielä tiedäkään. Shania on kuitenkin hyvä valehtelemaan, joten Vic alkoi jo epäillä niiden juorujen paikkansapitävyyttä.

      Eihän Shania tietenkään ole paha ihminen eikä tarkoituksella edes draamakuningatar, vaan jostain lapsuuden tapahtumasta sellainen käytös on saanut alkunsa. Shanian isähän on oikea pukki; sillä on ollut avioliiton ulkopuolisia suhteita jo Shanian lapsuuden aikana, joista yhdestä syntyi Caitlin. Ja kun Shania oli parikymppinen, niin niitä siskopuolia alkoi tupsahdella lisää ovista ja ikkunoista. En edes muista, kuinka paljon niitä nyt on! Caitlin, Sonja, Jill… Oliko joku muukin? Ai niin, Elaine ja pikkusiskonsa Francine! Sitten rakas isosisko Shawna kuoli, ja Sineadin kanssa Shania ei ole ollut yhtä läheinen. Shanian konservatiivinen äiti on aina vaikuttanut viileän kohteliaalta Shaniaa kohtaan. Kaikki tuo on varmasti osaltaan vaikuttanut Shanian halukkuuteen saada elämältä ihan kaikki ja vähän lisääkin, niin kuin Becky Sharp tekee William Makepeace Thackerayn kirjassa Turhuuden turuilla. Shania selviää Beckyn lailla itse mistä vain, mutta jättää jälkeensä vanan särkyneitä sydämiä. (Shanian pitäisi lukea kyseinen kirja tai katsoa se uusi tv-sarja, jos ei ole sitä vielä tehnyt. Ehkä joku psykologi jossain hamassa tulevaisuudessa vielä ehdottaa sitä.) Lopuksi Shanialle ilmaantui vielä noidan kanssa hankittu uusi pikkuvelikin ja päätyi naiivissa hölmöydessään seurustelemaan sarjamurhaajan kanssa, jolle tuli raskaaksi, ja anoreksiakin uusiutui. Muistelen ainakin, että se ei olisi ollut Shanian ensimmäinen kokemus anoreksiasta.

      Ei siis mikään ihmekään, jos Shania on aika sekaisin. Se ei varmaan lapsena saanut isältään sellaista läheisyyttä mitä olisi halunnut ja tarvinnut, joten nyt se siirtää tuosta juontuvan ahdistuksen ja isähahmon kaipuun seurustelusuhteisiin etsiessään sitä täydellistä miestä tajuamatta, että sellaista ei ole olemassakaan. ;-) (Musta tulisi hyvä psykologi, vaikka itse sanonkin.)

      -Aurora

      Poista
    2. Ei Shanian käytös tietenkään kokonaisuudessaan ole omaansa tai isänsä syytä, koska onhan niistä Shanian miehistä monikin ollut aikamoinen hunsvotti, siis Rodionin lisäksi. Varsinkin ne alkuaikojen vonkaajat Logan, Max ja Ryan - ihan kamalia kaikki! Ja sitten vielä pervo-Tommi, jonka kanssa Shania petti Diiii-mies Jarnoa, joka ei mielestäni ansainnut sellaista vaikka tyhmä olikin. Sitten tuli vielä rikollinen Aki ja luihu pettäjä Anders. Otosta en tiedä millainen oli, ja olisikin kuva kuulla, miten Shania päätyi sen kanssa kihloihin ja eroon saman päivän aikana lukioaikoinaan. Ne kolme viimeisintä eli Isaac, Sebastian ja Brandon ovat mielestäni kaikki sellaisia miehiä, joista kenen tahansa kanssa Shanialla olisi voinut olla hyvä suhde - jos ei olisi kyllästynyt siihen viimeisimpään kun uusin uhri Simon ilmaantui kuvioihin. ;-) Tai no Isaaciin mulla kyllä meni maku kun se Sebastiania riepotteli ja uhkasi tappaa. Sebastian olikin suosikkini noista kolmesta.

      -Aurora

      Poista
    3. Palaan vieläkin asiaan, heheh! Kun huvittaa tuo Shanian treffiasu. Shania ei halua olla yliseksikäs, mutta sillä on kuitenkin kaikista lyhyin helma kun tuolla kokouksessa istuu. Jos tuollainen olisi oikean ihmisen päällä, niin näyttäisi melkoisen törkeältä noin vesirajaa hipova helma. Sehän melkein vilauttaa tuolla pöydän ääressä istuessaan! Aidalla puolestaan tuo valkoisen topin ja hameen yhdistelmä (tai mekko) on oikein tyylikäs ja kaunis! Ja Aida pitää jopa housuja välillä. Ehkä Shanian kannattaisi ottaa vähän oppia Aidan pukeutumisesta. Mutta eihän se ota, koska provokatiivinen pukeutuminen on yksi tapa kerjätä huomiota, ja Shania ei edes tiedosta sitä tekevänsä millään tavalla.

      -Aurora

      Poista
    4. Ja jatkan vieläkin... Niin siis Aidan valkoisen topin ja punaisen hameen yhdistelmä tai mekko on hyvin tyylikäs. Aida on muutenkin aina tyylikäs ja seksikäs, ja näyttää siltä, ettei se edes yritä olla sellainen. Sen takia siitä tuleekin sellainen. :-) Shanialla taas on ylilyhyet helmansa, koruryökkiönsä ja hius- ja ripsilisäkkeensä. Välillä se näyttää ikään kuin hukkuvan kaiken kimalluksen alle. Shania näyttää tosi kivalta silloin kun ei yritä liikaa, niin kuin tuossa kun valitsee asuja pyjamassaan ja hiukset söpösti palmikoilla.

      Ja Sebastianista halusin vielä mainita, miksi se on suosikkini siinä kolmen miehen joukossa. Se kun on sen verran moniulotteinen hahmo, ettei siitä aina tiedä, mitä se aikoo. Sebastian aloitti suhteen Memen kanssa koska Shania epäili sitä suhteesta mokomaan naikkoseen. Ja sitten se alkoi haikailla Shaniaa takaisin. Viime tapaamisen aikana se tarrasi aika lujaa Shaniaan kiinni ja pyyteli sitten anteeksi. Siinä on ainesta vielä vaikka mihin; joko hyviin tai pahoihin tekoihin, tai molempiin. Brandon sen jäi aika vaisuksi hissukaksi, kun heti totuuden selvitessä lähti takaisin Amerikkaan. Kiltistihän se teki, mutta kiltti hahmo on... no, tylsä hahmo. Isaacista en hirveästi tykkää, enkä pelkästään sen tappouhkauksen takia, vaan myös siksi miten se käyttäytyi kun Shania ei esitellyt sitä Simonille synttäribileissään. Isaac vaan kyräili ja yritti tehdä Shanian mustasukkaiseksi Halloweenjuhlissa sen sijaan, että olisi puhunut tämän kanssa. No, on Isaacissakin vielä kasvupotentiaalia. Olisipa kiva nähdä mitä se tuumaa sitten jatkossa kun Shania seurustelee taas. ;-)

      -Aurora

      Poista