tiistai 13. elokuuta 2019

Osa 172 Ei kesää ilman häitä ja Exotic Partyja!

1. Deittiprofiili ihmissudelle!

Elokuun alussa on erittäin lämmin päivä ja Shania on pyytänyt ystävänsä Sadien Barbie Boulevard Parkiin. Hänellä on nimittäin yllätys ihmissudeksi paljastuneelle ystävälleen.

Sadie: No moi! Mitä kuuluu?
Shania: No mitäs tässä; asuntonäyttöjä ja Pinkissimon kanssa keikkailua.

Ystävykset etsivät kivan istumapaikan ja Shania kaivaa laukustaan kannettavan.

Sadie: Voi onko Pinkissimolla ollut taas keikka?! Minähän pyysin sinua ilmoittamaan seuraavasta keikasta, jotta pääsen kuuntelemaan!
Shania: No siinä nyt kaikista vähiten kuulemista on! Vulgääriä teiniräppiä, pyh! Mutta meillä on kuun lopussa taas keikka, taisi olla jossakin pikku baarissa. Tule sitten sinne. Mutta hei, minähän sanoin, että minulla on yllätys sinulle! Valittelit, ettet voi koskaan saada poikaystävää, koska olet ihmissusi.
Sadie: Niin...?
Shania: Niin minä keksin ratkaisun! Poikaystäväsi täytyy myös olla ihmissusi! Luodaan sinulle nyt deittiprofiili, josta käy salakavalasti ilmi, millainen olet!

Sadie: Ei voi olla totta! Ei tehdä mitään sellaista... Miten me..
Shania: Katso: Paremman väen partneri. Deittisivuston nimi kertoo, ettei siellä pyöri mitään surkeaa köyhälistöä. Oi ole niin kiltti ja suostu!
Sadie: Voi sinua.. No, hyvä on. Mitä sinä sinne jo kirjoitat?! Näytä!
Shania: Laitan että: "Villi ja vapaa nelikymppinen nainen etsii seuraa tositarkoituksella"!

Sadie: Voi apua.. Ei en minä tiedä onko tämä siltikään hyvä idea. Äh, tuskin tässä mitään menettääkään. Muuta se sana "seuraa" vaikka niin, että "nainen etsii alfa-urosta"! Jospa joku ihmissusi tajuaisi sen vihjeen!

Shania: Joo! Tuo oli hyvä! Ja sitten kirjoitan, että:"Harrastuksiini kuuluu öiset kävelyt metsässä". Ja pitäisikö laittaa, että rakastat täysikuuta?
Sadie: Laita vaan.
Shania: Nyt keksin! "Harrastan myös metsästystä"!
Sadie: Etkä laita tuollaisia! En halua miestä, joka juoksee raatelemassa ihmisiä täysikuun aikaan!
Shania: No eihän sinun sellaista miestä tarvitse ottaa! Nyt vaan kirjoitetaan mahdollisimman paljon sellaisia juttuja, jotka vaan toinen ihmissusi tajuaa vihjeiksi! Onko se liikaa, jos mainitsen, että miesihanteesi on karvainen yöeläjä? Hahhahhaa!!!
Sadie: Joo hehhee...

Shania: Sitten tähän voisi laittaa jonkin todella paljastavan vihjeen. Jotakin sen tapaista, että olet varsinainen peto sängyssä! Hihhihhii! Tämä valitsemani kuva sinusta on ainakin täydellinen. Näytät kuvassa hurjan kauniilta. Ja myös hieman hurjalta, kun katselet paksujen kulmiesi alta.

Sadie: Kuva kelpaa kyllä. Mitähän siihen vielä kannattaisi laittaa? Minun tuurillani vaan jotkut pervot ukkelit vastaavat minulle. Laita siihen vielä sellainen toive, että pidän vaaleista miehistä. Voisihan siihen laittaa ihan niinkin suoran vihjeen, kuin että rakastan susia. Vai onko se jo liikaa?

Shania: Ei todellakaan ole liikaa vaan tosi hyvä juttu! Eiköhän tässä nyt ole kaikki oleellinen... Joo, kyllä tämä näyttää varsin mielenkiintoiselta ainakin. Ja niitä pervoja ukkeleita on valitettavasti kaikkialla. Mutta toivotaan, ettei täällä niin paljon, koska tämä on laadukkain deittisivusto.
Sadie: Oi kaikkeen minäkin epätoivoissani suostun! Mutta kiitos, arvostan tätä kovasti.

Aurinko menee takaisin pilveen kun ystävykset lähtevät.

Sadie: Asuuko se isäsi todellakin äitisi luona nyt?
Shania: Asuu! Ja Junnu myös. Toivon vaan isäni takia, ettei hän taas tapansa mukaan innostu äitini hyvän tahdon eleestä ja ala kuvitella, että se tarkoittaisi jotakin yhteenpaluuta.
Sadie: Älä muuta sano. No, toivotaan, että minulla tärppää sitten tuon deittisivun kautta, vaikkei isäsi saisikaan äitiäsi takaisin.
Shania: Kyllä tärppää, ja pian! Sano minun sanoneen. Dollywoodissa täytyy olla muutama yksinäinen miespuolinen ihmissusi.

2. Neiti Simmonsista rouva Williamsiksi

10.8. lauantaina vietettiin Sineadin ja Aaronin häitä Kartano Camnerissa. Paikalla olivat niin Simmonsin kuin Williamsinkin perheen suku ja läheiset.
Aaronin bestmanina toimi pikkuveli Isaac ja Sineadin kaasoina pikkusisko Shania sekä Aaronin pikkusisko Tasha.

Pariskunnan vihki Williamsien perhetuttu Annela Kaarre.

Kaarre: Minä kysyn sinulta, Aaron Abraham Williams. Tahdotko ottaa Sinead Sofia Simmonsin lailliseksi aviopuolisoksesi ja rakastaa häntä niin myötä- kuin vastoinkäymisissä?
Aaron: Tahdon.

Aaron ujutti kauniin kultasormuksen Sineadin vasempaan nimettömään.

Aaron: Minä rakastan sinua, Sinead. Minä haluan jakaa ilot ja surut kanssasi ja olla sinulle uskollinen, kunnes kuolema meidät erottaa.

Shania: Oi miten jännittävää! Ja minä kun jo pelästyin, että häät peruttaisiin!
Tasha: On tää tosi mieletön juttu!

Kaarre: Täten julistan teidät aviopuolisoiksi. Voitte suudella morsianta.

Sinead suorastaan heitti hunnun kasvoiltaan ja lennähti tuoreen siippansa suudeltavaksi.

Sinead: Oi Aaron!
Kaarre: Arvoisat läheiset ja ystävät. Saanko esitellä: Herra ja rouva Williams.

Häävieraat, mukaanlukien kaasot taputtivat innoissaan vastavihityille.

Tasha: Hyvä isobroidi! Onnee!!!

Alttarille ryntäsivät ensimmäisinä hääparin vanhemmat.

Shania: Huh miten paljon tuolla on vieraita! Luojan kiitos, että ostin tämän uuden mekon!

Aaron ja Sinead pysähtyivät seisomaan, jotta heistä sai otettua valokuvia.

Sulhasen vanhemmat Jerome ja Sharonda olivat ikionnellisia. He saivat unelmiensa miniän.

Morsiamen vanhemmat Jonathan ja Jacqueline viettivät lämmintä loppukesän päivää sulassa sovussa ja tyytyväisinä vanhimman tyttären naimakauppoihin.

Shania: Todella kaunis vihkiminen. Sopivan lyhyt.
Isaac: Oli joo. Minä taas olen kiitollinen siitä, että tänne jopa suositeltiin rentoa pukeutumista.
Shania: No minä en sellaisesta itse pidä. Ja isäni hihattomassa kauluspaidassa... näky, jota en ihan heti unohda.

Viralliseksi hääkuvaksi pari valitsi seuraavan kuvan:

Paljon onnea tuoreelle avioparille. Kestäköön liittonne pitkään ja olkoon vailla murheita!

3. Lahden kiinteistökuningatar

Loppukesä on ollut kiireistä aikaa Adalian Asunto Oy:lle. Yrityksen omistaja Roberta on onneksi tyytyväinen alaisiinsa, kuten esimerkiksi Shaniaan. Mutta vaikka Roberta lähinnä istuu päivät tietokoneen ääressä, on joitakin hommia, joita hän ei voi delegoida työntekijöilleen. Nyt vastaan on tullut sellainen tehtävä ja Roberta on matkustanut Firkarsiin.

Roberta: Oi että sen Haliman kanssa! Menin suostumaan siihen hänen catering-laajennusideaan ihan vaan näyttääkseni, ettei se toimi. Mutta jospa olenkin väärässä... Minun on nyt löydettävä mahdollisimman upea kartano täältä, jossa voimme järjestää sen tulevan luennon ekotaloista.

Kaikki mikä ei kuormita luontoa on nyt in myös kiinteistöbisneksessä.  Robertan täytyy löytää kaunis rakennus, jossa yritys voi pitää aiheesta luennon ja samalla on tarkoitus testata catering-ideaa tilaisuuteen osallistuville. Roberta katsastaa jo kolmatta rakennusta.

Roberta: Ei, ei ja vielä kerran ei. Tuo punainen tiilikasa ei todellakaan sovi nykyaikaiseen tilaisuuteen.

Kierreltyään tunteja ympäri Fiskarsia, löytää Roberta viimein etsimänsä.

Roberta: Tuo oli oikea kartano, eikä mikään kurja mörskä! Toki joonialaispylväineen vanhaa aikakautta edustava, mutta sisältä rakennus oli muokattu varsin moderniksi. Toivottavasti tilaisuus syyskuun alussa sujuu hyvin... Saa nähdä, saammeko cateringin yhdistettyä kiinteistöalaan...

4. Paha kolminaisuus

Kun Nana sai tietää heillä olleen Rodionin lisäksi toinenkin isoveli, koko elämä muuttui. Nanan murhe avioerosta väistyi ja rakkaus Caldero-veljeä kohtaan sai Nanan suorastaan säkenöimään. Siitä lähtien Nana ja Meme ovat tavanneet elämäänsä ilmestynyttä isoveljeä jatkuvasti. Mutta luonnollisesti salaa.

Meme: Oi, sieltä rakas veli tulee!
Nana: Olen ikionnellinen, että Caldero näyttää identtiseltä kaksoisveljeltään Rodionilta, mutta on siinä huonotkin puolensa. Entä jos joku näkee hänet? Siitähän syntyy paniikki, että Rodion on elossa!

Caldero kaasuttaa salaiselle kohtaamispaikalle moottoripyörällään.

Meme: Veli-kulta! Me olemme odottaneet täällä jo kauan!
Nana: Ei hän tuon pärinän takia kuule sanaakaan.

Caldero nousee prätkältään ja ryntää pikkusiskojensa luo.

Caldero: Systerit! Mun rakkaat!
Meme: Caldero! Tule pian tänne!
Nana: Tule halaamaan, isoveli!

Siskokset roikkuvat isoveljessään kuin kissanpennut emossaan.

Nana: Oi kuinka ikävä minulla oli sinua!
Meme: Caldero, anna minun halata pian!
Caldero: Systeri-kullat, mä oon ikionnellinen, et mul on nyt teidät mun elämässä.

Meme: Oi miksi et voi muuttaa minun asuntooni?
Nana: Niin, asuisimme siellä kaikki kolme onnellisina.
Caldero: On parasta, et mä asun omas piilomestassa. Kattokaa ku mä en haluu teille ongelmii.
Nana: No mutta ei sinua kukaan tunnista ja Rodioniksi luule kun käytät aina jotakin huivia ja aurinkolaseja. Ei yhteisasumisesta tulisi meille ongelmia!

Caldero: En mä tarkota nyt sellasii ongelmii. Mä saattasin teidät vaaraan aina ku muutun sudeks. Ette muuten arvaa, mitä tein! Deittiprofiilin, et mä saisin muijan. Yritän löytää jonku blondin muijan ja sen täytyy olla kans ihmissusi, homma ei toimi muuten.

Caldero: Ja meillä on nyt duunii saada se Nanan muksu pois faijaltaan. Nyt keskitytään vaan siihen.

Kolmikko suunnittelee tovin, kuinka Pikku Junior vietäisiin Jonathanilta. Sitten tytöt haluavat veljensä moottoripyörän kyytiin.

Nana: Hei sinähän kykenet näkemään tulevaisuuteen! Näetkö, onko Pikku Junior tulevaisuudessa minun luonani?
Caldero: Se kyky ei toimi ihan tolleen. Mä nään joskus jotain tulevii juttui, mut en voi ite päättää, mitä haluun nähä.
Meme: No voi harmi. Kerro heti, jos näet sen Shanian olevan tulevaisuudessa onneton. Tai eksäni Sebastianin! Saisin molempien kurjuudesta sellaista mielihyvää, etten sanoin voi kertoa! Mutta pääsenkö minä taas kyytiisi ensimmäisenä?!

Nana: Meme hei, nyt on minun vuoroni päästä motskariajelulle ensimmäisenä. Ja ei sen Sebastianin kurjuutta tarvitse sen kummemmin nähdä, eihän sillä surkimus-kytällä voi olla kuin onnetonta. Minä hommasin sille äijälle potkut Poliisista.
Meme: Ja hän menetti minut, näin upean naisen! Oikeassa olet!
Caldero: Oi että te likat ootte pahoja! Ja mä diggaan siitä!
Meme: Hahah, taidamme kaikki kolme olla hieman pahoja. Sebastianista vielä; hän kyllä jätti minut kun sai tietää minun piilotelleen Rodionia taloyhtiössämme... Mutta toivottavasti se äijä on yksin, työtön ja onneton!

Meme jää odottelemaan vuoroaan veljensä moottoripyörän kyytiin ja pohtii pitkää suhdettaan Sebastianin kanssa. Nanaa eivät tällä hetkellä huolet vaivaa. Hän ottaa kaiken ilon irti rakkaan isoveljensä prätkän kyydissä ja nauttii vapaudesta.

5. Exotic Party 2019

Uudistunut Model Agency Dramatic (ent. Mallitoimisto Dramaattinen) järjestää vuosittain listoilla oleville malleilleen Exotic partyt, jonne pukeudutaan teeman mukaisesti eri kulttuurien eksoottisiin asuihin. Juhlat järjestetään aina kesän aikana. Kutsuvieraslistalla oli aiemmin muutakin muotimaailman väkeä, sekä tilkka kaupungin kermaa. Taloudellisista syistä juhla on tänä vuonna ainoastaan malleille. Monien harmiksi tavallisempiakin tallaajia eksyy näihin paremman väen partyihin, kutsu nimittäin on avec.

Koska vuoden 2017 Exotic partyt järjestettiin Xara'sin tiloissa, on Nicola Virta kumppaneineen aina tervetullut juhliin. Tälläkin kertaa Veronique Rochester on ottanut Nicolaan yhteyttä, joka on perinteistä poiketen hommannut juhlapaikan ulkoa, paikasta nimeltä Gardenia Sepeteux'.

13.8. on aurinkoinen tiistain alkuilta ja juhlat ovat meneillään. Nicola ja yhä hermolomalla oleva assarinsa Mildred ovat pukeutuneet kiinalaisiin asuihin.

Nicola: Kyllä tämä varmasti tuntuu oudolta niistä kaikista malleista, jotka irtisanottiin. Olisi ollut niin kiva nähdä Shania täällä.
Mildred: No mut onneks mä hommasin Caitlinin tänne, se tulee mun avecina kohta! Ja sähän lähet Shanian kaa Espanjaan ens kuus!

Vaikka juhlissa ei tällä kertaa nähdä moniakaan vanhoja tuttuja kasvoja, on joukossa kuitenkin muutamia. Sonja on pyytänyt luonnollisesti avecikseen tuoreen tyttöystävänsä Denisen. Pariskunta on tullut yhteneväisissä asuissa juhlimaan.

Tumma Vanessa on ollut muutaman vuoden toimistolla. Toisin kuin platinablondi Claudia, joka on uusi XL-malli.

Vanessa: Hei! Miltä uusi työ on vaikuttanut? Olen muuten Vanessa.
Claudia: No hei! Olen Claudia. On tämä yllättävän raskasta. Siis minä olen hoitoalan ihminen, enkä halunnut luopua niistä töistä. Teen siis kahta työtä, joten aika rankkaa on ollut.

Ketään toimiston miesmallia ei irtisanottu, joten vanha tuttu Henry on jälleen paikalla. Mitäs muutakaan, kuin naisia iskemässä!

Tuntemattomia kasvoja on ulkosalla juhlimassa. Kati on 19-vuotias hiljattain buukattu malli.

Uusista miesmalleista Roopekaan ei ole tuttu kasvo.

Tutuista ja tuntemattomista puheen ollen; Trio Tyhjäpäät saapuu juhliin. Heather on ottanut avecikseen Elainen ja Mildred Caitlinin.

Caitlin: Huruluiksista koko posselle! Me tultiin ny! Kattokaa, me ollaan kaikki taas värin puolest samiksina, mut sit meitsil ja Hetskul on siis niinku totally identtiset kledjut!
Heather: Juu moikka vaan!
Elaine: Voi ei...

Caitlin ja Heather luulevat ensin Elainen voivottelevan nolona suurieleistä saapumista juhlapaikalle. Jostain syystä Elaine näyttää kuitenkin laittavan kätensä kasvojensa eteen, ihan kuin ei haluaisi jonkun tunnistavan häntä.

Caitlin: Mitä sä Ellu tos valittelit? Ja miks sä pidät kättäs tollee?
Elaine: No tuo paksu blondi tuol on se mun omahoitaja! Siel metishoidos! Mitä hittoo se tääl tekee?!
Heather: Ai Claudia? Se on yks niist uusist plus-malleist, mitä meille palkattiin.

Mildred ei vielä ole huomannut Caitlinin saapuneen ja vaahtoaa pian julkaistavasta kirjasta eräälle mallille nimeltä Siru.

Mildred: Nii voitko uskoo?! Meist tulee mun kirjailijafrendin kaa koko kansan tuntemat!
Siru: Hieno homma... Onneksi olkoon. Täytynee sitten lukea se kirja...

Gemma Anderson on yksi siitä pienestä joukosta, jotka vielä saivat jäädä mallitoimiston listoille. Eräs miesmalli Juhani on yrittänyt iskeä häntä koko alkuillan.

Juhani: Olen ihaillut sinua kuvauksissa! Nyt olet kauniimpi kuin koskaan!
Gemma: Noh, kiitos...

Nicola on huomannut, ettei Shanian siskopuolen Sonjan seuralainen olekaan sama nainen, jonka kanssa hänet aiemmin on nähty.

Nicola: Kiva että pääsit tulemaan, Sonja. Harmi vaan, ettei Shania päässyt kenenkään seuralaisena. Ei täällä kyllä näy teidän isosiskoannekaan. Siis tarkoitan Sineadia. Hänhän olisi päässyt tänne, koska tuore aviomiehensä on Dramaticin malli. Mutta kerrotko seuralaisestasi jotakin?
Sonja: Hän on Denise ja amerikkalainen, mutta hänellä on myös japanilaisia sukulaisia, jotka asuvat Dollywoodissa.
Denise: Sinu outfit looks amaz.. ypea!

Nicola: Oi kiitos paljon! Teilläkin on kauniit asut. Oletko ammatiltasi myös malli, koska olet noin pitkä ja upea?

Denise: Minako mali? No, no, no. I play basketball.

Mildred: Oi, Caitlin on tuol! Mä meen äkkii sinne!

Gemma on alkanut hiljalleen lämmetä Juhanin iskuyrityksille. Trio puolestaan on siirtynyt nopeasti alkoholitarjoilujen ääreen, mutta Caitlin huomaa Mildredin samaan aikaan, kun Mildred huomaa Caitlinin. Caitlin näkee myös siskopuolensa tuntemattoman naisen seurassa.

Caitlin: Jee, Mildred on tuol! Mitä hittoo? Kenen kaa meidän puolsysteri hengaa tuol?
Elaine: No sitä mäki vähä kattelin täs. Ei ainakaan muijansa kaa!

Caitlin säntää Mildredin, Sonjan ja muiden luo ja Heather jää nauttimaan tarjoiluista.

Vanessa: No hei. Mitäs kuuluu? Missä vaimosi on?
Heather: Ruby ei päässy messiin. Kaikki Rochesterit on Pariisis.
Vanessa: En puhu nyt itsestäni, mutta kai tiedät, että osa malleista kantaa sinulle kaunaa?
Heather: No kai mä ny sen tajuun! Mä oon jo 31-vuotias, vaik tääl on se ihmeen uus ikäraja alle 25 vee mallei vaan. Mut kato, suhteilla hommat hoituu! Mä oon pomon miniä, joten enköhän mä saa olla tääl niin kauan ku lafka on pystys!

Samaan aikaan Caitlin on sännännyt Mildredin luo.

Caitlin: Mildred! Meitsin kirjabestis! Ai moi Nicola.
Mildred: Mä jo luulin, ettet sä tuukkaan!
Nicola: Hei vaan ja tervetuloa, Caitlin. Juttelin tässä juuri siskosi kanssa.
Caitlin: No meitsi kyl näkee sen ja sit meitsi näkee jotain ihan tuntematonta sen seuras!
Sonja: Hei Caitlin...  Öh, hauska nähdä taas...

Caitlin pyytää siskonsa seuralaisineen hetkeksi sivummalle.

Caitlin: Nii, kenen kaa sä tulit tänne? Et ainakaan Simonen.
Sonja: Tässä on uusi tyttöystäväni Denise. Oi älä nyt suutu, en ole kertonut vielä perheelle!
Citlin: No mikset sä ottanu tota uutta muijaas meidän isosysterin häihin lauantaina?! Siel sä oisit voinu esitellä sen kaikille samal kertaa!
Denise: Mina ei ummarra, onko meilä onkelma?
Sonja: Ei ongelmaa, ei mitään sellaista. Tässä on yksi siskoistani, Caitlin. Hän on se, jolla on kolme tytärtä.
Denise: Aah, Caitlin! Nice to meet you!
Caitlin: Nais, nais mii olso. Kato ku meitsihän osaa enkkuu ku mä asuin vuos sit siel!

Samalla Sonja esittelee Denisen myös Elainelle. Caitlin ei ole Sonjalle vihainen siitä, ettei tämä halunnut esitellä uutta naistaan isosiskonsa hääpäivänä perheelleen. Sonja vetoaa siihen, että se oli Sineadin ja Aaronin päivä. Hääparia ei missään nimessä saa viedä pois huomion keskipisteestä. Caitlin jättää molemmat siskonsa puuhaamaan omia juttujaan, sillä hänellä on niin paljon asiaa Mildredille.

Caitlin: Kelaa! Ihan just on syksy ja meidän suurteoksen pitäs ilmestyy!
Mildred: No älä muuta viserrä! 

Caitlin: Hitto et paska tulee housuun! Tai kimonoon.
Mildred: Joka on muuten tosi upee! Mut miten se omistuskirjoitus nyt laitetaan?
Caitlin: No laitetaan just sillee ku meinattiinki. Siihen alkuun Shanialle sun muille kiitokset, en me ollaan elos ny ku ne seivas meidät.

Caitlin: Ja se takakansi... Ei paskat, kyl meitsin täytyy juosta skeidalle just ny! Mis tääl on vessa?! Älä vaa sano, et joutuu vääntää kauheen tortun tonne pöpelikköön?!

Caitlin ei ehdi kuunnella, kuinka Mildred yrittää selittää hänelle vessan sijainnin, vaan ryntää pusikkoon. Samaan aikaan Elaine havaitsee kauhukseen Claudian kävelevän luokseen. Elainen huumemenneisyydestä taikka korvaushoidosta eivät tiedä kuin lähimmät perheenjäsenet. Elaine on varma, että nyt kaikki saavat kuulla.

Claudia: No mutta hei Elaine!

Elaine lähtee pinkomaan pakoon pyörätuolillaan. Hämmentynyt Claudia yrittää estää sen luullen, ettei Elaine kuullut hänen tervehdystään.

Claudia: Elaine? Odota. Mikä sinulla on?

Caitlin hoipertelee juuri silloin pusikosta.

Elaine: Caitlin, mis Hetsku on?! Meidän täytyy lähtee kiitään ja vähä äkkii!!!
Caitlin: Täh? Meitsin on vähä vaikee kiitää yhtään mihinkään, meitsin pyllyst nimittäin alko kiitää pökälettä sellast vauhtii, ettei meitsi ehtiny nostaa tätä japski-mekkoo kunnol ylös. Ny meitsin kintut ja tää mekon sisus on paskas!
Mildred: Ellu, mihin sulla tuli kiire?

Claudia: Elaine, odota! Minulla on sinulle asiaa!
Elaine: Apua! Mul ei oo sulle mitää sanottavaa! Mennään, Caitlin!!!
Caitlin: Mutku paska valuu...
Elaine: No voi vittu valukoot!
Juhani: Onko neidillä hätä? Voiko olla avuksi?
Claudia: Elaine!!! Minä olisin vaan halunnut kehua kaunista sariasi!

to be continued...

Tarinassa mukana:  Kuvat Exotic Partyista by Xara, Kuvat Robertasta Fiskarsissa by Adalia


Adalia + Roberta
Xara + Nicola, Mildred, Tahiti Barbie, Totally Hair Ken, Ken and Barbie in India, Barbie in India
Ninnin Barbie Fashionistas 63 Platinum Pop (curvy)=Claudia, Barbie Look City Shine=Vanessa, Barbie Basics=Gemma, 90-l Ken=Juhani
Avan Elaine vierailulla
TaruisenAaveen Nana vierailulla

4 kommenttia:

  1. Mainio jakso. Hauskaa nähdä, mitä Exotic Partyissa lopulta tapahtui! Alussa Shanialla on ihana mekko ja hieno hattu. X.

    VastaaPoista
  2. Adalian Asunto Oy kiittää näkyvyydestä :)

    Ihanat häät ja kaunis hääpari!

    Exotic Party ja Trio Tyhjäpäät, parasta!

    VastaaPoista
  3. Kivan deitti profiilin laittoi Shania Sadielle ja Caldero oli tehnyt sellaisen myös joten jännitystä seuraa....Ihania hääkuvia!Hienoja asuja taas Parturissa,Shanialla aina hienot asut,Caitlin höperöi taas tuttuun tapaan,mukava jakso!

    VastaaPoista
  4. Höh taas härveli kirjoitti omiaan,ei siis parturissa ja partyissa.

    VastaaPoista