tiistai 17. huhtikuuta 2018

Osa 137 Epäusko, epätoivo ja rakkaus

Huhtikuun alussa kaupungissa järjestettiin ensimmäistä kertaa kansainvälinen Dollywoodin muotiviikko. Paljon uutisarvoa saanut tapahtuma toi kaupunkiin joukon huippuluokan designereita mielenkiintoisine kesämallistoineen. Kaikki Dollywoodin ja Helsingin mallitoimistot olivat muotinäytöksissä mukana.

Cathy Eliza Sondqnot repäisi vaihteeksi kunnolla ja esitteli rohkean katumuotimalliston, josta ei persoonallisia yksityiskohtia eikä rajuja stailauksia puuttunut. Kriitikot tituleerasivat tämän Auringosta sekaisin-malliston vielä uskaliaammaksi kuin vuosia sitten kohua herättäneen Hurlumhei-malliston. Dramaattiselta näytökseen buukattiin edessä seisova Sookie, jota ei stailauksen takia helposti tunnistaisi. Muita Dramaattisen malleja Sondqnotin näytöksessä olivat Kate ja Maryam.

Koko muotimaailma kohahti, kun kaksi huippusuunnittelijaa päättivätkin tänä vuonna yhdistää voimansa ja luoda yhteisen malliston. Erikoisesta haute couture-muodistaan tuttu Stella Vevers sekä viime aikoina hattumaakarina tunnettu ranskalainen suunnittelija Jean Bouvier loivat malliston nimeltä Bold Shapes. Mikä mahtaa olla lopputulos, kun nämä kaksi designeria päästävät yhdessä luovuutensa valloilleen? Kuvat kertovat kaiken.

Mallitoimisto Dramaattisen Verity Rochester pyörii näytöksen huumassa julkkisvieraineen.

Yhdysvalloista muotiviikolle omaa kesämallistoaan esittelemään saapui muodin "isoisä". Koko maailman tuntema Laur Ralphen. Hänen Black Is Back-mallistonsa koostui kokonaan pikkumustista ja poikkeuksellisen moni Dramaattisen malli pääsi mekkoja esittelemään. Aida, Gemma ja Jessica...

Sekä Marikah, Deandra ja Tallah.

Valitettavasti Shania buukattiin muotiviikolla ainoastaan yhteen näytökseen. Alexandra McKing esitteli tyylilleen ominaisen, melko hillityn kesämekkosarjan nimeltään Summer Style from King to Queens. Mekoissa nähtiin kauniita irroitettavia yksityiskohtia, jotta mekot voi muuntaa niin arkeen kuin juhlaan. McKingin näytös oli myös Heatherille ainoa buukkaus koko viikolla.

Dramaattisen Nana ja Meme pääsivät ensimmäistä kertaa yhdessä samaan muotinäytökseen McKingin mekkoja esitellessään. Jessica buukattiin myös tätä mallistoa edustamaan.

Myös Ebony ja Chantal Dramaattiselta saivat kävellä McKingin kauniissa luomuksissa.

4.4.2018. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 6 kuukautta, 19 päivää.

Shania on juuri tullut Alexandra McKingin muotinäytöksestä ja on matkalla pukuhuoneeseen. Heather rientää hänen luokseen.

Heather: Shania, venaa!
Shania: Kerro pian, en halua törmätä Nanaan tuolla pukuhuoneessa.

Heather: Et ikinä arvaa, keltä mä sain kirjeen eilen! Ellulta! Se oli ihan hiton pitkä kirje ja se pyyteli siin anteeks kaikkee ku ei oo pitäny yhteyttä muhun ja vaik mitä.

Shania: Mitä ihmettä..? Miksihän hän moisen kirjeen lähetti? Isäni oli käynyt heillä silloin kun vielä oli paljon lunta, oli pyytänyt Danielia pikku Juniorin seuraksi pulkkamäkeen. Isä oli kovasti halunnut tavata Elainen, mutta Joakim oli vaan hokenut, että Elaine nukkuu nyt. Tässä on kyllä jotakin outoa nyt meneillään. On ollut jo pitkään!

Heather: No niin on! Ja mua pelottaa, ku jotenki se kirje tuntu sellaselta niinku.. No sillee, ku se ois ollu jäähyväiskirje tai jotain.
Shania: Voi tavaton sentään! Eikai hän ole niin masentunut, että suunnittelee itsemurhaa?! Meidän on päästävä tapaamaan häntä!
Heather: Niin me tehään. Murtaudutaan vaik niille jos ei muuten.

6.4.2018. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 6 kuukautta, 21 päivää.

On perjantaiaamu ja Aaron on ollut yötä tyttöystävänsä Sineadin luona.

Sinead: Ihanaa, että äiti joutui niille hammaslääkärimessuille ja saimme asunnon kokonaan itsellemme!
Aaron: Kiitos ihanasta yöstä, kulta. Minun täytyy lähteä nyt töihin. Meillä on tylsät Dresskennin mainoskuvaukset heti aamusta.

Aaron: Milloin näemme taas? Alat olla minulle todella rakas.
Sinead: Tarkoitatko että..?
Aaron: Kyllä. Minä rakastan sinua, Sinead Simmons!
Sinead: Oi, minäkin taidan rakastaa sinua. Ainakin minä luulen niin! En ole koskaan aiemmin ollut rakastunut...

Aaron: Mutta nyt minun on mentävä. Tule meille taas syömään huomenna. Äitini kokkaa jälleen hirvittävät määrät ruokaa ja pyysi sanomaan sinulle, että tulisit.
Sinead: No, en kyllä ihmettele äitisi kokkailujen määrää. Teillähän on aina talo täynnä porukkaa!
Aaron: No niin meillä on aina ollut. Äitini on tehnyt ruokaa kavereilleni ja siskoni ja veljeni kavereille. Sellainen äiti vaan on, hän rakastaa sitä väen paljoutta kattonsa alla.
Sinead: Kerro vaan Sharondalle, että tulen tietysti huomenna syömään.
Aaron: Ja ota joku kerta pikkusiskosi mukaan. Shania on vieläpä työkaverini ja kertomastasi päätellen hänellä ei mene kovin hyvin nyt. Siis henkisesti.
Sinead: Minä kerron Shanialle, että kutsuit syömään. Eiköhän hän tule!

Samaan aikaan kun Aaron tekee lähtöä Sineadin luota, syö Shania kotonaan aamiaista. Hänen päässään pyörii ainoastaan Caitlin ja Oraakkelin vihjeet.

Shania: Minun on löydettävä sisin olemukseni... Aika ennen minun aikaani... Tähti, jonka päällä on seistävä kompassi kädessä kun lähellä kuuluu melua... EIKÄ! Tulen hulluksi mokoman Pääperö-Oraakkelin jutuista. Vaikka eihän hän ollut kuin kerran se Pääperö, mutta... Äh, minä taidan soittaa videopuhelun Nichellelle!

Shania siirtyy takkahuoneeseen ja ottaa kannettavan syliinsä. Kestää hetken, kunnes parhaan ystävän kasvot ilmestyvät ruudulle.

Shania: Huomenta rakas ystävä! Mitäs sinne Tokioon kuuluu? Miten ihana kummityttöni voi?

Nichelle: Vai että vallan "huomenta". Täällä on kuule jo iltapäivä, kello on pian neljä. Mutta ihan hyvää kuuluu. Saga nukkuu juuri päiväuniaan, muuten ottaisin hänet syliini. No mitäs siellä?

Shania: No kun minä tulen ihan hulluksi niiden Oraakkelin vihjeiden takia! Vaikka miten niitä mielessäni pyörittelen, en saa mitään tolkkua niistä! Ja minä näen painajaisia siitä Pääperömetsästä! Oi se oli kauhea paikka ja Caitlinista oli enää pää jäljellä, kuten kerroin aiemmin. Entä jos seuraavalla kerralla siellä on vaan hänen suunsa?!

Nichelle: Huooh... Oi ystävä rakas... Kai sinä tajuat, ettet voi sekoittaa päätäsi moisilla unissa nähdyillä asioilla? Vaikka ne kuinka tuntuvat sinusta todellisilta, niin silti kaikki tuollaiset pääperöt ja irtonaiset päät kuuluvat fantasiaelokuviin. Eli se kaikki on vaan unta. Yritä nyt unohtaa nuo hullut unet ja anna poliisien löytää Caitlin. Kerro vaikka siitä Dollywoodin muotivikosta!

Shania: MITÄ?! Etkö sinä usko minua kun sanon, että kaikki se on täyttä totta!? Sinun jos jonkun kuuluisi tukea minua tässä asiassa! Poliisit eivät ole saaneet mitään irti Andersista Caitliniin liittyen, joten minä todellakin olen se, jonka tehtävä on pelastaa Caitlin näiden vihjeiden perusteella!
Nichelle: Mutta Shania, kun ne vihjeet ovat alitajuntasi tuotosta ja..
Shania: Jos sinulla ei ole muuta sanottavaa, niin KIITOS HEI!

Shania iskee vihaisena kannettavansa kiinni. Hän päättää käväistä tervehtimässä äitiään ja isosiskoaan ennen seuraavaa terapiaansa, joka alkaa aina perjantaisin puolelta päivin. Hetken kuluttua Shania tapaa Sineadin.

Shania: Missä äiti muuten on?
Sinead: Doll Dentin kaikki hammaslääkärit lähtivät jollekin kurssille. Saimme olla Aaronin kanssa ihan kahdestaan. Etkä ikinä arvaa; me tunnustimme juuri äsken rakkautemme toisiamme kohtaan!
Shania: Wau! Sehän on hienoa. Ihmeellistä, että sinulla on poikaystävä, mutta minulla ei...

Sinead: No mutta eikös sinun pitänytkin olla nyt ilman poikaystävää pitkään? Heistä on koitunut sinulle niin järjettömän kohtuutonta riesaa. Ja moni poikaystäväsi on vaikuttanut koko perheeseemme! Kuten Rodion ja Anders. Eli käy nyt vaan siellä terapiassa ja pysy miehistä kaukana! Joko muuten olet unohtanut ne höpöjutut ja huuhaa-hypnoosit? Eli onko terapia auttanut?

Shania järkyttyy isosiskonsa puheista.

Shania: Älä vaan sano, ettet sinäkään usko uniani todeksi!
Sinead: No eihän mitään henkimaailman juttuja tosielämässä tapahdu. Et kai OIKEASTI kuvittele matkustelevasi jonnekin pimeyden maailmaan kuulemaan jonkun avaruusolennon päättömiä höpinöitä? Olemme äidin kanssa huolissamme mielenterveydestäsi. Äiti ehdotti jo, että sinun olisi kenties parasta kirjautua Clear Mind Clinicille sisään. Sait viimeksikin siellä apua, kun olit kokenut tragedian Rodionin vuoksi. Minä makasin saman sekopään takia silloin koomassa.

Shania: Vai että vallan mielenterveydestäni olette huolissanne! Teitä ei lainkaan huoleta kadonnut siskomme, joka oli viimeksi jo niin heikkona, että pelkkä pää oli jäljellä!
Sinead: No kuuntele nyt itseäsi! Puhuvia päitä ja avaruusolentoja!
Shania: Minä lähden nyt! Kuinka sinä kehtaat?!
Sinead: Odota nyt Shania! Hei et viitsisi mennä! Aaron kutsui sinutkin perheensä luo syömään!
Shania: Joo arvaa sata kertaa tulenko?! Saisitte nauraa ruokapöydässä puhuville päilleni! Kuule sisko, haista paska!

Kolmannen terapiasessionsa alkaessa Shania kiehuu raivosta. Hän haluaa pian päästä kertomaan tohtorille, kuinka törkeästi läheiset ihmiset ovat häntä kohdelleet. Myös itse tohtori on hieman tolaltaan. Elaine Jäykkä on jättänyt jo toisen kerran tulematta terapiaan. Tessa päättää udella Shanialta hieman tämän siskopuolesta.

Tessa: No hei taas! Istu ihmeessä alas, ole hyvä.
Shania: En tiedä pystynkö, olen niin raivona, että suorastaan tärisen!
Tessa: Mikä sinua niin kovasti vihastuttaa? Oletko kenties huolissasi siitä siskostasi, johon et ole saanut yhteyttä?
Shania: No enhän minä MITÄÄN MUUTA ajattele kuin Caitlinia!
Tessa: Öh, tarkoitin nyt sitä toista siskoasi... Olikos hänen nimensä Elaine..?
Shania: No hänestäkin olen huolissani. Hänen ystävänsä Heather kertoi töissä, että Elaine oli lähettänyt hänelle kirjeen, jossa pahoitteli olematonta yhteydenpitoaan.

Tessa huojentuu välittömästi kuullessaan Elainen lähettäneen läheisilleen kirjeitä, kuten hän ehdotti. Tessa jo ehti pelätä Elainelle sattuneen jotakin.

Tessa: Haluaisitko nyt kertoa, miksi olet niin raivoissasi?
Shania: No kun paras ystäväni, isosiskoni ja äitini eivät usko kokemuksiani! He ovat huolissani mielenterveydestäni! Voitko kuvitella? Tunnen oloni täällä niin turvalliseksi, sillä sinä sentään uskot minua! Autoit viime kerralla minua pääsemään hypnoosiinkin siskoni löytämiseksi!

Tessa: Niin, toki minä uskon sinua. Että kaikki näkemäsi ja kokemasi tuntuvat sinusta todellisuudelta. Kertoisitko vaikka tästä ystävästäsi, joka ei usko sinua? Nichelle hän taisi olla nimeltään. Miltä sinusta tuntuu, että hän muutti niin kauas asumaan?

Shania: Tuota... Mitä siinä juuri äsken sanoit? Ennen kuin aloit puhua Nichellestä? Jotain, että kaikki uneni TUNTUVAT minusta todellisuudelta. Et kai sinäkin ole samaa mieltä muiden kanssa? Siis että kokemukseni eivät ole oikeasti totta?
Tessa: No mutta ovat ne sinulle totta, vaikka eivät oikeasti olisikaan.
Shania: En voi uskoa tätä... Tämän on oltava painajaista...

Shania: Jos jopa oma psykiatrini pitää minua hulluna, niin siinä tapauksessa lähden menemään!
Tessa: Ei kukaan pidä sinua hulluna. Mutta jos ajattelet sillä tavoin, miltä se tuntuu sinusta? Koetko jatkuvaa vihaa läheisiäsi kohtaan?
Shania: Koen! Tämä keskustelu oli nyt tässä!
Tessa: No jos et halua puhua tunteistasi läheisiäsi kohtaan, kertoisitko vaikka siitä uudesta yhtyeestäsi?
Shania: Pinkissimo on täyttä paskaa! Glamour Bonsaisissa soitin rakasta viuluani ja lauloimme komeista miehistä ja muodista. Pinkissimossa ränkytän kitaraa ja kaksi läskiä diivaa räppää vulgääristi ja joka toinen sana on kirosana. Se siitä. Paskaa mitä paskaa! Näkemiin!
Tessa: Shania, älä nyt vielä mene!

10.4.2018. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 6 kuukautta, 25 päivää.

On tiistai ja aamupäivä. Shania on luvannut isoveljelleen lähteä hänen kanssaan johonkin hyväntekeväisyystapahtumaan, joita Senja vapaa-ajallaan järjestää. Shaniaa ärsyttää koko tapahtuma ja hän makoilee sängyllään synkkiä pohtien.

Shania: Kaikkeen roskaan minä aina lupaudun mukaan ja sitten ärsyttää lähteä! Minun on pelastettava Caitlin! Ei minulla ole aikaa hyväntekeväisyyteen, koska rakas siskoni on vaarassa menehtyä kokonaan! Ovatko kaikki muut unohtaneet Caitlinin?! Ainoastaan Aida ja Milla uskovat minua, muut pitävät täysin tärähtäneenä. Entä jos olen sittenkin vaan tulossa hulluksi?

Ovikello soi ja Shania nousee sängyltä vastahakoisena.

Shania: Huooh... Nyt ne Junior ja Senja jo tulevat sieltä ja Senja on ylipirteä ja hihittää typerää tekonauruaan. En kertakaikkiaan jaksaisi heitä nyt.

Yllätys on suuri, sillä tulija onkin siskopuoli Sonja jonkun naisen kanssa.

Sonja: Moikka! Tulin esittelemään sinulle erään ihmisen.
Shania: Huu! No tämä oli positiivinen yllätys! Siis että se oletkin sinä, eikä veljemme...

Sonja: Mitä, onko Junior tehnyt jotakin typerää?
Shania: Ei mitään sellaista. Kukas tämä kaunis nainen mahtaa olla?
Sonja: Hän on uusi tyttöystäväni Simone. Simone, tässä on siskopuoleni Shania.
Simone: Hei, kiva tavata.
Shania: No hei, kuten myös.

Shania ohjaa vieraat olohuoneeseen.

Shania: Käykäähän siihen istumaan. Oletteko pitkäänkin seurustelleet?
Sonja: Muutaman viikon vasta. Mutta olemme jo sitäkin rakastuneempia! Tapasimme Cafe' Camnerissa. Niin mitä siitä Juniorista?

Shania: Ei ihmeempää. Lupauduin vaan johonkin hyväntekeväisyysjuttuun hänen ja Senjan kanssa ja nyt ei huvittaisi millään lähteä. Luulin äsken kun tulitte, että siellä he jo olisivat ovella innoissaan.

Sonja: Miten sinä nyt olet voinut? Voit kertoa Simonen kuullen, olen kertonut hänelle niistä sinun unistasi.
Simone: Siis en minä udellut asioistasi tai mitään, Sonja ihan itse kertoi...
Shania: Äh, ei sillä ole väliä. Koko kaupunkihan pitää jo minua ihan kaistapäänä. Tekin olette varmasti samaa mieltä.

Sonja: Minä en ikinä ajattelisi sinusta niin! Sinulla vaan on ollut niin paljon tragedioita ja stressaavia tilanteita, ettei ole mikään ihme, jos aivosi yrittävät löytää pakotien kehittelemällä tuollaisen eksyneiden sielujen valtakunnan. Vai mikä sen paikan nimi oli?
Simone: Olivatko ne eksyneitä sieluja? Minä muistin ihan, että avaruusolioita.

Shania: Eli tekin pidätte kaikkea kertomaani täytenä höperön horinana? Tiedän kyllä Sonja, että sinä et usko mihinkään mitä ei käsin voi koskettaa, mutta mitä mieltä sinä olet, Simone?

Simone: Öh.. Ai minä? Nooh, olen ammatiltani lähihoitaja ja olen työssäni kuullut monenmoisista maailmoista potilaiden suusta. Työskentelen siis vanhusten parissa.

Shania: No niin, eli sinä vertaat minua johonkin altzheimeria sairastavaan mummeliin! Tässähän valtaa epäusko jo omankin mieleni. Tähän saakka olen ollut varma unistani, mutta nyt en tiedä enää mistään mitään...
Simone: Oi en minä niin sitä tarkoittanut!
Shania: Kyllä tarkoitit. Elän harhakuvitelmissa.
Sonja: Ehkä se johtuu siitä, että syytät yhä itseäsi Caitlinin katoamisesta? Koet niin suurta tarvetta korjata virheesi ja löytää siskomme, että olet luonut moisen haavemaailman, jonka avulla muka voisit pelastaa hänet? Älä nyt please suutu.
Shania: En jaksa enää suuttua...

Myöhemmin samana päivänä Shania on Juniorin ja Senjan kanssa myymässä kultaiseksi maalattuja käpyjä ja sydänkoristeita sydänsairaiden hyväksi. Shaniaa ärsyttää jo muutenkin koko homma, etenkin kun Junior ja Senja ylistävät rakkauden täyteistä suhdettaan joka välissä. Shanian ärtymystä lisää se, että Senja on pyytänyt myös pikkuveljensä Jarnon mukaan, joka on Shanian ärsyttävä eksä.

Senja: Tukekaa sydänsairaita! Ostakaa kultainen käpy!
Jarno: Shania hei, siis meitsi hiffaa noi kaikki sun jutskat ihan totaalisesti. Muistatsä Haippareiden biisin "Rajamaailmaan"? Se on ihan s.a.i.r.a.a.n magee psykebiisi! Siis ihan sillee diiiiiiiii!!!! Siin Ezo laulaa et: "Rajamaailmaan mä pääsen matkaamaan, kun hatsit otan taikapiipustaa".
Shania: Joo minä en nyt jaksa.

Senja: Jarno hei, lopeta nyt se Shanian kiusaaminen ja ole avuksi! Olet saanut vasta yhden kävyn myytyä ja senkin annoit vitosella, vaikka ne maksavat kympin!
Jarno: No ku se misu ties Dariuksen ja kaikki! Se hiffas oikeen musan päälle! Ja mä vaan yritän jeesaa Shaniaa, kato ku meitsi kelaa näit juttui, ni kaikki Shanian stoorit make sense!
Shania: Joo olen todella kiitollinen, että on olemassa joku ihminen Aidan ja Millan lisäksi, joka uskoo minuun. Mutta kun minä en kaipaa apuasi...

Westmanin Jarnon tuntien mies ei lopeta löpinöitään vaikka ydinpommi pamahtaisi Dollywoodissa. Senjaa ärsyttää, koska pikkuveljen papatus häiritsee kaupan käyntiä. Nainen nimeltä Molly on kiinnostunut pöydän tuotteista.

Senja: Ja nyt tukemaan sydänsairaita!
Junior: Ostamalla tällaisen kävyn voit auttaa.
Molly: Minne nämä tuotot menevät?
Jarno: Mut Shania, sun tarttee kysyy Oraakkelilta, miten sä pystyt ratkaseen ne vihjeet. Meitsi voi kyl kans kelaa niit öisin.
Senja: Tuotot menevät suoraan oraakkelil... Model Muse Memorial Hospitalille, kröhöm.

Molly: Minä ostaisin mieluummin tällaisen sydämen. Kuten näette mekostani, rakastan sydämiä!
Shania: No missä se tähti muka sijaitsee jonka ympäriltä kuuluu melua? 
Jarno: No ootsä kelanu avaruutta? Vaik siel on kyl aika hiljast.. Kelaa jos sun tehtävä on lentää avaruuteen! Se ois ihan DIIIII!!!!!
Senja: Se tähti maksaa ainoastaan kympin. Anteeksi, sydän.
Molly: Kiitos paljon ja onnea hyväntekeväisyyteen!
Senja: Kiitos avaruud.. öh, avustasi. Heheh...

Senja: Nyt saatana soikoon turvat tukkoon molemmat! Ettekö te ymmärrä, että sekoan sanoissani takianne?!
Shania: No pikkuveljesi se minulta kyselee asioita!
Senja: Kyllä te ihan kumpikin meluatte siinä vieressä ja vieläpä ihan järjettömistä jutuista! Moiset rajamaailmat ja avaruusmatkat karkottavat maksavat asiakkaat!
Jarno: Mä vaan haluun et mun eksä löytäs niiden systerin. On se Caitlin Juniorinki systeri.

Jarno: Hei, ny meitsi hiffas! Pirauta NASA:an ni ne hoitaa sut avaruuteen!
Shania: EN MINÄ HALUA AVARUUTEEN!!!!!
Jarno: Tai eiku unoha se NASA, sähän tunnet alienin! Laita vaik meseviesti sille Pääperölle, se järkkää sut sekunneis tähtien ylle! Meitsi on ihan saletti, et niil on riittävä teknologia!
Shania: Kas kun et ehdota tekstiviestiä suoraan Jumalalle!!!
Senja: Junior rakas. Jos minä yritän saada pikkuveljeni hiljaiseksi, voitko yrittää samaa pikkusiskosi suhteen?
Junior: Ainahan sitä yrittää voi...

13.4.2018. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 6 kuukautta, 28 päivää.

On perjantai ja Shanian neljännen terapiasession aika. Hän on juuri astunut sisään Tessan huoneeseen.

Shania: No hei ja anteeksi se viime viikkoinen... En olisi saanut menettää malttiani sillä tavoin. Haittaako, että minulla on kahvi mukana?

Tessa: Ei haittaa! Ei kumpikaan; viime kerran pikainen poistumisesi kesken terapian eikä kahvi. Käy vaan istumaan ja juo sitä rauhassa.
Shania: Olen kohdannut niin valtavaa epäuskoa joka taholta niiden unieni suhteen, että alan jo itsekin pohtia, ovatko ne todella vaan pelkkiä unia.
Tessa: Haluatko jutella noista tuntemuksistasi?
Shania: Ei tänään mitään, mikä liittyy Caitliniin, Oraakkeliin tai taikametsiin! Olen vaan niin taikauskoinen, että pelkään kaatavani kahvin lattialle hetkenä minä hyvänsä. Nythän on perjantai kolmastoista...

Tessa: No mistäs me tänään juttelisimme? Ehkäpä siitä, kun kerroit ettet tunne itseäsi kokonaiseksi ilman miestä?
Shania: No siitä kyllä voidaan jutella! Minua on ärsyttänyt ihan kamalasti viime aikoina, sillä kaikilla läheisilläni on kumppani, muttei minulla. Nichellehän on naimisissa, mutta että Aidakin seurustelee vakavissaan! Hänellä on avovaimo Milla.
Tessa: Aida ei ilmeisesti ole kovin sitoutuvaa tyyppiä sitten?
Shania: No ei todellakaan! Ja kaiken lisäksi jopa isosiskoni on löytänyt miehen! Koko suku oletti, ettei Sinead ikinä huolisi ketään. Nyt kun aloin miettiä sisaruksiani, niin taidan olla ainut, jolla ei ole partneria. Sinead siis seurustelee mallikollegani Aaronin kanssa, Junior ja Senja ovat olleet yhdessä jo aika pitkään, Caitlin on ollut naimisissa jo pitkään ja Sonjakin toi hiljattain näytille uuden tyttöystävänsä Simonen! Francinesta en tiedä kun hän asuu ulkomailla, mutta Elainehan on myös ollut aviossa vuosia. Siitä Japanissa asuvasta kuolleen Shawnan kaksosesta Annikasta en tiedä myöskään, mutta minä ja Jill taidamme olla ainoat isäni jälkeläiset vailla elämänkumppania. Niin, ja tietysti pikku Junior, hahah.

Tessa: Olet viitannut muutaman kerran entisiin seurustelusuhteisiisi. Millaisia suhteet ovat olleet ja kauanko ne ovat kestäneet? Mainitsit ainakin pettäjiä ja murhamiehiä. Sanon nyt ihan rehellisesti, että minua kiinnostaisi kuulla asiasta lisää. Jos joku suhde tuo liian pahoja muistoja mieleen, mainitse asiasta heti.

Shania: Voi taivas... Mistähän minä aloittaisin? No tietysti ensirakkaudestani! Ihastuin lukiossa poikaan nimeltä Otto Saarela ja mehän menimme jopa kihloihin! Sitä tosin kesti vaan vuorokauden verran. Se oli vaan sellaista teinisekoilua. Oton jälkeen en seurustellut aikoihin. Taisin olla jo 21-vuotias, kun ihastuin isoveljeni parhaaseen kaveriin Ryan Youngiin. Ja Ryan ihastui minuun. Mutta hän lähti sitten vaihto-oppilaaksi jonnekin Kiinaan vuodeksi, eikä suhde päässyt kunnolla alkamaan. Hän siis oli ja on edelleen samanlainen it-nörtti kuin veljeni.

Shania: Olin todella ihastunut erääseen työkaveriini Logan Riversiin. Kutsuimme häntä Seksi-Loganiksi. Hänen lähellään menin kirjaimellisesti aina sekaisin ja tein kaikkea hölmöä. Mutta sitten me aloimme seurustella. Kunnes Logan muutaman kuukauden jälkeen petti minua Nichellen serkun kanssa. Kävin siihen Leticiaan kiinni ja sain varoituksen töistä. Selkkaus tapahtui siis muotinäytöksen aikaan pukuhuoneessa ja kissatappelun äänet kuuluivat yleisön korviin. Tsihih!
Kaikista hulluinta oli se, että tapasin hieman myöhemmin mallitoimistomme juhlissa komean Maxin ja aloitimme seurustelun. Et ikinä arvaa, mihin se päättyi?

Tessa: No en varmasti arvaa. Pettikö hänkin sinua?
Shania: No ei, mutta hän olikin eksäni Loganin pikkuveli!
Tessa: No kuinka oli mahdollista, ettei asia käynyt aiemmin ilmi?
Shania: Huonoa säkää, arvelen itse. Vaikka hänen sukunimensä oli Rivers, en tajunnut asiaa silti! Muistan, miten olimme kylvyssä ja Max alkoi avautumaan isoveljensä kaameasta eksästä, joka ei antanut edes seksiä. Kesti hetken tajuta, että hän tietämättään puhui minusta! Et usko, miten vikkelän lähdön hän joutui tekemään sieltä kylpyammeestani! Hihii, todella huvittavaa näin jälkikäteen!
Tessa: No mutta sehän on terve merkki, että sinua naurattaa nuo tilanteet. Mutta sinä et siis ollut sängyssä sen Loganin kanssa?

Shania: No kuule, en ollut kenenkään kanssa sängyssä! Olin täysin neitsyt! Siitä pääsemmekin takaisin Ryaniin... Kun hän palasi vaihto-oppilasmatkaltaan, aloitimme suhteemme uudestaan. Mutta hän ei ollut kiinnostunut mistään muusta kuin sänkyyn menosta! Hitto se oli ärsyttävää! Ja yhtä ärsyttävää oli se, että hän salaili minulta asioita. Lopulta lopetin suhteemme siihen, kun sain tietää hänen äidillään olevan vakavia mielenterveysongelmia, mutta Ryan ei ollut kertonut minulle mitään. Hänen äitinsä oli pakkomielteinen hamstraaja. Muistan elävästi, miten yritin paeta sieltä asunnosta romujen keskeltä ja taisin astua kirjaimellisesti paskaan! Hehhehee, oi että miten hullua!

Tessa: No ohhoh! Näköjään suhteesi ovat päättyneet mitä omituisimmin. Täytyy kyllä sanoa, että kunnioitan suuresti sitä, ettet suostunut miesten kanssa sänkyyn vaan siksi, kun he sitä halusivat.
Shania: Todellakaan en! Halusin säästää itseäni Sille Oikealle... No, se meni sitten aika pieleen, mutta vasta paljon myöhemmin.
Tessa: No mitä tapahtui sen jälkeen, kun jätit Ryanin?
Shania: Noh, silloin minä löysin Sen Oikean... Mutten tiennyt sitä silloin. Tiedän sen nyt. Sebastian olisi ollut minulle oikea mies...

Shania: Tutustuin Sebastian Gilbertiin jo silloin, kun haaveilin Loganista ja Ryanista. Mutta meidän suhteemme alkoi vasta paljon myöhemmin. Hän on paikallinen rikosetsivä ja oi kuinka ihana mies hän oli! Seurustelimme aika pitkään, mutten silti suostunut sänkyyn hänen kanssaan. Jostain syystä suhde meni pilalle ihan järjettömien asioiden takia. Seurustellessani Sebastianin kanssa minä törmäsin Rodion Dexiin. Todella noloa kertoa tämä, mutta minä sain elämäni ensimmäisen orgasmin kun hän kätteli minua! Ja sen jälkeen olinkin jotenkin hänen lumoissaan. Kaiken lisäksi eräs Meme flirttaili Sebastianille jatkuvasti ja minä olin täysin varma, että Sebastianilla on tunteita häntä kohtaan. Minä sitten omalla mustasukkaisuudellani pilasin suhteemme. Olen tosiaan käsittänyt vasta paljon myöhemmin, että Sebastian olisi ollut avioliittoainesta. Hahah, hän on edelleen sen saman Memen kanssa! Hiihhihii! Muistan erään kissatapelun, kun kävin siihen naiseen käsiksi! Ja kaiken kansan nähden! Hahhahhaa! ihana nauraa välillä!

Tessa: No kyllä sinulla on ollut hurjaa! Ja aivan mahtavaa, että naurat! Naura kunnolla vaan. Todella harmillisia tuollaiset tapahtumat, kun tajuaa vasta paljon myöhemmin jotakin tärkeää. Siis tämä Sebastianin tapaus, että hän olisi saattanut olla oikea mies elämääsi. Kuka tämä Rodion Dex sitten oli? Ihastuit häneen siis jo seurustellessasi Sebastianin kanssa?

Shania: Noh, hänestä en halua paljon kertoa. Hän nimittäin on se sarjamurhaaja. Olet varmasti kuullut mediassa puhuttavan Pasuunamurhaajasta?
Tessa: Kyllä olen. Et kai vaan seurustellut sen miehen kanssa?! Hänhän on täysi hirviö ja vapaana edelleen!
Shania: Kyllä minä seurustelin. Enkä pelkästään seurustellut, vaan hänelle minä sitten lopulta annoin sen kauan varjelemani neitsyyteni! Hänet pidätettiin heti sen jälkeen. Ja minä tulin vieläpä raskaaksi sille massamurhaajalle. Mutta kuten sanoin, en halua nyt pilata tätä hieman parempaa fiilistäni ja muistella sitä miestä. Tein abortin ja sain psykiatrista hoitoa laitoksessa. Kun olin toipunut minulla oli kamala pakkomielle löytää uusi poikaystävä! Ja minä otin ensimmäisen idiootin, joka kohdalle sattui! Hän oli Westmanin Jarno ja DJ ammatiltaan. Mutta tyhmä kuin saapas! Hänen juttujaan ei kertakaikkiaan pystynyt kuuntelemaan! Ja hänen kanssaan menin sänkyyn ihan heti. Koska rakas neitsyys oli mennyttä, vieläpä sarjamurhaajalle, ajattelin ettei ole mitään väliä enää pihtailla.
Tessa: Pahoittelen kovasti, että olet joutunut kokemaan noin ikäviä asioita...

Shania: Mutta seuraavaksi tulee varmaan se hulluin suhde! Seurustelin sen tyhmän Jarnon kanssa luultavasti yli puoli vuotta, mutta tällä kertaa minä olin se, joka petti! Olin eräissä mallikuvauksissa ja jostain syystä se minua kaksikymmentä vuotta vanhempi valokuvaaja hurmasi minut ja aloimme pelehtiä kesken kuvausten! Hän oli Tommi Kuikka nimeltään ja naimisissa. Kaikin tavoin siis kielletty suhde. Se minua siinä juuri kiehtoikin. Jätin sitten Jarnon. En muista miten hän sai kuulla, että olin pettänyt häntä. Mutta minä valitsin sen vanhan sedän! Lopulta hän sanoi ottavansa eron vaimostaan ja luulin hänen kosivan minua. Mutta hän pyysikin minua liittymään yhdeksi naiseksi hänen orgiarinkiinsä, jossa hän oli ainut mies. Hulluin osa tulee nyt: Minä suostuin! Oi, se oli ihan kamalaa!

Tessa: Siis... Kertomuksesi saa minut täysin hämilleni. Ensin varjelet neitsyyttäsi läpi parisuhteiden ja lopulta päädyt orgiapiirin naiseksi itseäsi paljon vanhemman miehen vuoksi!
Shania: No eihän siitä mitään tullut. Menin yhden ainoan kerran sen pervon sedän seksijuhliin ja siellä oli todella nöyryyttävää olla. Lähdin vaan menemään kesken "leikin". Hulluinta oli se, että se Tommin vaimo oli siellä jonakin keisarinnana tai valtiattarena! Ja siinä vaiheessa olin jo tavannut Anders Mattsonin ja ajattelin vaan häntä. Hän oli myös it-alan nörtti ja urheiluintoilija.
Tessa: Oliko Anders nyt tämä viimeisin poikaystäväsi?
Shania: No oli! Ja ensin hän petti minua Hallis Jarkimon sukulaistytön kanssa ja taas aiheutin kissatappelun kaiken kansan nähden Urheiluhallilla, josta sain heidät verekseltään kiinni. Anders siis yritti seurustella meidän molempien kanssa yhtä aikaa. Minut hän esitteli toiselle siskolleen ja sen Jasminin toiselle! Luojan kiitos nämä Ulrica ja Cecilia kertoivat minulle kaiken.

Shania: Ja se Andersin kaksoiselämä ei ollut vielä mitään verrattuna hänen toiseen tekoonsa! Hän siis on Caitlinin sieppauksen takana ja virunut tutkintavankeudessa jo pitkään. Minussa täytyy olla jotakin pahasti vialla! Miksi en pysty löytämään tavallista miestä ja pitämään suhdetta yllä?!

Tessa: Voi Shania, ei sinussa ole yhtään mitään vikaa. Kyllä sinä vielä löydät Sen Oikean. Anna miehen tulla vastaan joskus kun sitä vähiten odotat. Älä missään nimessä ala etsiä nyt uutta poikaystävää! Olet joutunut kokemaan ihan kamalia asioita heidän takiaan.
Shania: No niinhän minä olen, mutta kun..
Tessa: Ei mitään muttia. Sinä et tarvitse miestä ollaksesi kokonainen. Ajattele niin, että kaiken tuon kokemasi jälkeen olet kauheuksista huolimatta kokonainen, ihan yksin omana itsenäsi. Ihan sama, vaikka kaikki Dollywoodin tuttavasi olisivat parisuhteessa. Sinun ei kannata nyt olla, anna itsellesi aikaa.

Neljäs terapiasessio päättyy.

Shania: Kiitos taas paljon, tästä avautumisesta oli kyllä hyötyä.
Tessa: Nähdään jälleen viikon päästä samaan aikaan! Ja lupaa nyt minulle, että et etsi miestä. Ja vaikka joku kiva mies tulisi juttelemaan, niin älä ala elätellä toiveita suhteesta. Lupaatko?
Shania: Noh, minä lupaan. En edes vilkaise miehiin päin!

17.4.2018. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 7 kuukautta, 1 päivä.

Seuraavana tiistaina Shania ja Sinead ovat lähteneet Cityshopperiin ostoksille, sillä Shania on halunnut ostaa uuden Barbie-nuken. Aida on lähtenyt mukaan ja kolmikko on mennyt Aidan autolla. Tytöt ovat paraikaa tulossa marketista ja kävelevät auton luo parkkihallissa.

Aida: Hyvä että jätimme takit autoon, tuolla tuli ihan kuuma!
Sinead: Onko tuo nyt taas joku uusin Fashionistas?
Shania: Eipäs ole tällä kertaa. Tämä on On The Go, eli pitkästä aikaa nivelletty nukke. Mitäpä minä muuta tekisinkään, kun nukkeja vaan ostelisin. Ei ole kumppania kuten teillä, jonka kainaloon käpertyä.
Aida: Älä nyt taas aloita..

Shania: No kyllä minun on sanottava, että kadehdin teitä. Uskomatonta, että TEILLÄKIN on vakituiset kumppanit! Sitä ei olisi uskonut kukaan vielä hetki sitten.

Huolimatta uudesta nukestaan Shania on niin masentunut, ettei huomaa vastaan tulevaa miestä, joka on baarimikko Noel Club Camnerista.

Aida: Tuo se nukke nyt autoon ja vie ne kärryt hiiteen!

Shanian ja Noelin ostoskärryt törmäävät toisiinsa.

Shania: Hups!
Noel: Oi sori, mä en kattonu yhtään eteeni.
Shania: Oi anteeksi, en minäkään. Eihän ostamasi auto vaan hajonnut? Onko se pojallesi?
Noel: Ööh.. Nolottaa myöntää, ostin tän ihan itelleni. Mä harrastan radio-ohjattavia ja vanhoja leluja. Ei mulla oo lapsii vielä.
Shania: Uskomaton sattuma! Minäkin ostin nimittäin tämän Barbien itselleni, koska harrastan myös leluja.
Aida: No mihin Sinead sinä nyt menet?

Sinead: No moi Noel! Mitä kuuluu?
Noel: Ai moi! Ihan jees.

Shania: Mitä? Tunnetteko te toisenne?
Sinead: Juu, Noel on poikaystäväni pikkuveljen kaveri. Olemme syöneet usein samassa ruokapöydässä.
Noel: Sharondan kokkaukset on ihan mielettömii. Se kokkaa mulle aina ku mä hengaan niillä Darrellin kaa.

Lyhyen rupattelun jälkeen Aida komentaa siskokset autoon ja Noel jatkaa myös autolleen.

Shania: Oli kiva törmätä, Noel!
Noel: Olis kiva törmää toistekki...
Sinead: Nähdään taas Sharondan sapuskan äärellä joku päivä! Shania, nyt mennään.

Shania: Ooh miten ihana nuori mies! Sinead, minä hyväksyn siltikin sen Aaronin kutsun mennä heidän perheensä luo syömään! Milloin me menemme?!
Aida: Shania, ei! Sinä et nyt katsele miehiä!
Sinead: Kutsu ei ole enää voimassa, jos tulet sinne Noelin takia. Lupasit, ettet nyt ala seurustella!
Shania: Oi, Noel...

to be continued....

Tarinassa mukana: Prahan Lelumuseo by Adalia (alun 5 kuvaa), 2 kuvaa Model Museista by Adalia
TaruisenAaveen Nichelle vierailulla
Ninnin Fashionistas 82 Chic in Chambray (original), Fashionistas 81 Wear Your Heart (petite) ja Ken Fashionistas 5 Hip Hoodie

13 kommenttia:

  1. Olipa hyvä kertaus Shanian suhteista! Kun hän nyt malttaisi olla sinkku... terapia on toivottavasti hyväksi hänelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankalaa Shanialla on, sillä kun on joku ihmeen pakkomielle seurustella. Ja nyt se meinaa kuolla kateuteen, kun kaikki sen ystävät ja sisarukset seurustelee (melkein kaikki). Saapa nähdä, änkeekö se mukaan sinne Sineadin poikaystävän kotiin siinä toivossa, että näkisi Noelin...
      Ninni

      Poista
  2. Tosi hyvä nimi jaksolla. :) Shanian olohuoneessa on ihanan yksityiskohtainen sisustus ja Sineadin mekko tuossa viimeisessä kohtauksessa on tosi kaunis. Ja olipa muotiviikoilla paljon Dramaattisen malleja esiintymässä.

    Toivottavasti Elaine on paranemaan päin eikä haudo mitään synkkiä ajatuksia. Mielenkiintoista oli kuulla kertaus Shanian suhteista, kaikkia en muistanutkaan. Mutta kissatappelun Memen kanssa muistan, siinähän tuli Nicolan koiratkin sekaan pyörimään.

    Kiva nähdä Simonen ensiesiintyminen ja kuulla taas Jarnon musiikkijuttuja. X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sineadin mekko on muistaakseni niitä Best Buy-asuja, en muista onko 80- vaiko peräti 70-luvulta.
      Elainesta kuullaan taas ensi kuussa! Se meidän yhdessä tekemä jakso tulee ulos tämän kuun lopussa ;)
      Juu miehiä Shanialla on piisannut. Nichelle löysi elämänsä miehen heti sarjan alussa ja onnellisesti ovat naimisissa. Shania sitten onkin täysi vastakohta sille.
      Jarnoakin nähdän välillä, koska hän nyt on kolmas Aidan ja Millan lisäksi, joka uskoo Shanian Caitlin-kokemusten olevan todellisia.
      Kertokaa vaan taas näihin kommentteihin, jos haluatte jotakin tiettyä tapahtuvan tai asioiden kehittyvän johonkin haluamaanne suuntaan. KAIKKI toiveet otetaan huomioon. Viime jakson kommenteissa pohditte, että uskookohan Shaniaa kukaan vai pitääkö vaan seonneena, sen takia tein aiheesta jakson.
      Ninni

      Poista
  3. Kiitos, oli erinomainen jakso kuten aina! Avis

    VastaaPoista
  4. Jarno oli piristävä yllätys! Nauroin ääneen sen päättömyyksille ja vaikutukselle Senjan ja Juniorin myyntipuheisiin. :-D

    Mutta Shania, voi eiiiii... Ensin lupaa ettei etsi miestä, ja sitten kun törmää yhteen, niin pää menee heti sekaisin. Eiköhän se sinne Sharondan päivälliskutsuille vaan änkeä ihan Noelin takia.

    Täytyy kyllä sanoa, että mä olen aina ihmetellyt sitä, miksi Shania meni kylpyyn Maxin kanssa? Tietysti se on eri asia kuin seksin harrastaminen, mutta mietin vaan, että ei välttämättä Maxin mielestä? Että se varmaan kuvitteli Shanian menevän sen kanssa sänkyyn, mutta Shania ei nähnyt siinä yhdessä kylpemisessä mitään erikoista, siis intiimiä. Onkohan Shania käynyt kylvyssä myös muiden poikaystäviensä kanssa, vaikkei ole niiden kanssa seksiä harrastanut? Siinäpä jotain mitä psykiatri voisi kysyä seuraavalla kerralla. ;-)

    Olen myös jo aika pitkään miettinyt, että Shanian ja Elliotin pitäisi joskus seurustella keskenään. Kaksi sekoilevaa itsetuhoista yhdessä, niin olispa ainakin viihdettä! ;-) Hehee! Ja Elliotilla ei ole tapana pettää eikä satuttaa muita, ainoastaan itseään. Tosin siinäkin olisi Shanialle aika lailla kestämistä, joten varmaan parempi olisi niille olla vain ystäviä. Saa nähdä mitä sitten tapahtuu, kun Elliotin nykyiset koettelemukset on ohi. ;-)

    -Aurora

    VastaaPoista
  5. Kylpemisestä vielä. Toisaalta myös Elliot meni Sybilin kanssa yhdessä kylpyyn, ja vaikka ne päätyivät myös sänkyyn jälkeenpäin, niin ne tunsivat toisensa jo erittäin hyvin, ja aluksi kummallakin oli ajatuksena pelkkä puhdistautuminen erityisesti henkisen lian pois pesemiseksi: https://www.flickr.com/photos/moccasiini/sets/72157632825047306/

    Eli mietin vaan, oliko Shanialla mielessä jotain samanlaista, ja mahtoiko se tuntea Maxia sen verran hyvin, että ajatteli ettei sillä olisi mitään taka-ajatuksia. Kun sehän oli uusi tuttavuus ja olisi vaikka saattanut raiskata Shanian... (Hyi olkoon.) Menenköhän mä nyt liian pitkälle näiden pohdintojeni kanssa? On vain aika mielenkiintoista, että Shania halusi varjella neitsyyttään mutta hyppäsi ammeeseen istumaan alastoman miehen syliin. Mä kyllä psykiatrina kysyisin Shanian ajatuksia siitä. ;-D

    -Aurora

    VastaaPoista
  6. Siinä Silky Streetin kylpyjaksossa ei muuten näy kuvat enää: http://silkystreet.blogspot.fi/search?q=max

    -Aurora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yli 60:stä jaksosta puuttuu kuvat, koska ovat Yahoon palvelimella. Tilit piti olla ilmaisia, mutta alkoivat yhtäkkiä vuosien jälkeen perimään rahaa. Eli vaan alun jaksot ja nämä mitkä on tehty blogin perustamisen aikana näkyvät kuvien kanssa. :( On valtava prosessi alkaa etsimään vanhoja kuvia hajonneelta tietokoneelta, joka pysyy auki n 2 minuuttia ja kaatuu. Tarkoitus on joku päivä yrittää saada kadonneita kuvia takaisin, koska sarjaa ei voi suositella kenellekään uudelle lukijalle tällaisena... Mutta ajattele miten paljon kuvia, kun n 60 jaksoa on vailla kuvia ja yhdessä jaksossa on noin 65 kuvaa (keskimäärin)
      Ninni

      Poista
    2. No voi harmi! :-( Toivottavasti saat ne kuvat vielä takaisin! Sulla näkyi olevan ne kuvat Photobucketissa, eli onko se siis Yahoon omistuksessa?

      Ootko harkinnut Flickr-tilin avaamista? Yahoo omistaa sen, mutta sinnehän saa nykyään ladata ilmaiseksi ihan tajuttoman paljon kuvia. Mulla on maksullinen (pari kymppiä vuodessa) pro-tili siksi, että saan tilastot näkyviin, mutta kuvien säilyksen ja näkyvyyden kannalta ne ei ole mikään välttämättämyys. Ja Flickr-tilin voi asettaa yksityiseksi, niin että kuvat näkyy siellä vain itselle, mutta esim. blogiin linkitetyt kuvat näkyy kaikille. Voin kyllä suositella. Jos olisit Flickrissä, niin pääsisit halutessasi kommentoimaan mun nukketarinaa, jos jaksat sitä lukea. :-)

      -Aurora

      Poista
    3. Siis nimenomaan Flickrissä ne on. Muistan, että sinne sai ladata kuvia tietyn verran ilmaiseksi. Aina kun raja tuli vastaan, avasin uuden tilin eri nimellä ja niitä tilejä on varmaan 10. Mutta nyt ne yhtäkkiä vaatiikin rahaa niistä, vaikka piti olla ilmaisia. Mulla on kyllä ollut noita palvelimia niin monia, mm Aijaa.comilla oli Silkyn kuvat ja ne tuhoutui, sen jälkeen otin jonkun muun. Mutta voi olla, että sekoitan sen photobucketin ja flickrin nyt keskenään. Molemmat on olleet, mutta en olekaan nyt enää varma, onko kuvia enää Yahoolla...
      Ninni

      Poista
  7. Hieno muotinäytös ja ihania asuja oli kaikilla,olipas kivan näköinen se Ralf Lauren(oliko oikee nimi)Shanialla nätti koti ja sänky.Kaikkea tapahtunut Shanialla en olisi muistanut puoliakaan,ihan kiva jakso mutta Caitlin puuttuu edelleen,usko jo koetuksella että edes löytyy

    VastaaPoista