tiistai 9. tammikuuta 2018

Osa 131 Uusi vuosi, sama vanha virsi...

Tapahtunut aiemmin Silky Streetissä:

Shania on nähnyt outoja unia kadonneesta siskopuolestaan Caitlinista ja on vakuuttunut, että hän saa unien myötä vihjeitä Caitlinin löytämiseksi. Viimeisessä unessaan Oraakkeli kehotti Shaniaa kaivamaan kompassin esille, kun hän seuraavan kerran seisoo tähden päällä ja kuulee melua ympäriltään. Kompassin neulan osoittaessa pohjoiseen, tulee Shanian kääntyä 180 astetta. Mikä järkytys jouluaattoiltana koittikaan, kun mystisesti kuusen alle ilmestyneestä Shanialle osoitetusta paketista todella paljastui kompassi!

Aida pyysi viimein Shanialta anteeksi ja ystävykset ovat taas hyvissä väleissä.

Anders on tapaillut viime aikoina kahta naista; Shaniaa, johon tutustui jo kesällä sekä Jasminia, johon hän kirjaimellisesti törmäsi itsenäisyyspäivänä kaupungilla. Jasmin tietää Shanian olevan Andersin "virallinen" tyttöystävä, mutta se ei nuorta hurjapäätyttöä kiinnosta. Shania puolestaan ei voisi edes kuvitella poikaystävänsä pettävän häntä.

Shaniaa ärsytti, kun isosiskonsa ei päässyt jouluaattoa viettämään hänen luokseen. Sinead asuu keskustassa yhdessä äidin kanssa. Shania oli varma, ettei Sinead vaan jaksanut nousta kotisohvaltaan.

Silky Streetissä nyt:

28.12.2017. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 3 kuukautta, 12 päivää.

Joulun ja uuden vuoden välipäivinä Shania on lähinnä pohtinut näkemäänsä unta ja pyöritellyt käsissään mystistä lahjakompassia. Mutta torstaina aamupäivällä hän unohtaa koko asian hetkeksi, sillä Sinead soittaa ja paljastaa syyn sille, miksei päässyt aattona Shanian luo. Shania vaan ei voi uskoa asiaa todeksi; Sinead muka seurustelee! Hän vietti kuulemma joulun tuoreen kumppaninsa kanssa! Shania muistaa Sineadin seurustelleen ehkä kerran elämässään, vaikka isosisko täyttää jo 30 vuotta. Ja sekin oli pelkkää huhupuhetta; ketään Iania tai Liamia kukaan ei koskaan nähnyt. Sinead on tulossa paraikaa Shanian luo, joka epäilee koko juttua.

Shania: Minä en usko, että Sineadilla oikeasti on joku elävä ihminen mukanaan. Hän taatusti puhuu pelkkää palturia! Tai jos se olisikin totta, niin mikähän kummajainen hänelle olisi kelvannut kumppaniksi? Tuskin se ainakaan mies olisi, ei hän koskaan ole puhunut miehistä. No, sen näemme kohta!

Hetkeä myöhemmin Shania joutuu myöntämään itselleen olleensa täysin väärässä. Sinead todella tulee kumppanin kanssa. Vieläpä miehen. Eikä siinä vielä kaikki! Mies on afroamerikkalainen, vaikka Sinead muistetaan luultavasti parhaiten superrasistisesta toiminnastaan! Ja kaiken tämän lisäksi mies on Shanian tuttu: mallikollega Dramaattiselta!

Sinead: Tässä poikaystäväni nyt on. Aaron kertoi, että tunnette toisenne.
Aaron: Moikka taas, Shania.
Shania: Siis...??? Mitä IHMETTÄ?! Sinä ja Aaron? Onko tämäkin nyt unta!?

Shania: Mitä, mitä.. MITEN te päädyitte yhteen? Tai ei sillä väliä.. MITEN te voitte olla yhdessä, kun sinä olet naimisissa??!! Kai tiedät Sinead, Aaron on naimisissa! Aaron! Mehän tapasimme ennen joulua siellä Jouluseimen kuvauksissa ja puhuit jotakin vaimostasi!

Sinead: No tottakai minä tiedän! Aaron jätti Brandishan.
Aaron: Niin siinä kävi.. Tapailin jo silloin siskoasi. Siis kun tapasimme kuvauksissa. Olemme Sineadin kanssa erittäin rakastuneita, niin asian laita nyt vaan on.
Sinead: ERITTÄIN rakastuneita!

Shania ei vieläkään ole varma näkeekö taas hullua unta ja kohta Caitlin alkaa huutaa hänen nimeään ja sitten kontataankin nurinniskoin tapaamaan Oraakkelia, joka on jättimäinen dinosaurus tärkeänä jonkin kepin nokassa.

Shania: Noh, eipä tässä kai sitten voi tehdä muuta kuin onnitella teitä.
Sinead: Hyvä juttu, selvisimme vähemmällä draamalla kuin oletin.
Shania: Aaron, pidä siskostani hyvää huolta, hän on kokenut kovia. Caitlin on hänenkin siskopuolensa. Ja ei siitä taida olla vielä vuottakaan, kun Sinead toipui vakavasta muistinmenetyksestä ja sitä ennen kuukausien koomasta!
Aaron: Minä lupaan ja vannon, kautta Christian Louboutinen, minä vaalin Sineadia kuin kultaa.

Tuore pariskunta jää Shanian luo kahville. Samaan aikaan Andersin pikkusiskot Ulrica ja Cecilia tapaavat toisensa pitkästä aikaa Ulrican asunnolla. Ulrica tuntee Shanian varsin hyvin, mutta Cecilialle Anders puolestaan on esitellyt Jasminin suurena rakkautenaan. Miten mahtaa käydä, kun siskokset alkavat jutella isoveljensä upeasta tyttöystävästä...?

Ulrica: Trevligt att du kommer sisko!
Cecilia: Bra att se dig länge. Tapasin Andersin myös. Ja sen hänen elämänsä rakkauden.
Ulrica: Minäkin olen tavannut hänet pari kertaa, hän on täydellinen veljellemme!
Cecilia: Niin, melkoinen hurjapää vaan. Harrastaa kaikkia extreme-lajeja.
Ulrica: Harrastaako hän sellaisiakin? Luulin, että ratsastusta lähinnä.

Ulrica: Säälittää vaan se Andersin tyttöystävän sisko. Hänestä on kuvia kaikkialla.

Cecilia: Tottahan toki hänestä näkee kuvia kaikkialla. Ja hän on usein televisiossakin. Mikä ihme sinua siinä säälittää? Itsehän hän on tiensä valinnut!

Ulrica: Miten niin "tiensä valinnut"?! Jos luulet hänen kadonneen omasta tahdostaan, olet väärässä.
Cecilia: Mistä ihmeen katoamisesta sinä puhut?
Ulrica: No Shanian sisko on todennäköisesti joutunut siepatuksi. Poliisi uskoo hänen menehtyneen.

Cecilia: Voi taivaan tähden! Onko Amanda Jarkimo KADONNUT?! Oi miten sellainen uutinen on mennyt minulta täysin ohi! Vasta pari päivää sitten katsoin reality-sarjaa nimeltä Rankat duunit ja siinä hän oli ilmielävänä ja iloisena!

Ulrica: Siis mistä ihmeestä sinä nyt puhut? Ei Shanian sisko missään televisiossa ole tietääkseni ollut. Eikä hänen sukunimensä ole Jarkimo! Joku J:llä alkava kylläkin, mutta joku hassu nimi.

Cecilia: No tietysti hänen sukunimensä on Jarkimo. Hän on Hallis Jarkimon sukulaistyttö! Ihan kuten Andersin tyttöystäväkin! Amanda voitti aikanaan Viidakon tähtöset-kilpailun ja sen jälkeen hän on ollut televisiossa ja lehdissä jatkuvasti. Luulisi median kohisevan enemmän, jos hänet olisi siepattu! Mutta hänen siskonsa puolestaan haluaa pysytellä poissa julkisuudesta. Parempi niin, veljemme kannalta.

Ulrica: Siis... Tässä on nyt jotakin hämärää... Ei Shania piilottele julkisuudelta, hänhän on noussut suureksi tähdeksi viime aikoina Pinkissimon myötä.
Cecilia: Mitä hän siihen kamalaan tyttöbändiin liittyy? Kun sinä puhut "Shaniasta", nimi kuulostaa jotenkin oudolta. Voisin vannoa, ettei hänen nimensä ole mikään Shania.
Ulrica: No yhtä lailla minä panen pääni pantiksi siitä, ettei Andersin tyttöystävä liity millään tavoin Hallis Jarkimoon! Ja kyllä minä Amanda Jarkimon tunnistan lööpeistä, eikä hän todellakaan ole Andersin tyttöystävän sisko!

Cecilia: Mutta ovathan he niin saman näköisiäkin keskenään! Andersin tyttöystävä ja Amanda Jarkimo. He ovat kuin kaksi marjaa! Paitsi Andersin rakkaalla on ihon sävy ehkä hieman tummempi kuin siskollaan.
Ulrica: Tämähän vaan hullunee! Andersin tyttöystävä on blondi ja todella kalpea iholtaan.
Cecilia: Mitä ihmettä...? Nyt minä alan aavistaa, mistä tässä kaikessa on kyse...

Cecilia: Me puhumme ihan selvästi kahdesta eri naisesta!
Ulrica: Niin sen täytyy olla! Anders on esitellyt sinulle täysin toisen ihmisen kuin minulle. Shania todellakin on vaalea malli, täytti syksyllä 26 vuotta.
Cecilia: Nyt minä muistan sen tytön nimen, jonka Anders minulle esitteli; Jasmin! Sen takia tuo Shania kuulosti niin oudolta. Ja tämä Jasmin Jarkimo on ainoastaan 21-vuotias.
Ulrica: Kuinka veljemme kehtaa käyttäytyä näin törkeästi?! Hän tekee tismalleen samaa, kuin isämme teki aikoinaan!
Cecilia: Totta! Sixtenillä oli kaksi naista samaan aikaan, kun he olivat äidin kanssa eronneet.
Ulrica: Todella tekopyhää käytöstä Andersilta! Hän ei ole ollut isänsä kanssa tekemisissä seitsemään vuoteen, koska oli niin loukkaantunut hänen naisseikkailuistaan.
Cecilia: Ja nyt hän tekee itse samaa! Meidän on tehtävä siitä loppu. Meidän on kerrottava kaikille totuus!

Myöhemmin samana päivänä Sinead on lähtenyt poikaystävänsä Aaronin kanssa Shanialta, joka odottelee Andersia saapuvaksi. Pariskunnan on määrä lähteä alennusmyynteihin.
Andersia ei näy, mutta sen sijaan Aida on tullut pistäytymään Shanian luona.

Shania: Ajattele nyt: Kompassi, tähti, melua ympärillä.. Sitten pitää kääntyä etelään. Olen pohtinut vihjettä aamusta iltaan, enkä saa siihen mitään tolkkua!
Aida: Minun mielestäni Oraakkelin vihje taas on erittäin selkeä!

Shania: No! Kerro heti mitä ajattelet!
Aida: No koko ajanhan me olemme taivaan tähtien alla. Ja melua kuuluu näin isoissa kaupungeissa jatkuvasti. Minä menisin sinuna ulos, katsoisin näkyykö taivaalla tähtiä, ja jos näkyisi ja meluakin kuuluisi, lähtisin etelään päin. Tosin... Vihjeessä ei kerrota, kuinka pitkään pitäisi kävellä, jotta Caitlin tulisi vastaan...

Shania: Äh! Sinä olet nyt ymmärtänyt kaikkein oleellisimman vihjeen väärin päin! Ei tähden alla pidä olla, vaan sen päällä! Ja missä ihmeessä minä olisin muka tähden päällä? Yritin pari päivää sitten niinkin epätoivoista konstia, että piirsin tähtikuvion lumihankeen kun ambulanssi meni meluten ohi... Kuinka epätoivoinen sitä ihminen voikaan olla... Sonjan mielestä tähden päällä seisominen tarkoittaa ihan varmasti sitä Rautatientorin kompassikuviota lattiassa. Siinä kun mennään metroihin. Sehän on todella meluisa paikka. Tietysti me kävimme siellä ja päädyimme lopulta Ruoholahden metroasemalle. Pyörimme siellä hetken ja lähdimme masentuneina pois.

Aida: Hei NYT minä keksin! UFO:t! Alienit ovat siepanneet Caitlinin ja meidän on päästävä jotenkin avaruuteen ollaksemme tähtien päällä! Viime aikoina on puhuttu niin paljon lentävistä lautasista, että teoriani voi pitää paikkansa! Jenkeistä julkaistiin joku videokin, missä avaruusoliot lentelevät! Ehkä Rodion ei liitykään koko juttuun!

Shania nousee ja menee innostuneen ystävänsä viereen sohvalle.

Shania: Aida kulta, tässä menee ihan pää sekaisin ja mitä enemmän tätä pohtii, sen hullummiksi teoriat muuttuvat. Jospa vaan odotellaan, että näen uuden unen Caitlinista ja Oraakkeli antaa seuraavan vihjeensä.
Aida: Noh, niin kai se on tehtävä... Moneltako sen Andersin piti tulla?
Shania: No tunti sitten! Hän on käyttäytynyt hieman omituisesti viime aikoina. On tehnyt selviä ohareita ja sepittänyt ihan puuta heinää selitykseksi.
Aida: Paskat minä sanon koko miehille! Eiköhän lähdetä kahdestaan sinne shoppailemaan ja unohdetaan koko äijä!
Shania: Se olisi Andersille ihan oikein! Oletko sinä sitten jo kyllästynyt Tommin haaremiin kuin tuolla tapaa haistatat koko sukupuolelle?

Aida: Voi en minä ole ollut aikoihin sen niljakkeen kanssa tekemisissä! Ällöttää koko ukon kuvatus!
Shania: Samoin! Hän näki minut mallikuvauksissa alasti kun vaihdoin vaatteita! Kehtasi vielä lirkutella perääni jotakin, ush!
Aida: No hyi helvetti! Minä olen päättänyt naida taas vaihteeksi naisia, he ovat niin paljon kiinnostavampia.
Shania: Kunhan et nai siskoani! Tule, mennään pukemaan takit päälle.
Aida: Ai Sonjaa? Höh! Hän on niin seksikäs punapää, että haluttaisi kyllä. Mutta juu, lähdetään vaan.

31.12.2017. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 3 kuukautta, 15 päivää.

Koittaa uudenvuoden aatto. Shania on odottanut Andersia jälleen koko illan, sillä heillä on suunnitelmissa mennä katsomaan raketteja Olivia-serkun ja tämän poikaystävän Dickin kanssa nelistään.

Shania: Ei se Anders edes vastaa puhelimeen! Pitäköön tunkkinsa!
Dick: Lähdetään kolmestaan vaan, kello on jo puoli kaksitoista.
Olivia: Mina en malta odotta iilotjulitus!
Shania: Selvä! Lähdetään. Pulin Huollon kiltti huoltomies antoi minulle sellaisen avaimen, jolla pääsemme erään korkean kerrostalon katolle Kulopajalla.

Hetkeä myöhemmin kolmikko on kiivennyt katolle, josta aukeavat näkymät koko Dollywoodin ylle.

Olivia: Hjoko se pian alkka?!
Dick: Eiköhän se kohta ala, kulta.
Shania: Täällä on todella kylmä...

Olivia: Nyt khuulua BAM!

Ilotulitteita alkaa räiskyä ja Olivia on ihan innoissaan.

Olivia: Jeeee!!!! Ei uhtan sama kun America, mutta hjieno!
Dick: No jaa...

Olivia: Nyt khuulua viuuuu!
Dick: Kohta pamahtaa.
Olivia: Amazing! Oh, this is awesome!

Shania katselee ilotulitusta hieman etäämpänä, katon etelän puoleisella reunalla.

Shania: Nyt ainakin on melua niin kuin sota olisi syttynyt ja tuijotan jo valmiiksi etelään. Harmi, ettei katossa ole edes kuurankukkasen tekemää tähtikuviota, jonka päällä voisin yrittää seistä...

Shania: Oi rakas Caitlin, missä sinä olet...?

Shania: Ja senkin paska Anders! Missähän SINÄ olet??!!

Dick haluaisi palata istumaan, mutta tyttöystävänsä pyörii katolla kuin hullu.

Dick: Liv! Varo ettet kaadu, täällä on paikoin todella liukasta!
Olivia: Missa pamahta? Missa?!

Dick: Liv, otahan nyt minua kädestä, niin mennään istumaan. Vuosi vaihtuu näillä sekunneilla.
Olivia: Ooh! Missa?! Oh, I missed that big one over there!

Dick menee istumaan ja Olivia jää vielä hetkeksi tuijottelemaan taivaalle.

Kaikki kolme istuvat vuoden vaihtuessa katolla. Olivia tuijottaa silti vaan taivaalle.

Olivia: Oh, did you see that?! It was HUGE!!!

Dick: Hei, kello löi juuri kaksitoista. Hyvää uutta vuotta!
Olivia: Jeeee!!!! HAPPY NEW YEAR!!!! I LOVE YOU BOTH!!!
Shania: Juu, toivottavasti vuosi 2018 on parempi kuin edellinen...

Shanian harmiksi pariskunta alkaa pussailemaan.

Shania: Huooh...

Shania: Anders, minulla on ikävä...

Loppiainen tulee ja menee ja alkavat taas arkiset "härkäviikot ja reikäleivät" vailla pyhiä.

9.1.2018. Caitlin Jäykkä, kadoksissa 3 kuukautta, 24 päivää.

On talvisen kylmä tiistai ja Shanialla on mallikuvaukset Dollywoodin laitamilla. Anders on saattamassa Shaniaa kuvauspaikalle.

Shania: Ei hemmetti! Nyt me taisimme eksyä!
Anders: No äläs nyt vielä luovuta, aikaa on reilusti ehtiä perille.

Shania: Minnekäs sinä olet viime aikoina eksyillyt?
Anders: Öö... Kuinka niin?
Shania: No olet tehnyt minulle todella törkeitä ohareita! Arvaa, millaista oli uutena vuotena katsella serkkuni ja tämän poikaystävän nuoleskelua ilman sinua!

Anders: Ai niin se! Oi kulta, olen todella pahoillani, mutta meillä oli ihan kaamea perhekriisi. Tappelin siskojeni kanssa niin, etten pystynyt edes vastaamaan puheluihisi.
Shania: No mikä mahtoi olla niin kamala riidan aihe, ettet puhelinta voinut käyttää?!
Anders: Noo... He nyt vaan valittivat minulle jostain. Se oli niin älytöntä, etten edes muista mistä se lähti! Ja sitten minulla oli loppuillasta ja vuoden vaihtuessa niin kurja fiilis siitä riidasta, että laitoin vaan luurin äänettömälle ja menin nukkumaan.

Shania: Se vaan ei ollut ainoa ilta, kun jätit tulematta johonkin sovittuun juttuun! Onko sinulla kenties jotakin sellaista meneillään, mistä minun pitäisi tietää? Toinen nainen, kenties?
Anders: Odota nyt kulta! Ei TIETENKÄÄN minulla mitään sellaista ole! Etkö tunne minua lainkaan?! En koskaan voisi tehdä sinulle sellaista!

Lopulta epäsopuisa pariskunta löytää valokuvausstudion, jonne Verity Rochester on Shanian lähettänyt.

Shania: Lopultakin! Nyt täytyy jo juosta!

Anders saattaa Shanian studiolle, jossa tuttu ja turvallinen valokuvaaja Hannah von Obscura ohjaa Shanian vaihtamaan vaatteita.

Shania: Voi ei.. Hannah käski minun pukeutua pelkkään verkkopaitaan, jonka löydän pukuhuoneesta. En tajunnut, että kuvaukset ovat niin rohkeat.. No, pääasia, ettei Kuikan Tommi ole minun paljasta peppuani kuvaamassa!

Anders: Tuota... Kuvien otossa vierähtää luultavasti jokunen tovi, eikö?
Shania: No aina niissä pari tuntia menee. Kuinka niin?
Anders: Ei kun muistin tässä yhtäkkiä, että lupasin kaverilleni Danielille, että käväisen hänen luonaan. Hän asuu tässä ihan lähellä.
Shania: Ai sinä et jääkään tänne odottamaan? No, mene sitten! Mutta tule sitten parin tunnin päästä.

Shania menee vaihtamaan vähäiset kuvaushepenet ylleen ja Anders lähtee kirjaimellisesti juosten studiolta. Hän ei suinkaan mene kaverilleen, vaan suuntaa Dollywoodin Urheiluhallille! Uusi tyttöystävä Jasmin on nimittäin hallilla skeittaamassa kavereidensa Nannan, Tashan ja Bethin kanssa.

Anders: Jasmiin!!! Mieletöntä!

Jasminin ystävättäret ovat tulleet vaan katsomaan Jasminin lautailua, vaikka Tasha on ottanut omankin lautansa mukaan. Beth on Pinkissimon suuri fani ja värjäsi bändin takia hiuksiinsakin muutaman pinkin raidan. Hän tietää ystävänsä tapailevan lempiyhtyeensä kitaristin poikaystävää, eikä ole asiasta mielissään. Mutta Jasmin on porukan pomo; hänelle ei viitsi väittää vastaan.

Tasha: Tosi coolii Jaz!

Jasmin nauttii siitä, kun häntä ihaillaan.

Tasha: High five Jaz!
Jasmin: Tohon käteen bitch!

Jasminin tavoin Tasha on hurjapää ja loikkaa seuraavaksi laudalleen.

Tasha: Mä vedän staililla täl hameel!
Jasmin: Tasha älä viitsi ilman suojia. Ota edes tuo kypäräsi!
Tasha: Ja pilaisin mun afron vai? No way!

Nanna keksiikin kiinnostavamman idean.

Nanna: Hei hyppääs pois siitä, annetaan Jasminin uuden kundin vähä näytää tasapainoonsa!

Tytöt innostuvat heti ajatuksesta. Mikäs sen hauskempaa, kuin päästä nauramaan aloittelijan mokille!

Anders: Eikä, en minä! Minähän kaadun heti!
Jasmin: Etkä kaadu, minä ohjaan sinua. Pidän vaikka kiinteästä pepustasi kiinni.
Tasha: Täst saat mun laudan. Anders! Anders!
Nanna: No niin, Tashan kypärä vaan päähän!

Anders laittaa kypärän päähän ja on peloissaan. Mutta niin rakastunut!

Jasmin: No niin, nyt astu keskelle lautaa.
Anders: En minä, kaikkeen te minut saattekin aina mukaan...
Tasha: Hyvä Andeeers!!!
Anders: Voi apua...

Sillä välin valokuvausstudiolla Hannah on ottanut Shaniasta melko rohkeita muotikuvia.

Dollywoodin Urheiluhallilla on mahdollisuus harrastaa monia eri liikuntamuotoja. Xara's:n Francine on juuri ystävänsä Sariannan kanssa lopettelemassa joogaa, kun hän huomaa Andersin kauempana skeittirampilla.

Francine: Mitäs tuolla tapahtuu..? Sehän on Anders jonkun kikattavan pissislauman kanssa!

Anders on juuri uskaltautunut rullalaudan päälle ja tytöt kiljuvat riemuissaan.

Anders: Mitä minä nyt teen? Tuskin pysyn edes pitkään tässä laudalla! Hui, nyt liikun!
Jasmin: Mennään ensin hitaasti yhdessä. Juuri noin, etsi tasapaino käsilläsi. Sitten voit ottaa hieman vauhtia.
Beth, Nanna ja Tasha: ANDERS! ANDERS! ANDERS!

Sarianna: No, joko mennään, Francine? Ai hitto sattuu reisiin!
Francine: Odota ihan pieni hetki. Tuolla on eräs tuttavani.
Sarianna: No mene moikkaamaan!

Francine: En todellakaan mene! Hän on ystäväni ja tavallaan työkaverini poikaystävä. Sinähän tiedät Pinkissimon? Tuo pitkä mies skeittilaudalla on yhtyeen kitaristin mies. Ja tuolla hän hilluu joidenkin nuorten tyttöjen kanssa. Shaniaa ei näy missään. Sitä hänen tyttöystäväänsä siis.

Eiköhän Anders tietysti kellahda pian nurin ja kiskoo Jasminin mukanaan lattialle. Pariskunta alkaa välittömästi lääppiä toisiaan.

Anders: Ei, en kestä!!! Tämä on todella hauskaa!
Jasmin: Iiiik!!! Tsihih, älä kutita!
Tasha: No alkakaa ny viel paneen siin!

Francine seuraa Andersin ja Jasminin touhua huolestuneena.

Francine: Shanialla ei taatusti ole aavistustakaan tuollaisesta menosta! Minun on kerrottava hänelle tästä heti kun tapaan hänet.

Shania joutuu taas odottamaan Andersia hävyttömän pitkään. Lopulta mies saapuu juoksujalkaa studiolle.

Shania: Mitä helvettiä nyt taas??!! Olen ollut valmis jo lähes tunnin! Miksi sinulla tällä kertaa kesti?! Hiuksesikin ovat ihan sekaisin.

Anders: Anteeksi kulta! Rafael näytti yhtä uutta peliä ja jämähdimme sitten pelaamaan. Hänen pikkusiskonsa taisi sotkea hiukseni.
Shania: Vai että vallan Rafael? On se sitten kumma juttu että Rafaelin luona kuppasit vaikka Danielin luona olit käymässä!!!
Anders: Klunk..

to be continued....

Tarinassa mukana: Xaran Dick vierailulla
Ninnin: Fashionistas 58 Peplum Power (original), Fashionistas 46 Power Print (original), Fashionistas 68 Candy Stripes (original), Fashionistas 59 Tropi-Cutie (original), Made to Move (Yellow top), Made to Move Skateboarder, Fashionistas LA Girl, Jogging Barbie, Basics Ken 17 (002) ja Barbie joulukalenterista 2017.

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2018 KAIKILLE LUKIJOILLE!

8 kommenttia:

  1. Kyllähän taas tapahtuu, Shaniaa käy surku, se löytää nuita mulkeroita...
    Kiitos taas!

    VastaaPoista
  2. Luulin jo että Caitlin löytyy,mutta ei vieläkään jo ihan ikävä niitä välkkyjä juttuja.Shanialla surkea Loppuvuosi,toivottavasti alkanut vuosi tuo jotain parempaa .Olipas komea tumma poikaystävä!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Voi näitä nukkejen ilmeitä! Ne on tosi erilaisia kuvissa, vaikkeivät muutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, tuo on muuten totta! Se riippuu ihan siitä, miten ne asettelee. Saman nuken saa näyttämään iloiselta, onnettomalta ja hämmentyneeltä yms. Kiitos kommentista!
      Ninni

      Poista
  5. Voi Shanian miesonnea! Jospa Anders jää nyt kiinni...
    Adalia

    VastaaPoista
  6. Olikin taas tapahtumantäyteinen jakso! Shaniallekin alkaa totuus valjeta. Minkähänlainen suhde muotoutuu Sineadille ja Aaronille? Ihmettelen hieman Aaronia, aikamoinen lennosta vaihto tuntui olevan hänenkin salamarakastumisensa.

    Oli kiva nähdä Dick ja Olivia pitkästä aikaa, onneksi Shanialla oli sentään jotain seuraa uutena vuotena vaikka tunsikin olevansa kolmas pyörä. Olivia osaa jo hyvin suomea! Se oli kyllä liikuttavan innostunut raketeista. :D

    Kuvauksia ennen Shanialla näkyi tutunnäköinen paita. Mutta kuvaukset olivat kyllä aikamoisen rohkeat! Oli kiva yllätys tavata Francinekin tässä jaksossa. :) X.

    VastaaPoista
  7. Kiva että Sineadilla menee hyvin. Toivottavasti Caitlin löytyy pian. :-)
    -Aurora

    VastaaPoista