lauantai 14. marraskuuta 2015

Osa 90 Halloween 2015

Nichellen oli tarkoitus pitää suuret halloween-juhlat kotonaan lokakuun lopussa, mutta juhlat jouduttiin perumaan vakavan homeongelman takia.

Perjantaina 13. marraskuuta Rodionin siskot Nana ja Meme järjestävät myöhäiset halloween-juhlat kotonaan, sillä mikä olisikaan parempi päivämäärä myöhästyneille juhlille, kuin kuuluisa epäonnen päivä? Rodion on saanut Shanian ylipuhuttua tulemaan juhliin ystäviensä kanssa. Hän on saanut Shanian vakuutettua siitä, että ennemmin tai myöhemmin hänen on kuitenkin opittava tulemaan toimeen hänen perheensä kanssa. Vastahakoiset Shania, Nichelle, Aida ja Caitlin ovat menossa juhliin. Sineadkin on tulossa, mutta hän tulee hiukan jäljessä pukuongelmien takia. Juhlien emäntä on pyytänyt kaikkia vieraita ottamaan pukuunsa sopivan maskotin.

Aida: En kyllä haluaisi astua paljaalla jalallani noiden noita-akkojen kotiin.
Nichelle: Heheh, laita sitten kengät jalkaan!
Aida: No hahah. Toisaalta olen kuitenkin aika utelias...
Shania: Kuinka korkealla he oikein asuvat! Tämä hissimatka vain kestää ja kestää! Vielä tällainen rotisko!
Nichelle: Etkö ole koskaan käynyt poikaystävälläsi?
Shania: No en! Ties vaikka faija tulisi munasiltaan yhdestä huoneesta ja Sebastian toisesta!
Nichelle: Toisaalta taidan ymmärtää näkökantasi...
Shania: Vihaan Memeä ja Nanaa niin paljon, etten haluaisi tulla tänne nytkään, mutta tulen nyt sitten kuitenkin Rodionin takia. Onneksi suostuitte tulemaan kanssani!
Nichelle: Olisihan se ollut ikävää, ettei olisi näitä vaivalla hankittuja asuja päästy käyttämään ennen ensi vuotta. Ja minäkin olen kyllä aika utelias näkemään, miten nuo kolme oikein elävät.
Aida: Miksi ihmeessä se Caitlin ei voinut tulla yhtä aikaa hissillä kanssamme! Ei muka virtsarakko kestä ylös asti, pakko oli mennä pihapusikkoon!

Sisarukset asuvat ylimmässä kerroksessa. Osa vieraista on jo paikalla.

Shania astuu ensimmäisenä ovesta sisään ja toivoo Rodionin olevan heti vastassa. Shania joutuu pettymään, sillä vastassa on vain viekkaasti hymyilevä Nana. Hän toivottaa vieraat sydämellisesti tervetulleiksi - joskin varsin sarkastiseen sävyyn.

Nana: Ihanaa että pääsitte! Ai, sinä muistit sen maskotinkin! Minunhan ei tarvitse kanniskella omaani kädessä, se kulkee kätevästi vatsassa!
Shania: Ajattelit sitten synnyttää siskopuolekseni pikku pirun? En ihmettelisi...

Aida: Siirry nyt Shania siitä yleiseltä kulkuväylältä! Pakkoko on jäädä jorisemaan asunnon kapeimpaan kohtaan?
Nana: Lämpimästi tervetuloa! Ai, sinä toit koiran mukanasi?
Aida: Käynti optikolla voisi auttaa... Tämä on nimittäin lohikäärme.
Nana: Mitä sinä sitten esität?
Aida: Lohikäärmeen kesyttäjää... Että tekisi mieli kuristaa tuo akka!
Nana: Täytyy kyllä sanoa, että tuo sinun ns vakaumuksesi olla käyttämättä kenkiä on täysin naurettava! 
Aida: No sinun vakaumuksesi pilata toisten ihmisten elämät ei ainakaan paljoa naurata! 
Nana: Ketä naurattaa, ketä ei...

Ärsyyntynyt Aida menee sohvalle istumaan kissanaista esittävän naisen viereen.

Aida: Onpa hieno puku! Mistä sinä tunnet nuo sisarukset?
Julie: Minä olen Nanan opiskelukaveri, tunnemme toisemme yliopistolta.

Shania on etsinyt Rodionia kaikkialta, mutta miestä ei löydy mistään. Myöskään lähetettyyn tekstiviestiin ei kuulu vastausta. Siispä naljailu Nanan kanssa jatkukoon.

Shania: Sano nyt suoraan, mitä sinä isästäni haluat? Oliko lapsi vahinko vai teitkö tuon tahallasi?
Nana: Voi, kyllä sinun isäsi auttoi sen lapsen tekemisessä hyvinkin paljon! Sitä paitsi, jos hän ei olisi halunnut kanssani lasta, niin ainahan hän olisi voinut vetää kondomin ylleen!
Shania: Rahan perässäkö olet? Äitini kyllä saa avioerossa lähes kaiken!
Nana: Mutta hän ei omista Avantguardsia... Eihän sitä tiedä, vaikka minusta tulisi seuraava rouva Simmons! Sittenhän minusta tulisi sinun äitipuolesi! Vaikka olen kyllä sinua nuorempi, hihih...

Shania: Ei voi olla todellista... Jos Rodion ei pian tule, niin hirtän itseni noihin kurpitsalamppuihin! Sineadinkin pitäisi olla jo täällä! Luulisi, ettei jonkun pienen korjauksen tekeminen pukuun noin kauaa kestä.

Shanian ystävät ovat hakemassa naposteltavaa keittiöstä, kun Shanian inhokkikaksosista toinen ilmestyy paikalle söpössä perhospuvussa.

Meme: Ai hei, te pääsitte tulemaan... Rodion ei ole vielä täällä...
Shania: Luuletko etten ole huomannut? Onko se vietävissä oleva virkavallan edustajakin täällä?
Meme: Ai Sebastian? Tietysti, mehän seurustelemme... Äkkiä pois ennen kuin se käy taas kimppuun!
Nana: Etkö sinä muka tunnistanut sitä sulhoa muumiopuvussa?
Shania: Mitä ihmeen sulhoa?
Nana: No Sebastiania tietty! Hehän ovat Memen kanssa jo suunnitelleet häitä!

Meme poistuu nopeasti paikalta ja rientää poikaystävänsä turviin.

Meme: Sebastian-kulta, mahdunko siipineni syliisi?
Sebastian: Tietysti rakas, sinulle on aina tilaa! Pahoittelut, että olen vähän jäykkä tässä muumiopuvussa.
Meme: Hihih, parempi jäykkä kuin löysä lerppana!
Sebastian: No, katsotaan sitä parin tunnin päästä...

Sebastian ja Meme hempeilevät keskenään sohvalla ja Shania tuijottaa heitä murhaavasti.

Nichelle: Mitä sinä nyt noita kyyläät? Sinullahan on se elämäsi mies vierelläsi, mitä sinä noiden tekemisiä vieläkin märehdit? Missä se mainittu elämäsi mies muuten piileksii?
Shania: En voi sille mitään, tekisi mieli repiä mokomalta akalta nuo rumat siivet selästä! Ja Rodionista ei ole kuulunut mitään, lähetin hänelle tekstarinkin jo ajat sitten!

Caitlin on seikaillut Katjan kanssa pitkin Barbie Boulevardia, sillä he lähtivät pissareissulta pusikosta väärään suuntaan ja eksyivät. Viimein he löysivät perille seurattuaan keppihevosta kantavaa naista.

Caitlin: Kelaa, Katja hiffas, et seurataan yht muijaa, jol oli keppiheppa. Se tajus heti, et se on menos varmaa naamiaisiin!
Nichelle: Mikset vaikka soittanut jollekin meistä, jos kerran olitte eksyneet?!
Caitlin: No ei meitsi hiffanu. Onkoha jengi tajunnu, et me ollaa sun kaa niinku samiksii? Meitsin serkku Ilona virkkas tän pyrstön meitsille! Arvaa oliks tän kaa hankala kusta?
Nichelle: Voin vain kuvitella...
Katja: Mä tein ite nää sudenkorennon siivet!

Kaksi Nanan opiskelukaveria, Tessa ja Suvi, ovat pukeutuneet vampyyreiksi. Shania ja Nichelle kuiskuttelevat toisessa päässä huonetta.

Nichelle: Jeskamandeer, millainen fitness-hirmu, varmaan joku kauhea testosteronihirviö! Pitänyt oikein pukeutua bikineihin, että saa esitellä muskeleitaan!
Shania: Ja katso, sillä on nuo halvat Punanaamion vampyyrinhampaat! Ne hampaissa ei saa edes suuta kiinni, kun ovat  niin jäykät! Nuo piilarit ja köykäinen peruukki ei yhtään kyllä lookkia paranna...

Cowgiriliksi pukeutunut Susanna, jota seuraamalla Caitlin ja Katja löysivät perille, tulee kehumaan emännälle tarjoiluja.

Susanna: Todella onnistuneet tarjoilut Nana!
Nana: Ostelin vähän kaikenlaista mitä sattui juuri sillä hetkellä tekemään mieli. Raskaus saa ihme mielitekoja aikaan!
Susanna: Ai niin, onnea raskaudesta, olinkin jo vähällä unohtaa koko jutun! Näytät niin hyvältä edelleenkin!
Suvi: Pelkkää hiilaripaskaa! Missä on kaikki protskupitoinen? Minä olisin voinut tuoda kanafileitä, pitäisi nyt raskaanaollessa syödä terveellisesti! Voin kyllä laskea sinulle tarkat kalorimäärät ja tehdä kuntoiluohjelman, niin et pääse plösähtämään!

Susanna ei jaksa kuunnella terveyssaarnaa ja siirtyy epäterveellisempään seuraan.

Susanna: Onpa sinulla aivan ihana puku! Ihana mustekalakin!
Nichelle: Kiitos! Minä rakastan kaikkia merilieroja, mustekaloja ja rauskuja varsinkin!

Susanna: Vähän outo tämä Nanan keksimä maskottijuttukin. En keksinyt mitään muuta kuin keppihevosen tähän länkkäripukuun.

Nana, Tessa ja Julie ovat siirtyneet keittiöön herkuttelemaan. Vauhtiin päästyään fitness-Suvi ei ole kyennyt lopettamaan vaahtoamistaan terveellisistä elämäntavoista, joten edellämainitut ovat vähin äänin paenneet paikalta.

Tessa: Niin siis kuka se sinun lapsesi isä oikein on? En muista että sinulla olisi ollut ainakaan nyt yliopistoaikana ketään vakituista poikaystävää.
Nana: Muistatteko sen Hello Kittyksi pukeutuneen rikkaan bimbon olohuoneesta? Hän on veljeni tyttöystävä. Tämän lisäksi hän on rikkaan yritysjohtajan tytär ja tämä yritysjohtaja on lapseni isä.

Julie: Siis joku vanha pappako?
Nana: Vielä mitä, mies parhaassa iässä! Eihän hän ole kuin reilu viisikymppinen.
Tessa: Onko hän sitten eronnut vai leski?

Nana: No, eroamassa... Muun muassa tämän lapsen takia. Pidän varsin todennäköisenä, että olen piankin tuleva rouva Simmons.
Tessa: Puhutko nyt Avantguardsin toimitusjohtasta!? Kyllähän minä hänet tiedän, aika saalis! Sinä et taidakaan sitten valmistua yliopistosta...
Nana: No, katsotaan sitä sitten, maisterintitteli kyllä houkuttelisi edustusrouvana olon lisäksi. Oletteko muuten kuulleet Melaniesta mitään? Hänellä on kuulemma loistava puku ja sitä paitsi hän sanoi tulevansa heti kun juhlat alkavat. Olen yrittänyt soittaa hänelle, mutta hän ei vaan vastaa.

Aida on jo pienessä hiprakassa ja harmittelee vieraslistan naisvaltaisuutta. Shania puolestaan silmäilee vihaisesti Sebastiania ja Memeä.

Aida: Mitkä juhlat nämä nyt muka ovat? Yksi ainut mies paikalla ja hänkin on varattu! Illan emäntä on karmeimpia tuntemiani ja viinapullokin jäi kotiin! Miten täällä onkin näin köyhät alkoholitarjoilut?
Nichelle: Voisiko johtua siitä, että illan emäntä on raskaana? Tuskin hän siinä tilassa osaa ajatella muuta kuin paria siideripulloa vieraille.

Caitlin: Siis eksä ottanu viunaflindaa messiin? Meitsi kelas et tän piti olla dokausreissu!
Nichelle: Rouva sitten otti dokausreissulle esikoisensa mukaan?
Caitlin: Mut onhan Katjal mukana selvinpäin olevii aikuisii, ei sil oo mitää hätää!
Nichelle: Ai että Shania ja minä olemme täällä lapsenvahteina? Tämä tästä nyt vielä puuttuikin!

Katja: Äiti, mä en jaksa enää olla täällä, millon lähetään kotiin? Tylsää ja tää sudenkorento painaa!
Caitlin: No anna tänne sitte, mutsis kantaa!

Ovikello soi jälleen, mutta tulija ei vieläkään ole Nanan odottama Melanie, vaan Memen opiskeluaikaiset ystävät, nykyiset työkaverit Merja ja Silja.

Meme: Oi, tulitte vihdoin!
Merja: Sinulla on ihana perhospuku! Omaan asuuni en löytänyt oikein kunnon maskottia, otin sellaisen pantteripatsaan, jota raahasin pitkin katuja!

Meme: Moi Silja, esitätkö kenties seksikästä noitaa?
Silja: Juurikin sitä! Ja minulla on pieni kissamaskottikin! Merja meinasi heittää tuon pantteripatsaansa ojaan muutaman kerran matkan aikana!
Meme: Näyttikö muuten kukaan olevan tulossa meille päin naamiaisasussa tai näittekö sattumoisin veljeäni? Nana odottaa vielä yhtä ystäväänsä tulevaksi eikä Rodionista ole kuulunut mitään koko iltana...

Merja: En minä kyllä ainakaan huomannut meidän lisäksemme ketään naamiasasuista. Rellestäviä juoppoja kyllä tuntui olevan kadut piukassa.

Meme: Missä ihmeessä se Rodion oikein viivyttelee? Merja ja Siljakaan eivät olleet häntä nähneet matkalla.
Nana: Onkohan hän jättänyt naamaisasun ostamisen viime tinkaan?
Meme: Pelkään kyllä jotakin ihan muuta... Se raivohullu eukkokin paasasi, ettei hän ole edes vastannut viesteihin koko illan aikana.
Nana: Kuka ihmeen raivohullu?
Meme: No se jota sinä kutsut rikkaaksi bimboksi. Eli veljemme tyttöystävä.
Nana: Ai se, minä hieman piruilin hänelle, tsihih! Rodionin lisäksi ystäväni Melaniekaan ei ole saapunut eikä vastaa puhelimeen...

No missähän nämä odotetut henkilöt mahtavat viivytellä? Otetaan siitä selvää!

Rodion on lähtenyt tavanomaiselle tapporeissulleen ja unohtanut koko halloweenjuhlat tyystin. Nanan ystävä Melanie puolestaan on eksynyt matkalla juhliin.

Melanie: Ei voi olla todellista! Nana asuu keskustassa ja tämä kyllä näyttää joltain pieneltä kerrostalolähiöltä. Miten ihmeessä löydän Barbie Boulevardille takaisin?

Rodion etsii seuraavaa uhriaan samasta lähiöstä, jossa Melanie harhailee eksyneenä.

Rodion: Edellinen uhrini pääsi pakenemaan! Olen niin stressaantunut, että pakko saada joku blondi tänään hengiltä! Mutta mitä silmäni näkevätkään?! Tuollahan kuljeskelee joku blondi edes takaisin. Ja mitä ihmeen harakoita hänen vaatteistaan roikkuu? Mahtaa olla joku sekopää! Hänet minä tapan!

Melanie ei huomaa pensaikon taakse piiloutunutta Rodionia, vaan tuskastelee hankalassa asussaan.

Melanie: En taida löytää ikinä perille! Pitikin unohtaa kännykkä kotiin kaikessa kiireessä! Hameeni on kapea ja nämä linnut tässä puvussa tekevät liikkumisesta entistä vaikeampaa. Olisinpa valinnut naamiaisasukseni jonkun muun kuin Hitchcockin Linnut. Mutta nämä linnut sopivat niin mainiosti siihen Nanan keksimään ideaan maskoteiksi! Mutta mikä ihmeen torven törähdys tuolta kuului?

Rodion marssii pasuunaansa töräytellen hämmentyneen Melanien luo. Nainen ehtii jo innostua, että viimein hän tapaa jonkun, jolta kysyä tietä Barbie Boulevardille. Melanie kuitenkin tajuaa heti, että nyt ei ole kaikki kunnossa kun mies ottaa veitsen esiin.

Melanie: Mitä te aiotte tehdä tuolla puukolla?
Rodion: Saanko esitellä: paras murha-aseeni. Terä on erikoistunut ylimielisiä blondeja varten. Tuomiopäivän pasuunan jo kuulitkin.

Melanie lähtee juoksemaan pakoon, mutta kapea hame ja korkokengät tekevät karkumatkasta täysin toivottoman. Melanie onnistuu pääsemään sisään erään kerrostalon rapun ovesta, mutta murhaaja seuraa ihan hänen kintereillään.

Melanie: Jätä minut rauhaan! Anna minun mennä! Lupaan, etten soita poliisille!
Rodion: Minua kiinnostaa ainoastaan veitsi rinnassasi.

Rodion murhaa Melanien ja työntää huolimattomasti ruumiin läheiseen ojaan kasaten päälle vain märkiä vaahteranlehtiä. Mies lähtee väsyneenä, mutta tyydyttyneenä kohti kotiaan. Rodionin kotona osa juhlavieraista alkaa jo lähteä.

Tessa: Minun on lähdettävä jo kotiin. Mutta jos näen matkalla Nanan ystävän tai veljen, niin kerron heille, että nyt kiireesti juhliin, ettei heidän peräänsä tarvitse enää soitella.
Julie: Tee niin. Minä jään vielä hetkeksi tänne.

Caitlin alkaa olla pienessä laskuhumalassa, kun tarjolla ollut vähäinen alkoholi on juotu ajat sitten ja Aida on unohtanut lupaamansa viinapullon kotiin.

Caitlin: Katja, sä painat meitsin mahaa! Etsä vois mennä vaik Shanian syliin hetkeks?
Katja: Eikä!
Caitlin: Mut meitsii kusettaa ihan sikana ja nää typerät maskotitki alkaa ketuttaa. Varsinki tää meitsin merilehmä!
Katja: Äiti, se on merihevonen!

Tyttönelikko tuskastelee vallan kilpaa.

Aida: Hitto mitkä surkeat kemut! Ei vieläkään ole näkynyt komeita miehiä ja viina on loppu!
Shania: Missä helvetissä Rodion ja Sinead kuppaavat?! Jos poikaystäväni ja siskoni eivät kymmenen minuutin sisällä tule, lähden hiiteen täältä!
Caitlin: Meitsin on pakko päästä kuselle! Nyt Katja alas sylistä! Kysyn jos voisit päästä nukkuun johonki noist makkareist.
Nichelle: Kyllä ärsyttää majailla vanhempieni nurkissa Ichirōn kanssa. En vieläkään voi käsittää, että jouduimme hylkäämään rakkaan talomme jonkin kämäisen homeen takia!

Yllättäen Shania kaivaa laukustaan esille eväitä!

Shania: Otin kunnolla Hello Kitty-aiheista rompetta mukaan! Tässä Hello Kittyn muotoisessa astiassa olisi herkullisia Hello Kitty-tikkareita tarjolla, jos haluatte? Otin näitä kaiken varalta mukaan. Pelkäsin, etteivät nuo järkyttävät noidat ole tajunneet hankkia mitään tarjottavaa!

Tytöt alkavat syödä Shanian tuomia tikkareita. Samalla Aida tekee miellyttävän löydön omasta laukustaan.

Aida: Tämä lohikäärme on niin iso, etten heti löytänyt tätä sieltä.
Shania: Mitä ihmettä, onko tuo lohikäärmemaskottisi laukku?
Aida: On hyvinkin. Ja katsos, Caitlin mitä löysin! Viinapullo oli sittenkin mukanani!

Pian Aida ja Caitlin ovat kännissä ja iloinen laulu alkaa raikata huoneessa.

Caitlin: VAIN SATA SALAMAA ISKEE TUULTA, JA KOKO MAAILMA RÄSÄHTÄÄ!!!!
Aida: EI RAKKAUTTA VOI RIISTÄÄ MULTA, TOIVO JÄLJELLE JÄÄ!

Nichelleä ja Shaniaa kännisten hoilaus jälleen kerran ärsyttää.

Shania: Juhlat ovat olleet painajaismaiset ilman noiden kahden sekoiluakin!
Nichelle: No älä muuta virka, en tajua miten he aina onnistuvatkin löytämään lauluäänensä tällaisissa tilanteissa... Ja miten sinulla riittää tuota Hello Kitty-sälää noin pienessä laukussa?! Miksi ihmeessä otit tyynynkin mukaan?
Shania: No mistä sitä tietää vaikka olisi pitänyt lattialla istua! En olisi ihmetellyt yhtään, jos nuo noita-akat eivät olisi hommanneet riittävästi istuimia vieraille!

Silloin ovikello soi. Mahtaako tulija olla Rodion, Melanie vai Sinead? Sebastian ja Julie tuijottavat kauhuissaan ovesta astuvaa henkilöä.

Sebastian: Mitä ihmettä...?
Julie: Hyi hitto! Kuka sinä olet ja mitä teet täällä tuon näköisenä?!

Tuntematon vieras saapastelee suoraan olohuoneeseen, missä Nichelle, Shania, Caitlin ja Aida istuvat.

Shania: Voi hirvitys!
Nichelle: Miten joku julkeaa tulla tuon näköisenä?!
Caitlin: Siis häh?

Tuntematon vieras on sonnustautunut Ku Klux Klanin asuun ja valinnut maskotikseen tummaihoisen barbien, jota roikottaa kädessään hirttosilmukasta!

Nana huomaa tulijan ja ryntää raivostuneena tämän luo.

Nana: Ei helkkari vieköön, mikä ihmeen tyyppi sinä kuvittelet olevasi??? Kuka sinut on tänne kutsunut?

Silloin kaikkia loukkaavaan asuun pukeutunut vieras ottaa pahvitötterön päästään.

Shania: SINEAD??!!! Mitä HELVETTIÄ?!
Sinead: Sieg Heil! Ja anteeksi että tulen myöhässä.
Nichelle: Oletko seonnut? Luuletko, että asusi on jotenkin hauska?!
Nana: Painu ulos juhlistani, kuka ikinä oletkin!

Sinead ei todellakaan aio lähteä. Hänellä on nimittäin paljon sanottavaa.

Sinead: Asuvalintani ei ole mikään vitsi, vaan lopultakin näette todellisen minäni. Tätä mieltä olen kaikista saastaisista maahanmuuttajista ja neekereistä. WHITE POWER!
Aida: Sinead, en halua enää olla kanssasi MISSÄÄN tekemisissä!
Caitlin: Häh? Miksei meitsin puolsysteri sais pukeutuu haamuks?

Vieraat ovat hyvin järkyttyneitä Sineadin asusta. Lukuunottamatta Caitlinia, joka luulee siskopuolensa esittävän kummitusta.

Julie: Siis näittekö?! Kuka se mahtaa olla? Joku kuokkavieras varmasti!
Merja: Ellen väärin kuullut, hän on sen Hello Kittyn isosisko. Se hullu on siis ihan kutsuttu tänne!
Silja: Voi ei, no nyt se tuleekin tänne!!!

Sinead: Kerron teille hieman tosiasioita! Kaikkien on kuultava mikä uhka meitä on vastassa! Jokainen turvapaikkaa kannattava on saatava vastuuseen, se on teidän syytänne, että tämä maa on kohta kusessa.
Silja: Et voi tosissasi olla tuota mieltä!
Sinead: Todellakin olen, rajat pitäisi laittaa kiinni, pysyisivät rättipäät ulkopuolella.
Merja: Kai sinä nyt tajuat, että jos rajat laittaa kiinni, niin se tarkoittaa, ettei täältä sen paremmin pääse poiskaan...
Sinead: Nythän siellä Pariisissakin tälläkin hetkellä on terroristi-isku käynnissä, juuri luin kännykällä uutisotsikot! Tähän se johtaa, kun porukkaa saa tulla tänne riehumaan!
Silja: Siis mitä Pariisista? Et voi olla tosissasi!
Sinead: Jonain päivänä tännekin tulee terroristi-isku ihan taatusti, sillä mikä olisikaan otollisempi paikka kuin Suomi, kun kukaan ei usko että täällä voisi tapahtua sellaista!

Myös Meme astelee hämmentyneen peloissaan Sineadin luo.

Meme: Vaikka olet veljeni tyttöystävän sisko, saat painua ulos kodistamme!
Sinead: Ei kuule kiinnosta minkään suvakin ulinat. Varmaan joku mamupatja sinäkin olet! Mokomat loiset sietäisi laittaa kaikki kumiveneeseen ja tyrkätä takaisin Välimereen!
Julie: Uskomatonta, että joku kehtaa tulla toisen kotiin paasaamaan tuollaista...

Sinead jatkaa vaahtoamistaan siskoilleen ja näiden ystäville.

Sinead: Kai te nyt tajuatte mikä tämän teidän "unelmanne" hinta on, maahanmuutto aiheuttaa ongelmia ja turvattomuutta! Kaverini Annikin on aivan kauhuissaan, kun hänellä on niitä raiskausikäisiä tyttäriä ja kohta on muuten Caitlininkin tytöt siinä iässä!
Nichelle: Mitä ihmeen raiskausikäisiä tyttäriä?!?
Sinead: No olisihan se nyt pitänyt arvata, ettei neekeri tajua. Esiteini-ikäisiä tietty, muslimimorsiamiksi sopivia.
Nichelle: Kuinka helvetin typerä ihminen voi olla...
Shania: En pysty edes katsomaan sinua silmiin! Eikö tämä kauhujen ilta jo lopu?!
Sinead: Pelottaa äidinkin puolesta, kun hän asuu nyt yksin siellä suuressa residenssissä. Sinnehän saattaa turvapaikanhakijat tunkeutua ja varastaa kaiken!
Nichelle: Mistä ihmeestä tätä juttua oikein tulee?

Sinead: Minä näin sitä paitsi yksi yö untakin, että turvapaikanhakijapojat murtautuivat äitini luo ja väänsivät rakkaalta kissaltani Diorilta niskat nurin! Arvatkaa miltä se tuntui!
Aida: Niin, siis näit UNTA!
Sinead: Ihan hyvin niin voisi tapahtua oikeastikin.
Nichelle: Mutta kun ei tapahtunut, eikä tule edes tapahtumaan!
Shania: Kaiken kukkuraksi kehtasit ottaa narun jatkeeksi uusimman keräilybarbini ja häpäistä meidät kaikki! Lähde pois, senkin hirvittävä uusnatsi!

Lopulta Shania ei kestä enää.

Shania: NYT MINÄ REVIN TUON TYPERÄN PAHVITÖTTERÖN IRTI PÄÄSTÄSI JA KUMAUTAN SINUA KALLOON!!!
Sinead: Lopeta, irti minusta!!! Mitäs hengailet tuollaisten neekereiden ja vinosilmien kanssa?!
Shania: Etkö tajua, että omat vanhempammekin ovat maahanmuuttajia!!! Isä ja äiti muuttivat Amerikasta Suomeen ollessaan lapsia!
Sinead: No mutta... He ovat kuitenkin valkoisia kristittyjä!!! Se on ihan eri asia! Kyllä teidänkin silmänne aukeavat, kun kuulette lisää siitä, mitä Pariisissa nyt tapahtuu!

Shanian raivoamisen keskeyttää aukeava ulko-ovi. Shania kuulee Memen huudahtavan Rodionin nimen ja säntää poikaystävänsä luo.

Shania: Oi Rodion rakas, tulithan sinä viimein! Oi minulla on ollut ihan kamala ilta!
Rodion: Ööh... Mitä täällä tapahtuu? Miksi helvetissä kotimme on täynnä porukkaa?! Voi helvetti, unohdin nämä juhlat! Nyt kaikki näkevät teurastusessuni, pasuunan ja veitseni!
Meme: Rodion... Kröhöm!

Rodion seisoo paniikissa, mutta uupuneena ovella Shanian halatessa häntä ja vieraidan tuijottaessa joka puolelta.

Merja: Hei Rodion, sinua onkin odotettu. Mutta mitä ihmettä sinä muka esität?
Rodion: Ööh... Minä tuota... Öhöm. Minä esitän... Minä esitän sitä pasuunamurhaajaa!

Nanalla leikkaa nopeasti ja hän tuo veljelleen maskotiksi käsipatsaan, aivan kuin heillä olisi ollut siitä etukäteen puhetta.

Nana: No tässä on se irtokätesi, jonka tarvitsit tuota asuasi varten!
Sebastian: Vai kuuluisa Pasuunamurhaaja! Hahah, tuskin hän ihan tuolta näyttää! Mutta hyvä pukuidea silti!
Julie: Voihan tuo olla lähelläkin todellisuutta, mistä me tiedämme. Oikea Pasuunamurhaaja tuskin vaan kantelisi kädessään pasuunaansa!
Nana: Odotan yhä erästä ystävääni Melanieta tänne. Hän on pukeutunut Hitchcockin Linnut-elokuvan mukaisesti. Satuitko näkemään häntä tullessasi?

Rodion onnistui pelastumaan täpärästi vieraiden edessä. Mutta häntä kalvaa ajatus siitä, että hän meni ja tappoi oman siskonsa ystävättären! Mistä hän olisi voinut tietää?! Shania sen sijaan on paremmalla tuulella päästessään viimein rakkaansa syliin.

Shania: Voi pikku höpönassuni, sinusta ei saisi murhaajan näköistä sitten millään!
Rodion: Mutta sinä näytät ihanalta! Kerrohan nyt miksi iltasi on ollut niin kamala.
Shania: Oi en edes tiedä mistä aloittaa! Meidän molempien siskot, he olivat ihan hirveitä! Varsinainen perjantai kolmastoista!

To be continued...

Tarinassa mukana: Sineadin asu by Ava, Pienen haamun kauppa
TaruisenAaveen Alfred Hitchcock's The Birds, Catwoman Barbie
Ninnin FR Dracula and His Brides-Forever Lovely Contessa, Chastity Vampire Assassin Action Figure, Western Fun Barbie, Steffi Lovet

15 kommenttia:

 1. Johan oli hurjat kekkerit!

  VastaaPoista
 2. Voi hyvä ihme tuota Sineadia! Ja samoin Rodionia, luulin jo että se on pidätettynä eikä siksi tule paikalle. Odotan seuraavaa jaksoa erityisen innolla, jos siellä vilahtaa tuttuja nukennaamoja! :D X.

  VastaaPoista
 3. Olipas taas aikamoinen jakso.Hienot vaatteet kaikilla.
  Pasuunamurhaaja iski jälleen,hui.ja jopa Ranskan terrori-iskut saatiin mukaan ja Kukluxklaanin edustajakin.Caitlin taas oma höppänä itsensä.
  P.s.ostin Caitlinille joululahjan.

  VastaaPoista
 4. Caitlinille lahja? Jännää :D
  X: Ensi jaksossa tosiaankin näkyy tuttuja naamoja ;)
  T:Ninni

  VastaaPoista
 5. Hui kauhistus! Tuo Sinead on kyllä aikamoinen pettymys. En olisi uskonut että se käyttäytyisi noin, vaikka aika myrtsi persoona onkin ollut. :-( Nythän se on kai vapaata riistaa Rodionille. Shania varmaan jossain vaiheessa möläyttää, että olispa Sinead kuollut Shawnan sijasta, ja sitten Rodion iskee. Tai sitten Rodion jää (toivottavasti) kiinni sitä ennen. Sen ote on jo alkanut lipsua. Vaikka Nana aika noita-akka onkin, niin ei varmaan tykkää hyvää kun saa selville mitä Rodion teki sen ystävälle! Ja miten sille edellisen jakson naiselle mahtoi käydä jolta Rodion (hui olkoon!) silpoi sormet? Kai se poliisin pakeille pääsi?

  T. Aurora

  VastaaPoista
 6. Kyllä sen Hannelen kohtalo selviää pian ;)

  VastaaPoista
 7. Huuuuuh, taas sellaisia käänteitä että huippaa! Kiitos, odotan seuraavaa...

  VastaaPoista
 8. Kivan näköset markkinat,ois ollu itsekin kiva olla mukana.
  Onneks Caitlin on taas terve ja omanlaisensa viehättävä tyhjäpää,.Ei tainnut Aidan vikittelyt onnistua vieläkään.tähän asti nyt tällä kertaa lukenut,hyvää Itsenäisyyspäivää

  VastaaPoista
 9. Vaikea valinta! Caitlinin asu on hienoa työtä, joten äänestän häntä.

  VastaaPoista
 10. Merjan asu oli minun mieleeni. :) X.

  VastaaPoista
 11. Voi ei...hahaha...fitness hirmu on ihan huippu. Sineadin ku klux klaani on myös mainio. ��

  VastaaPoista
 12. Shanian kisu-asu tietysti! :)

  VastaaPoista