tiistai 6. lokakuuta 2015

Osa 87 Tarina kolmesta sisaruksesta

K-18 Sisältää seksiä ja väkivaltaa sekä sangen värikästä kielenkäyttöä

Roope ja hänen neljä vuotta nuoremmat siskonsa, kaksostytöt Noora ja Meeri, syntyivät 90-luvun alkupuoliskolla karuun lama-ajan Suomeen. Yksinhuoltajaäiti Tarja oli työtön ja ryyppäsi aamusta iltaan. Hän itki menetettyä kauneuttaan ja sitä, ettei kukaan mies rakastanut häntä. Tarja syytti avoimesti lapsiaan rupsahtaneesta olemuksestaan, vaikka syy lieni pikemminkin alkoholissa ja työtä välttelevässä luonteessa.

Tarja ei ollut kiinnostunut kuin viinasta ja yliluonnollisesta humpuukista, jolla hän kuvitteli saavuttavansa unelmansa.

Noora: Äiti hei, onko meillä ruokaa?
Tarja: Tääähh? Perkeleen pentu, häivy siitä!

Vuodet vierivät ja kurjuus perheessä säilyy. Roope on nyt 19-vuotias nuorukainen ja tytöt ovat täyttäneet 15. Tarja on viime vuosina hurahtanut noituuteen.

Tarja: Hahaa! Nyt minä sen löysin! Kauneuden ja lemmenloitsu! Kohta koko maailman miehet ovat jalkojeni juuressa! Mitäs ohjeessa sanotaan..? Minulla on taikajuoma, pentagrammi lattiassa, mutta tärkein puuttuu... Minun on löydettävä uhrattava neitsyt ja sitten Saatana antaa minulle mitä haluan!

Tarja keksii pian ratkaisun ongelmaansa.

Tarja: Tyttäreni ovat neitsyitä! Uhraan heistä toisen, kun he tulevat koulusta! Hail Saitan!

Pahaa-aavistamattomat sisarukset ovat juuri palaamassa kotiin, tytöt lukiosta ja Roope Merikanto-Akatemiasta, jossa hän on juuri aloittanut opintonsa.

Roope: Hyviä uutisia tytöt! Onnistuin saamaan sen opiskelija-asunnon! Pääsemme muuttamaan ensi viikolla, tietysti tulette mukaani. En jätä teitä sen hullun akan armoille.
Noora: On meitä jo tarpeeksi piestykin.
Meeri: Niin henkisesti kuin fyysisestikin... Ei kiinnosta katsoa enää hetkeäkään sen sekopään kännisiä loitsimisia!

Samalla hetkellä kun kolmikko pääsee ovesta sisälle, heidän hullu äitinsä käy Nooraan käsiksi ja alkaa repiä tätä pentagrammin keskelle. Tarja kihisee loitsuja ja pinttynyt juopon haju tunkeutuu Nooran nenään.

Noora: Irti senkin hullu! Apuaa!
Meeri: Äiti päästä irti! Mitä sinä teet?
Tarja: Nyt uhrataan neitsyt ja minusta tulee ihana jälleen!

Noora on pentagrammin keskellä ja noita jatkaa manaamistaan. Talo täyttyy oudoista kuiskauksista ja sisarukset tuntevat jonkin läsnäolon huoneessa. Yhtäkkiä Noora tuntee jäisen henkäyksen kulkevan ruuminsa lävitse.

Roope: Nyt sinä Tarja viimeisen temppusi teit!

Roope tyrkkää Nooran pois pahuuden kehästä ja Meeri vetää sisarensa turvaan. Roope kiskoo äitinsä kehään ja työntää veitsen tämän sydämeen. Työntäessään veistä yhä syvemmälle, Roope tuntee jääkylmän, näkymättömän käden tarttuvan ranteeseensa.

Silloin pelottavat kuiskaukset loppuvat. Huoneeseen laskeutuu hiljaisuus. Sisarukset iloitsevat, kun julma äiti on viimein kuollut.

Roope: Me pärjäämme omillamme! Emme jätä toisiamme koskaan.
Noora: No niin Roope, soita meille fanfaari vapautumisemme kunniaksi!

Kolmikko varttuu täysi-ikäisiksi. He ovat jättäneet menneisyytensä taakseen ja tämän merkiksi he ovat vaihtaneet nimens; vanhat muistuttivat liikaa äidistä. Roope valitsi uuden nimensä lempikirjansa päähenkilön mukaan: nykyään hän on Rodion. Myös hänen pikkusiskonsa noudattivat samaa logiikkaa, Noorasta tuli Nana ja Meeristä Meme.

Kuten arvata saattaa, sisarukset eivät selvinneet kokemuksistaan traumoitta. Rodionilla on pakottava tarve murhata äidistään muistuttavia vaaleita naisia. Nana hankkiutui ensi tilassa eroon neitsyydestään ja nälkä kasvoi syödessä. Lisäksi hän oireilee isähahmon puutetta ja pyrkii siksi iskemään varattuja miehiä. Samalla tapahtuva perheiden hajoaminen huvittaa tunteensa kylmettänyttä naista. Nanan ja Rodionin tarpeita edistää tuona kohtalokkaana iltana pentagrammissa saatu yliluonnollinen kyky. Kumpikin on uskomattoman hurmaava ja he pystyvät halutessaan lumoamaan kenet haluavat. Meme sen sijaan ei käynyt pahuuden kehässä ja on normaali nuori nainen. Lisäksi hän on kokemuksistaan huolimatta säilyttänyt luontaisen hyvyytensä ja uskonsa ihmisiin.

Vuonna 2014 kolmikko muuttaa Dollywoodiin peitelläkseen edellisessä asuinpaikassaan aiheuttamiaan vahinkoja. He vuokraavat sieltä ison asunnon kerrostalosta, ihan Barbie Boulevardin keskivaiheilta.

1. Rodion

Rodionin suunnaton viha ja katkeruus äitiään kohtaan teki nuoresta miehestä murhaajan. Hän kokee suurta mielihyvää tappaessaan vaaleatukkaisia naisia. Ja nimenomaisesti pelkästään blondeja, kuten tämän julma äitikin oli.
Niin kuin sarjamurhaajilla yleensä, myös Rodionilla on omat rituaalinsa naisia tappaessaan. Teräaseella rintaan, aivan kuten äitiä surmatessa. Ja silloin vuosia sitten kun se tapahtui, soitti Rodion pasuunaa voitonmerkiksi teostaan. Tänä päivänä, uhrejaan jahdatessaan, soittaa mies edelleen tuota pasuunaa. Rodion haluaa naisten kuulevan takaa lähestyvän tuomion torven ja että se jää heidän viimeiseksi muistokseen.
Hän haluaa naisten kuolevan alasti ja pakottaa heidät riisuutumaan. Ruumiit kääritään jätesäkkiin. Osa kaivetaan hautaan, osa heitetään vaan ojaan.
Rodion on hyvin tarkka, eikä sen vuoksi ole jäänyt teoistaan kiinni. Hän pyrkii käyttämään aina teurastajan esiliinaa veriroiskeilta välttyäkseen ja käärii uhrinsa usein muoviin tai kiristekalvoon. Ei savua ilman tulta! Tai tässä tapauksessa: ei vankilaa ilman verta.
Rodion on myös järjestelmällinen. Veitsikokoelma kulkee kaikkialla mukana nahkakotelossa.

Kun vuosia sitten sisarusten äiti yritti uhrata Nanan Paholaiselle, Rodion kiskoi siskonsa pentagrammista turvaan. Selittämätön voima läpäisi nuorukaisen aivan kuten tämän sisarenkin, sillä portti demonien maailmaan oli avoinna. Sen jälkeen Rodion on pystynyt hurmaamaan haluamansa naiset, mikä onkin erinomaisen hyödyllinen kyky naisuhreja jahdatessa. Kykyään hän käyttää kuitenkin vain harvoin, jahtaaminen nimittäin on osa murhan viehätystä.

Mutta mitä tapahtuu, kun sarjamurhaaja rakastuu?

On 7. joulukuuta 2014 ja Rodion on käymässä Vanhan ylioppilastalon markkinoilla. Hän huomaa kauniin vaaleaverikön keskustelemassa tumman ystävättärensä kanssa.

Shania: Hitto että vihaan tuota Isabellaa! Kuolisi pois mokoma eukko kiusaamasta!
Nichelle: No, eiköhän tuo ole jo hiukan liiottelua.
Rodion: Pitää varoa mitä toivoo, toiveet saattavat käydä toteen, hmhhmhmm…

Shania hätkähtää kuullessaan seksikkään hymisevän naurahduksen ja käännähtää ympäri.

Rodion: Miksi emme ole tavanneet ennen? Minä olen Rodion Dex.
Shania: Ooh, tuota, ehh... Hmm siis?

Kaunotar esittäytyy Shania Simmonsiksi ja he kättelevät. Rodionin lumo saa Shaniassa aikaan voimakkaan reaktion. Elämänsä ensimmäisen orgasmin vavisuttama nainen juoksee ystävättärensä perään ja Rodion jää naureskelemaan itsekseen. Hän toivoo tapaavansa kaunottaren vielä uudestaan. Mutta sitä ennen hän päättää tappaa tuon ilkeän Isabellan, jonka neitokainen halusi hengiltä. Liekö Shania tosissaan sitä toivonut, mutta ei sen väliä, sillä Isabella näyttää olevan nirppanokkainen blondi. Isabella on juuri menossa tupakalle.

Rodion: Hei anteeksi neiti nirppanokka.
Isabella: Siis MITÄ?!
Rodion: Saat kuulla hieman musiikkia ennen kuolemaasi.
Isabella: Apua, mitä sinä aiot?! Kuka sinä olet?! APUA!

Pasuunan soiton jälkeen Rodion vaientaa ilkeilijän lopullisesti. Naisen rimpuilu saa Rodionin housuissa voimakkaan erektion aikaan.

Vuosi vaihtuu, eikä Rodion ole tavannut Shaniaa uudestaan. 12. tammikuuta mallitoimisto Dramaattinen järjestää suuren kevätmuotinäytöksen ja Rodion tietää Shanian olevan näytöksessä mallina.
Hän pysyttelee yleisön joukossa taka-alalla, sillä Isabellan ruumis on vasta löydetty puistosta. Normaalisti mies ei stressaannu uhriensa löytymisestä, mutta Shanian poikaystävä sattuu olemaan paikallinen rikosetsivä. Rodion ei halua törmätä kyseiseen Sebastian Gilbertiin yleisön joukossa.
Stressi saa Rodionissa aikaan halun tappaa. Hänen on saatava tänään joku hengiltä. Kunnon murha jos mikä lievittää stressiä. Murhaa suunnitellessaan ihana Shania astelee catwalkille.

Rodion: Tuolla se unelmieni nainen nyt kävelee viimeisenä... Niin viaton, niin vaatimaton... Mutta tuo etummainen tärkeilijä tuossa saa olla tämän iltainen uhrini!

On jo maaliskuu, eikä Rodion vieläkään ole tavannut Shaniaa. Mies on selvittänyt, että Shania matkustaa ystävättärensä Nichellen kanssa Fiskarsiin muotikuvauksiin ja päättää seurata heitä. Rodion nousee junaan Kirkkonummelta, mutta pahaksi onneksi tytöt huomaavat hänet. Hän kuulee tyttöjen kuiskivan hänestä jotain.

Rodion seuraa kaksikkoa studiolle. Hän ihastelee kuvauksia verhon takaa, mutta epäonni sen kun jatkuu. Nichelle nimittäin huomaa verhon liikahtavan. Rodion tappoi muotinäytöksen jälkeen Edith Kentin ja ruumiin löytymisen myötä tytöt pelkäävät nyt tappajan piileksivän studiolla. Ja oikeassahan he ovatkin.

Nichelle: Näin ihan varmasti, että yksi noista taustakankaista liikkui kun olin kuvattavana!
Shania: No ehkä se oli tuo jättimäinen tuulikone tuossa joka liikkeen sai aikaan.
Nichelle: Ei, se on ihan varmasti Parrusen pervo, vaanii taas minua! Hyi olkoon!

Shania: No entä sitten vaikka olisikin, ukkohan on täysin harmiton!
Nichelle: Mutta mitä jos se ei olekaan Pertti, jospa se onkin se murhaaja!
Shania: Huu, ihan ihokarvat nousevat pystyyn! Älä puhu tuollaisia!
Nichelle: Mitä jos me olemme seuraavat uhrit?! Nyt lähdetään täältä ja vähän äkkiä!
Rodion: Oi kaunis Shania, kunpa tietäisit, ettei ole mitään pelättävää...

Rodion on turhautunut ja pettynyt itseensä, koska hän ei ole uskaltanut lähestyä Shaniaa kunnolla. Hiippailla nyt tuolla tavoin muotinäytöksissä ja kuvauksissa! Murhaaja hän saattaa olla, muttei sentään mikään stalkkeri!

Huhtikuun alussa Rodionin turhautuneisuus kasvaa ja se saa aikaan himon tappaa. Hän päättää poiketa paikallisessa sinkkubaarissa, josko sieltä lähtisi matkaan joku bimbo blondi päiviltä päästettäväksi. Ja löytyyhän sieltä, useampikin kuin yksi!

Rodion on onnistunut iskemään kaksi vaaleaa naista, yksinhuoltajaäiti Säteen sekä seurapiirirouva Lotan. Jälkimmäisen kohdalla yliluonnolliset hurmaustaidot tulivat tarpeeseen, nainen nimittäin on lesbo.

Lotta: Minulla tuli riitaa vaimoni kanssa ja halusin hieman omaa aikaa. Tuskin kukaan Emilian tuttava tunnistaa minua tässä isossa päähineessä!
Säde: Ja miks jotku rikkaat rouvat tulis tällaseen sinkkumestaan? Oo huoleti vaan Lotta, ei sun muijas sua täältä löydä. Nyt biletetään!!!
Rodion: En kestä noiden kanojen kälätystä enää pitkään... Missähän voin tappaa heidät huomiota herättämättä? Yhden blondin saa huomaamatta hengiltä vaikka Prisman kassajonossa, mutta kahden nitistäminen on vähän haastavampaa...

Murhapaikkaa miettiessään pöydän ohi astelee kaksi saksaa puhuvaa blondia. Rodion päättää pyytää kaksikkoa liittymään seuraan.

Rodion: Guten Abend.
Sara: Iltaa vaan! Minä puhun kyllä suomea. Ystäväni Anneliese sen sijaan on täällä lomailemassa, hän on kotoisin Alpeilta.
Rodion: Liittykää ihmeessä seuraamme, tilaan teille drinkit.

Hetkeä myöhemmin kaikki naiset ovat Rodionin lumoissa ja juttu luistaa.

Säde: Hei mä voisin tekstaa mun hyvälle frendille Evalle, sil tuli just bänksit sen kundifrendin kaa.
Rodion: Hmm... En tiedä... Onhan meillä tässä jo hyvä porukka koossa.
Säde: No mut meitsii säälittää se Eva ku se on yksin vaan himas. Me ollaan oltu monta vuotta ku paita ja perse ja se tarvis nyt juttuseuraa. Me tutustuttiin Club Diskoteekis ihan täs lähellä. Eva on siel pelinhoitajana ja mä kun oon niin kova bailaan, ni sitä kautta meistä tuli bestikset.
Rodion: Olen käynyt siellä klubilla kerran. Siellä pelipöydän äärellä seisoi sellainen pitkähiuksinen vaalea nainen ja...
Säde: Se on just Dammertin Eva!
Rodion: No eihän ystävää sovi yksin jättää... Soita ihmeessä tälle Evalle...

Reilua tuntia myöhemmin Rodion on varannut hotellisviitin seurueelle. Myös Säteen ystävä Eva on kutsuttu mukaan, onhan hänkin blondi. Kaikki viisi naista ovat täysin miehen lumoissa ja seurue nauttii illasta sviitin poreammeessa. Murhan aika lähestyy. Rodion ottaa pasuunansa esille. Lotta ja Eva taputtavat käsiään upealle soitannalle. Viisikko ei aavista kuuntelevansa tuomiopäivän pasuunaa ja kuolevansa kohta.

Koittaa toukokuu. Rodion on viimein päättänyt saada kunnon yhteyden Shaniaan. Mikäs sen parempi tilaisuus, kuin Shanian työpaikan järjestämät pukujuhlat! Rodion ei tosin ole kovin innoissaan juhlien teemasta. Mallitoimisto Dramaattinen nimittäin järjestää La Contú-salissa hyväntekeväisyysgaalan.
2 Young to Die-säätiö on juuri perustettu kahden nuoren murhatun Dramaattisen mallin kunnioittamiseksi. Nämä mallit ovat Isabella ja Edith, Rodionin aiemmat uhrit. Säätiö tukee uhrien omaisia ja rahoittaa paikallisen rikospoliisin murhatutkimusta.

Rodion saapuu gaalaan yhdessä siskojensa kanssa. Hän huomaa, miten juhlavieraat supisevat Nanan nähdessään. Monelta mieheltä on taittua niska kun he riisuvat hänen pikkusiskoaan katseillaan.

Nana: Rodion, et sitten tapa tänään ketään! Isket vaan sen haluamasi naisen!
Rodion: Lupaan etten tapa, jos sinäkin lupaat olla viettelemättä ainuttakaan varattua miestä!
Meme: Lopettakaa se kuiskiminen! Nautitaan nyt siitä, että päästiin punaiselle matolle!

Rodion etsii kuumeisesti unelmiensa naista. Lopulta hän näkee kaunottaren lähellä lavaa. Shania juttelee jälleen ystävättärensä Nichellen kanssa. Rodion lähestyy naisia takaa päin ja tervehtii.

Rodion: Hei Shania.

Shania: Oh!
Rodion: Meidän tiemme kohtaavat jälleen!
Shania: Eh, tuota, niin siis...
Rodion: Mitä sinulle kuuluu, onko ollut mukava ilta?
Shania: Hyvää tai siis on, ei kun...
Rodion: Hahah! Älä nyt turhia jännitä. Oletko ystävättäresi kanssa viettämässä iltaa vai onko sinulla seuralainen täällä? Poikaystävä kenties?
Shania: Ei! Tai siis on... Tai tavallaan ehkä. Sinulla taisi olla peräti kaksi neitoa seurassasi.

Rodion: Tosiaan, he ovat minun pikkusiskoni Nana ja Meme.
Shania: Olen tainnut tavata toisen. Ehkä kummatkin, jos tarkkoja ollaan.
Rodion: Sinulla on sievä puku.
Shania: Oih!

Rodion astelee tiehensä ja Shania jää hämmentyneenä katselemaan miehen perään. Rodion on pettynyt itseensä. Mikä hitto häntä oikein vaivaa? Hänellä oli mitä loistavin tilaisuus pyytää Shaniaa treffeille, mutta hän jäätyi täysin! Tilanne ahdistaa Rodionia niin, että ainoastaan veitsi jonkun blondin sydämessä saisi pahan olon katoamaan. Mutta tänä iltana hän ei voi tappaa. Ei missään nimessä. Hänhän lupasi Nanalle. Nana ei saa lumota miehiä, eikä Rodion tappaa.

Missähän Nana muuten mahtaa olla? Rodion näkee punapukuisen siskonsa melkein heti, eikä tiedä tunteako pettymystä vai helpotusta. Nana nimittäin ei näytä pitävän omaa osuuttaan lupauksesta. Nainen on ihan selvästi parastaikaa lumoamassa varattua miestä! Kaiken lisäksi mies taitaa olla Shanian veli. Tämä muuttaa illan kulun totaalisesti, sillä nyt Rodioninkaan ei tarvitse pitää lupaustaan. Hän voi tappaa! Nanan lähellä seisoskeleva punapukuinen rikas rouva näyttää turhantärkeältä ja on vaalea, hän olkoon gaalaillan uhri!

Hetkeä myöhemmin Rodion houkuttelee tuon punapukuisen Amy Burrowsin ulos salista ja pian mies jo kokee orgastisen helpotuksen tunteen.

Rodionin toinen pikkusisko Meme on auttanut veljeään tämän tietämättä. Gaalaillan aikana Meme tutustui Shanian poikaystävään Sebastianiin ja sai heti rikosetsivän huomion. Toukokuun lopussa Meme palasi eräästä palaverista ja kertoi Shanian ja poliisin eronneen. Meme oli tahallaan viekoitellut Sebastiania ja tämä oli saanut Shanian raivon valtaan. Nyt ainakaan tuo typerä kyttä ei ole esteenä Rodionin ja Shanian suhteelle. Rodionin harmiksi Meme kyllä tuntuu ihastuneen Sebastianiin aidosti.

Kesäkuussa Shanian mallitoimisto järjestää Exotic partyt. Meme on mennyt juhliin yhdessä Sebastianin kanssa, ovathan he nykyään pari. Sekä Meme että Nana ovat onnistuneet pääsemään malleiksi toimiston listoille. Vaikka työt eivät vielä ole alkaneetkaan, voi juhlista ottaa kaiken irti. Rodion ujuttautuu juhliin Nanan avecina päästäkseen tapaamaan Shaniaa.

Nana: Ei tarvitse kuin ovesta astua sisään, kun olen jo illan valintani tehnyt!
Rodion: Mistä sinä nyt puhut? Jostain varatusta miehestäkö taas?
Nana: No tuossa lattialla aasialaisen naisen kanssa vehtaamassa! Hänet minä haluan tänään.
Rodion: Tuo aasialainen nainen sattuu olemaan eräs Shanian läheisimmistä ystävistä, Aida nimeltään. Käyttäydyhän siis kiltisti.
Nana: Vai että oikein ”kiltisti”! Yritähän itse murhata ”kiltisti”! Etsi nyt se Shaniasi ja pyydä häntä treffeille! Emme jaksa Memen kanssa enää kuunnella kun jankutat siitä naisesta!

Nana lähtee lumoamaan valitsemaansa Jacobia ja Rodion päättää lopultakin toimia. Hän saapastelee kauniin Shanian luo ja ilmoittaa tälle aikeensa sen kummempia kursailematta.

Rodion: Meidän on lakattava tapaamasta näin! Mitäs ajattelisit oikeista treffeistä?
Shania: Joo, ihan milloin vain!

Rodionin ilta on ollut varsinainen menestys! Ihana Shania todella suostui lähtemään treffeille hänen kanssaan! Eikä rikospoliisilla ole hajuakaan kuka Dollywoodissa vaientaa vaaleita naisia. Mallien murhaajaksi vieläpä luulevat! Rodionin uusin hautauspaikka Nousukalliolla on niin syrjässä, ettei sitä rikasta Burrowsia eikä ammeeseen tapettua viisikkoa ole edes löydetty. Hän voi ihan huoletta jatkaa murhiaan. Sopiva kohdekin löytyy Exotic partyjen vieraiden joukosta. Joku valittava blondi oli juuri lähdössä pyörätuolillaan juhlista kun he Nanan kanssa saapuivat. Voiko helpompaa tappoa enää ollakaan?!

Rodion antaa pyörätuoliblondille reilusti etumatkaa, herrasmies kun on. Sitten hän saapastelee naisen perään joka tappajan onneksi valitsee vieläpä syrjäisen metsäpolun reitikseen. Rodion töräyttää pasuunaansa. Blondi pysähtyy.

Elaine: Ei helkkari, että pitiki lähtee oikasemaan! Mutta mikäs torvi tuolla soi? No nyt se lakkas... Kuulinkohan mä nyt omiani?

Rodion astelee lähemmäksi ja nostaa terävimmän veitsensä pasuunastaan. Pyörätuoliblondi näkee tämän ja yrittää lähteä karkuun naurettavalla häkkyrällään.

Rodion töräyttelee pasuunaansa kiihottuneena blondin rullatessa pitkin polkua karkuun. Mutta yhtäkkiä joku paikallinen kylähullu ilmestyy pusikosta! Pyörätuoliblondi pelastuu!

Ilta ei sujunutkaan ihan täydellisesti. Rodion onnistui saamaan treffit, muttei ruumista. Pyörätuoliblondi ja pelastajansa näkivät pusikkoon loikanneen Rodionin vilaukselta. Kaiken huipuksi poliisi löysi rikkaan Burrowsin ruumiin! Luojan kiitos paikalliset poliisit ovat kuitenkin niin tyhmiä, että pidättivät myöhemmin jonkun satunnaisen Television sinfoniaorkesterin pasuunansoittajan hatarin perustein. Poliisilla on nyt siis epäilty telkien takana ja Rodion on vapaa saalistamaan blondeja. Mutta ensin täytyy päästä ihanan Shanian kanssa treffeille!

Rodionin ja Shanian ensimmäiset treffit sijoittuvat kesäiseen Kokkolaan.

Rodion: Ihanaa viettää aikaa kanssasi!
Shania: Samoin. Halusin tuoda sinut tähän kaupunkiin siksi, että olen tykästynyt tähän käydessäni täällä työkeikoilla. Ja muulloinkin... Voi onpas ihana mekko tuolla naisella! Rakastan pinkkiä väriä!

Tuoreen pariskunnan lähellä käveleskelee vaalea nainen. Rodion kiinnittää blondiin heti huomionsa.

Rodion: Naisen mekko näyttäisi kieltämättä hyvältä sinun ylläsi. Voi tavaton, mitähän minä nyt keksin, jotta pääsen tappamaan tuon blondin? Iski ihan hirveä verenhimo heti kun näin hänet.
Shania: Pitänee varmaan kysäistä mistä nainen on mekkonsa ostanut!
Rodion: Sinäpä sen sanoit! Minä käyn heti kysymässä! Nainen vaikuttaa hieman eksyneeltä. Ehkä hän etsii sitä autiotaloa, jonka ohitse juuri kävelimme.
Shania: Sinä se olet niin herrasmies ja kiltti! Mene ihmeessä neuvomaan hänet sinne talolle. Jos kehtaat, kysy mistä noita mekkoja saa ostaa.

Rodion juoksee naisen perään ja Shania katselee miten he juttelevat ja katoavat sitten metsikköön.
Kuluu varmaan puoli tuntia, eikä miestä näy takaisin. Shania päättää kävellä autiotalolle etsimään Rodionia.

Shania: Rodion! Oletko siellä?!

Rodion on kuin onkin talon sisällä. Hän on pakottanut naisen riisuutumaan ja valmistellut pikaisesti tapporituaalinsa.

Rodion: Valitettavasti et saa kuulla nyt pasuunaa, sillä se ei ole mukanani.

Shania yrittää kurkkia sisään autiotalon ikkunoista, muttei näe sisällä kuin pölyä. Hän ei tiedä Rodionin olevan uhreineen talon kellarissa.

Shania: Minne ihmeeseen se mies katosi?

Rodion on täyden kiihkon vallassa iskiessään veitsen blondin rintaan. Rimpuilu lakkaa. Naisen epätoivoinen yninä vaimenee. Tummanpunaista verta tulvii muovin läpi. Rodion katselee orgasmiaallon ravisuttamana, miten elämän valo sammuu naisen silmistä.

Rodionin täytyy koota itsensä pikaisesti, sillä hän kuulee Shanian huhuilevan häntä jossain talon ulkopuolella. Tukka sekaisin ja tahroja shortseissaan Rodion ryntää Shanian luo.

Rodion: Anteeksi kulta, että minulla kesti niin kauan! Minun oli päästettävä nainen heng... Minun oli päästettävä nainen autiotaloon! Hän etsi juurikin sitä!
Shania: Oi miten sinä olet ihana ja avulias! Oi miten kaunis kukka, kiitos!
Rodion: Ole hyvä. Mutta on minulla jotain muutakin sinulle...

Hetken kuluttua hotellihuoneen parvekkeella:

Rodion: Katsohan tätä!
Shania: Ei voi olla totta! Se ihastelemani mekko!
Rodion: Nainen oli niin kiitollinen avustani, että halusi lahjoittaa mekon sinulle, kun kerroin että pidit siitä!
Shania: Oi, olen niin onnellinen! 

Kokkolan reissun jälkeen Rodion ja Shania lähtevät telttailemaan Nousukalliolle yhdessä Shanian ystävien kanssa. Kaksi näistä ystävistä, Aida ja Caitlin, lähtevät viereiselle teltalle ryyppäämään ja Shaniaa ja Nichelleä ärsyttää teltalta kuuluva meteli.

Nichelle: Pitipä Aidan ja Caitlinin tietysti pilata rauhallinen piknik!
Shania: Johan Caitlinin lapsetkin pelästyivät moista meteliä. Rodion, voisitko käydä sanomassa heille, että olisivat hiljempaa, johan täällä koko metsä raikaa!

Rodion lähtee vastahakoisesti viereiselle teltalle tyttöjen pyynnöstä. Teltalla nimittäin on mukana blondi. Mies tuijottaa blondia jonkin aikaa ja empii.

Rodion: En kestä tätä tunnetta! Miten pystyn hillitsemään himoni? En kertakaikkiaan voi alkaa murhaamaan tällaisella hetkellä! Läheltä piti jo siellä Kokkolassa, ettei Shania yllättänyt minua kesken session! Mitä sinäkin rakki siinä muriset? Painu helvettiin!

Rodion astelee silti teltalle ja pyytää mekkaloivan vaaleaverikön, Erikan, juttelemaan kanssaan.

Rodion: Hei vaan, kaunis nainen...
Erika: Oh, mä vaan tässä hengailen...
Rodion: Haluaisitko lähteä tuonne pusikkoon vähän "hengailemaan" kahden kesken..?
Erika: No tietty!

Rodionin lumoissa Erika tekee mitä mies pyytää ja alkaa heti riisua vaatteitaan.

Erika: Ooh, ai sä harrastat vähän rajumpia leikkejä, vai?
Rodion: Sinun osaltasi leikki loppuu valitettavasti nyt.

Erika yrittää pistää hanttiin kaikin voimin, mutta Rodion on voimakas ja halunsa sokaisema.

Erika: Mitä tapahtuu?! Mitä sä aiot?! Please päästä mut, mä en kerro kellekkään! Sä saat vaikka kaikki mun massit!
Rodion: Luuletko että surkeat rahasi kiinnostavat? Olisitte pitäneet turpanne kiinni niin olisit saanut elää. Tyttöystäväni halusi, että vaiennan metelin. Se vaikenee nyt iäksi.

Rodionin ja Shanian suhde kukoistaa ja mies on onnellisempi kuin koskaan.  Eräänä syyspäivänä Rodion pyytää tyttöystäväänsä lennättämään radio-ohjattavaa quattro-kopteriaan.

Rodion: Katsohan minkä ostin Verkkokaupasta! Siitä on jo aikaa, tämä on pölyttynyt komerossa.

Shania: Minä en pahemmin välitä tällaisista härveleistä... Hui! Nyt siihen syttyi valot!
Rodion: Hahah! Kytkin sen päälle tästä ohjaimesta. Eiköhän kokeilla lennättää sitä!
Shania: Huomaatko, mikä mekko minulla on ylläni?
Rodion: Tottakai! Arvasinhan, että se näyttää sinun ylläsi paremmalta kuin sillä kokkolalaisella blondilla.

Lentovekotin lähtee kuin ohjus ja säikähtynyt Shania kirkuu.

Shania: Iiiiiik!!! Kohta se osuu kattoon ja hajoaa!
Rodion: Hahah, älä pelkää kulta.

Shania: Huh, että säikähdin!
Rodion: Minä lupaan suojella sinua ihan kaikelta. Oli se sitten riehaantunut lelu tai ilkeilevä ihminen. Teen kaikkeni, että olisit onnellinen. Tiedäthän, että tappaisin vuoksesi?

2. Meme

Meme on pienestä pitäen ollut hyväsydäminen ja auttavainen luonne. Vaikka elämä on ollut rankkaa, on nainen säilyttänyt nämä ominaisuutensa. Meme löysi luonteelleen sopivan ammatin ja alkoi opiskella sairaanhoitajaksi. Kun sisarukset muuttivat Dollywoodiin, suoritti Meme opintonsa siellä loppuun. Samaan aikaan valmistuivat hänen ystävättärensä Silja ja Merja.


Meme pääsee testaamaan taitojaan käytännössä heti helmikuussa 2014. Hän on Rodionin kanssa Verkkokaupassa, kun velipoika haluaa ostaa radio-ohjattavan quattro-kopterin. Meme kuulee huutoa televisio-osastolta ja näkee naisen synnyttävän liikkeen lattialla. Yhdessä jonkun toisen asiakkaan kanssa he toimivat kätilöinä tälle Caitlinille, joka synnyttää kaksostytöt.

Memelle tärkeintä on perhe. Vaikka hän ei pidä siskonsa miesten lumoamisesta eikä veljensä murhatouhuista, auttaa hän kuitenkin heitä aina tarvittaessa.

Meme on tottunut siihen, että Nana tuo heidän kotiinsa miehiä. Syksyllä 2014 Meme lueskelee aamulehteä olohuoneessa, kun joku nuorukainen astelee Nanan makuuhuoneesta hämmentynyt ilme kasvoillaan.

Meme: Ai täällä oli joku? Mistäs Nana sinut poimi?
Eetu: Siis, ai, öh... Niin me emme siis...?
Meme: Ehei! Se on kyllä kaksoissiskoni Nana, jonka kanssa tulit. Hän on jo lähtenyt. Hihih, taisi poikapolo luulla minua Nanaksi!

Koittaa seuraava kevät ja sisarukset juhlivat hyväntekeväisyysgaalassa. Rodion on koko härdellin aikaansaanut murhaamalla kaksi mallia, joiden muistoksi juhla nyt järjestetään. Nana on tapansa mukaan iskemässä varattuja miehiä ja Rodion yrittää saada itselleen naisen, jota on jahdannut puolisen vuotta. Meme haluaa auttaa veljeään, sillä hän pelkää jatkuvasti, että Rodion jää teoistaan kiinni, eikä hän näe rakasta veljeään enää ikinä. Meme päättää hieman udella gaalassa päivystäviltä rikospoliiseilta, ovatko he löytäneet johtolankoja Rodionia vastaan.

Kolme rikospoliisia keskustelee. Meme kuuntelee tarkasti heidän puheitaan.

Galloway: En ole huomannut mitään epäilyttävää koko iltana, eikä kukaan, keneltä olen kysellyt, myöskään.
Sebastian: Sama juttu.
Bekowsky: Ilta on kieltämättä ollut rauhallinen. En usko, että murhaaja aikoo iskeä täällä tänään. Onhan edellisestä murhastakin melkein puoli vuotta...

Meme tajuaa yhden poliiseista olevan sen naisen poikaystävä, jota Rodion haikailee. Hänhän voisi vähän lirkutella tuolle Sebastian Gilbertille! Etenkin nyt, kun veljen ihastus Shania lähestyy.

Meme: Anteeksi herrat etsivät! Onko siitä murhaajasta kuulunut mitään, minua se hiukan pelottaa!
Sebastian: Olkaa huoletta hyvä neiti, emme usko, että on syytä huoleen!
Meme: Oh, se on rauhoittavaa kuultavaa. Te mahdatte olla hyvin taitava työssänne, herra...?
Shania: Sebastian?
Sebastian: Gilbert. Sebastian Gilbert, palveluksessanne!
Meme: Ooh, minä olen Meme!
Sebastian: Hauska tutustua!
Shania: Hei, etkös sinä ole se nainen ostarilta? Sinähän autoit Caitlinia synnytyksessä viime vuonna.
Sebastian: Autoit synnytyksessä?
Meme: Voi, eihän se nyt mitään, minä olen sairaanhoitaja, tein vain velvollisuuteni!
Sebastian: Sinähän taidat olla erittäin rohkea nuori nainen!
Meme: Hihih...
Shania: Sebastian hei!

Shania yrittää turhaan kiinnittää poikaystävänsä huomion, sillä Sebastian ja Meme näkevät vain toisensa ja uppoutuvat keskusteluunsa sulkien muun maailman ympäriltään. Meme onnistui! Ei tarvitse olla Nana saadakseen miehen lankeamaan jalkojensa juureen!

24.5 on helluntai ja Xaralla on suuri palaveri tulevia Live at Xara-festareita koskien. Meme on kutsuttu palaveriin vastaamaan festareiden ensiapupuolesta. Hänellä ei ole aavistustakaan, että Sebastian Gilbert ja Shania Simmons ovat tulossa myös paikalle.

Meme on kovin hygieeninen ja häntä raivostuttaa, kun eräs nainen lätkäisee kinttunsa pöydälle!

Meme: Herranjestas neiti! Ottakaa nyt ihmeessä kengät pois pöydältä, se on kovin epähygieenistä!
Nicola: Niin, Meme on tottunut sairaanhoitajana tähän hygieniapuoleen. Ja täällä hän on vastaamassa festareiden ensiapupuolesta.

Meme huomaa Sebastianin ja Shanian saapuvan.

Nicola: No niin, tulittehan te mattimyöhäiset! Teitä onkin jo odotettu!
Meme:  Voi hitto! Uskaltaisinko yrittää iskeä tuota Sebastiania täällä? Se voisi auttaa Rodionia. On tuo Sebastian kyllä niin ihanakin... Niin komea ja älykäs...

Palaverin edetessä Meme päättää tehdä siirtonsa. Hänen on päästävä lähemmäksi Sebastiania voidakseen iskeä tämän.

Meme: Anteeksi, en minä millään pahalla, mutta voisinko minä päästä siihen istumaan.
Nichelle: Ja minkä ihmeen takia?
Meme: No kun minulla on vähän heikentynyt kuulo enkä minä millään tuolta takaa kuule kaikkia. Että jos se ei vaivaa sinua, niin olisiko mahdollista?
Nichelle: No kai nyt sitten, minun kuulossani ei ole mitään vikaa.
Meme: Oi kiitos, hyvin ystävällistä!

Meme pääsee nyt Sebastianin viereen. Tämä selvästi ärsyttää Shaniaa.

Meme: Ai hei Sebastian!
Sebastian: No hei, ei ollakaan nähty sitten sen gaalan!
Shania: Grrrrrr...

Meme nousee hakeakseen kahvia ja ilmoittaa asiasta ystävällisesti vieressään istujille, jotteivät nämä ihmettelisi yhtäkkistä katoamista. Samalla hän päättää koskettaa kevyesti Sebastianin olkapäätä.

Meme: Suokaa anteeksi, käyn vain pikaisesti hakemassa kupin kahvia. Haluatteko te, voin hakea samalla teillekin?
Sebastian: Mikä ettei, kupillinen maistuisi. Maitoa, ei sokeria.
Shania: Näpit irti MINUN miehestäni!

Meme tulee viattoman näköisenä kahvikuppien kanssa ja ojentaa ystävällisesti hymyillen Sebastianille tämän pyytämän kahvin. Silloin helvetti pääsee valloilleen ja Shania käy Memen kimppuun!

Shania: SENKIN HÄVYTÖN NARTTU! TÄMÄ OLI VIIMEINEN PISARA!
Meme: Aijai, päästä irti hiuksistani!
Jolene: Hämmentävä spektaakkeli!
Nanariaana: Se on, eikö olekin?
Caitlin: Häh?

Shanian ystävä Nichelle yrittää tulla rauhoittamaan tilannetta.

Nichelle: HERRANJESTAS SHANIA! Päästä nyt irti siitä naisraukasta, mitä hän on sinulle tehnyt!?!
Shania: MUOTOILEN TUON OMAHYVÄISEN LÄTTYSI UUTEEN USKOON!
Meme: Voi apua, irrottakaa nyt hänet minusta!

Myös Sebastian rientää paikalle Memen avuksi.

Sebastian: Oi Meme, ei kai sinuun sattunut?
Shania: V*ttuako sitä ämmää hyysäät! MINÄ tässä olen se tyttöystäväsi! Eikä kukaan edes upeaa design-mekkoani huomioinut mitenkään!
Sebastian: Sinähän tässä kävit syyttä suotta Memen kimppuun! Nyt me menemme ulos ja selvitämme tämän asian!
Meme: Sankarini!

Meme onnistui tehtävässään paremmin kuin osasi odottaakaan. Shania ja Sebastian nimittäin eroavat palaverin aikana! Meme ei kyllä tajua, mitä veljensä näkee moisessa räyhääjässä...

Meme ja Sebastian alkavat seurustella pian palaverin jälkeen. Kesäkuun lopussa he suuntaavat yhdessä Mallitoimisto Dramaattisen järjestämiin Exotic partyihin.

Sebastian: Sinä ja siskosi Nana aloitatte siis malleina Dramaattisella?
Meme: Kyllä vain. Mutta emme vielä tiedä, milloin pääsemme aloittamaan.

Veronique: Tervetuloa!
Verity: Oh, onneksi poliisivoimat saapuivat paikalle! Tiedä missä se murhaaja meitä vaanii!
Sebastian: Tuskin täällä mitään tapahtuu, se edellinen murhahan oli jo puoli vuotta sitten. Eikä siellä gaalassakaan mitään tapahtunut.
Veronique: Jo riittää siitä aiheesta. Verity, saanko esitellä sinulle Memen, hän on yksi niistä uusista malleista, jotka aloittavat pian.
Verity: Hän näyttää kyllä olevan oikein hieno löytö, mutta jatkossa vaadin saada olla castingeissa mukana!


Meme ja Sebastian menevät hakemaan juotavaa, mutta silloin Rodionin ihastus ryntää paikalle heitä sättimään. Meme todella pelkää tuota Shaniaa!

Shania: Tiesinhän että vehtaatte selkäni takana!  
Sebastian: Häh? Mehän erosimme ennen kuin mitään sellaista ehti tapahtua...  
Nichelle: Jessus Shania! Sebastian on eksäsi, ei nykyisesi!
Shania: Tekisi mieli repiä nuo typerät höyhenet päästäsi!  
Meme: Apua, taas se hullu käy kimppuun!

Onneksi Shania ei säntää repimään Memeä hiuksista toista kertaa. Nana ja Rodion saapuvat juhliin vähän myöhemmin ja Rodion uskaltautuu lopultakin pyytämään tuota riehuvaa naista treffeille kanssaan. Memen pienellä avustuksella Rodion sai nyt Shaniansa ja Meme itse ihanan Sebastianin!

Ilta kuitenkin saa inhottavan päätöksen, sillä poliisit löytävät metsästä erään Rodionin uhrin ruumiin. Naisen, jonka Memen veli murhasi hyväntekeväisyysgaalan jälkeen. Sebastian ei kerro Memelle kaikkea poliisin työstään, mutta sen verran kuitenkin, että Meme tietää ilmoittaa veljelleen, milloin tämän on syytä olla varuillaan. Onneksi poliisi pidättää syyttömän miehen murhista epäiltynä, joten Memen isoveli voi ainakin hetken hengähtää.

Meme on silti jatkuvasti huolissaan sisaruksistaan. Mitä jos Rodion jää kiinni ja joutuu loppuelämäkseen vankilaan?! Ja entäs sitten Nana? Tuo jatkuva miesten kanssa makaaminen voi kostautua. Hänhän voi saada vaikka hivin tai tulla raskaaksi! Meme tietää, että Nana pitää eniten varakkaista miehistä. Hän on tapaillut erästä rikasta yritysjohtajaa jo useita kuukausia. Tuo herra sattuu olemaan Shania Simmonsin isä. Eräänä aamuna Meme on laittanut aamiaista sisaruksilleen, kun hän pelästyy Nanan huoneesta saapastelevaa isoa miestä.

Meme: Herranjestas! Pue päällesi hyvä mies!
Jonathan: Oho, hupsista!
Meme: Ja jätä siskoni rauhaan! Onhan sinulla omakin vaimo! Rouva parka luulee, että petit häntä Nanan kanssa vain kerran!

Memeä alkaa kyllästyttää, etteivät sisarukset usko hänen hyviä neuvojaan. Eräänä syyskuun päivänä Meme on pakottanut Nanan ostamaan raskaustestin tämän valitettua viikkoja huonoa oloaan ja turvonnutta vatsaansa. Nana on matkalla ostamaan testiä ja odottaa bussia. Hän kiinnittää huomionsa pysäkin seinällä olevaan ilmoitukseen.

Nana: Mikäs tuo tuossa on...?

Nana säikähtää lukiessaan ilmoitusta. Kyseessä on Rodionin hiljattain murhaaman Erikan katoamisilmoitus!

Nana: Voi hitto! Toivottavasti velipoika kätki ruumiin huolella. Parasta repiä tämä ilmoitus irti!

Kun Nana palaa apteekista, vie hän katoamisilmoituksen keittiön pöydälle. Rodion ja Meme huomaavat sen pian viime päivien sanomalehtiä lukiessaan.

Meme: Mitä sinäkin siinä nökötät teurastusessussasi ja veitsi pöydällä huolettomana?! Oletko kenties lähdössä murhaamaan jotakin?!
Rodion: Ööh... Ajattelin kyllä...
Meme: Ajattelut sikseen! Etkö ole lukenut näitä sanomalehtiä?! Joka lehden lööpissä puhutaan sinusta! Vasta kaikki lehdet toitottivat turvapaikanhakijoista, mutta näissä ainut uutinen olet sinä typerine murhinesi!

Meme: "Mallimurhaaja paljastui blondimurhaajaksi!" "Pasuunamurhaaja edelleen vapaana!" "Poliisi pidätti väärän miehen!" "Jopa kahdeksan uhria!"


Rodion: Hahah! Vai että kahdeksan uhria! Pikemminkin neljäkymmentä!
Meme: Uskallakin nauraa tässä tilanteessa! Etkö ymmärrä, että koko maa etsii sinua?! Voit jäädä kiinni hetkenä minä hyvänsä!
Rodion: Olen ollut huolellinen!
Meme: Vai että huolellinen! Miksi sitten kaikki kätketyt ruumiisi on löydetty?!
Rodion: Ei läheskään! Ei esimerkiksi sitä blondia, jonka tapoin Kokkolassa. Eikä tätä Erikaakaan! Miksi hänestä olisi katoamisilmoitus, jos ruumis olisi löydetty? Ainakin työllistän paikallista poliisia, saavat hekin tehdä jotain palkkansa eteen.
Meme: Vai että työllistät! Mikä sinäkin luulet olevasi, joku Dollywoodin virkamurhaaja?

Rodion: Katso nyt, tässä lukee vaan että "Kadonnut".
Meme: En jaksa tätä enää, lähden kävelylle. Te kaksi teette minut hulluksi! Vielä minä sen päivän joudun kokemaan, kun te molemmat olette kaulaanne myöten kusessa!

3. Nana

Nana opiskelee kirjallisuutta yliopistolla. Opinnot edistyvät loistavasti, eikä vähiten miespuolisten professorien ja luennoitsijoiden ansioista. Hyviä arvosanoja heruu erittäin vähällä työllä, sillä parilla silmänräpsäytyksellä ja hymyllä irtoaa jo vitosia. Gradustaan Nana tietää jo etukäteen saavansa laudaturin.

Syksyllä 2014 Nana kuulee opiskelukaveriltaan Hennalta, että joku rikas typykkä pitää suuret historiateemaiset syntymäpäiväjuhlat. Tämä tyttö kuuluu olevan malli, joten paikan voisi kuvitella vilisevän komeita mallipoikia! Sinne on päästävä!

Juhlailta koittaa ja Nana onnistuu ujuttautumaan sisälle. Nana pysyttelee taka-alalla ja kuulee erään keskustelun, jossa kalvakka nuorukainen pohtii kaverinsa kanssa, miten voisi kosia myöskin paikalla olevaa tyttöystäväänsä. Nuorukainen on siis varattu, ei muuta kuin kimppuun!

Nana: Hyvä tavaton! Tällaista komistusta en olekaan ennen nähnyt!
Eetu: Öh, tuota, häh?
Nana: Mites olisi jatkot minun luonani?
Eetu: Tuota... Juu!

Bella huomaa avokkinsa käsivarressa roikkuvan tuntemattoman naisen ja ryntää paikalle.

Bella: Siis mitä helvettiä täällä tapahtuu!
Nana: Me olemme tämän herran kanssa tästä lähdössä jatkoille! Tilanne muuttui juuri astetta kiihottavammaksi, kun tyttöystävä ilmestyi paikalle! Ei taida tästä tyttösestä tulla morsianta tällä kertaa!
Eetu: Juu, näkemiin!
 

Marraskuussa rikkaan typykän bändi soittaa keikan ja Nana tietää Eetun olevan yleisön joukossa. Hän ei ole saanut vielä Eetusta tarpeekseen, joten hän päättää ilmaantua yleisön joukkoon.  Eetun löytäminen ei vie kauaa ja mikä parasta, morsianehdokas näyttää palanneen kuvioihin!

Nana: Kas Eetu. Mihin sinä sieltä asunnoltani katosit? Minähän vain menin käymään töissä... Pitäisikö mennä jatkamaan siitä, mihin viimeksi jäätiin.
Eetu: Öööh, joo!
Bella: Voi v*ttu!
Nana: Ähäkutti.

Ja Eetua viedään taas. Nanan seura saa Eetun aivan veteläksi. Mies ei saa järkevää sanaa suustaan ja olisi valmis hyppäämään vaikka kaivoon, jos Nana keksisi niin pyytää.

Bella: Voi helvetin perkele! Senkin sairas lutka ja paskaapuhuvaa lurjus! Tämä kihlaus oli tässä!

Bella ei suostu luovuttamaan niin vähällä sulhastaan. Hän nappaa Nanan hiuksista kiinni ja repii tämän lattialle. Naiset painivat lavan edessä bändin katsoessa kauhuissaan.

Nana: Eukkohan kävi aggressiiviseksi! Sääli ettei siitä ole mitään apua, tänään hän ei Eetua saa. Tulkaa nyt irrottamaan tämä raivohullu!

Shania Simmons, se rikas typykkä, soittaa viuluaan ja katsoo kauhuissaan tappelua. Hänen poikaystävänsä sattuu olemaan paikallinen poliisi ja tulee irroittamaan tappelupukarit.
 

Tappelun jälkeen Nana vie Eetun backstagelle ja pian ollaan tositoimissa.

Eetu: Oooh, Nana!
Nana: Kovempaa!
Nichelle: Voi helkkari sentään! Ensin pilaatte keikan, sitten Bella-raukka raahataan putkaan ja täällä te nyt olette vaan panemassa!
Shania: Nyt vaatteet päälle ja ulos!
Nana: Paskanmarjat, Eetu älä lopeta!

Joulukuussa 2014 Jonathan Simmons istuu ankeana paremman väen suosimassa Rikkaiden kahvilassa.

Jonathan: Voi tätä iänkaikkista taantumaa... Tätä menoa Avantguards on konkurssissa ensi syksyyn mennessä. Miten minä senkin sitten Jacquelinelle selitän, jos joudumme vararikkoon? Muutenkin puuduttaa tämä tympeä arki ja sitten vielä töissäkin on ankarat ajat. Toista se oli rauhanturvaajana, oli jännitystä elämässä! Ihan tässä oma miehisyyskin latistuu, kun elämä on vain töitä ja perhekulissia!

Talvinen viima puhaltaa Jonathanin lävitse, kun kahvilan ovi jälleen käy. Työasiat kaikkoavat yhtäkkiä miehen mielestä, kun hän huomaa sisääntulijan.

Nana: Huh, kävipä siellä tuuli! Anteeksi herra, onkohan tuo paikka vapaa?
Jonathan: Oh, on toki, istu vaan seuraani!
Nana: Kiitos, mutta en halua häiritä työntekoasi, ehkä tuolla on tilaa...
Jonathan: Ei suinkaan, olen jo lopettanut! Saanko tarjota neidille jotain juotavaa?
Nana: Cappuccino maistuisi.
Jonathan: Välittömästi! Saanen esittäytyä, Jonathan Simmons!
Nana: Hauska tavata, minä olen Nana.

Jonathan ja Nana juovat kahvia ja aika rientää kaksikon jutellessa. Jonathan tuntee jännityksen palanneen elämäänsä kuin taikaiskusta ja Nana nauttii siitä vallan tunteesta, kun täydellisen perheidyllin täydellinen isä tekee kaikkensa päästäkseen hänen housuihinsa.

Nana: Kas, kylläpä kello onkin jo paljon! Minun täytyy nyt mennä, olisi pitänyt jo ajat sitten!
Jonathan: Ei! Onko sinun aivan pakko? Jos minä tulisin kanssasi?
Nana: Eikös sinua odota vaimo kotona? Lapset ja lapsenlapsetkin?
Jonathan: Hiiteen mokoma eukko ja koko sakki! Joutavat odottaakin!
Nana: Toisaalta, meillä ei pitäisi olla ketään kotona...
Jonathan: Mitäs me sitten enää odotamme, eiköhän lähdetä.
Nana: Sait minut ylipuhuttua...

Hetken kuluttua pari on päässyt Nanan, Memen ja Rodionin asunnolle. Jonathan on unohtanut työ- ja perhehuolensa ja tuntee itsensä mieheksi jälleen. Nana päättää, ettei tämä mies jää pelkäksi yhden illan jutuksi. Hänestä on varmasti vielä hyötyä.

Nanan riemuksi Jonathanin vaimo saa tietää heidän suhteestaan. Valitettavasti rouva antaa kuitenkin anteeksi miehelleen seurapiirirouvien reaktion pelossa. Nana aikoo vielä erottaa Simmosit, jotka muuten ovat tämän rikkaan typykän vanhemmat! Niinpä hän jatkaa suhdetta tämän rikkaan ja taitavan rakastajan kanssa.

Vaikka Jonathan on hyvä sängyssä, hän ei yksin riitä Nanalle. Ei myöskään Eetu, jota hän yhä tapailee vain Bellaa ärsyttääkseen. Nana etsii mielellään seuraa Rikkaiden kahvilasta, sillä asiakaskuntaan kuuluu paljon varakkaita ukkomiehiä. Vaikka nuoret pojat ovat mukavia rakastajia, ei heistä ole samanlaista hyötyä, kuin noista ukkomiehistä. Nana nimittäin harvemmin ostaa mitään itse.

Eräänä kevätpäivänä Nana on jälleen Rikkaiden kahvilassa. Tällä kertaa Nana on kohdannut Jonathanin ystävän, rakennusmoguli herra Johnsonin.

Herra Johnson: Tepäs olette ihastuttava nuori neito!
Nana: Siinä tapauksessa teitä tuskin haittaa, että istun seuraksenne?
Herra Johnson: Voi, kaikin mokomin! Pidättekö laatumakeisista?
Nana: Hihih, voi toki!
Herra Johnson: Kas tässä! Ostin ne kyllä rouva Johnsonille, mutta hän on kyllä niin paksu eukko, että joutaa olla ilmankin!

Kuten arvata saattaa, ilta päättyy hotelli Neljään Vuodenaikaan. 

Toukokuussa  Nana sisaruksineen osallistuu hyväntekeväisyysgaalaan. Nanan saapuminen gaalaan aiheuttaa sydämentykytyksiä miespuolisissa juhlavieraissa. Hänet tuntevat rukoilevat, etteivät heidän seikkailunsa paljastuisi puolisoille ja häntä tuntemattomat haluavat päästä lähempään tuttavuuteen. Jokainen kuitenkin toivoisi voivansa viettää loppuillan vastustamattoman kaunottaren seurassa ja vuoteessa.

Junior: Jeskamandeer! Elämäni nainen...
McKenna: Junior, mikä sinun tuli?
Jonathan: Ooooohhh... Rakkaani! Mutta Jacqueline on tässä! Miten pääsen hänestä eroon tällaisessa tilaisuudessa?
Jacqueline: JONATHAN!!!
Herra Johnson: Taivaan vallat! Voi pannahinen, se on se tyttö Rikkaiden kahvilasta! Kunpa hän nyt ei tulisi tänne ja paljastaisi rouva Johnsonille, mitä viime viikolla tapahtui...
Charles: Kaikkea sitä... Mikä kaunotar!
Audrey: Siis mitä?

Nana: Äh, miksi minä menin lupaamaan mitään Rodionille! Tämä on aivan liian houkutteleva tilaisuus, olisi Jonathan Simmons, herra Johnson ja iso liuta kaikkia uusia... Hiiteen lupaukset, murhatkoon vaikka jokaisen maailman blondin, nyt on ihan pakko saada! Tuossa olisi Jonathanin poika, ehkäpä pitäisi sekoittaa vielä hiukan lisää Simmonsien perhesuhteita. Kas, kas, mikäs komistus se siinä seisookaan!
Junior: Hello beibe!
Nana: Sinäkö olet Junior? Olen tavannut isäsi ja sisaresi, eivätkä he vihjanneet sanallakaan tällaisesta adoniksesta. Mitä nyt isäsi onkaan sinusta ja perheestänne kertoillut, mutta sitähän et sitä tiedä.
McKenna: Mitä ihmettä?
Nana: No sitäpä ihmettä, että aion juuri painua miehesi kanssa harrastamaan villiä seksiä lähimpään hotelliin...
Junior: Meidän onnemme, että tapasimme edes nyt!
McKenna: Junior, mikä sinua vaivaa!
Nana: Adonis hyvä, minusta tuntuu että meitä yritetään häiritä.
Junior: Rakas Afroditeni, jospa siis poistuisimme vähin äänin?
Nana: Erinomainen ajatus. Helpompaa kuin uskoinkaan, hänhän ei vastustellut sekuntiakaan.

Jonathan: Nana, eeeeiiiii!
Eetu: Älä lähde rakkaani!
McKenna: Voi helvetin helvetti, tästä saat vielä kuulla!!!

Nana: Hahahah! Siinähän itkette! Tämä sankari tulee viettämään sellaisen illan, että muistelee sitä vielä kiikkustuolissakin eikä neiti Punapää tunnu enää miltään.


Kesäkuun lopussa Nana menee yhdessä Rodionin kanssa mallitoimisto Dramaattisen järjestämiin Exotic partyihin. Meme on tullut jo etukäteen tuoreen poikaystävänsä Sebastianin kanssa, jonka hän nappasi veljensä ihastuksen, tuon Jonathan Simmonsin höyrypäätyttären, nenän edestä.
  
Nana nautiskelee saamastaan huomiosta ja siitä, kuinka voi huomata yhtäkkisen ahtauden miesparkojen housuissa. Illan asu on suoranainen menestys, vaikkakin samanlaista huomiota hän saisi vaikka jätesäkissä.


Jacob: Ooh, miten eksoottista!
Clint: Toden totta!
Seppo: Niin on, eksoottisempaa asua en ole ikinä nähnyt!
Nana: Etpä totisesti ja mitä antaisitkaan, jos saisit repiä sen yltäni!  

Nana on kuitenkin valinnut illan seuralaisensa jo sisääntullessaan. Mikä voisikaan olla sen kiihottavampaa, kuin napata mies toisen tunnetun miestennielijän nenän edestä?

Aida: Niin Jacob, mites niiden lakanoiden laita?
Jacob: Niitä kyllä täytyy päästä heiluttamaan... Mutta tämän eksoottisen leidin kanssa...
Nana: Mikäs siinä, lähdetään ihan pian. Joku taisi kohdata juuri voittajansa, miten tyrmistynyt ilme! Ja tuon, Aidako se oli, piti olla kovankin luokan lumoojatar! Verratonta!

Nana käy vielä näyttämässä naamaansa uudelle pomolleen ja sitten he lähtevät Jacobin kanssa sisarusten asunnolle.

Heinäkuussa Nana etsii jälleen panoseuraa, mieluummin sitä varakasta sorttia, Rikkaiden kahvilasta.

Nana: Taidanpa mennä taas Rikkaiden kahvilaan. Kunpa en törmäisi tällä kertaa Jonathaniin tai herra Johnsoniin, vaihtelu virkistäisi.

Nicholas Marley istuu musertuneena eräässä pöydässä. Hän on juuri saanut kuulla uutisia, jotka romahduttivat pohjan koko hänen maailmaltaan: hän ei olekaan tyttäriensä isä. Päiväkausienkaan riitelyn jälkeen hänen vaimonsa ei suostunut paljastamaan tyttöjen isää, tai isiä, mistä hän tietäisi vaikka vaimolla olisi ollut useampia rakastajia. Lopulta Nicholas marssi tiehensä petturivaimon luota ja päätyi selvittämään ajatuksiaan kantakahvilaansa.

Nana: Anteeksi, onko tämä paikka varattu?
Nicholas: Ei...
Nana: Sitten et varmaan pahastu, jos istun siihen?
Nicholas: Hmm...
Nana: No siinähän on murheenmurtama mies... Onko jokin hullusti?

Eikä aikaakaan, kun Nicholas vuodattaa koko elämäntarinansa tuolle myötätuntoiselle kaunottarelle, joka ymmärtää häntä paremmin kuin vaimo ikinä ja on muutenkin upea ilmestys pienessä kesämekossaan.

Ja kuka olisikaan parempi lohduttamaan musertunutta Nicholasta, kuin Nana?

Nana: Voi sinua raukkaa, mitä oletkaan joutunut kokemaan! Älä huoli, enköhän minä voi auttaa sinua unohtamaan mokoman petturin...
Nicholas: Hahaa, tämäpä sattui sopivasti! Annan Judithin maistaa omaa lääkettään!

Koittaa syyskuu. Nana on Memen pyynnöstä hakenut raskaustestin.

Nana: No niin, oletko nyt tyytyväinen? Hain tämän päivällä apteekista. Menen ihan kohta tekemään sen testin, josko sinun nalkuttamisesi vaikka sitten päättyisi.
Meme: Mutta pakkohan sinun on jossain vaiheessa saada tietää, oletko raskaana vai et! Enkä yhtään ihmettele jos olet, kun ottaa huomioon sinun tapasi. Olisit sinä kuitenkin voinut jotain ehkäisyä käyttää...
Nana: Kondomin kanssa ei tunnu miltään ja pillerit lihottavat! Mutta mennään mennään.

Pian testin tulokset ovat näkyvillä ja Nana palaa olohuoneeseen.

Nana: Katso, kaksi viivaa! En ole raskaana!
Meme: Luitkohan nyt käyttöohjeet? Se nimenomaan tarkoittaa, että OLET raskaana!
Nana: Ei hitto, elämäni on pilalla! Mikä nyt eteen, opiskeluni jäävät kesken ja työpaikka mallina menee ja entäs ne kaikki miehet!

Nana suree kohtaloaan ja Meme käy keittämässä heille kaakaota. Koottuaan hetken ajatuksiaan Nana oivaltaa, ettei raskaus olekaan välttämättä niin negatiivinen asia. Ehkä hän voisi jopa kääntää tilanteen edukseen!

Nana: Arvaas mitä? Ei tilanne välttämättä olekaan niin synkkä! Tämähän saattaa olla jonkun rikkaan rakastajani lapsi! Minähän vain hyötyisin taloudellisesti eikä raskaanaolevaa saa irtisanoa!
Meme: Mitäs jos se ei olekaan rikkaan miehen jälkeläinen? Entä jos se onkin vaikka Eetu Kurkisen lapsi? Hänhän on joku kämäinen graafikko! Tai Jacob, se baarimikko! Hänhän on köyhistä köyhin! Silloin et pääse elatusmaksuilla juhlimaan.
Nana: En kestä, minun on saatava tietää kuka on lapseni isä!
Meme: Mites olisi vaikka abortti?
Nana: Kunpa vain saisin selville sen isän! Eetun tai Jacobin lapsen abortoisin, mutta rikkaan miehen jälkeläisen synnyttäisin! Täytyyhän se jotenkin saada tietää! Kai sinä nyt terveysalan ammattilaisena tiedät, että onko se mahdollista?
Meme: No on siihen yksi turvallinenkin tapa olemassa, mutta se maksaa aika paljon... Ainakin 1500€.
Nana: Se on pieni hinta tästä tiedosta! Äkkiä läppäri esiin, minä menen varaamaan ajan!

KUKA ON ISÄ?

Miten mahtaa kolmen sisaruksen tarina jatkua tästä eteenpäin? Kuka on Nanan lapsen isä? Jääkö Rodion kiinni hirmuteoistaan? Elääkö Meme Sebastianin kanssa onnellisena elämänsä loppuun asti?

To be continued...

Tarinassa mukana:
Kokkola, Tapulikaupunki, Ninnin ja TaruisenAaveen kuvanmuokkaus
Ninnin: Bedtime Barbie, Skipperit, Kellyt, Tommy, Steffi Love Welcome Baby, Steffi Love, Disco Barbie, Dance Magic, Kennel Care, liikkuvakätinen Barbie ym

Kiitokset alun tunnelmista Blood Ceremony Filmsille!

8 kommenttia:

  1. Rikkaiden kahvila... :D

    Oli kyllä tapahtumantäyteinen jakso, tosi kiinnostavaa luettavaa nähdä vanhat käänteet uudesta näkökulmasta. Halloweenia odotellessa! X.

    VastaaPoista
  2. Tämä jakso oli todella selventävä, kiitos! Upeaa ja huolellista taustoittamista tarinoille!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Tiedä upeudesta, mutta kyllä me aika kauan tähän käytettiin aikaa :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos tästä! Tosi mahtava jakso kyllä. Suomeen pitäisi jonkun perustaa näinä aikoina tuollainen Rikkaiden kahvila -niminen paikka, olisi kunnon sarkasmia. Tosin asiakaspohjaa ei ehkä olisi.

    Minä kun luulin, että se mekon luovuttanut nainen meni autiotaloon, koska Rodion neuvoi sille tien toiseen ulottuvuuteen, josta nämä kaikki olisivat kotoisin. Ääh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olisikin ollut suorastaan twinpeaksmainen käänne. :D

      Poista
  5. Ihana toi toinen ulottuvuus :D Twin Peaks on mun lempisarja ja TaruinenAavekin siitä pitää, joten eiköhän sen tyylinenkin jakso jossain vaiheessa tehdä!
    Seuraavassa jaksossa nähdään, mitä Shanian synttäreillä syyskuun lopussa tapahtui...

    VastaaPoista
  6. Oli taas tosi jännä jakso,kaikenmaailman sarjamurhaajat ja kaikki,ois saanu Dexteriin hyvän tarinan.Saa nähä jääkö Roope-Rodion kiinni tuopmiopäivän pasuunansa kans ja kenen lapsi on Noora-Nanan lapsi.
    Hupanen tuo rikkaiden kahvila.Vähän liian pitkä jakso,ei pysyny ajatukset kasassa millään kun aina välillä tätä luin.

    VastaaPoista
  7. Huhhuh! Sisarukset kyllä taitavat olla terapian tarpeessa.

    Rikkaiden kahvila kertoo kaiken pelkällä nimellään.
    Jatkoa odotellen.

    VastaaPoista