tiistai 10. joulukuuta 2019

Osa 180 Hyviä pikkujouluja!

Marras-joulukuun vaihde on luonnollisesti täynnä pikkujouluja. Ennen juhlia täytyy tietysti koristella paikat!

22.11. on perjantai ja Xara'sin toimistolla assari Regina koristelee sapattivapaalla olevan ex-assarin Mildredin puuhatessa kirjaprojektiaan.

Regina: Vilkaisehan nyt, miltä tämä valonauha näyttää.
Mildred: Tosi kiva mun mielest! Mut laita kaikki muut valot pois ni sen erottaa paremmin.

Mildred: Nonni, heti näyttää siistimmältä!
Regina: No ethän sinä edes katso tänne päin! Mitä puuhaat tabletillasi?
Mildred: No tietty mun ja Caitlinin suurteosta! Kaappaus tuntemattomaan katos julkastaan alkuvuodest. Sen jälkeen eräs parivaljakko saa rahaa ovist ja ikkunoist!

Regina: Vai että vallan rikastua aiotte tuolla tekeleel.... kröhöm...teoksellanne. Firman pikkujoulut ovat viikon päästä ja haluan kaiken olevan täydellistä siihen mennessä!

Mildred: NYT on mun osuus varmasti valmis! Se tulee katos ekana kirjaan! Mä lähetin Anterolle pari juttuu korjattavaks äsken.
Regina: Niin, se teidän lahtelainen haamukirjailijanne... Mahtaako mies edes olla pätevä kirjailija? Olen kuullut hänestä yhtä jos toista, eikä niinkään imartelevia asioita...
Mildred: Me ollaan väsätty Caitlinin ja Anteron kaa tätä suurteosta niin pitkään, et maine ja mammona on taattu! Jee, pikkujoulut!
Regina: No, kai minun täytyy vaan olla tyytyväinen kirjaprojektistasi. Ilman sitä sapattivapaasi olisi päättynyt loppukesästä ja olisit palannut Nicolan assariksi.
Mildred: Niin, mut koska mulla on tää proggis kesken, ni sä saat pitää työs vielä pitkään!

Kuluu tasan viikko ja on seuraava perjantai, 29.11. Shania Simmonsilla on kerrankin varaa valita, minne pikkujouluihin menee. Tarjolla on peräti kahdet työpaikan pikkujoulut; Adalian Asunto Oy:n kemut Lahdessa Shanian kiinteistöalan työhön liittyen, sekä Xara'sin pikkujoulut. Onhan Shania Xara'sinkin palkkalistoilla, sillä kuuluu Pinkissimoon. Lahdessa he vasta kävivät keikalla ja Robertan ja Jiamein luona, joten Shania päättää mennä Nicolan ja Reginan järjestämiin Xara'sin juhliin. Mutta sitten Aida ilmoittaakin innoissaan, että pitää Millan kanssa kotonaan pikkujoulut. Näin ollen Shania valitseekin läheisemmän ystävänsä kekkerit ja lähtee niihin yhdessä siskopuolensa Caitlinin kanssa.

Aida: No moi! Te olettekin meidän ensimmäiset vieraamme! Tervetuloa!
Milla: Hei vaan, tulkaa peremmälle!

Shania ihmettelee, kuinka Aida on niin älyttömän innoissaan ja hymyilee leveästi.

Shania: Heipä hei ja kiitos kutsusta.
Caitlin: Hellureijaa ja hyvää jouluu!

Shania: Minä sain peräti kolmiin pikkujouluihin kutsun, mutta valitsin tietysti tärkeimmän ystäväni juhlat. Ne kaksi muuta olisivat olleet Adalian pikkujoulut, mutta siellähän me vasta kävimme ja Lahti on niin kaukana. Aioin mennä Xara'sin juhliin. Siitäkin huolimatta, että siellä ne Pinkissimon räppidiivat tärkeilevät. Mutta onneksi sinä järjestit myös pikkujoulut!

Aida: Jipii! Olen sinulle siis Robertaa sekä Nicolaa tärkeämpi ystävä! Hihii! Tulkaa nyt istumaan!

Shania on luonnollisesti juhlissa ainut, joka juo limua. Muut naukkailevat alkoholia.

Milla: Päätimme järjestää melko intiimit juhlat.
Caitlin: No huh huh! Ei meitsi sit olis tullu jos oisin tienny! Meitsi sai kattokaa kans Xara'sille kutsun Mildredin kautta. Jos te alatte tääl jotain pervoileen, ni meitsi kyl lähtee sinne!
Aida: Hahhaa, kuolen nauruun! Ei Milla intiimillä mitään seksuaalista tarkoittanut! Hän tarkoitti sitä, että kutsuimme molemmat vaan kaksi vierasta, eli pikkujoulut vietetään pienellä porukalla.
Shania: No mutta sehän kuulostaa kivalta! Ei mikään väen paljous nyt kiinnostaisikaan. Sinä siis kutsuit vaan minut ja Caitlinin?

Aida: Kyllä, vain teidät.
Milla: Ja minä kutsuin parhaan ystäväni Caritan sekä isosiskoni Minervan.

Shaniaa ei ihan kovasti miellytä se, että Minerva on tulossa. Hän kun on sattunut näkemään Shanian yleensä rähjäämässä sen muutaman kerran, kun he ovat tavanneet.

Caitlin: Nonni, otetaas sitte sille!
Aida: Ai mille?
Caitlin: No ei meitsi enää muista. No vaik sille, et meitsi sai tokalla kertaa kirjaimelliset läpi ja viel pitää vetää se linssi uusiks. Ei meitsi onnistunu tokallakaan kertaa.
Shania: Ai, pääsit kirjallisista läpi? Oletko siis ajanut inssin jo kahteen otteeseen, eikä se ole mennyt läpi? Mikset ole puhunut asiasta mitään? Sinä saat kuin saatkin siis ajokortin lähiaikoina!

Caitlin: Juu kyl meitsi joutu ottaa ny jotain lisäajotuntei, mut kyl meitsi handlaa homman.
Shania: No mikä niissä inssiajoissa meni pieleen?
Caitlin: No ekal kertaa piti ajaa vesitornin vierest, ni se näytti nii suurelta ja pelottavalta, et meitsi kiers sen tornin ihan sairaan kaukaa. Mut meitsin ois pitäny ajaa ihan kii siin tornis, kattokaa ku se torni katottiin niinku normi ajorinkulaks.
Shania: Niin, siis liikenneympyräksi. No entäs toisella kertaa?
Caitlin: No, meitsi päätti tehä siihen ratsastusmieheen vaikutuksen ja venaa yhtä vanhaa kiesii. Kato näyttää, et meitsi on maltillinen kuski.
Aida: Siis katsastusmieheen.
Caitlin: No siihen just! Mut se vanha ooppeli vaan tuli ja tuli ja sit kulu tyyliin vartti ja meitsi kelas, et nyt se äijä hermostuu ku meitsi ei mee. Sit meitsi päätti mennä ku se ooppeli tuli niin hitaasti sielt vasemmalt, ni meitsi paino täysii kaasuu just ku se ooppeli oli meitsis melkeen kii! Siks meitsi joutuu viel uusiin koko roskan.
Milla: No voihan harmi. Minerva, käy peremmälle!!!
Minerva: Hei... Täällähän onkin jo pari vierasta.

Milla ryntää halaamaan siskoaan.

Milla: Ihanaa, että pääsit tulemaan!
Minerva: No tottahan toki pikkusiskoni pikkujouluihin tulisin, vaikka mikä olisi!

Caitlin on tuttuun tapaansa humalassa ja iloinen. Aida puolestaan näyttää lottovoittajalta; posket punoittavat, silmät loistavat ja suu on leveässä hymyssä. Shania ja Minerva ovat molemmat hieman varuillaan ja Milla on normaali tasapainoinen itsensä.

Caitlin: Ny lauletaan yhes! Jouluupuuroo tarjoo kuunnoon kääki, kuuuunnooon kääki! Rei'istänsä sen jo pukki nääki, tonttuu rääki! Tiptap tiptap tippa tippa tiptap, tippaa alas kurkust!
Aida: Jee, ihanaa pikkujoulua kaikille!

Aida: Mitäs sinulle kuuluu?
Minerva: Eipä mitään uutta. Aha, sieltä tulee lisää vieraita.

Millan ystävä Carita ei todellakaan tule yksin.

Carita: Moi kaikille! Hei Elise, älä nyt tunge ensimmäisenä sinne!
Elise: Moi, olen Elise Vasquez!
Caitlin: Huruluiksista ja peremmälle vaan!
Shania: Moi vaan. Mistähän minä tunnen tuon tonttulakkipäisen naisen? Haa, hän oli ennen siellä paremman väen putiikissa Castle Camnerissa myyjänä!

Milla rientää ystäväänsä vastaan, jolla onkin peräti kaksi ystävää mukanaan.

Milla: Carita! Ihanaa, että tulit. Tai tulitte. Keitäs nämä kaksi kaunotarta ovat?
Carita: No minä otin työkaverini mukaan! Tai tämä blondi vieressäni on pomomme Ilona ja Venetsuelasta kotoisin oleva tonttulakkipää Elise on meillä työharjoittelussa.
Ilona: Terve vaan ja kiitti et saatiin tulla Caritan messiin! Mä oon Hiltusen Ilona ja nää molemmat gimmat on tosiaan mun uudet työntekijät mun kampaamos!
Milla: Ai että, Carita onkin puhunut teistä paljon. Peremmälle sitten vaan!

Ilona: Meikälle ei oo Caritan tulon jälkeen ollu paljo kysyntää, mitä ny mun vakkariasiakkaat Polkka-Dotis. Kaikki asiakkaat kysyy aina Caritaa, se on nii hiton taitava kampaaja!
Carita: Noh, en minä niin kummoinen ole... Mutta kiitos, tuo lämmittää mieltä!
Caitlin: Ei oo totta! Kuuleeks meitsi serkkulikan äänen?!

Caitlin ryntää sohvalta Ilonan luo riemuissaan.

Ilona: Caitlin! Mitä sä tääl teet?! Ihan mieletön juttu!
Caitlin: Meitsin serkkulikka! Sairaan upee jutska, et sä tulit! Meitsi on tääl ku ton sun Caritas frendi Milla on meitsin bestiksen kaa kimpas!

Koska olohuoneessa alkaa tila loppua, päättävät Caitlin ja Ilona mennä vaihtamaan kuulumisiaan keittiöön.

Caitlin: Shania hei, me käydään nopee Ilonan kaa tos eri huonees jutskaan!
Shania: Menkää ihmeessä. Ei sinun tarvitse minulle raportoida, jos haluat jutella serkullesi!

Serkukset istahtavat keittiöön.

Caitlin: Jee, tääl on viunaa pöydäs valmiina! Ja tos on pahvilootapunkkuuki!!! No, mitäs muija?
Ilona: Ei mitään uutta, meikähän jo kerto aiemmin, et toi suht uus Carita tuo lafkalle hitosti fyrkkaa.
Caitlin: No mitä Omppu ja Emppu? Meitsi ei oo keriny olee niihinkää yhteydes.
Ilona: Pikkusystereillä on asiat hyvin. Miks sul on nii kauhee kiire?

Caitlin: No kato, sen lisäks et meitsi on kohta käyny sen autokoulun loppuun, me duunataan sen Mildredin kaa sitä parast sellerii!
Ilona: Hä? Ootteks te pistäny jonku terveyssafkamestan pystyyn?
Caitlin: Mitä muija horisee? Se KIRJA tietty!
Ilona: Jaa, jaa. Tarkotit äsken vissiin best selleriä?
Caitlin: No joku sellerijutska se on. Tai siit tulee sellanen selleri heti ku jengi pääsee lukee sen!

Olohuoneessa Carita kyselee parhaalta ystävältään tämän parisuhteesta.

Carita: Niin, muistan kyllä sen, kun teillä oli hetken vaikeata. Mutta nytkö Aidan kanssa menee hyvin?
Milla: Puhutaan hiljaa. Niin hyvin, että olen suunnitellut mielessäni kesähäitä. Tammikuussa tulee kaksi vuotta siitä kun tapasimme Vaasassa hotellissa ja aloimme seurustella.
Carita: Aioko siis kosia vuosipäivänänne?!

Milla: Sshh! Puhu niin, ettei tuleva vaimoni kuule. Mutta aion kosia tammikuussa!
Carita: Mahtavaa, onnea!!!
Elise: Jee, tätä täytyy juhlistaa kuohuvalla!

Aida ei kuule kosimiskeskustelusta sanaakaan, eikä häntä voisi kyllä vähempää kiinnostaakaan. Shania vetää Aidan sivummalle keskustelemaan.

Shania: No, mikäs nyt on kun olet kuin Naantalin aurinko? Minä kuulin teidät siellä Restaurant Adan bäkkärillä. Sanoit Gunnarille, että..
Aida: Hiljaa!! Kuiskitaan, ettei.. "M" kuule. Olen näin onnellinen juurikin Gunnarin takia! Saan kuin saankin sen miehen, elämäni rakkauden!

Aida: Ja minä sanoin siellä Gunnarille, että aion jättää Millan. Nyt kun sain tuntea sen uroksen jälleen päälläni, allani... Noh, kaikkialla! Niin sen jälkeen en ole tuntenut enää mitään sellaista Millaa kohtaan.

Shania: No minkä helvetin takia sitten käyttäydyt näin tekopyhästi?! Olisit kertonut Millalle heti, kuinka asiat ovat! Sen sijaan järjestätte idyllisiä pikkujouluja keskenänne!
Aida: Älä viitsi moralisoida kuule yhtään! Itse vietät yösi Isaacin kanssa ja päiväsi puhelinta tuijottaen, josko Simon soittaisi!
Shania: Mutta...
Aida: Ei mitään muttia. Nyt suu kiinni ja... No, pidä sitä sen verran auki, että saat tuon limusi juotua.

Kurkistetaanpas, millainen on samaan aika meininki Lahdessa Adalian pikkujouluissa.

Suurin osa Adalian Asunto Oy:n henkilökunnasta ei ole päässyt paikalle, joten Roberta, Jiamei ja Xiao viettävät pienimuotoista juhlaa kolmistaan.

Robertaa kiinnostaa Xiaon tuore parisuhde vanhemman miehen kanssa.

Roberta: Minä vaan haluan tietää, mikä tämä juttusi sen "Tosimiehen" kanssa on.
Xiao: Miten niin mikä juttu? Millä tavalla?
Roberta: Että onko hän rikas herra, siitä syystäkö olet hänen kanssaan? Vaiko joku onneton sosiaalipummi, joka yrittää hyötyä sinusta?
Xiao: Ja minkä ihmeen takia hän olisi kumpaakaan?! Ei todellakaan ole! Me pidämme toisistamme, siinä kaikki! Mitään hyväksikäyttöä ei ole puolin eikä toisin.

Roberta lähtee hakemaan vaimolleen lahjaa. Xiao kummastelee serkulleen Robertan puheita.

Jiamei: No älä ny mieti mitä mun vaimo sano, se on susta vaan oikeesti huolissaan.
Xiao: No kun ei ole mitään syytä! Esittelen miesystäväni teille kunnolla kyllä myöhemmin.

Hetkeä myöhemmin Roberta haluaa olla vaimonsa kanssa hetken kaksistaan.

Roberta: Haluan antaa sinulle tämän lahjan jo. Voit avata sen ennen joulua jos haluat. Mutta älä avaa sitä tänään.
Jiamei: Ookeii... Mikäs juttu tää nyt on? Luulin, että lahjat on tossa vaan tunnelmaa luomas.

Jiamei: Mut kiitti tosi paljo! Sä oot mulle tosi rakas. Eihän riidellä enää niistä kännisekoiluista?
Roberta: No ei todellakaan! Sinä flirttailit miehille humalassa ja minä puolestani nolasin sinut siellä Pinkissimon keikalla olemalla ihan umpikännissä. Lupaan, etten juo enää IKINÄ! Annathan minulle anteeksi?
Jiamei: No tietty! Koska sä annoit mulle anteeks.
Roberta: Oi Jiamei, minä rakastan sinua niin paljon. Hyvää pikkujoulua kulta!

Miltäs sitten vaikuttaa tunnelma Xara'sin pikkujouluissa Dollywoodissa? Helsingissä maa on jo valkoinen, mutta Dollywoodissa eletään vielä loskan keskellä. Vaan ei Nicolan juhlissa!

Nicola: Ihanaa, että pääsitte tulemaan! Nyt vaan yksinkertaisesti ja lyhyesti; hyvää pikkujoulua, nauttikaa!

Assari Regina ja imagokonsultti Francine kuuntelevat, kuinka Mildred vouhottaa pian ilmestyvästä kirjastaan muille. Myös Francinen veli Fred on paikalla.

Francine: Eihän tuota jaksa kuunnella... Mutta siinä olit kyllä oikeassa, että kirjansa ansiosta olet saanut säilyttää työpaikkasi. Emme olisi millään pärjänneet ilman rautaista ammattitaitoasi.
Regina: Kiva saada kiitosta. Oi olisitpa kuullut, kuinka Mildred hehkutti sitä kirjaansa, kun koristelin täällä! Hän kehui koristeita, muttei malttanut irroittaa katsettaan tabletistaan!

Pikkujouluja on lähtenyt viettämään myös saksofonisti Letitia. Hänen tekisi mieli jutella vieressä istuvalle Fredille ja Fredin hänelle, mutta molemmat vaan istuvat hiljaa ujoina.

Mildred selostaa suurteoksestaan kaikille, jotka vaan kuunnella jaksavat. Tällä kertaa hypetyksen uhreiksi ovat joutuneet Pinkissimon päädiiva Ama sekä taustatanssijat Jennifer ja Annika.

Mildred: Ja siis.. Siitä tulee NIIIN mieletöntä! Tajuutteks te?! Mä ja Caitlin ollaan kohta kaikkien lehtien lööpeis!
Jennifer: Juu sen mä uskon, mut missä mielessä...?
Ama: Meikää ei kiinnosta vitun vertaa mitä te väsäätte sen imbesillin kaa, mut lööppitilaa ette Pinkissimolta vie! Tai siis multa ainakaan!

Laulaja Faith saapuu pikkujouluihin poikaystävänsä Sampan kanssa.

Faith: Moi kaikille! Tässä on poikaystäväni Samppa!
Ama: Katos vaan, sähän oot löytäny ihan ookoo näkösen kundin.
Annika: Hei, me ei olla kai tavattu? Mä oon myös Pinkissimon taustatanssija, mutta päässyt vaan yhdelle keikalle vasta.
Faith: Hauska tutustua, olen Faith Manning. Muutin tänne NYC:istä jokin aika sitten ja ryhdyin laulajaksi! Ystäväni Shania oli luonani käymässä ja kertoi Xara'sista. Ja hetihän Nicola ja Francine halusivat minut tänne kun hieman laulaa lurautin!
Ama: Pyh! Meitsin ei tarvinu ku saapastella ison egoni kaa huoneeseen, ni BAM ja mä olin kuumin stara! Ja miten se hiton Shania liittyy aina kaikkeen?! Onneks se ei oo tääl. Ainaskaa vielä...
Faith: Tekisi mieli sanoa tuolle diivalle, mikä hänessä on isoa...

Nicola on huomannut Faithin saapuneen ja menee iloisena tätä vastaan.

Nicola: Hei Faith! Kivaa, että pääsit tulemaan!
Faith: Tulimme yhdessä Sampan kanssa. Kiitos vaan kutsusta!
Ama: Nicola hei, must tuntuu, et sä oot kiitelly kaikkii tänne tulost paitsi meitsii! Mä tuon tälle lafkalle kuiteski eniten rahaa! Joten vähä enemmän rispektii, you nigga bitch!
Nicola: Älä nyt Ama jaksa aloittaa.. Sanoin sinulle vaikka mitä kun saavuit, mutta et kuunnellut!

Nicola menee välillä istumaan.

Nicola: Että tuo Ama viitsii esittää maailman suurinta staraa.
Francine: Regina kertoi, että siellä uudella minikiertueen starttikeikalla se toinen iso tähti, siis oikeasti maailmantähti, oli saanut Aman itkemään.
Nicola: En halua kuulostaa ilkeältä, sillä Ama on kaikesta huolimatta ystäväni. Mutta saipa kerrankin ansionsa mukaan!
Regina: Se Tatlana oli kyllä melkoinen tapaus...

Mildredin veli Dick saapuu pikkujouluihin ilman tulevaa vaimoaan Oliviaa. Hänen eksänsä Jennifer alkaa oitis kuolata miehen perään.

Jennifer: Oh Dick, sä tulit!
Mildred: Moikka broidi!
Ama: Mitä jätkälle kuuluu? HEI! Et sä kuule meitsii?!
Dick: Mitä ihmettä?! Sain takin hädin tuskin päältäni ja heti kaikki ovat kimpussani!

Jennifer: Ihanaa, ettei sulla oo mukana ketään pulleaa amerikkalaista. Mehän voitais vähän vaikka muistella vanhoja...
Dick: Ei ole Oliviaa mukana, ei. Tuleva vaimoni katsos sai kuulla olevansa raskaana, eikä halua juhliin, joissa kaikki juovat alkoholia. Siinä sinulle jotakin, mitä vanhana muistella!
Jennifer: Mitääh...?

Kuluu jälleen päivälleen viikko ja on perjantai 6.12. Muistatteko tämän ikävän tapahtuman kuusi vuotta sitten?

Se oli aamu, jolloin ensilumi satoi maahan.
Miljardien uniikkien lumihiutaleiden laskeutuminen oli kuin tanssia. Tanssia, joka päättyi sillä hetkellä kun ensimmäiset hiutaleet koskettivat maata ja sulivat pois.
Se oli myös aamu, jona Shawna Simmons nukkui pois.
Kuin lumihiutale, niin kaunis ja ainutlaatuinen. Hetken kesti hänen matkansa, sitten hän olikin jo poissa. Jäljelle jäi vain suru ja muistoja.

Siitä lähtien joka vuosi, aina ensilumen aikaan, Jonathan Simmons astui kuistille. Hän ojensi kätensä vastaanottamaan tanssivia hiutaleita. Hän ajatteli, että ensimmäinen lumihiutale joka laskeutui hänen kädelleen ja viipyi hetken, oli hänen tyttärensä.
Jonathan sai lohtua siitä, että ainakin kerran vuodessa hän pääsisi näin lähelle tytärtään.

Kukaan ei osannut selittää sitä, ehkä kyse oli ilmastonmuutoksesta. Siitä asti kun Shawna Simmons kuoli, ensilumi satoi aina itsenäisyyspäivänä, ja ensimmäiset lumihiutaleet tulivat yhdeksältä aamulla.
 
Niin on tapahtunut Dollywoodissa vuodesta 2013 lähtien, niin nytkin. Itsenäisyyspäivän aamuna ensilumi peitti maiseman alleen kello yhdeksältä alkaen. Koko Simmonsin perhe ja läheiset olivat apeana koko päivän, lukuunottamatta lapsia, jotka telmivät lumessa. Illalla Jonathan ja Jacqueline ovat tulossa Shawnan haudalta.
 
Jonathan: Ei tämä tuska häviä koskaan. Rakas esikoiseni, enkelini...
Jacqueline: Kaikki sanovat, että ajan kanssa helpottaa. Ja kyllä se niin on ollutkin, mutta tämä aika vuodesta... Etenkin tämä itsenäisyyspäivä, tämä on musertavaa. Ei kenenkään vanhemman pitäisi joutua hautaamaan vasta 30-vuotiasta lastaan.

Huolimatta raskaista ajatuksista Jonathan heittää ex-vaimoaan yllättäen lumipallolla ja alkaa nauramaan.

Jacqueline: Jonathan! Mitä ihmettä sinä..? Sinä senkin, senkin ilkimys! Katso nyt, minulla on lunta hiuksissanikin! Apuaa, niskassakin jäätää! Hihii! Odotas kun pääsemme kotiin, niin kostan sinulle!
Jonathan: Oi Jacqueline.. Kuulostaa ihanalta, kun puhut kodista... Kiitos, että otit minut ja Pikku Juniorin luoksesi asumaan. Äläkä pelkää, en elättele sen enempiä toiveita! Elämme kämppiksinä vaan.
Jacqueline: Hmm... Ei sitä koskaan tiedä...

Joulukuun kymmenes päivä tutulta studiolta saapuvat jälleen perinteiset perhekuvat, jotka otetaan aina tähän aikaan vuodesta. Kuin ennen vanhaan, ovat sekä Jonathan että Jacqueline perhepotretissa. Tällä kertaa kaikki Jonathanin lehtolapset eivät olleet kuvauksissa mukana. Caitlin on ollut useimmiten, lukuunottamatta kaksi vuotta sitten, jolloin hän oli kadoksissa. Pikku Junior on isänsä mukana aina ja kaikille rakas, mutta myös Elaine on lähettänyt isänsä pyynnöstä poikansa Danielin kuvattavaksi. Tänä vuonna kuvaan on haluttu Jonathanin ja Jacquelinen tuore vävypoika Aaron, jonka vuoksi myös Jonathanin toinenkin vävy Jaakko on Caitlinin ja lastensa kanssa kuvassa mukana. 

Studiolla otettiin jälleen eri variaatioita perheenjäsenistä; tässä Jonathanin ja Jacquelinen yhteiset lapset sekä kuvaan ängennyt Caitlin.

Jäykän perheestä on otettu perinteisesti erillinen kuvansa. Esikoistytär Katja oli kuvauksissa tärkeänä ja opasti isompia poseeraamaan, Dramaticin lapsimalli kun nykyään on.

Silky Streetin väki toivottaa kaikille lukijoille iloista joulun odotusta!

Tarinassa mukana: Xaran ja Adalian ottamat kuvat hahmojensa pikkujouluista/jouluvalmisteluista

Xaran Nicola, Francine, Fred, Regina, Mildred, Dick, Ama, Jennifer, Annika, Faith, Samppa ja Letitia
Adalian Roberta, Jiamei ja Xiao
Ninnin Fashionistas 73 Overall Awesome (original)=Carita ja Fashionistas 55 Denim & Dazzle (tall)=Elise

Isot kiitokset Xaralle ja Adalialle lähettämistänne kuvista!

4 kommenttia:

  1. Olipa hienoja pikkujouluja kaikilla! Hyvää joulun aikaa Lahdesta!

    VastaaPoista
  2. Kiva jakso, hauskoja käänteitä oli ilmaantunut minunkin ottamiin kuviin. Mildredin ja Caitlinin intoilua parhaasta selleristä on aina hauska lukea. Ja Ama tylyttää tuttuun tyyliinsä! Naurattaa oikein nuo sen jutut, ja Nicolan (melkein) loputon kärsivällisyys. :D Shanialla oli tosi kaunis asu pikkujouluissa, erityisen ihana se mekko. Ja pilkkumekko sopii hyvin Minervalle - niin laihaa nukkea minulla ei ole, että tuo mekko olisi sopinut kenellekään!

    Robertan tivaamiset Tosimiehestä olivat huvittavia, ja kiva että Roberta ja Jiamei olivat noin lämpöisissä tunnelmissa viime kerran draaman jälkeen.

    Dickillä ja Oliviallahan oli isoja uutisia, ja Jennifer sai kuulla suorat sanat. Onneksi olkoon Olivialle! Onnittelut myös Caitlinille kirjaimellisten läpipääsystä, hehee. :P Millan ja Aidan fiilikset suhteensa tilasta ovat aivan päinvastaiset, mitenkähän siinä nyt vielä käy.

    Tekniseltä puolelta kommenttina... Olisikohan minun pitänyt jotenkin pakata noita lähettämiäni kuvia, kun osa niistä on muuttunut noin huonolaatuisiksi täällä blogissa! Pitää ensi kerralla tutkia asiaa. :) Saa niistä hyvin selvän kuitenkin, että ei ole suuri ongelma.

    X.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shanialla kun on pivotal-kroppa, on siis model muse, mutta vaan nivelletty, niin vitriininukkein asut menee sen ylle. Eli se pilkkumekko mahtuu sillekin. Olit siitä oikeassa; se haisi tosi omituisen imelältä! :D
      Dick ja Olivia näyttävät olevan tosi tosissaan!
      Minkähän moisina kuvat lukijoilla näkyy?? Minulla täysin kirkkaina ja hyvälaatuisina. Sen sijaan nuo viimeiset omat kuvani (perhepotretit) olivat luurissa todella selkeitä, otin kymmeniä kuvia ja varmistin, että jokainen silmäripsi näkyy. Niin ei niistä saa mitään selvää!!
      Ninni

      Poista
  3. Kivan näköiset pikkujoulut ja ihania vaatteita kaikilla.Kiva jos Caitlin saa ajokorttinsa pian,jännä kuulla millainen siitä parhaasta selleristä tulee.

    VastaaPoista